Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes vagyok. A pici a (14 db)

Az normális, hogy 8 hetesen 18, 8 mm a babám? Nem túl pici vagy nagy?

Legjobb válasz: Az én babám 7 hetesen 13 mm volt. Ez teljesen jóméret 8 hetesen!:) www.babaszoba.hu----9 hónap. Innen mindent megtudhatsz. Boldog babavárást!:) Egy 13 hetes kismami

Az én babám 7 hetesen 13 mm volt. Ez teljesen jóméret 8 hetesen!:) http://www.babaszoba.hu----9 hónap. Innen mindent megtudhatsz. Boldog babavárást!:) Egy 13 hetes kismami
Nekem 7 hetesen 9mm volt.
Nekem 6 hetesen 10.3 mm volt. Szerintem optimális!

Mit jelent az UH leleten, hogy YS=5mm? 8 hetes+1 napos vagyok, a Pici 15 mm.

Legjobb válasz: YS = szikhólyag. Mellette meg ott a korának megfelelõ bébi. :) Gratulálok! :) 24 hetes km

YS = szikhólyag. Mellette meg ott a korának megfelelõ bébi. :) Gratulálok! :) 24 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is Neked! Boldog babavárást!

Menses alapján 8 hetes terhes vagyok. Tegnap voltam ulrahangon és a pici 3, 7mm. A doki szerint így 5 hetes vagyok. Szerintetek lehet 3 hetes eltérés?

Legjobb válasz: a doki a baba méretei alapján állapitja meg a terhesség korát!lehet késöbb fogant baba és ezért az eltérés. sok boldogságot nektek :-)

a doki a baba méretei alapján állapitja meg a terhesség korát!lehet késöbb fogant baba és ezért az eltérés. sok boldogságot nektek :-)
Hát igen, ez lehetséges. Aztán majd látod hogy a következõ un-n mit mondanak. Azért a pici mérete alapján szerintem jól lehet becsülni mert az elsõ idõszakban még nagyjából egyformán fejlõdnek.
Nekem 8, 3 mm-nél mondta a doki, hogy 6. héten vagyok. Én is többet számoltam, bár nekem hosszabb a ciklusom: 34 napos.

Már a 8. -ik honap közepén járunk, azaz 34 hetes vagyok, de a hasam, ugyanakkora, mint a 6. -ik honapban. Sokan kérdezik, h. hány honapos vagyok, mert ugyanolyan pici a hasam. Mért lehet?

lehet azért,mert az orvos,utoljára az uh-n azt mondta,h kevesebb a magzatvizem,de a baba jol van,méhlepény is 1-es fok,gondolom ez azota is igy van.fogalmam nincs.de hát csak jol van a babám,sokat mocorog.

Legjobb válasz: Szia Nekem is pici volt a pocim és kevesebb a magzatvizem és ráadásul nagyon a medencémbe volt kuporodva azért volt kissebb a dr szerint.

Szia Nekem is pici volt a pocim és kevesebb a magzatvizem és ráadásul nagyon a medencémbe volt kuporodva azért volt kissebb a dr szerint.
Én most 32 hetes vagyok és nekem sem nõ mostanában a hasam viszont azt érzem hogy a baba gyarapszik mert egyre erõsebben rúgdos, úgy hogy én nem aggódom, szeritem te se tedd :)
nekem sincs óriási hasam, viszont a bébi szépen fejlõdik.a szülésznõ szerint a széles medencém miatt van, jobban elfér a baba.37 hetes kismama.
Elsõ v-ok Szia semmi probléma nem volt a kicsivel bár elõbb jött 6-héttel. Az az igazság , hogy az elõzõ kettõt császárral szültem és a hegem nagyon elvékonyodott és emiatt kellett elõbb megcsászározni de a picinek valóban semmi baja nem volt 10/10-es volt az apgarja is és már másnap este szopott. És a pocakban is nagyon virgonc voltt kicsit talán jobban éreztem a mozdulatait és néha kicsit fájtak is de rendben volt mindent. Mos már 3 hónapos elmúlt a kis Bendegúz. Kitartás semmi baj nem lesz élvezd a babavárás minden percét .Írd meg mi volt a dokinál.
A kérdező hozzászólása: az elsö valaszolotol kérdezném, h minden rendben volt a babával?v.még nem született meg?
Mikor a hugom született, anyumnak is pici volt a hasa.ha felvett egy 1-2 számal nagyobb pulcsit nem is lehetett észrevenni , hogy terhes, ezért is volt az mikor megszületett hugom nem hitték el, hogy anyum terhes volt:D

28 hetes kismama vagyok. Ma voltam ultrahangon, és a pici belében 7-8 mm tágulat van. Volt ilyen valakinek? A pocakja is kisebb egy picit. Tapasztalat?

Legjobb válasz: Az orvos mit mondott?Hívd fel a leendõ gyerekorvosotokat és kérdezz tõle.Szerintem ilyen ügyben kompetensebb mint itt bárki.

