Találatok a következő kifejezésre: 8 hetesen folyásom (36 db)

8. hetes vagyok, tegnap voltam hüvelyi ultrahangon. Ma reggel egyszeri, viszonylag sok, sűrű folyást tapasztaltam. Ez baj, vagy "csak" kitisztul az orvos által használt zselé, vagy mi?

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy baj. Nekem is sizonyat folyásom volt mind két terheségemnél. Doki mindig néz PH-t de normál folyás, néha sárga is, néha vízszerü. A hüvely ezzel tisztít, de ha már most több folyásod van a vége felé iszonyat sok lesz szerintem.

Nem hiszem hogy baj. Nekem is sizonyat folyásom volt mind két terheségemnél. Doki mindig néz PH-t de normál folyás, néha sárga is, néha vízszerü. A hüvely ezzel tisztít, de ha már most több folyásod van a vége felé iszonyat sok lesz szerintem.
Az ilyen vizsgálatok után mindig tapasztalható némi folyás. Ha szagtalan és nem túrós illetve szokatlan színû na meg persze nem kíséri fájdalom akkor nincs semmi baj. De megnyugtatásodra hívd fel az orvosod.

Kb 8 hetes terhes vagyok. Víz szerű folyásom van, vagy nem tudom mi ez. A bugyimon látom csak. Mi lehet ez? Baj van? Orvos csak kedden néz meg.

Legjobb válasz: Én 17 hetes terhes vagyok és a mostani és az elsõ terhességemnél végig vízszerû folyásom volt, ami nem csípett, meg semmi, csak délutánra már olyan volt a bugyim, mintha bepisiltem volna. Ezért vagy betétet tettem be, vagy többször cseréltem bugyit, illetve gyakrabban fürödtem. Szerintem, ha nem sárgás-zöldes és kellemetlen szúrós szagú, akkor nem kell bajra gondolni, ez a terhesség velejárója. Azért legközelebb ha mész dokihoz, mondd el neki ezt!

Én 17 hetes terhes vagyok és a mostani és az elsõ terhességemnél végig vízszerû folyásom volt, ami nem csípett, meg semmi, csak délutánra már olyan volt a bugyim, mintha bepisiltem volna. Ezért vagy betétet tettem be, vagy többször cseréltem bugyit, illetve gyakrabban fürödtem. Szerintem, ha nem sárgás-zöldes és kellemetlen szúrós szagú, akkor nem kell bajra gondolni, ez a terhesség velejárója. Azért legközelebb ha mész dokihoz, mondd el neki ezt!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm szépen!

Barátnőm 6 hetesen volt Uh-on ahol minden rendben volt. Kivéve volt egy kis bevérzése. Ma 8 hetes és rózsaszin folyása van, nagyon fél hogy elveszíti a babát! Mitől lehet ez a rózsaszín folyás?

Lehet köze a bevérzéshez??? Vagy esetleg nem akar maradni a baba??? Semmit nem érez, nem görcsöl a pocija stb....

Legjobb válasz: Ha az ultrahang szerint él a magzat,akkor oké! De ez veszélyeztetett terhességet jelent! Óvatosság és bocsi,de szerintem no sex. A többit dokival inkább.

