Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes vagyok. Kb (43 db)

8 hetes vagyok, kb hányadik héttől lehet érezni, hogy rúg, vagy mintha korogna a gyomrom?

Legjobb válasz: Elsõ babánál csak késõbb lehet érezni, általában a 16-18. hét körül. Ha korog, akkor korog! :) Én is azt hittem egy idõben, hogy azt érzem,de még nem az volt. Boldog babavárást 14 hetes kismami

Elsõ babánál csak késõbb lehet érezni, általában a 16-18. hét körül. Ha korog, akkor korog! :) Én is azt hittem egy idõben, hogy azt érzem, de még nem az volt. Boldog babavárást 14 hetes kismami
17hetes vagyok a múlt héten lefekvéskor fogta a férjem a hasam és ugy aludtam el egyszer szól hogy éreztem a babát!!!!!!de mondtam neki az csak a gyomrom volt aludj nyugodtan:) de nekünk már lasan jelentkezni kéne biztos jól érzi magát a kis nyugalmába ugyhogy ha korog azt tudod ha mocorogni fog azt is tudni fogod.)gratula

8 hetes vagyok. Kb 1 órája megvert az élettársam. Beestem a sarokba, félek, hogy a rázkódástól baja lett a babának. (? )

Nem vérzek, nem görcsölök. A sírást nem tudom abbahyagyni. És nagyon hányingerem van.

Legjobb válasz: Menj azonnal dokihoz, és még ma hagyd el az élettársad!!!

