Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes vagyok, heti (87 db)

8 hetesek vagyunk, naponta éreztem enyhe menzi érzést! Ma meg a jobb oldalon meg lent középen szurkál meg fájdogál! 2 hete voltam orvosnál csinált ultrahangot minden rendben volt! Mi lehet?

Legjobb válasz: változnak belül a dolgok,nekem is fájt folyamatosan a hasam.én már 19 hetes vagyok,de ma nekem is ilyen érzésem van.azt mondják,nyúlnak a szalagok.a dokim pedig azt mondta,hogy amíg nincs vérzés és nagyon erõs görcs,addig nincs baj.

változnak belül a dolgok, nekem is fájt folyamatosan a hasam.én már 19 hetes vagyok, de ma nekem is ilyen érzésem van.azt mondják, nyúlnak a szalagok.a dokim pedig azt mondta, hogy amíg nincs vérzés és nagyon erõs görcs, addig nincs baj.
Szia csatlakozom nyugi én is mondtam neki hogy fájdogál a pocim de nincs semmi baj megnyugtatott nyulnak a tartó szalagok és a baba csinálja a helyet magának mert ugye iszonyatos gyorsan nõ és bent is iszonyatosan gyorsan nõnek és nyomja arrébb a szerveidet a méh és az fáj nekem is fáj az elejétõl 9 hetes vagyok és még mindig fáj de jól vagyunk és Te is ne aggodj boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: köszönöm!és jo baba várást!:)
Csak megerõsíteni tudom a fenti két válaszolót!!!!! Én februárban szültem és nekem is fájt szinte végig. Szurkált, nyomott. Ha nagyon zavar, pihenj le!!!!!!

Szoptatok. Kisbabám 8 hetes.1 hete szedem a Cerazette nevű fogamzásgátlót. Pár napja barnás folyásom van. Menstruálni fogok, vagy mi ez?

Legjobb válasz: Nekem is,és más kismama ismerõsömnek is, egy hét cerazettte után megjött,aztán azóta semmi.6 hete szedem a tabit.

Nekem is, és más kismama ismerõsömnek is, egy hét cerazettte után megjött, aztán azóta semmi.6 hete szedem a tabit.
A kérdező hozzászólása: Hát nem örülök a télapónak, de köszönöm a választ.
szia, nekem azt mondta a doki, hogy közti vérzést okozhat, tehát sztem ez nem mensi, de szedni kell tovább,

Zsibbadnak az ujjaim/kezeim kb egy hete egy par orat naponta. EKG-m jo lett, orvos nem sokat mondott erre. Olvastam, hogy lehet terhessegtol, de inkabb a vege fele. De most? Meg csak 8 hetes vagyok.

Lehet attol, hogy a ket eves fiam is cipelem meg, meg tulsulyom is van, es a terhesseg is van? Aggodom.

Legjobb válasz: Igen inkább a végétõl szokott lenni.Nekem a 35.hét körül kezdõdött csak.Szerintem lehet, hogy összefüggésben van a cipekedéssel,próbáld meg kicsit jobban kímélni magad!Boldog babavárást!

Igen inkább a végétõl szokott lenni.Nekem a 35.hét körül kezdõdött csak.Szerintem lehet, hogy összefüggésben van a cipekedéssel, próbáld meg kicsit jobban kímélni magad!Boldog babavárást!
Van valami kéz betegség, ami miatt zsibbadnak a kezen az ujjak, keress rá a neten!!!
Hát ez nem túl biztató ilyen korán :( Ha jól írom, Carpalis alagút-szindrómának hívják. Nekem is volt ilyen, de csak a vége felé, akkor normálisnak mondják az ödéma miatt. A túlsúly és a cipekedés is biztos közrejátszik. Egy barátnõmnek is korán kezdõdött, és sajnos szülés után is megmaradt - valami gyulladásos göb kerekedett belõle, amit kimûtöttek, mert már fogni sem tudott. Elõtte õ sokáig valami felcsatolható gipsz-szerûséget viselt, hogy ne rosszabbodjon a megerõltetéstõl. Mûtét után pedig véglegesen a manuálterápia/gyógytorna használt neki - esetleg érdemes lenne ennek utánajárnod akár megelõzésképp. - Ha tényleg ez a bajod.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, hat nem mondanam, hogy most megnyugodtam, most meg jobban rettegek. :, (