Ha az ultrahang szerint él a magzat, akkor oké! De ez veszélyeztetett terhességet jelent! Óvatosság és bocsi, de szerintem no sex. A többit dokival inkább.
Rohanjatok a dokihoz, ha ezt eddíg nem tettétek meg.
Lehet köze a bevérzésnek, nekem is volt 6 hetesen vették észre, és egybõl eltiltott a sextõl az orvos.Szerintem menjen el a barátnõd az orvoshoz, nekem is úgy távozott a haematoma hogy picit vérzett a 8.hét végén, de nehogy más miatt legyen.Ja és fekvés!22 hetes kismami
Én pont igy voltam, nem egész 6 hetesen bevéreztem és látszott is az uh-on, egy jó derék folt a méhemben. Nagyon megijedtem, mondta a doki, hogy ha jól fejlõdik a terhesség akkor el kell hogy nyomja a bevérzést, de persze forditva is elsülhet.Szerencsére nem igy történt. Bár még 8 hetesen is látszott egy picit, utána viszont teljesen felszivodott. Kaptam Duphastont mivel az elõzõ összes terhességeimnél nagyon sokat barnáztam. És még igy is volt barnázásom 1, 5 hete is, csak annyiban segitett a tabi, hogy sokkal kevesebb és csak halvány barna volt. Most már átléptük a 15. hetet, remélem minden rendben lesz. Barátnõd nyugodjon meg! Pihenés, no szex és ha egészséges a baba akkor úgyis maradni fog! Amint látod nem kell feltétlen hogy rosszat jelentsen a barnázás, bár mig nem volt 2 gyerekem addig én is mindig rettegtem. 2 egészséges lányka anyukája és 15 hetes km Sok sikert neki! :-)
A kérdező hozzászólása: 6 hetesen élt a baba, azóta eltelt 2 hét. Nagyon remélem minden rendben van!!! Köszi a választ.
szerintem nem ártana neki ha kapna terhesség megtartó gyógyszert.bár nekem ilyen gondom soha nem volt, de ilyen esetekben azt szoktak felírni nem??
A kérdező hozzászólása: Ma voltunk uh-on minden rendben van a babával:-) És a bevérzés is megszünt. Köszönjük a válaszokat!

8. hetes terhességnél mennyire megszokott a nyákos folyás? Eddig nem volt semmilyen folyásom, de kb.2 napja nyákos, fehéres folyásom van. Rosszat jelent?

Legjobb válasz: Nem, ne aggódj, teljesen normális, majd szülés után helyreáll, ugyanígy megijedtem én is, és megnyugtattak, hogy mindenkinél így van, a tisztaságibetét nagyon jó barátja a kismamának terhesség alatt :) szóval nyugi :)

Nem, ne aggódj, teljesen normális, majd szülés után helyreáll, ugyanígy megijedtem én is, és megnyugtattak, hogy mindenkinél így van, a tisztaságibetét nagyon jó barátja a kismamának terhesség alatt :) szóval nyugi :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Most kicsit megnyugodtam!
A nem várt elõtt semmi folyásom nem volt, eltelt egy-két hét, most meg annyi van, tisztasági betét el sem tudom képzelni mi lenne. Ja, én a 9. hétben vagyok :)
7. hétig száraz voltam, aztán egy csapásra beindult a folyásom, iszonyú mennyiséget termelek belõle. Megemlítettem az orvosnak, de még csak nem is pislogott tõle, annyira hidegen hagyta. Itt viszont a lányok azt mondták, hogy normális normális.

8 hetes terhes vagyok, görcsölget, szúrkál a hasam, és az átlátszótól a sárgán keresztül, egészen a kevés világosbarnáig van folyásom. Ez normális?

Legjobb válasz: Normális. Egyedül a barnás folyással vigyázz! Ha az továbbra is fennáll, akkor mond el dokinak, s kérd, hogy adjon rá valamit. Egyébként az enyhe fájdalom és fehéres folyás mind hozzátartozik a jelenlegi állapotodhoz. :

Normális. Egyedül a barnás folyással vigyázz! Ha az továbbra is fennáll, akkor mond el dokinak, s kérd, hogy adjon rá valamit. Egyébként az enyhe fájdalom és fehéres folyás mind hozzátartozik a jelenlegi állapotodhoz. :
Szerintem is normális. Az én dokim azt mondta, ezt mind a hormonális változás okozza, ne aggódjak! 7 hetes km

Én 8 hetes kismama vagyok két napja barnás folyásom van, görcsöl a hasam alul, mint amikor megszokott jönni. Az orvos mindent rendben talált vérzés akkor nem volt. A tabletta nem károsítja a magzatot?

Utrogestan hüvelykapszulát irt fel 3x1-et. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én visszamennék az orvoshoz, lehet pont a tablettától van barnás folyásod.

Én visszamennék az orvoshoz, lehet pont a tablettától van barnás folyásod.
vagyis a hüvelykapszulától!Irritálhatja a méhnyálkahártyát. Nem tudom, csak tippeltem!
Mindenképpen hívd fel az orvost és mondd el, mit tapasztalsz. Lehet, hogy azonnal visszarendel vizsgálatra. Ne várj! Jobbulást!