Menj azonnal dokihoz, és még ma hagyd el az élettársad!!!
De, lehet baja a babának! Ezt a kérdést különben felesleges volt feltenni, ugyanis változtatni úgysem akarsz, akkor mit írhatnánk? Még egy párszor majd jól meg ver, akár majd a gyerekeket is. Utána majd eldöntöd. Hány éves vagy? Egy ilyennek miért vállaltál még egy gyereket?
menj orvoshoz, vidd magaddal a gyerkõcöket is. Az elõzõ jól írta nem minden vetélés jár görccsel, vérzéssel én is tapasztaltam sajnos.
6-os ! Így van ahogy mondod! És én az ilyen kijelentéseknél szoktam a fejemet a falba verni dühömben, hogy hogy lehetnek egyes nõtársaim ennyire alárendelt szerepben, ennyire döntésképtelenek, ennyire... ennyire.... áááá felesleges szópazarlás. Soha nem tudtam ezt megérteni, hogy egy bántalmazás után mi az ami miatt mégsem akar lépni a nõ??? Nem értem. Mindig van másik megoldás. Mindig. 3-as voltam.
Egy ilyen ember mellett egy masodpercig sem ulnek. Hagyd ott a fenebe!
Oh, hát ha nem is akarsz menni, akkor mi a kérdés? Nem csak göcsökkel és vérzéssel lehet elvetélni (tapasztalat), és nem kell külsõ sérülés sem! De nem akarásnak nyögés a vége...
Hát én nem aggódnék egy olyan emberért, aki megveri a terhes élettársát, gyerekei anyját... Nem fogja senki azt mondani neked, hogy a babának nem lehet baja, mert nem vagyunk orvosok, nem látunk bele a pocakodba, meg kellene UH-ni legalább. Esetleg kihívhatod az ügyeletet.
Ez egy elmebeteg állat! Azonnal meg kell szabadulnod tõle. Mire vársz? Hogy elvetélj miatta? Vagy hogy a 2 picire is kezet emeljen? Azonnal indulj a kórházba, oda tudod magaddal vinni a 2 gyereket is. Látletetet vesznek rólad és meg is uh-oznak. Indulj!
szia. valószínûleg nem lett baja a babának, de kellene a kivizsgálás. Azután pedig egy távoltartási végzés. Ha készen állsz rá, hogy végleg elhagyd a pasast és semmilyen könyörgésre nem lágyulsz meg a gyerekeid és a magad érdekében, akkor még ma kerítek neked szállást a gyerekekkel együtt Szombathelyen, azután pedig átmeneti szállást, amíg nincs hová mennetek. Jelenleg albérletben laktok, vagy szülõknél vagy sajátban? Pakold össze a legszükségesebb holmikat, és induljatok az orvoshoz. Ha vállalod ezeket, akkor add meg privibe a számodat, mielõtt elmész a géptõl. Nem kell egész életedben valaki kutyájának lenned, és ne hidd, hogy senki nem fog többé nõként szeretni, amiért gyerekeid vannak. Találunk megoldást, ha akarod.
Jaj, hagyjátok már, nem fogja ott hagyni az alkesz pasiját, nem fogja elvetetni a harmadik babát, mert a pasi tartja el. Adja Isten, h ne így legyen, de majd megveri 7 hónapos terhesen és elvetél. Nem bántja a kicsiket? Majd fogja, ha egyszer annyit sikerül innia, h már nem számít az se. Az ilyet nem kell sajnálni, mert ez nem anya, csak egy valami, aki a világra potyogtatja a kölykeit, de nem gondozza, nem vigyáz rájuk. Egy anya védelmezi a gyerekeit mindenáron és nem vállal harmadikat, ha azzal (még nagyobb) bajba sodorja a már meglévõket és önmagát. Nem csak enni kell nekik adni, hanem biztonságot is kell teremteni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó köszönöm, hogy megértesz:) jól esett. Voltam a sürgõsségin, mert elkezdtem görcsöltem. Semmi gond nincs a babával. Köszönöm a válaszokat.
Hála Istennek, hogy nincs gond a babóval! Ti hogy vagytok? Férjed lenyugodott már?
A kérdező hozzászólása: Kijózanodott, még mindig alszik. Elgondolkodtam az örökbeadáson, lehet az lenne a legjobb megoldás.
van egy hely, ahová a bántalmazott anyák, és gyermekeik mehetnek. Itt teljes biztonságban vannak, viszont kevés a hely és csak egy évig lehet maradni. Ha gondolod próbáld meg. http://udvhadsereg.hu/szocialis-intezmenyek/feny-haza-anyaot..
61-es vagyok!!:) Nagyon örülök hogy nincs semmi bajotok!:) Ne degeskedj mert art a picinek!Szerintem elöször gondolkodj el egy anya othonon, mert utanna biztosan megbannad ha örökbe adnad a gyerekeket!Jobb ha együtt vagytok neked is meg nekik is meg ha szegenyesen is!Majd kesöbb ha nagyobbak lesznek a gyerkek, hidd el büszkek lesznek rad hogy ilyen nehez helyzetben is kitartottal melettük!!Nagyon sok szerencset, kitartast!A jo Isten oltalmazzon titeket!:)
Már bocs, de ha csak 8 hetes vagy és spirál mellett lettél terhes (tehát nem tervezett baba), van már 2 gyereked és egy ilyen féreg élettársad, miért nem veteted el????? Mindenkinek az lenne a legjobb. Mibõl neveled fel õket egy részeges apa mellett?
végül is mindegy.. az a lényeg hogy így nem lehet élni. el kell menned akkor anya otthonba, vagy a családsegítõhöz, bár ha megtudják a körülményeket, akkor ahogy te is írtad lehet elveszik a gyerekeket., a legjobbakat nektek, !
A kérdező hozzászólása: Az elsõ fogamzásgátló, másodiknál nem védekeztem, a mostani meg spirál mellett.
