Találatok a következő kifejezésre: 8 hetesen ezt a (243 db)

Szinte minden reggel fáj a mellem, és ma reggel egyáltalán nem fáj, holnap leszek 8 hetes. Ez normális dolog? Nektek is volt ilyen?

Legjobb válasz: Szia! Nyugodj meg, nincs semmi baj, nekem is kb. ennyi idõsen múlt el ez a tünetem, pár napja visszatért, és visszasírom azokat a napokat, amikor nem fájt. Boldog babavárást! 14 hetes kismami.

Szia! Nyugodj meg, nincs semmi baj, nekem is kb. ennyi idõsen múlt el ez a tünetem, pár napja visszatért, és visszasírom azokat a napokat, amikor nem fájt. Boldog babavárást! 14 hetes kismami.
Szia. Az elején nekem is voltak napok, amikor jobban éreztem magam, majd voltak, hogy szarabbul. Ha megfogadsz egy tanácsot, ne figyelj minden pici dologra, és fõleg ne pánikolj, próbálj úgy élni mint eddig, csak azért óvatosabban. Ha végig aggódod a terhességet minden kis tünet, vagy tünet hiánya miatt, nagyon lassan fog eltellni, és a végén meg fogod bánni, tapasztalat. Boldog babavárást! 39 hetes kismama.

Ma majdnem 8 hetesen elment a babám. Hétfőn (2 napja) néztek pedig uh-n szépen fejlődött és már szívhangja is volt. Nagyon kivagyok! Miért történhetett ez?

Legjobb válasz: szia, mi történt? Azért kérdezem ,mert 6 hetesen velem is történt jónéhány dolog. Nekem is majdnem elment a baba, de azóta szerencsére, jol vagyunk és 18 hetet tapossuk. (nekem nem lettek jók az eredményeim, görcsöltem, véreztem... majd kórház, infúzió... de a baba erõsnek bizonyult, és kitartónak. ) Nekem nagyon sokat kellett pihennem, csak kevés séta volt megengedve, és a mai napig vigyáznunk kell magunkra kitartást, és problémaments pocakodást kivánok.