8 hetes vagyok és néha elég erős a folyásom, ez normális?

Néha kissé er?s sárga, hol picit barnás szín?... volt már másnak is hasonló tapasztalata? Amúgy nincs panaszom, nincs viszketés, sem görcs, de mégis, normális?

Legjobb válasz: Barnás?Azért ez nem jó.Próbálj meg sokat pihenni,neh a kicsi lássa kárát.No meg a sárga folyás sem az igazi.Az áttetszõ,vagy tejszerû az ami teljesen természetes.Mokor legközelebb mész dokihoz említsd meg neki.

Barnás?Azért ez nem jó.Próbálj meg sokat pihenni, neh a kicsi lássa kárát.No meg a sárga folyás sem az igazi.Az áttetszõ, vagy tejszerû az ami teljesen természetes.Mokor legközelebb mész dokihoz említsd meg neki.
Én is 8 hetes vagyok. A védõnõ és a doki is azt mondta, hogy a fehéres-halványsárgás, nem szúrós szagú folyás teljesen normál, a többit meg kell nézetni dokival. Nekem is van rendszeresen világos, holnapután megyek a dokihoz, kifaggatom.
Szia! Nekem is ilyen gondom volt kb 2 hete, és amikor a dokim megvizsgált a zárt méhen kívül, kicsi fehér hólyagokat láttunk bent. Erre kaptam DALACIN C 300mg.os kapszulát, meg a dokim féle kis hüvelygolyócskákat, amiket õ csinált. És ma hívott az eredményekkel, csak ezt kell feltennem , meg a gyógyszert 3x1et kell szednem. Remélem neked is elmúlik mint nekem!!! 7hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: Hát, legközelebb csak 2 hét múlva kell mennem hozzá, remélem nem lesz addig semmi gond!
Nekem is ez a panaszom, csak az enyem sötetbarna volt.Baj van?7hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt egyszer kissé "csoki", de amikor felhívtam a dokit a barnás folyás miatt, azt mondta, hogy ha nincs erõs vérzés és görcs, akkor nem hiszi, hogy gond van!

8 hetesen barna folyásom van. Nagyon fáradt vagyok a munkám miatt. Lehet ez a fárdtságtól?

Legjobb válasz: Szia.Barnás folya´s,szinte minden ma´sodik terhességnél elöfodul.Arra vigyázz,hogy ne fájjon a hasad,vagy ne erösödjön a folyás.A legbiztosabb,ha orvoshoz mész,nehogy gond legyen a babával.Pro´báld kímélni magad,mert az elsö 3 hónap a leg kritikusabb. Gratula a babához,egy 24hetes kismama.

Szia.Barnás folya´s, szinte minden ma´sodik terhességnél elöfodul.Arra vigyázz, hogy ne fájjon a hasad, vagy ne erösödjön a folyás.A legbiztosabb, ha orvoshoz mész, nehogy gond legyen a babával.Pro´báld kímélni magad, mert az elsö 3 hónap a leg kritikusabb. Gratula a babához, egy 24hetes kismama.
Nekem azt mondta az orvosom hogy a barna folyás semmilyen esetben sem normális, és mindig szakvéleményt kell kérni, ugyanis o ezt megtudja szuntetni kupokkal, es nemfordul elo tobbet, szerintem menj el a dokidhoz, végulis semmit sem veszíthetsz, remélem segítettem..kismami
Én tizenegy hetes voltam, amikor barnás folyás jelentkezett. Nagyon megíjedtem, ezért orvoshoz fordultam, megvizsgált és azt mondta, hogy minden rendben van. Sajnos másnap elvetéltem.Én is sokat dolgoztam akkor és lehet, hogy ez is elõidézhette a vetélésem. Most ismét várunk egy kisbabát, nagyon félek. De jobban odafigyelek magunkra és táppénzre mentem.
Ne ne várj, jobb ha feleslegesen lát egy orvos mit hogy baj van de nem lát senki. Menj be minél elõbb.
Szerintem is gyorsan orvos!
Mindenképpen menj be ügyeletre, nézzenek rád!
hogy vagy?