Az orvos mit mondott?Hívd fel a leendõ gyerekorvosotokat és kérdezz tõle.Szerintem ilyen ügyben kompetensebb mint itt bárki.
A kérdező hozzászólása: Az ultrahangos azt mondta hogy nincs nagy gond, csak a biztonság kedvéért menjek vissza. Csak arra lennék kiváncsi hogy volt e valakinek ilyen.
az a szikhólyag
A pici melletti kör alakzat az a szikhólyag. A petezsák az amiben a pici és a szikhólyag van!
Aki ilyen szépen lepontozott, Árulja már el hogy is van ez. Senki ne magyarázza be hogy a petezsák van az embrió mellett... Ez röhely....
Szia! Petezsák!!!!!!

8 hetes és pár napos terhes vagyok . Egy hete nem fejlõdik a pici mi lehet a baj? Az orvos még nem mondót semmit csak kicsit csóválta a fejét.

5-6 hetesen 4mm szabályos peteszákde van kis barnázás

Legjobb válasz: A vilàgért nem akarlak megijeszteni, de amikor nàlam nem fejlödött a baba és szabàlytalan lett a petezsàk sajnos elhalt a babàm! Velem ez hàromszor fordult elö! Mindhàromnak missed ab lett a vége! Az elsö 2 terhességem végzödött így a harmadikból született a lànyom, a negyedik terhességet veszítettem el újra az ötödikböl született a fiam! Mind a hàrom vetélésnél barnàzàssal kezdött majd vérzés jelentkezett! Mindig a 8-9. héten történt! De ez nàlam volt igy, remélem nàlad nincs baj! A legjobbakat kívànom!

A vilàgért nem akarlak megijeszteni, de amikor nàlam nem fejlödött a baba és szabàlytalan lett a petezsàk sajnos elhalt a babàm! Velem ez hàromszor fordult elö! Mindhàromnak missed ab lett a vége! Az elsö 2 terhességem végzödött így a harmadikból született a lànyom, a negyedik terhességet veszítettem el újra az ötödikböl született a fiam! Mind a hàrom vetélésnél barnàzàssal kezdött majd vérzés jelentkezett! Mindig a 8-9. héten történt! De ez nàlam volt igy, remélem nàlad nincs baj! A legjobbakat kívànom!
Nekem is volt sajnos hasonló...6 hetesen kezdtem el barnázni, be is fektettek a kórházba, ott 4 naponta nézték uh-on hogy milyen ütemben növekszik.7 hetesen már volt szívhang, 9. hétig növekedett, aztán egyszer csak már nem volt szívhangja :( Missed ab. lett a vége. Azért remélem nálad minden rendben lesz.
En nem biztatlak feleslegesen... Nekem is volt missed ab-om, vetélésem is... A petezsaknak nönie kell... Rohamosan!!! Napi 1 mm-t! Neked még az 5. Heten elhalt a terhességed. 6. Heten mikor egeszseges terhességem volt mar volt szikholyag meg 3-4 mm-es embryo szivveréssel! Sajnalom. Remelem magatol elmegy nem kell a missed ab... Nekem januarban 2 het utan sem ment el, missed lett:( aztan februarban teherbe is estem!:) engedd el hogy jöhessen a babád! 25 hkm
Hát szerintem ez nem jót jelent :( nekem 10 mm petezsák volt 5 hetesen és 9 hetesen már szívhang 2, 5centis embrióval .A petezsák meg már addigra jóval nagyobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek igen nagy a baj ma már vérzek erõsen .harmadik gyermekem lett volna .Igy hát nem vagyok annyira elkeseredve biztos a természet tudja mit kell tennie. Azon is gondolkoztam hogy lehet nem is vagyok 8 hetes lehet elmértek valamit .mekkorának kellene lennie kb 8 hetesen ?Én is majd vissza nézem a gyermekeim papirjait.

8 hetes kismama vagyok. Tegnap voltam dokinál, uh-on minden rendben van, csak hüvelyi fertőzésem van. Ez veszélyes a picire?

Kaptam rá Canesten hüvelytablettát,és Dalacin hüvelykrémet.Nagyon félek.

Legjobb válasz: Nyugodj meg, nem lesz baj! Amíg zárt a méhszáj, addig a baba teljes biztonságban van, sem a gyógyszer, sem a fertõzés nem juthat hozzá. Használd csak amit az orvos felírt, semmi baj nem lehet! Gratulálok a babához! Boldog babavárást! 20 hetes kismama