Szívbõl sajnálom. Én 20 napja veszítettem el a 9 hetes pocaklakómat. A dokim azt mondta, hogy szinte biztosan nem mutat majd semmit a szövettan. Azzal "vígasztalt", hogy genetikai eredetû betegség miatt lehetett. Vagy pedig, mert a terhességem elején elkapott egy makacs vírus és az árthatott Neki. Nagyon nehéz feldolgozni, bárhol, bármikor képes kicsordulni a könny a szemembõl, pedig épp nem is az angyalkámra gondolok. A miértre mi itt nem tudunk választ adni. De biztatni tudunk, hogy a pihenõ idõ után, próbáljátok meg újra. Gyógyulj meg lelkileg, engedd el Te is az angyalkádat és készítsd fel a lelked az újabb kis jövevény fogadására. Nagyon szorítok, hogy mihamarabb gyönyörû kisbabátok születhessen!
szia, mi történt? Azért kérdezem , mert 6 hetesen velem is történt jónéhány dolog. Nekem is majdnem elment a baba, de azóta szerencsére, jol vagyunk és 18 hetet tapossuk. (nekem nem lettek jók az eredményeim, görcsöltem, véreztem... majd kórház, infúzió... de a baba erõsnek bizonyult, és kitartónak. ) Nekem nagyon sokat kellett pihennem, csak kevés séta volt megengedve, és a mai napig vigyáznunk kell magunkra kitartást, és problémaments pocakodást kivánok.
Szia nagyon sajnálom a történteket.Nagyon nehezen írom le, de még mindig jobb ha ilyen korrán megy el.Én 38 hetes voltam mikkor megálapították hogy a kicsi nemél már pár napja, azonnal a korház és úgy szültem meg sajnos mindent végignéztem.2 év után megint sikerült teherbe esnem és 11 hetessen elment.Ez 8 éve történt.A harmadik terhességem gond mentessen zajlott és született egy kisfiam és rá 5 évire egy kisleányom, aki most 5 hónapos.Az orvosok szerint a 11 hetes vetélést génhiba okozta.A nagyobbik baba elhalálozására nem kaptam magyarázatot.Kitartás!!!Sok sikert a másik babához!!!!
Jujj , de gaz! Szivbol sajnalom! En pont ma voltam UH-on par oraja, 7+5-nek szamoltak ez alapjan, a baba szive ott luktetett, a fajdalmaimra azt mondtak normalis. De most a te eseted kapcsan elszomorodtam. :( Most megint ramtort a para! Szabad tudni hogy tortent? Eros gorcseid voltak, vagy mi??? :(
Jajjj, nagyon sajnálom! Az orvos nem mondta, hogy mi történt? Iszonyatosan nehéz lehet, sok erõt és kitartást kívánok!
a második válaszoló vagyok, most olvastam ujra, hogy én elnéztem, mert ugy olvastam h majdnem elment... Ne haragudj, nagyon sajnálom... Kitartást és sok erõt kivánok..
Hihetetlen milyen sokan vagyunk akik igy jártak.Mikor velem történt(márciusban)azt hittem csak velem történhet ilyesmi.Mi lehet az oka, hogy ilyen sokan igy járunk.Nem tudom.Nekem 10hetesen halt el magzatom, az orvos azt mondta higgyem el jobb igy, ami egézséges az akkor is megmarad ha fejre állok.1-2napig sirtam, majd megprobáltam nem tudomást szerezni rola, és erõsnek látszani.Azt mondtam nem adom fel.Kivártuk a 3honapot és ujra terhes lettem.Annyibol rossz volt, hogy végig rettegtem, rettegem az egészet.Könnyü mondani, de szedd össze az erõdet, a következõnek nagy szüksége lesz rá.Szoritok.21hetes km
Szia Kedves Kérdezõ! Nekem a 6. héten volt szívhangja a babának, aztán a hét végére megállt a fejlõdésben és nem volt többé szívhang sem, végül a 8. héten mûszeresen bejezték a terhességemet elhalás miatt :-( Ez 6 napja történt. Nagyon fájt, de valószínûleg genetikai rendellenességgel született volna meg és ezért jobb, hogy még most történ meg így, mintsem egy beteg gyermeket gondozni egy életen át! Nehéz feldolgozni, de muszály! Az orvosom szerint a terhességek min. 50 %-a végzõdik vetéléssel, fõleg az 5.-6. héten (sokan csak azt veszik észre, hogy késik és erõsebb a mensijük). Sok erõt kívánok Neked a jövõben és mielöbbi egészséges kisbabát, ahogyan az összes sorstársunknak is!!!
A kérdező hozzászólása: Hogy mi történt? Nem tudom. Vérezgettem, de folyamatosan néztek és a baba rendben volt, fejlõdött. Rendelleneséget nem láttak, már van egy gyerekem is. A doki azt mondta ez elõfordul és minden rendben. Két napja még lüktetett bennem a szíve, ma meg semmi. Görcsöm nem volt, csAk vérezgettem. Készen vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi történt. Azzal próbálom magam nyugtatni, hogy beteg lett volna. Vérezgettem, de a doki azt mondta minden ok, folyamatosan néztek, a baba szépen fejlõdöttik tegnap elõtt már szívhangja is volt. Ma meg üres vagyok, minden értelemben. Görcseim nem voltak és van már egy gyerekem is. Amire nincs magyarázat ...Majd az idõ gyógyít...

Kisfiam 8 hetes és a bcg oltása bepirosodott rendesen és középen meg fehér lett. Ez baj? Vigyem orvoshoz? Vagy ez jót jelent és dolgozik a szervezete?