Meddig kell tartani a vetéléstől? Ez az első baba, 8 hetes vagyok. Múlt héten voltam orvosnál, már volt szivhang. Tegnap óta szurkál a hasam. Lehet attól, hogy most lenne a menzesz ideje? Mikortól nyugodhatok meg egy kicsit?

Legjobb válasz: Szia!A 12. hétig a legnagyobb az esélye, de ha nincs különösebb oka, azért nem kell izgulni. Az, hogy szurkál a hasad, valószínûleg a megváltozott állapottól van. Viszont ha nagyon idegesít, inkább mindig menj az orvoshoz, mert az sem jó, ha állandóan idegeskedsz.

Szia!A 12. hétig a legnagyobb az esélye, de ha nincs különösebb oka, azért nem kell izgulni. Az, hogy szurkál a hasad, valószínûleg a megváltozott állapottól van. Viszont ha nagyon idegesít, inkább mindig menj az orvoshoz, mert az sem jó, ha állandóan idegeskedsz.
A vetélés, illetve a baba elhalásának veszélye a terhesség egésze alatt fennál, még az utolsó hetekben, napokban is történhet tragédia. A hivatalos "megkönnyebbülés" a 12. hét, utána már sokkal sokkal kisebb az esély a vetélésre. De nem szabad ilyenre gondolni, gondolodj pozitívan, az agy nagy úr, a szervezeted engedelmeskedik neki!!! Nem lesz baj, nyugi:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Pénteken voltam orvosnál, minden rendben volt, azért még igy is nyugtalanitó.
igazuk van az elöttem válaszolóknak, még a szurkáláshoz annyit, hogy akár egész 9hónap alatt lehet ilyen enyhébb, mensis szerû érzésed. boldog babavárást
Sajnos baj bármikor történhet, de az elsõ 12 hét a legveszélyesebb. Amúgy kár ilyenen agyalni! Nekem is volt a 8. hét körül enyhe hasgörcsöm, olyasmi mint a menstruációs görcs, de másnapra elmúlt. Megkérdeztem a dokim, aztmondta ne aggódjak, nincs semmi gond, ez elõfordul. Lehet, hogy a méhtatrtó szalagok nyúlását érzed. Amúgy megnyugtatlak, hogy a 12. hét után máson fogsz aggódni, ezek az anyai hormonok...csak nem szabad túlzásba vinni! Nyugi és boldog babavárást!

Nagy bajban vagyok. nemetorszagban elek. megismertem egy spanyol fiut akitol terhes lettem. nagyon akart egy babat. ö egy hettel ezelott nyomtalanul eltunt szulei is engem kerdeznek hogy mit tudok rola. most megtartsam a babat vagy ne? 8 hetes vagyok

Legjobb válasz: Én nem mondom hogy tartsd meg, hiszen nem ismerem a körülményeidet. Neked kell tudni, hogy mit akarsz. Ha adottak rá a körülmények, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy babástul az utácra kerülsz, meg nem lesz mit ennetek, akkor az már jó. De a másik, ami fontos, hogy ha a fiú nem kerül elõ, és egyedül kell felnevelned, képes leszel arra, hogy ne érezz keserûséget a gyerekkel szemben, amiért az apja elhagyott? Ha úgy érzed, képes vagy megbirkózni a feladattal, csak akkor tartsd meg, de ha van benned kétely és úgy érzed, hogy nem bírnád egyedül, nem tudnád gondját viselni, akkor azért nem érdemes egy babát megszülni. Szóval te tudod, hogy mi az, amire képes vagy. Ja, mielõtt bárki azt mondaná, hogy én abortusz-párti vagyok, hát nem vagyok az. Én megtartottam a fiamat, pedig az õ apja is lelépett, nagyon jól meg is vagyunk ketten, de ha nincs ilyen szerencsém, hát ...