ja igen, és ha nem akartál ennyi embert hogy kiosszon akkor úgy kellett volna feltenni a kérdést hogy : " elestem és lehet-e valami baja a babának, 8 hetes vagyok.." de mivel még odaírtad hogy megvert a párod stb..stb.. mit vártál mit írnak a válaszolók???? egyértelmû ...
A kérdező hozzászólása: Szombathelyen lakom.
Igen az nem egy rossz ötlet ha megírod, hogy merre laktok. Elég sok ismerõsöm van szerte az országban. Megpróbálok segítnei :)
Írd meg légyszi, hogy melyik városban/faluban laktok, így könnyebben tudnánk segíteni, akár a szálláskeresésben is! Ha nem akarod ide kiírni, akkor küldd el privátban, hátha tudok segíteni! Próbálj megnyugodni! A gyerekek mit láttak ebbõl?
A kérdező hozzászólása: Mondani könnyû, hogy induljak innen. Ha esetleg egyikõtök ad szállást, szívesen megyek. (gondolom ez már nem így mûködik) A kérdésem az volt, hogy lehet-e baja a babának. A válasz igen volt. De a lenézõ megjegyzésekbõl nem kértem. Elég bajom van nélküle is.
Még próbálod mentegetni, hogy "állandó éjszakás azért részeg." Az én párom is volt állandó éjszakás nemolyan rég váltott melóhelyet, mégsem ivott. Itt nem az a kérdés, hogy mit csinálj, hanem, hogy akarsz-e tenni valamit egyáltalán. Tudom nagyon nehéz lépni bármit is, de vajon akkor sem tudnál sehová menni ha az egyik gyerkõcnek esne neki??? Gondolkodj el rajta! Szeretnél esetleg egy beteg gyereket? Mert sajna egy két ilyen reggel és jó úton jársz felé :(
Ne haragudj, de eszed az nincs, már látom. Elõször sajnáltalak, de már nem is tudom, hogy mire gondoljak. Nem tudtad volna elvetetni? Inkább az, mint hogy egy ilyen embernek szüljek... De nem, Te még harmadikat is... és ne beszélj hülyeséget, hogy nem vállaltad õket, mert vállaltad, mutatja ezt az a tény, hogy két gyerek melletted és egy benned. És akkor még fel vagy háborodva, nem azzal törõdsz, hogy bármi baja lehet a babának, hanem véded a párod, ahelyett, hogy elmennél orvoshoz. Kérdezted, hogy lehet-e baja. Választ kaptál;igen lehet. Akkor mire vársz? Hogy majd egyszer kiderül, hogy lett-e, vagy sem? Miért nem lehet elmenni a k... orvoshoz? Ha már ezt a szemetet nem vagy képes elhagyni, legalább nézesd magad. Vagy házi õrizetben vagy? Istenem, én is 21 éves kismama vagyok, de nem fér a fejembe, hogy hogy lehetsz ennyire felelõtlen magatokkal szemben... Remélem nem a híradóban látunk viszont...
Menj el a családsegítõbe és kérj segítséget.Vannak anyaotthonok!Nem mondom hogy véglegesen megoldja a problémád de idõt ad arra, hogy kitaláld a jövõtöket.Hidd el a gyerekeknek nem jó azt látni , hogy apa veri anyát.Én ebbe nõttem fel sajnos és az egyetlen dolog amire emlékszem pici koromból, hogy apám veri anyámat a sarokban.Gondolkodj el ezen! És sok sikert az újrakezdéshez!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem védek én senkit. Ezt félreértetted, de nagyon. Nem fogok ügyvédnek menni ne aggódj, de te elmehetnél, olyan okosnak tûnsz. Sok szerencsét hozzá. Köszönöm a válaszokat.
Õ fejleményeket is közzétesz: https://www.facebook.com/buszos.aniko?fref=ts Õ a csaló: https://www.facebook.com/aniko.denemmindenkinek?fref=ts A youtube-os videót így hirtelen nem találom, de írd be a google-ba, hogy "neked csak anikó csaló", és kijön minden infó.
Linkelj majd légyszi, mert többen is elolvasnánk.
Ooo hat te vagy az a no, aki ellen eljarasok vannak csalasok miatt. A Nekednemmindegy Aniko vagy :) ) Majd kesobb linkelek adatlapot, ha gepnel leszek:)
Köszi a linket!
A kérdező hozzászólása: Senkitõl nem kértem, hogy sajnáljon. A témát lezártam, köszi a válaszokat.
Nem hiszem, hogy köcsög lennék azért, mert nem állok neki sajnálgatni téged. Tudod, mindenki a saját sorsának a kovácsa.
Különben meg azt írtad, hogy dokihoz nem tudsz menni, mert kicsik a gyerekek, akkor dolgozni hogy jársz?
Ha a harmadik gyermekedet várod, és 17 évesen szülted az elsõt, most vagy 21 éves akkor nem hiszem hogy lenne rendes bejelentett munkahelyed. Vagy mit dolgozol minden nap?
A kérdező hozzászólása: Nem írtam olyat, hogy nem dolgoztam még. Minden nap dolgozom.
Nem írta, de mivel hogy még életében nem dolgozott egy napot sem szerinted mibõl fizetik neki a gyes-t (ami egyébként gyermek gondozási segély) a nagyobb összegû családi pótlékot, azért 3 gyerek után már jóval több jár, mint 2 után. Mibõl jár neki a csökkentett térítési díj az óvodában, majd az iskolában, illetve majd az ingyen tankönyvet....stb...lakásfenntartási támogatást...Ezeket valakinek elõ kell teremteni, ezek vagyunk mi az adófizetõk. Egyébként kösz, az én házam táján minden rendben van. Dolgozom én is meg a férjem is, neveljük a gyerekeket. Nem verekszünk, nem bántjuk egymást, nem vagyunk alkoholisták.
73! Ez a szegény lány nem írta, hogy segélybõl él/illetve abból szeretne élni! Miért kell belerúgnod még kettõt, amikor van éppen elég gondja?! A magad háza táján sepregess és utána hordj le bárkit is!