Legjobb válasz: Ez jó, valószínûleg ki is fog még fakadni. A gond az lett volna, ha nem reagál semmivel a szervezete az oltásra.

Ez jó, valószínûleg ki is fog még fakadni. A gond az lett volna, ha nem reagál semmivel a szervezete az oltásra.
Ez így OK, a kozepe lehet majd hólyagszeru, kifakadhat, aztán magától szépen begyogyul. Amit majd figyelhet a védono/gyerekorvos, az a piros folt átméroje, ebbol ítélik meg a szervezet reakcióját az oltásra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!

Májusban volt missad ab-m 8 hetesen elhalt a magzat. Azóta nem estem teherbe? Vissza kell menjek az orvoshoz vagy ez normális hogy most nehezebben megy? Már nagyon szeretnék kis babát.

Legjobb válasz: Szia! A türelmi idõbe belefér, de szerintem menj dokihoz! Már csak a magad megnyugtatása végett is! Üdv

Szia! A türelmi idõbe belefér, de szerintem menj dokihoz! Már csak a magad megnyugtatása végett is! Üdv
Szia!Nálunk ugyanez volt 2006 júliusában 6hetesen elvetéltem és 2007 novemberben estem teherbe és most van egy 4hónapos kislányunk!!!Kitartást

4 hónapos kisfiam már 8 hetesen megfordult a hasáról a hátára, mára azonban ezt teljesen "elfelejtette" vagy a súlyát nem bírja. Nem korai ez még? Hagyjam vagy inkább tanítsam forgolódni?

Sokat van ölben a hasfájása miatt, félek, így nem is tanul meg megfordulni. Újabban arra szokott rá, és nagyon tetszik neki, hogy felhúzza magát ülésbe amikor kapaszkodik a kezembe, és üldögél. Háton, hason unalmas neki. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne aggódj, meg fog tanulni forogni. Az én kisfiam a kortársaihoz képest eléggé le volt maradva a mozgásfejlõdésben. Õ is mindig ülni szeretett, így látta maga körül a világot. Késõbb fordilt meg mint a többi baba, 10 hónapos volt mikor elkezdett mászni, 15 hónapos mikor az elsõ lépéseit megtette. Ma már 5 éves vidám, izgõ-mozgó, egészséges kisfiú. A napi babatorna amit saját magad otthon játékosan megcsinálhatsz a babádnál nagyon jó ötlet, amibe belecsenhetsz forgó mozdulatokat, biztosan élvezni fogja.

Ne aggódj, meg fog tanulni forogni. Az én kisfiam a kortársaihoz képest eléggé le volt maradva a mozgásfejlõdésben. Õ is mindig ülni szeretett, így látta maga körül a világot. Késõbb fordilt meg mint a többi baba, 10 hónapos volt mikor elkezdett mászni, 15 hónapos mikor az elsõ lépéseit megtette. Ma már 5 éves vidám, izgõ-mozgó, egészséges kisfiú. A napi babatorna amit saját magad otthon játékosan megcsinálhatsz a babádnál nagyon jó ötlet, amibe belecsenhetsz forgó mozdulatokat, biztosan élvezni fogja.
A kérdező hozzászólása: Pontosan, szó szerint ez van a leleten: 8 hét élõ iu. grav., szab szikhólyag található
Nekem 9 hetesen volt 2 cm!
7+5 vizsgáltak, 2*9, 5 és 9, 7 mm a két baba, tök normális a doki szerint, szóval szerintem a tied is abszolút, bár a 21 mm jó nagy:)
Dehogy, termeszetes, hogy izgatott vagy! En is az vagyok... :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek!Kicsit túlreagálom ezt a terhességet...
Kerdezo, es az elo azt jelenti, dobog a szive!!!!!
Engem 7+3 vizsgaltak, akkor crl 11, 4 mm volt es elo embrio van irva a leletre.
eloszor zigota, aztan embrio, vegul magzat. most embrio. szikholyag, pedig a placenta kezdemenye, tehat sosem a baba. de mivel a lelet megadja az embrio ulomagassagat (crl) ezert nem csak szikholyag, hanem embrio is van a petezsakban.
utolsó vagyok, utána néztem az 56.naptól nevezik az orvosok magzatnak.
Nem elírás.Az elsõ pár hétben még nem mazgatnak nevezik!Nézz utána, de azt hiszem a 11-12.héttõl nevezik magzatnak!34hkm
Ja, es pontosan 8 het 4 napnak felel meg a merete. ;-)
Meretre tokeletes. A szikholyag szerintem csak eliras, embrio akart az lenni. Crl = embrio ulomagassaga. Nyugi, mindenki ember, elirtak.
A kérdező hozzászólása: Hûha, akkor tényleg nagy babám van :-) 6+2 naposan volt 12 mm, akkor kicsinek találta a doki :-)

