Találatok a következő kifejezésre: 8 hetesen ezt a vírust. Mit (2 db)

8 hetesen elkaptam ezt a vírust. Mit szedhetek ilyenkor, és mit csiáljak?

Nagyon félek, hogy valami gond lesz a babával.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne kisérletezz recept nélküli szerekkel, vagy otthoni gyógymódokkal, inkább menj el a dokihoz mond meg, hogy terhes vagy és keresnek neked olyan gyógyszert amit nyugodtan szedhetsz, még a terhesség elején tartol úgyhogy mindenképp fõ az elõvigyázatosság. Mielõbbi jobbulást! (25 hetes kismama)

Szia! Szerintem ne kisérletezz recept nélküli szerekkel, vagy otthoni gyógymódokkal, inkább menj el a dokihoz mond meg, hogy terhes vagy és keresnek neked olyan gyógyszert amit nyugodtan szedhetsz, még a terhesség elején tartol úgyhogy mindenképp fõ az elõvigyázatosság. Mielõbbi jobbulást! (25 hetes kismama)
Én mindenképpen homeopátiás szereket tanácsolnék neked pl Oscillococcinum, nekem bevált, mert én is elkaptam 2 nap alatt helyre hozott.De arra vigyázz, hogy a hõd ne menjen 38 fölé, mert az már károsítja a babát.A virus önmagában nem okoz bajt neki.
Szia! Mindenképpen menj el orvoshoz ez nagyon fontos! Én 2x voltam benne. Elõször nem mentem dokihoz és gyógyszerek nélkül szenvedtem. Másodszor már nagyon beteg lettem és orvoshoz kellett vinni. Antibiotikumot irt fel amit kismamáknak lehet szedni: Ospen 1500 A lázad ne menjen fel 38 fölé erre nagyon ügyelj és ne stresszelj!!!! Üdv: 14 hetes kismama.
Szia szerintem ha nem vagy lázas, akkor csak természetes gyógymódokat csinálj: fokhagyma, citrom, tea, sok gyümölcs és borogasd magad. A lázad ne menjen fel 38 fölé, ha igen massziv borogatás, ne a hasadra, és ha akkor sem megy le, akkor bevehetsz paracetamol származékot pl. Rubophen. A láz a legrosszabb a babának, a vírustól nem lesz semmi baja, az antibiotikum pedig úgysem jó a vírusra. ne menj sehova, sokat pihenjél és inkább hívd ki a háziorvost is, mert a rendelõben még vársz bekpnek az influenzával. Egyáltalán nem biztos, hogy influenzád van, rengeteg más vírus is itt van, én most gyógyultam ki belõle. A fokhagyma csodákra képes, de a gyomrodra vigyázz. gyógyulj meg!!!!!

Mi lest ha 8 hetes babám elkapja a H1N1 vírust? Mennyire veszélyes ez rá?

Legjobb válasz: Az én babám 5 hetesen volt influenzás tavaly. Februárban született amikor tombolt a vírus. 10 nap alatt kiheverte, igazán nem is zavarta. Én voltam kiakadva tõle. Õ ugyanúgy viselkedett talán kevesebbet evett de ennyi. Állandóan szívtam az orrát porszívóval meg kapott valamit a köhögésére mert nagyon köhécselt is szegény. Nem hiszem, hogy különb ez az új mint a régiek. Szerintem tök ugyanaz persze nagyon nem kéne elkapni de ha mégis, tuti semmi baja nem lesz, ne aggódj!

Az én babám 5 hetesen volt influenzás tavaly. Februárban született amikor tombolt a vírus. 10 nap alatt kiheverte, igazán nem is zavarta. Én voltam kiakadva tõle. Õ ugyanúgy viselkedett talán kevesebbet evett de ennyi. Állandóan szívtam az orrát porszívóval meg kapott valamit a köhögésére mert nagyon köhécselt is szegény. Nem hiszem, hogy különb ez az új mint a régiek. Szerintem tök ugyanaz persze nagyon nem kéne elkapni de ha mégis, tuti semmi baja nem lesz, ne aggódj!
Ugyanaz, mintha egy sima influenzát kapna el. Ugyanazzal gyógyítják, mint a rendes influenzát. Nagyon felfújják ezt a betegséget. Lehetõleg ne vidd olyan helyre, ahol beteg ember van, vagy nem rég volt. Elég kicsi az esélye , hogy elkapná.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!