Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes vagyok. Folyamatos hányingerrel és (2 db)

8 hetes kismama vagyok. Folyamatos hányingerrel és szédüléssel küzdök. A hasam is állandóan fáj. Mikor fog ez elmúlni?

5 hetesen kezd?dött és nem csak reggel, hanem egész nap tart. Elég stresszes munkaköröm van és én is az vagyok. Lehet ez az oka?

Legjobb válasz: Általában a 15. hét körül kezd elmúlni. De van akit végig kisér egész terhessége alatt. Van akinek a terhesség vége felé jön vissza. Nagyon változó. Ha stresszes a munkahelyed gyere el táppénzre ha tudsz!

Általában a 15. hét körül kezd elmúlni. De van akit végig kisér egész terhessége alatt. Van akinek a terhesség vége felé jön vissza. Nagyon változó. Ha stresszes a munkahelyed gyere el táppénzre ha tudsz!
Szia.Nekem sajnos az elõ babával a hányás a szülésig tartott.Most a másogik babát várom, és vele is sokat hánytam de a 20 hét környékén megszünt, azóta semmi bajom.Lehetséges hogy kicsit közrejátszik a gyomorideg is ha mész dolgozni.Mert nálam ilyen elõfordul ha megyek orvoshoz hogy hányok.üdv 40 hetes kismama
Szia! Nekem is 5 hetesen kezdõdött a hányinger, és egész nap tartott. Most a 9.hétben járok és kezd elmúlni a hányiger, viszont a szédülés most kezdõdik.

Ha folyamatosan émelygek és hányingerem van és a melleim is feszülnek, akkor ugye minden rendben van odabent? 8+4 hetes vagyok, holnap megyek dokihoz először.

Legjobb válasz: Igen, minden rendben, a szervezeted telejsen természetesen viselkedik. A hányingert tudod csillapítai, ha sokszor eszel keveset, nekem reggelente pár keksz és egy pohár hideg gyümilé jött be. Napközben hideg innivaló, tejföl, nekem hideg paradicsom segített, de sose legyen üres a gyomrod, ez a lényeg! Éhgyomorra ne vegyél be vitamint, csak ha már van benned valami, ami szívja. A melleden nem tudsz segíteni, az sajna ilyen. :) Kitartás! 39 hetes km

Igen, minden rendben, a szervezeted telejsen természetesen viselkedik. A hányingert tudod csillapítai, ha sokszor eszel keveset, nekem reggelente pár keksz és egy pohár hideg gyümilé jött be. Napközben hideg innivaló, tejföl, nekem hideg paradicsom segített, de sose legyen üres a gyomrod, ez a lényeg! Éhgyomorra ne vegyél be vitamint, csak ha már van benned valami, ami szívja. A melleden nem tudsz segíteni, az sajna ilyen. :) Kitartás! 39 hetes km
Szia! Minden rendben lehet odabent! Mi volt a dokinál????
A kérdező hozzászólása: Csak este megyek, de már nagyon kiváncsi vagyok én is.
A kérdező hozzászólása: Minden ok volt, 19, 5 mm-esek vagyunk. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!