Ultrahang során kiderült, hogy a bennem növekvő magzat 40mm-es. A dokim, azt mondta, hogy ez 3 hetes terhességnek felel meg. Mindenhol azt olvasom, h az ekkora magzat az már jócskán nagyobb, 7-8 hetes is akár. Nektek mi volt a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Ugye ez most csak vicc? Az orvos nem mondhatott olyat, hogy 3 hetes terhesség, mert olyan nem is létezik! Mikor a terhesség legkorábban kiderül, már 4 hetes, mivel az utolsó menzesz elsõ napjától számoljuk. Ez az egyik. A másik, hogy 40mm-es magzatra meg pláne nem mondhatta, még úgy sem, hogy esetleg a fogantatástól számolta a 3-at, úgyanis az jó 10-11 hetes terhességnek felel meg, még csak nem is 7-8-nak.

Ugye ez most csak vicc? Az orvos nem mondhatott olyat, hogy 3 hetes terhesség, mert olyan nem is létezik! Mikor a terhesség legkorábban kiderül, már 4 hetes, mivel az utolsó menzesz elsõ napjától számoljuk. Ez az egyik. A másik, hogy 40mm-es magzatra meg pláne nem mondhatta, még úgy sem, hogy esetleg a fogantatástól számolta a 3-at, úgyanis az jó 10-11 hetes terhességnek felel meg, még csak nem is 7-8-nak.
Nekem 6 hetesen azt mondta, hogy kb 4 hetes lehetek. De akkor mondott 3 mm-t. Nem értettem, hogy 4 hetesen hogy látja?? :O Tulajdonképpen igaza volt nálam, pedig felháborodtam. Ugyanis nekem 2 héttel kisebb a picikém. Másfél héttel késõbb fogant a ciklusaim miatt :) 21 hkm
Kedves kérdezö, mikor volt az utolso vérzésed elsö napja? Akkor meg lehetne határozni mennyi idös a terhességed és azt is, hogy ennek megfelelön körülbelül mekkora lehet a magzatod.
Ez tényleg lehetetlen! Nekem 7 hetesen volt 14, 7 mm a 12. héten pedig 54, 1 mm.
Szia! Lehet azt a 40 mm-t a petezsák méretére értette? Lehet!
Szerintem valamit félrehallottál vagy félremondott a doki vagy nem volt ott fejben.2 hete voltam uh-n akkor voltam 9 hetes terhes és akkor volt 26, 5mm a babám.tehát a 40mm az kb 11 hetes terhességnek felel meg.
Szerintem is jobban teszed ha váltasz, vagy pedig kérdezz rá, hogy mégis hogy értette. De az meg milyen már?
A kérdező hozzászólása: Úristen! ELmegyek egy másikhoz. Magánrendelésen vtam pedig, és tessék... Igen, ha a fogantatástól nézzük akkor igen, számolhatta úgy. De az adatok alapján, ezek szerint nem annyi. Köszi a segítséget!
A 3 hét sehogy sem stimmel, még kimaradt menzesz után 3 héttel sem. 7 hetesen 10 mm körül van a baba, a 40 mm-es legalább 10 hetes terhesség.
Ja tényleg nem 7-8 hét inkább 9-10 bocsi csak elírtam a kérdésedre nézve
Igen szerintem a doki is így értette, kimaradt menszesz után 3 hét. Nem tudom miért így mondta, de 7-8 hetes lehetsz! Gratula!
3 hetesen még semmi sem látszódik általában csak a megvastagodott nyálkahártya. Aztán jön a petezsák, abban a szikhólyag és abból lesz a baba. A 400mm-es magzatnak már szívhangja is van és tényleg az legalább már 10-11 hetes. Nem lehet, hogy a petezsák mérete volt?