Nyugodj meg, nem lesz baj! Amíg zárt a méhszáj, addig a baba teljes biztonságban van, sem a gyógyszer, sem a fertõzés nem juthat hozzá. Használd csak amit az orvos felírt, semmi baj nem lehet! Gratulálok a babához! Boldog babavárást! 20 hetes kismama
Szia! Ne aggódj, nekem 11 hetesen volt ugyanez. Nyudodtan kezeld magad. A babának nem lesz baja. Nekem candidám van, amit szintén kúppalkezelek. Most is :( Szóval nyugi! A canestent végig használhatod. Boldog babavárást!
az enyém azt mondta hogy el van õ ott benn annyira zárva hogy nem lehet baja az ilyen fertõzésektõl. de ez persze csak egy vélemény. üdv: szintén 8 hetes kismama
Nekem 6 hetesen volt, én is kaptam valamilyen hüvelytablettát, azóta nincs semmi baj, és a baba is jól van!! 17 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.Nekem azt mondta a doki, hogy ez vetéléshez, vagy koraszüléshez is vezethet.Ezért vagyok megijedve.Nagyon nehezen jött össze.
Nyugodj meg elõször is:) nekem most volt 17 hetesen hüvelyi ferõtzésem és azt mondta a doki a baba jól van ne aggodjak!Akkor lehet evzsélyes a picire, ha nem kezeled!Jobbulást:)
Én 18 hetesen kaptam canestent, az én dokim azt mondta nyugodtan használhatom. Nem a barossba jársz véletlenül? Ott (is) van egy-két paráztatós doki... (tisztelet a kivételnek)

8 hetes terhes vagyok. A pici a harmadik gyerek lesz. Milyen juttatást kapok szülés után ha jelenleg GYED-en vagyok?

Legjobb válasz: Szia. Hívd fel a TB-t,ök pontos választ adnak majd neked.

Szia. Hívd fel a TB-t, ök pontos választ adnak majd neked.
Ugyanúgy Gyed-et fogsz kapni továbbra is. Ugyanúgy mint amikor a második picikédet szülted.
A tb-t jobb többször felhívni, mert mindig mást mondanak! Csak akkor kapsz gyedet továbbra is, ha még gyeden leszel a harmadik születésekor, akkor gyedbõl gyedbe mész.

22 hetes terhes vagyok, kb. a 8. héttől felirta a doki napi 3 db utrogestant mert picit vérezni szedtem. Az ota szedem. Egyszer sem véreztem az óta. Egy honapja lecsökkentettem napi 2 db-ra. Lehet ebből baj, vagy ha végleg abba hagynám?

Legjobb válasz: Az orvosoddal beszéld meg, nekem a 6. héttõl kellett szednem vérzés miatt, de a 13. hétre abba kellett hagynom. Amúgy a betegtájékoztatóban is az van hogy nem szabad tovább szedni, ezért mindenképp beszélj az orvosoddal.

Az orvosoddal beszéld meg, nekem a 6. héttõl kellett szednem vérzés miatt, de a 13. hétre abba kellett hagynom. Amúgy a betegtájékoztatóban is az van hogy nem szabad tovább szedni, ezért mindenképp beszélj az orvosoddal.
Én is csak a 12.hétig szedtem, aztán mondta a doki fokozatosan csökkentsem.De hívd fel az orvost és kérdezd meg!!!Nem szabad olyan sokáig szedni.
Igazuk van ez elõttem szóloknak. Nekem is csak a 12. hétig adta a doki, azt mondta utána már csak placebó hatása lenne. De valóban nem szabad egyik napról a másikra abbahagyni.
Az ilyen gyógyszereket nem szabad megvonni a szervezettõl egyik napról a másikra mivel olyan típusú hormonokat pótolnak amik segítenek a terhességet megtartani.Én a duphastont szedem és tõlünk a doki elõször csökkenteni egyre kisebb adagokra fogja és csak utána megszüntetni a terápiát az a javaslatom beszéld meg a dokidal hogy meddig kell ezt neked szedni de magadtól semmi képen ne hagyd abba ha a szervezeted nem termel elég sárgatest hormont akkor igen lehet belõle akár baj is én azt mondom örüljünk hogy olyan világban élünk ahol ilyen gyógyszerek segítségével egészséges babákat szülhetünk további szép bab várást és ne aggódj bármi komoly problémád van itt csak tanácsokat kaphatsz de az orvosod a fõ éldöntõje mindennek
Nahát... Miért nem kérdeztél rá elõbb a dokinál? Az elsõ 12 hétben szokták csak szedetni az Utrot, max a 16. hétig. Én a 16.-ig szedtem. Addigra végleg kialakul a méhlepény, és már nincs szükség plussz progeszteronra. Ilyenkor már inkább a májnak árt ez a bogyó, mintsem használ. Ma meg holnap már csökkentsd le napi 1-re, esténként, és holnaputántól hagyd abba. Semmi értelme szedni már! 25 hetes km
Te nem szoktál szóban kommunikálni az orvosoddal, hogy ezt tõlünk kérdezed meg??? Egyébként az Utrogestant nem kell szedni a 12. hét után, mert innentõl a méhlepény termeli a progeszteront. Szóval légy szíves felemelni a telefonkagylót és megkérdezni a nõgyógyászodat, hogy mi a fenéért szeded még mindig ezt a gyógyszert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!