A kérdező hozzászólása: Soha nem igényeltem semmilyen segélyt. Ne aggódj nem a te pénzedbõl élet.
Tehát, albérletben vagytok, nincs munkád, semmilyen végzettséged, teljesen a párodtól függsz, és most várod a harmadik gyermekedet. Mibõl akarsz megélni, ha esetleg elhagyod a párod? Vagy várod a segélyt, amit azoknak a jövedelmébõl fizetnek neked, akik dolgoznak? Milyen jövõt tudsz biztosítani a gyerekeidnek, milyen példát fogsz tudni mutatni? Nem szégyelled magad? Hol vannak a szüleid?
A kérdező hozzászólása: Albérletben vagyunk.
Igaza van a kerdezönek, te biztosan megalnad a helyed ügyvednek mert nagyon okosnak tünsz!pffff
Kedves kérdezõ! Az elõzõ válaszok a 18.53-as válaszok írójának szóltak! Különben teljesen egyet értek az elõzõ gondolataival. Próbáld rendbe szedni az életedet! Kinek a lakásában éltek?
Köszönöm a linkeket! Már csak azt sajnálom, hogy megsajnáltam!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Ilyen korán berúgni, nem mondom szép teljesítmény. Mit keresel még mellette, hiszt gondolom nem ez volt az elsõ ilyen alkalom. De ha így halad nem is az utolsó lesz.
Gratulálok neki, hogy õ már szombat kora reggel részeg! Egyébként a részegség nem mentség a tettére!
A kérdező hozzászólása: A baba spirál mellett fogant. Részeg, ütött egyet ököllel a hasam felé, de nem ütötte meg. Erre kapott egy pofont, ezért vert meg.
Hát ne haragudj, de egy ilyen állatnak 3. gyereket szülni!? Most kaptál elõször? Ne izgulj, amelyik kutya ugat, az nem harap! Volt nekem is olyan kapcsolatom, ahol egyszer megütött a párom. Na azóta nem vagyunk együtt. Hívd fel a dokid, vagy az ügyeletet és kérdezd meg, hogy mit javasolnak õk.
Még csak annyit fûznék hozzá, hogy tudom most nagyjából mi játszódik le benned. Azt gondolod, hogy nem elég a gondod-bajod, még mi is kioktatunk, hogy menj ügyeletre.De hidd el, hogy nem kioktatásnak vagy piszkálódásnak szánjuk/szántuk, hanem, nert segíteni szeretnénk valahogy! Sõt, ha gondolod írj privátot és ha egy városból valók vagyunk, akkor gyere át a gyerekekkel, vigyázok rájuk, míg Te elmész orvoshoz.Utána pedig innánk egy finom teát és amíg a gyerkõcök játszanak, mi beszélgetnénk egy nagyot. Sokszor egy jó beszélgetés többet ér, mint bármi.
és a gyerekek látták a verést?? meg szabad kérdezni miért vert meg? okot adtál rá? bár egy ok sincs amiért egy terhes nõt meg kell verni szép kis apa..
Van egy olyan sejtésem, hogy nem most kaptál elõször és utoljára.:( Szegény picurok mit látnak.:(
Ne aggódj egy olyan emberért, aki így viselkedik.Persze, tudom könnyû ezt mondani.Ha nem vérzel, nem görcsölsz, az jó.Próbáld abbahagyni a sírást, a baba miatt.Én elmennék az ügyeletre.A gyerekeknek pedig keress S.O.S felügyeletet.
Csak remélni merjük, hogy elindultatok és nem a monitor elõtt sírdogálsz, vagy Isten õrizz hazament az a beteg állatt és épp a következõ adagot kapod.
De lehet baja a babának. Ha nem most, akkor majd a következõ verésnél! Mert, ha valaki olyan állat, hogy megver egy nõt, ráadásul egy állapotos nõt, ráadásul úgy, hogy még két kicsi gyerek is van a lakásban, attól várható, hogy újra és újra megteszi! Meg akarod várni, amíg a gyerekek is sorra kerülnek?! És még miatta aggódsz? Felköti magát?! Hát, rajta! Ott rohadjon meg a kötél végén! Menj orvoshoz, ha jót akarsz a babádnak és a gyermekeidnek, és próbálj szabadulni ettõl az állattól!
utolsó vagyok. én mindig gyerekkel mentem az összes vizsgálatra terhesen és sosem volt ebbõl gond, kedvesek, aranyosak mindenhol.
reméljük nem megy már haza az az állat. az idegességtõl is lehet hányingered. Kezdj el azon gondolkozni, hogy hova tudsz elmenni tõle, mert te utánad nemsokára a gyerekek lesznek soron. A helyes az lenne, ha felöltöztetnéd a gyerekeket, lezuhanyoznál és elmennétek a nõgyógyászati ügyeletre megvizsgálni a babádat. https://www.google.hu/search?q=b%C3%A1ntalmazott+n%C5%91k+sz.. https://www.google.hu/search?q=seg%C3%ADts%C3%A9g+b%C3%A1nta..
Igen, tudod, MINDENT meg lehet oldani, csak akarni is kell!!!
Ismét 3-as vagyok! Egyébként meg ne féltsd azt az elmeroggyantat. Ugyanis nem fog õ semmit sem csinálni magával. Elárulom miért. Mert egy gyáva féreg. Ez kiderül abból is hogy nõt bántalmaz. Annak idején az én volt férjem is fenyegetõzött hogy felköti magát egy villanyoszlopra stb. stb. Annyit kérdeztem tõle, hogy most mit vár tõlem? Adjak kötelet? És hidd el, hiába fenyegetõzött, nem tett semmit. De megáll az eszem. Megver és akkor még azzal tart téged lelki terrorban hogy öngyilkos lesz????? Össze tudod rakni a képet? Sürgõs orvosi kezelésre van szüksége ennek az állatnak és arra hogy észbe kapjon hogy vége köztetek mindennek. Tényleg képes lennél egy ilyen szemét alakkal leélni az életed? Szerinted még hányszor kell ahhoz kezet emelnie rád hogy észhez térjél? Vagy talán belekerül a babád életébe is?