Ma voltam uh-on es 6hetes és 4 naposnak mondta a doki de a mensihez képest 8 hetesnek kéne lennem! Kis szívhangot észlelt a gépen de kisebb a koránál a magzat ez nagyon aggaszt! Szerintetek ez nem jó jel?

Legjobb válasz: 3-4 hét eltérés már aggasztó lenne!! (nekem 2-3 hetesnek mondta a doki a 7. héten az elsõ vetéléssel végzõdõ terhességet,3-4 hetesnek pedig a 2. vetéléssel végzõdõ,szintén 7 hetes terhességet!) Neked valószínû,hogy csak késõbb volt peteérésed! Nekem,rendszertelen volt a menstruációm az utolsó szülés óta,és a menstruációtól számolva 10 hetesnek kell volna lennem,az uh-n viszont 8+4 hetes babát látott... Ami a vélt fogantatástól számolva sem jött ki sehogy! Ne aggódj!! Minden rendben van!! Majd pár hét múlva a 12. heti uh-n meglátod!! :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3lányos,11hkm

3-4 hét eltérés már aggasztó lenne!! (nekem 2-3 hetesnek mondta a doki a 7. héten az elsõ vetéléssel végzõdõ terhességet, 3-4 hetesnek pedig a 2. vetéléssel végzõdõ, szintén 7 hetes terhességet!) Neked valószínû, hogy csak késõbb volt peteérésed! Nekem, rendszertelen volt a menstruációm az utolsó szülés óta, és a menstruációtól számolva 10 hetesnek kell volna lennem, az uh-n viszont 8+4 hetes babát látott... Ami a vélt fogantatástól számolva sem jött ki sehogy! Ne aggódj!! Minden rendben van!! Majd pár hét múlva a 12. heti uh-n meglátod!! :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3lányos, 11hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó szavakat , remélem minden rendben lesz már van egy 6, 5 éves fiam de nála minden olyan jól ment. Most a doki sem volt olyan lelkesítõ ezért nagyon elszomorodtam.
Nekem 9+6nál volt 8hetes uh szerint, de én biztosra tudom melyik nap fogant, de a 12.heti uh-n már 15hetes lett. Nyugodj meg semmi baj, ha gáz lenne a doki szólt volna :-) 31hkm
Nekem is nagyjából ilyenkor nézték, egy héttel volt kisebb a baba. Aztán a 12. hétre behozta, most tartja a korát. Ne aggódj, még simán behozhatja.
egy picit késõbb foganhatott, nem középidõben. Nálunk is ez volt az elsõ babánál, rá is húzott 1 hetet végén és így idõben született. Ne aggódj, ha valami gond lenne, a doki szólt volna.
A mostani dokik elég bunkóak tudnak lenni néha! Ne aggódj, nekem is kisebb volt, de nekem már a 9. hétre behozta méretét. :) Neked is befogja, vagy egyszerûen a doki mondott hülyeséget. Az is megesett már nálam.

