Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes van. Vettem neki (2 db)

8 hetes kiskutyám van. Vettem neki egy meleg kutya ágyikót, de sosem abban alszik, hanem a hideg parkettán. Megfázhat ott?

Nem szeretném...

Legjobb válasz: hat termeszets,hogy nem fog az agyikojaban aludni,mikor odabujhatn amelled,gondolja o ezt!!!de akkor se engedd neki,hogy melled bujjon,es tedd ot mindig vissza az agyikojaba,es ha lehet tegyel neki ennivalot valahova ahol lassa,de nem eri el,es be kene vallnia,hogy ott marad az agyban ,mert lassa az ennivalot,es ahogy ott ul mond neki,hogy helyedre es majd csak megtanulja :)

hat termeszets, hogy nem fog az agyikojaban aludni, mikor odabujhatn amelled, gondolja o ezt!!!de akkor se engedd neki, hogy melled bujjon, es tedd ot mindig vissza az agyikojaba, es ha lehet tegyel neki ennivalot valahova ahol lassa, de nem eri el, es be kene vallnia, hogy ott marad az agyban , mert lassa az ennivalot, es ahogy ott ul mond neki, hogy helyedre es majd csak megtanulja :)
Tedd az ágyát a Tiéd mellé közvetlenül! Sokkal szívesebben bele fog menni, ha a közeledben lehet. Aztán ha nem akarod, hogy az ágyad mellett aludjon, pár hónap múlva tedd fokozatosan távolabb, míg oda nem érsz vele, ahol szeretnéd, hogy legyen.
Azért fekszik a parkettára, mert melege van.Nem fog megfázni a kutya nem hülye csak nem tud beszélni.
A táp neve nélkül nem lehet adagot írni.
A kérdező hozzászólása: hát az a gáz hogy ez ezt egy zacsiba tette bele az eladó. mert a csomagolása kiszakadt.
A kérdező hozzászólása: úgyhogy csak úgy nagyából kérdem hogy általában hány grammot kell adni egy 8 hetes kutyának?
Csak hogy lásd a kérdésed logikátlanságát: Úgy nagyjából hány grammot eszik egy ember egy nap?
Azért nem mindegy a táp fajtája, mert van, amelyikbõl akár 1 kilót is adhatsz egy nap, és van, amelyikbõl 40 dekát. Ezek a számok csak viszonyításhoz vannak, nem irányadóak.
Ugorj el a boltba és kérdezd meg holnap, utána segítünk! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!