Azért, mert nincs rajtad külsérelmi nyom, attól még lehet, hogy belül nagy baj van. Ha fontos Neked a kicsi magzat élete, akkor felöltözöl, fogod a két picit és elmész az ügyeletre! Amíg Téged vizsgálnak, valaki figyel a picikre.pl egy nõverke.Kedvesek és segítõkészek a gyerkõcökkel.
A kérdező hozzászólása: Nincs rajtam semmi sérülés, legalábbis nem vettem észre. Sajnos nem tudok hová menni.
azonnal doki és menj el onnan mielött tul késö lenne
ne hiszel e hoyg még mindig gép elött ül ...már rég hült helyem lenne ott és a gyerekekkel rég nem lennék ott
* illetve nem SE 3 gyerek, hanem simán 3 gyerek...
de bevállaltad. Van, amikor jobb megoldás elvetetni õket, vagy örökbe adni. 21 évesen se végzettség, se 3 gyerek...és mind védekezés mellett fogant...érdekes. Választhatnál lassan más védekezési módot!
A kérdező hozzászólása: A GYEREKEKET NEm VÁLLALTAM BE!!!! kérlek ne írjátok ezt. Köszönöm a segítséget mindenkinek, .
"A picikre nem veszélyes, soha nem bántaná õket" Mert szerinted ezzel nem bánja hogy anyát laposra veri?Hogy részeg állandóan, meg agresszív?Milyen példát mutat a gyerekeknek.Abban meg igaza van az egyik válaszolónak hogy hatalmas felelõtlenség volt 3 gyereket bevállalni.De még nem csak az, hanem hogy eszedbe se jutott közben tanulni? Én is várandós vagyok és iskolába járok, pedig van végzettségem meg munkám is.De nem akarok egy kitartott nõ lenni.Rengetegen iskoláznak baba mellett.Akkor te miért nem próbáltad/próbálod meg?
És mibõl fogod õket felnevelni?? Nincs semmit, nem értesz semmihez, nem dolgoztál életedben. Mire vársz???
A kérdező hozzászólása: Védekezés mellett fogantak, nem bevállaltam õket.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok cigány.
hát igen így érthetõ-- de akkor se kéne téged bántania a [email protected]ányok csinálják ezt, így akarsz élni??? még nagyon fiatal vagy, buta és naív ! jobb lett volna szegény babát nem megtartani ha tudtad hogy a párod iszákos és ilyen agresszív állat a gyerekek elõtt csak a rossz példa mutatkozik. sajnos ez van...
Megérdemled a sorsodat, már ne is haragudj! Az, hogy 17 évesen teherbe estél és szültél az csak egy dolog, elõfordul. De hogy még utána végzettség munkahely, lakás nélkül bevállaltál még két gyereket, az már elég nagy felelõtlenség. Mindig majd mások nyakán meg az államén fogsz élõsködni? És most is keresnél valakit aki eltart téged meg a gyerekeidet. A szüleid?
A kérdező hozzászólása: Amíg nem találok olyat, aki elfogad addig kénytelen vagyok vele maradni.
ne haragudj de buta vagy . a gép elött ülsz van gyermeked és egy pocaklako és képes vagy netezni ahelyett hogy azonnal korház és valamit tennél a te és gyermekeid biztonsága végett. de mit tezstel? itt ücsörögsz és irogatsz. ne legyél BUTA. fog pakolj össze kérd meg a szomszédott és haladéktalanul menj el onna. mert tudod mi lesz a vége? majd a hiradoba látjuk a te esetedett hogy iylen tragédia volt .ha félsz kérj segitséget!!!!!
A kérdező hozzászólása: A picikre nem veszélyes, soha nem bántaná õket. Ha elmegyek dokihoz, akkor félek hogy elveszik a gyerekeket. Még csak 21 vagyok, az elsõt 17 évesen szültem. Se végzettségem, se semmim az ég világon. El szeretnék menni, de nem tudok. Régóta keresek párt, de ennyi gyerekkel senki nem fogad el.
Eddig nem írtam de csak nem bírom ki! Miért te mennél?Ne te menj ha nincs hova, hanem õ takarodjon.Amúgy is ne hogy már te indulj neki 2 gyerekkel terhesen.Cserélj zárat, meg hívj rendõrt. Itt nem azon van a hangsúly hogy hova menj, hanem hogy megold a problémát és hogy zárd ki az életetekbõl ezt a vadállatot. Itt nincs DE, meg HA, meg LEHET...megütött terhesen, 2 gyerek mellett.Ezt tudod hogy hívják?CSALÁDON BELÜLI ERÕSZAK! Van mirõl beszélni?Hát szerintem nincs! Kívánom hogy megoldódjon, de van egy olyan sejtésem hogy úgy is vele maradsz... :(
Szerintem is menny orvoshoz legalább te is meg nyukszól. Nõvérek rendesek és míg vizsgálnak vigyáznak a picikre. Nem alkarok rád ijeszteni de ismerõsöm is hasonló helyzetben volt. Mikor már 15hetes volt akkor a párja megint megütötte úgy hogy õ is elesett és elhalt a picije. Pedig semmi tünete nem volt. Rá 2 hétre mikor ment uh-ra akkor derült ki. Azonnal ott is hagyta a pasit. Ha téged már megütött akkor elõfog fordulni, hogy a picikre is veszélyes lehet.
remélem megteszi!
A kérdező hozzászólása: Mégis hová menjek??? Adtok nekem helyet? Szüleimhez nem mehetek, barátim nincsenek. Állandó éjszakás, ezért részeg. Végig néztem magam, a kezeimen van nyoma, hogy meg lett szorongatva.
A kérdező hozzászólása: De 2 gyerekem van, még picik. Így nem tudok menni. A párom elment, azt mondta megöli magát. És félek, most megteszi.