SOS! Épp nyaralunk, 8 hetes terhes vagyok és valószínű "ott" előjött a gombám (csak viszket, folyás nincs). Itt nem tudok nőgyógyászhoz menni, a dokimat nem tudom elérni mert szabin van. Canesten hüvelykúpot használhatok?

Mikor a lányommal voltam terhes (kb 17. hét körül) akkor is ilyen volt és ezt írta akkor fel a dokim. Nem akarom hogy elbúrjánzzon.

Legjobb válasz: Hát õõ, nekem is viszketett de csak a nagyajkak széle. Nem gomba volt, hanem tusfürdõ:) Ha tudsz vegyél olyan tusfürdõt amibe nincs illatanyag! Ha meg a hüvelyed viszket akkor használj nyugodtan kúpot. Jobbulást és jó pihit:) Üdv 26 hetes km

Hát õõ, nekem is viszketett de csak a nagyajkak széle. Nem gomba volt, hanem tusfürdõ:) Ha tudsz vegyél olyan tusfürdõt amibe nincs illatanyag! Ha meg a hüvelyed viszket akkor használj nyugodtan kúpot. Jobbulást és jó pihit:) Üdv 26 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!
csak a canesten a kapható cuccok közül, ami egyértelmûen nem ellenjavallt terhességnél. én is ezt használtam, ha az elõzõnél lehetett, itt is lehet szerintem.
Én is úgy tudom, hogy lehet használni Canestent terhesség alatt, csak aplikátor nélkül!!
Canesten combi, doki mondta nekem, nyugodtan, mert csak helyileg hat :) Jobbulást! 30 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, persze azt tudom hogy kézzel kell felhelyezni.
Canesten combit terhesség alatt is lehet használni..csak annyi a különbség, hogy kézzel kell felrakni, de gondolom ezt magadtól is tudod, ha használtál már ilyet..nyuodtan vehetsz olyat..az a tuti:D
Én is így jártam a terhességem elején. Nekem a rózsaolajat ajánlották. Fülpiszkát mártottam bele, és bekentem a viszketõ részt. Kb. 1 percig csípett mint a bajkarika, de aztán elmúlt. A gomba is eltûnt pár kezelés után.
Én canestent használtam terhesség elõtt, ha ilyen gond volt, és terhesség alatt is ajánlják. Gyorsan hat, a babának nem lesz baja. Ha folyás is lesz, mindenképpen, de nekem az kicsit késõbb szokott jelentkezni, mint a viszketés, úgyhogy lehet hogy gomba.
A kérdező hozzászólása: De kedvesek vagytok! Köszönöm a válaszokat! Mindenképp megkérdezem majd a patikust mit ajánl. Én csak ezt ismerem. Köszönöm még egyszer!
Én is mindig Gyno-pevaryl-t kaptam a terhességem alatt(kb ua. mint a pevaryl g, csak ez receptre kapható). Canestent is használhatzs, de csak aplikátor NÉLKÜL!!!
Szia! Én a Canestern helyett inkább a Pevaryl G hüvelykúpot ajánlom, sokkal hatásosabb, és könnyebb a felhelyezése.Sajna a terhességem alatt nekem is többször volt ilyen problémám én mindig ezt használtam az orvosom javaslatára.Vény nélkül kapható, 3 darab, és valóban csodákra képes. Jó nyaralást, mielõbbi gyógyulást, és persze Boldog Babavárást! 38 hetes km.
Elsõ vagyok. Bocsi ezt hülyén fogalmaztam meg. Szóval olyan tusfürdõt ami érzékeny bõrre jó! Nekem az segitett!
http://www.babanet.hu/rendelo.php?group=1720 itt az oldal közepe felé ugyanezt kérdezte egy kismama, orvos válaszolt rá.
Igen, úgy tudom, hogy azt a terhesség egész ideje alatt lehet használni.Csak helyileg fejti ki a hatását, így semmi hatással nincs a babára.De azért ott is van patika, kérdezd meg a gyógyszerészt .Õ tudni fogja.Szerintem lehet, de azért jobb, ha egy szakember mondja.
Én a Pimafucin kúpot, és Pimafucort krémet szoktam, arra rá is van íva, h lehet terhesség alatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!