2 hete voltam dokinál, 4-5 hetes terhességet állapított meg, a petezsákom 8, 8 mm. Július 11-én volt meg a mensim utoljára. Kicsi ez a méret?

azt olvasom sok embernél itt,h 17 mm meg akörüli petezsák méret,akk az enyém mért ilyen pici?ez baj?orvos nem mondott semmit hogy ez rossz lenne.aggódok nagyon,mert volt már elhalt terhességem.

Legjobb válasz: Szia! Elõkerestem a leleteimet és 04.10-én volt meg utoljára a lelet 5.09-én készült: UH: 49X44 utarusban 14mm endometrium terhességre utaló jel jelenleg még nem látható, otthoni terhességi teszt pozitív. tehát 4 hetes terhes voltam ezekkel az adatokkal. Most 19 hetes a fiam a pocakomban. Szerintem ha az orvos nem mondta akkor nem lehet baj, viszont saját megnyugtatásod érdekében menj el egy másik dokihoz is ha van rá mód, de ne szólj errõl a vizsgálatról! Egy gyönyörû 2 éves és egy 19 hetes magzat anyukája

Szia! Elõkerestem a leleteimet és 04.10-én volt meg utoljára a lelet 5.09-én készült: UH: 49X44 utarusban 14mm endometrium terhességre utaló jel jelenleg még nem látható, otthoni terhességi teszt pozitív. tehát 4 hetes terhes voltam ezekkel az adatokkal. Most 19 hetes a fiam a pocakomban. Szerintem ha az orvos nem mondta akkor nem lehet baj, viszont saját megnyugtatásod érdekében menj el egy másik dokihoz is ha van rá mód, de ne szólj errõl a vizsgálatról! Egy gyönyörû 2 éves és egy 19 hetes magzat anyukája
Szia. Én pont tegnap voltam dokinál, mert júl 14-én jött meg utoljára. Doki meg sem vizsgált, csinált uh-ot ami szerint 17 mm átmérõjû petezsák van embriócsomóval. Szerinte 4-5 hetes terhességnek felel meg. Mindezt 1/2 perc alatt állapította meg. Kész. Úgyhogy felhívtam a saját dokimat és szerdán megyek hozzá. Õ legalább hüvelyi uh-ot fog csinálni és meg is vizsgál. Addig én is izgulok.

7-8 hetes vagyok, gyakran fájdogál a pocim, ez mindenképp rosszat jelent? Milyen praktikákat ismertek, ami esetleg csökkenthetné a vetélést?

Decemberben volt egy spontán vetélésem (7hetesen), kicsit félek, hogy nehogy baj legyen megint.

Legjobb válasz: Nekem novemberben volt 8 hetesen vetélésem. Most 6 hetes vagyok és mindentõl félek. Nekem is szokott a 2 petefészkem feszülni. Fájdalomnak nem mondanám, mert nem görcsöl és nem is kellemetlen, csak inkább a frász jön rám mindig. Remélem ez az érzésünk normális.

Nekem novemberben volt 8 hetesen vetélésem. Most 6 hetes vagyok és mindentõl félek. Nekem is szokott a 2 petefészkem feszülni. Fájdalomnak nem mondanám, mert nem görcsöl és nem is kellemetlen, csak inkább a frász jön rám mindig. Remélem ez az érzésünk normális.
Nekem is decemberben volt vetélésem, szintén 7 hetesen. Most 16 hetes vagyok, és a 12. hétig végig izgultam. Volt hogy alábbhagyott a hányinger (pont 7 hetesen) És rohantam be a kórházba, hogy nézzék meg ultrahangon:) Persze minden rendben volt, és hazafele a hányinger is visszajött. Én még most is nyugtalankodom néha, de pár napja megmozdult a picur, és így hogy érzem, hogy mocorog sokkal nyugodtabb vagyok. Próbálj meg csa jóra gondolni, én mindig azt mondtam magamnak, hogy ez mégegyszer nem fordulhat elõ velünk! Boldog babavárást!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!