Kb 8. hetes vagyok, egyszer voltam iszonyu rosszul, napokig emelyegtem, mindentol hanyingerem volt, elmult, ez normalis?

megfigyeltem ha nagyon felidegesitem magam,vagy ha fardtabb vagyok akkor van hanyingerem..de amugy semmi...szerencsem van?

Legjobb válasz: Szia! Egyrészt szerencséd van, másrészt meg normális! Én 8 hetes vagyok és egyáltalán nem vagyok rosszul, sõt mindig beteges voltam és ilyen jól még sosoem éreztem magam, mint most terhesen. Van ilyen is és ez is normális. Elsõsorban ne idegeskedj, mert csak magadat bünteted, meg a babát! Amióta terhes vagyok kevesebbet idegeskedek, mert mindig eszenbe jut a baba és nem hagyom magam bosszantani. Senki ne képzelje azt, hogy hagyom magam idegesíteni! Mindenki tehet egy szivességet! Szerintem állj meg egy kicsit és értékeld át a helyzetet, és meglátod mennyivel jobb lesz!! Mindig minden megoldódik te csak ne mérgelõdj és pihenj minél többet!

Szia! Egyrészt szerencséd van, másrészt meg normális! Én 8 hetes vagyok és egyáltalán nem vagyok rosszul, sõt mindig beteges voltam és ilyen jól még sosoem éreztem magam, mint most terhesen. Van ilyen is és ez is normális. Elsõsorban ne idegeskedj, mert csak magadat bünteted, meg a babát! Amióta terhes vagyok kevesebbet idegeskedek, mert mindig eszenbe jut a baba és nem hagyom magam bosszantani. Senki ne képzelje azt, hogy hagyom magam idegesíteni! Mindenki tehet egy szivességet! Szerintem állj meg egy kicsit és értékeld át a helyzetet, és meglátod mennyivel jobb lesz!! Mindig minden megoldódik te csak ne mérgelõdj és pihenj minél többet!
Nekem is csak egyszer volt pokoli rosszullétem, vagyis kétszer, az elsõnél vettem egy tesztet, a másodiknál kitartott egy hétog, de aztán hamar elmúlt.A fáradtság ellen meg annyit tehetsz, hogy megpróbálsz minél többet aludni.Az idegesség amúgy sem tesz jót.Késõbb majd a hasad fog keményedni tõle, úgyhogy relax!Én rájöttem, hogy egy kismama sosem késik el sehonannan, mindig pont akkor érkezik, amikor kell.Ezt már kezdik megszokni a körülöttem élõk is, pedig általában szoros a napirendem, de már 30hetesen had ne érdekeljen:)

8 hetes vagyok. Néha olyan a szívverésem mintha hírtelen nagyobbat dobbanna. Csak néha érzem esténként kb negyed óráig. Ez normális és a terhességgel jár együtt vagy baj van?

Legjobb válasz: Szia!ritkán nekem is van ilyen.Én 11 hetes vagyok,és ha hirtelen mozdulok bedobog a szívem.Szerintem ez normális,hiszen terhesség során sok tünetet lehet produkálni. De ha téged zavar keresd fel a háziorvosod,õ csinál EKG,amit egyébként is kell majd csinálni. Minden jót!

Szia!ritkán nekem is van ilyen.Én 11 hetes vagyok, és ha hirtelen mozdulok bedobog a szívem.Szerintem ez normális, hiszen terhesség során sok tünetet lehet produkálni. De ha téged zavar keresd fel a háziorvosod, õ csinál EKG, amit egyébként is kell majd csinálni. Minden jót!
Eloszor is gratulalok a babahoz. Amit tapasztapasztalsz, az teljesen normalis, legjobb, ha hozzaszoksz. :o) Ovatosan allj fel mindig, ejjel legfokepp, amikor ki kell menned wc-re. Varj egy par masodpercet, mielott felallnal. A szived mostantol sokkal nagyobb igenybevetelnek van kiteve, faradekonyabb leszel. Igaz, es a 27.hetben vagyok, de ami nekem segiteni szokott, amikor ilyen szivdobogasom van, az az, hogy kinyitom az ablakot, hadd jojjon be a huvos levego. Ez mindig segit. (Persze a korulottem levok nem mindig kultivaljak). Meg a kamilla tea is jo. Jo babavarast!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, megnyugodtam. A kamillateát meg ki fogom próbálni!

Kb 8 hetes vagyok, tegnap elött együtt voltunk a párommal, ha valami baj lett volna akkor utána lett volna vérzésem? Vagy még mindig lehet?

Nagyon ovatosak voltunk,de én kicsit aggodok nehogy valami baj legyen.Lehet hogy "hülye" vagyok de sokat beszélek már most is hozzá hogy maradjon velünk.Persze apának nem mondom mert Õ még jobban aggodik mint én nehogy baj legyen velünk.Neki mégse mondhatom el hogy aggodom mert képes lenne sehova se engedni egyedül.Igyis ha megye valahova és teheti jön velem.Ugy vigyázz rám mint egy hímestojásra:) Els? baba és sokat vártunk rá.

Legjobb válasz: Nem lesz baj nyugi! Ha nem okoz gondot óvatos szex-el a terhesség végéig lehet élni:-) De nem kell túlaggódni a terhességet sem, örülj neki és légy boldog, de aggodj mindenen az sem tesz jót.

