Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes vagyok és allergiás (1 db)

8 hetes terhes vagyok és allergiás lettem a folsavra. Jelent valami hátrányt a babánál, hogy nem tudom szedni?

Legjobb válasz: A mesterséges vitaminra lettél allergiás? Vidd be természetesen a folsavat.Karfiol,tojás,dió mogyoró.. Amúgy nem jelent semmit,h eggyel kevesebb mestersédes holmit eszel...

A mesterséges vitaminra lettél allergiás? Vidd be természetesen a folsavat.Karfiol, tojás, dió mogyoró.. Amúgy nem jelent semmit, h eggyel kevesebb mestersédes holmit eszel...
Valószínûleg valamilyen adalékanyagára vagy allergiás. Étkezz helyette kiegyensúlyozottan, lsd fent. Jó babavárást!
A védõnõ szerint a folsav rengeteg rendellenességet megelõz a babánál.Sokban segít, hogy ne legyen nyílt hátgerincû, jól csontosodjon, Down-kór.... Ha nem bírod a tablettát(pl.Elevit)akkor rengeteg zöld növényt kell fogyasztani.A folsav talán leginkább a spenótban van jelen!!!
Szia! Épp most olvastam a neten, hogy a napi elegendõ folsav bevitelhez napi 15 tányér spenótot kellene megennünk:) ! Én is rosszul voltam a folsavtól, megpróbáltam a bio folsav szedését, azt meg bírom enni, és nem vagyok tõle rosszul. Kicsit drágább, a 60 szem 1600. ft, esetleg próbáld ki ezt. Gyógynövényboltban, és patikában kapható.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szulés elott pár héttel volt valakinek valami elojele?

5

Miért gond, ha 30 hetesen még farfekvéses a baba?

30 hetes vagyok, hétfőn megyek ultrahangra. A dokim azt mondta, ha ott kiderül, hogy még faros, akkor az ultrahang után menjek vissza hozzá minèl hamarabb és tárgyalunk a lehetőségekről. Első baba, fogalmam sincs, hogy mit akart ezzel a doki, de nem tudtam megkérdezni, mert már benn volt nála egy másik kismama.

7

Másnak is irták fel köhögésre az Infusum ipecacuanhae gyógyszertári köptetőt terhesség alatt?

A háziorvosom irta fel váladékos köhögésre de mindenhol azt olvasom hogy kismamáknak nem szabad szedni.

3

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!