Nem lesz baj nyugi! Ha nem okoz gondot óvatos szex-el a terhesség végéig lehet élni:-) De nem kell túlaggódni a terhességet sem, örülj neki és légy boldog, de aggodj mindenen az sem tesz jót.
Ne aggódj, az neki is jól esik!!!Olvastam a terheskönyvben, h az orgazmus után a babák is egy jót alszanak.Szval hajrá!Sok boldogságot!2 gyerekes anyuka
Ha az orvos nem tilt el a szextõl akkor nyugodtan lehet semmi baj nem lesz de ha kicsit fáj vagy nem jó akkor szüneteltessétek a dolgot egy rövid ideig

Zsibbadnak az ujjaim/kezeim kb egy hete egy par orat naponta. EKG-m jo lett, orvos nem sokat mondott erre. Olvastam, hogy lehet terhessegtol, de inkabb a vege fele. De most? Meg csak 8 hetes vagyok.

Lehet attol, hogy a ket eves fiam is cipelem meg, meg tulsulyom is van, es a terhesseg is van? Aggodom.

Legjobb válasz: Igen inkább a végétõl szokott lenni.Nekem a 35.hét körül kezdõdött csak.Szerintem lehet, hogy összefüggésben van a cipekedéssel,próbáld meg kicsit jobban kímélni magad!Boldog babavárást!

Igen inkább a végétõl szokott lenni.Nekem a 35.hét körül kezdõdött csak.Szerintem lehet, hogy összefüggésben van a cipekedéssel, próbáld meg kicsit jobban kímélni magad!Boldog babavárást!
Van valami kéz betegség, ami miatt zsibbadnak a kezen az ujjak, keress rá a neten!!!
Hát ez nem túl biztató ilyen korán :( Ha jól írom, Carpalis alagút-szindrómának hívják. Nekem is volt ilyen, de csak a vége felé, akkor normálisnak mondják az ödéma miatt. A túlsúly és a cipekedés is biztos közrejátszik. Egy barátnõmnek is korán kezdõdött, és sajnos szülés után is megmaradt - valami gyulladásos göb kerekedett belõle, amit kimûtöttek, mert már fogni sem tudott. Elõtte õ sokáig valami felcsatolható gipsz-szerûséget viselt, hogy ne rosszabbodjon a megerõltetéstõl. Mûtét után pedig véglegesen a manuálterápia/gyógytorna használt neki - esetleg érdemes lenne ennek utánajárnod akár megelõzésképp. - Ha tényleg ez a bajod.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, hat nem mondanam, hogy most megnyugodtam, most meg jobban rettegek. :, (

Normális hogy szinte undorodom a hústól? Főleg a csirkétől? Pedig eddig szerettem és kb 4 napja nem bírom még a gondolatát sem.8 hetes vagyok. Pedig kéne húst fogyasztani, nem?

Legjobb válasz: Ez elõfordul.A terhesek nagy része fõleg a kávétól,a hústól és a teától undorodik.Nem biztos,hogy egész terhesség alatt így érzel majd.Próbáld meg a húsokban található fehérjét más ételekbõl pótolni,mint például a szója,tojás,tej,sajt stb.

Ez elõfordul.A terhesek nagy része fõleg a kávétól, a hústól és a teától undorodik.Nem biztos, hogy egész terhesség alatt így érzel majd.Próbáld meg a húsokban található fehérjét más ételekbõl pótolni, mint például a szója, tojás, tej, sajt stb.
szia, én csak pogácsát ettem ebben az idõben, a csirkének én is szagát éreztem, még ha a legfrissebb húst vettem akkor is, nem tudsz mit csinálni. ha egy-két hétig nem eszel húst és szedsz vitamint nem lesz semmi bajod, a többi fehérje is teljesen jó, és ne erõltesd a húsevést, van oka a miért nemkívánja a szervezeted!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Remélem nem lesz baj. Tejtermékekbõl a joghurt ami lemegy... :)
Én az elsõ 16 hétben semmiféle húst-húskészítményt nem bírtam megenni.Azután amikor elõször ettem kiütéseim lettek, a babámnak semmi baja nem lett.Azt ettem, amit megkívántam(akkor ez fõleg a krumpli, paradicsom és a káposzta volt)+tejtermékek, gyümölcs.
nem lesz baj. én a disznóhússal voltam így, de a többi húst sem ettem meg. el fog múlni. a vége felé nekem megint elõjött, de szerencsére elmúlt. most hihetetlen, de fogsz még csirkehusit enni, erre fogadni mernék :) !

Kb. mikortól várható a súlygyarapodás? 8 hetes vagyok, de még 1 dekát sem híztam.

... s?t volt olyan nap is, amikor kevesebb voltam, mint induláskor (57kg a terhesség kezdetén, néha 56,5 vagyok)

Legjobb válasz: Szia.Én a 18.dik hétig semmit nem híztam.39.dik héten született a kislányom,és összesen 10kg-ot híztam...Ez nem mindenkinél egyforma,az elözõ terhességemnél 22kg-ot híztam. Minden jó,boldog babavárást(8hetes babás)

Szia.Én a 18.dik hétig semmit nem híztam.39.dik héten született a kislányom, és összesen 10kg-ot híztam...Ez nem mindenkinél egyforma, az elözõ terhességemnél 22kg-ot híztam. Minden jó, boldog babavárást(8hetes babás)
szia én össz 7 kg t híztam egész terhesség alatt, örülj h te se hízol attól még rendben van minden.
Én 16 hetesen még nem híztam egy dekát sem!Szerintem ez teljesen rendben van.Jönnek azok a kilók úgyis, szerintem az étvágyamból ítélve hamarosan.....
az utolsó három hónapban ugrik fel a java!
Szia! Én 18 hetes és csak 1kg hiztam eddig! Örülj neki amugy én is odafigyelek hogy ne hizzak sokat de amit megkivánok azt megeszem:D!
Elvileg semennyit nem kéne hízni még ebben a "korban". Az orvosom szerint félidõig (20. hét) nem kell hízni elvileg, és a második 20 hét alatt pedig hetente fél kilót. Ez lenne az egészséges. Én most a 33. hetet taposom, és összesen 6-7 kilót híztam eddig, de csak a 20. hét után indult meg a dolog. De, ez természetesen nem azt jelenti, hogy baj, avagy nem baj, hogy hízol. Minden nõ szervezete máshogy reagál a terhességre. Nálam is volt példa arra is, hogy egyik hétrõl a másikra 1 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg korábban. Úgyhogy ne aggódj!
Ez mindenkinél változó!Még nagyon az elején vagy:) !Rajtam a 24. hétig csak 1, 5kilo volt.Az is a 20.hét után jött rám, nem voltam erõs testalkatú terhesség elött sem.Vékony voltam.Most a 30. héten is csak a pocakom van, ami mindenki szerint nagy.Most +5 kilónál tartok, de hát már a babának is nagy a súlya, vízesedek, magzatvíz stb.., remélem tartom, és nem hízok sokat a végéig:) ! Boldog babavárást!
Én most vagyok 12 hetes, de már 2 kg-t híztam, bár nekem feküdni kell, így érthetõ :) )
Megírnád a petezsák méretét és a baba méretét? Szívhang mikor volt? köszi
A 12. hetben vagyok de az elejen meg fogytam is, elkezdtem vitamint szedni amitol lett etvagyam. Ne aggodj!En sem hiztam meg egy dekat sem:) !Jo babavarast!

8 hetes terhes vagyok, a babóca kb. 6 hetes, ugyebár. A terheskönyvekbe ha azt írják, hogy a 8. héten 10-13 mm a baba, akkor most akkora az enyém is vagy majd csak 2 hét múva lesz akkora?

Szeretném nyomonkövetni a fejl?dését,de sose tudom,hogy kell számolni!Megzavar ez a 2hét "külömbség".

Legjobb válasz: Pedig nem kéne, hogy megzavarjon. A terhességet az utolsó menses elsõ napjától számítják, ezért vagy 8 hete. (az egy dolog, hogy tényleges fogantatás csak 6 hete történt) Te 8 hete vagy, a 8 hetes adatok vonatkoznak rád. A 6 hetet felejtsd el, csak meg fog zavarni. Mindg így fognak beszélni a terhességedrõl

Pedig nem kéne, hogy megzavarjon. A terhességet az utolsó menses elsõ napjától számítják, ezért vagy 8 hete. (az egy dolog, hogy tényleges fogantatás csak 6 hete történt) Te 8 hete vagy, a 8 hetes adatok vonatkoznak rád. A 6 hetet felejtsd el, csak meg fog zavarni. Mindg így fognak beszélni a terhességedrõl
Nem, 8 hetes adatokat kell nézni.
8 hetes vagy. Azért számolják a menszesz elsõ napjától, mert ezt tudod biztosan megmondani, ez egy fix dátum és neked is innen kell számolnod és ehhez viszonyítanod az adatokat. Azt a két hét különbséget felejtsd el!!!

Kb 8 hetes terhes vagyok, néhány napja kevésbé feszül a mellem mint eddig. Az összes többi kísérő tünetem "normális". Ez jelenthet valamit? Az első baba lesz, mindentől megijedek.

Legjobb válasz: szia Nekem is kb a 8.hétig feszültek azóta szerencsére nem viszont továbbra is nagyon növöget. Nincs semmi baj :)

szia Nekem is kb a 8.hétig feszültek azóta szerencsére nem viszont továbbra is nagyon növöget. Nincs semmi baj :)
Szia! Nekem is kb a 7.-ik hétig nagyon fájtak, feszültek. Utána enyhült annyira hogy már én is megijedtem. Most 10 hetes vagyok és megint ugyanugy fájnak, égnek, feszülnek, ugyhogy ezt lehet hogy ilyen hullámokban fogjuk átélni az elkövetkezendõ hónapokban:-) Boldog babavárást és ettõl több bajunk ne legyen:-)
Szia En 11 hetesen vesztettem el sajnos a babamat(de ma tudtam meg hogy ujra terhes vagyok!)de nekem addig abszulult nem is fajt a mellem!Talan feszesebb volt de nem fajt!Most sem faj!Szerintem ez mindenkinel valtozo!!!Ne aggodj!!!!!Minden jot!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!