nemlehet hogy nem szabad akaratábol ment el? és ha elrabolták? te ere nemgondoltál?
Én nem mondom hogy tartsd meg, hiszen nem ismerem a körülményeidet. Neked kell tudni, hogy mit akarsz. Ha adottak rá a körülmények, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy babástul az utácra kerülsz, meg nem lesz mit ennetek, akkor az már jó. De a másik, ami fontos, hogy ha a fiú nem kerül elõ, és egyedül kell felnevelned, képes leszel arra, hogy ne érezz keserûséget a gyerekkel szemben, amiért az apja elhagyott? Ha úgy érzed, képes vagy megbirkózni a feladattal, csak akkor tartsd meg, de ha van benned kétely és úgy érzed, hogy nem bírnád egyedül, nem tudnád gondját viselni, akkor azért nem érdemes egy babát megszülni. Szóval te tudod, hogy mi az, amire képes vagy. Ja, mielõtt bárki azt mondaná, hogy én abortusz-párti vagyok, hát nem vagyok az. Én megtartottam a fiamat, pedig az õ apja is lelépett, nagyon jól meg is vagyunk ketten, de ha nincs ilyen szerencsém, hát ...
Vessetek a mokusok ele, de szerintem jegyeztesd elo magad az utolso lehetseges idopontra abortuszra. (meg van 3-max 4 heted) Addig adj idot magadnak felfogni, es eldonteni, alaposan atgondolni.Az idopont nem jelenti, h el is kell menni. Lehet, h addig elokerul a fiu is. Ha ugy dontesz, vallalod, gratulalok, de ha ugy, nem tudod, en megertelek, 17 hetes kismama
Tartsd meg! Hisz egy élet fejlõdik benned nem olthatod ki! Aki elveteti nem felejti el mindig utánaszámol, most lesz egy éves, most megy elõször iskolába, most érettségizik, tehát én ajánlom hogy tartsd meg.
kapsz 300 Eurot, vagy ha meloztal papiron, annak a 65%-t. Ugyis minden jo lesz!
meghát.Majd elõkerül egyzser
A kérdező hozzászólása: nagyon szerettuk egymast.ez faj a legjobban a bizonytalansag.
Szia. Szerintem is tartsd meg a babát, ha nem kell nélkülöznie.. Ezt nem értem. A barátod tutda, hogy terhes vagy és eltûnt?? Hogyan tûnt el?? Ez elég szomorú lehet.... Mit gondolsz, hol lehet?? Nem hagyott semmit maga után?? Ez nagyon furcsa... Remélem, amar elõkerül.
Ne is gondolkodj rajta, szerintem is tartsd meg! Nagy boldogság és határtalan öröm lesz, meglátod. Még akkor is, ha most úgy tûnik, hogy nehéz lesz megbírkózni vele. Sokunknak olyan nehezen sikerül. :( Élvezd, hogy egy kis lélek növekszik benned! Sok boldogságot és jó döntést kívánok neked!
Szerintem is tartsd meg!
Szerintem mindenképpen szüld meg a babát. Ha semmiképpen sem tudnád felnevelni akkor add örökbe. Sok pár örülne neki. (Pl. nekünk sem jön össze a baba a feleségemmel - félre ne érts, nem azért írom, mintha a gyerekedre pályáznék) Kevés olyan anyukáról hallani, aki megbánta, hogy nem vetette el a gyerekét, olyan nõröl viszont sokról, aki megbánta, hogy elvetette. A párod után meg szerintem rendõrségi keresést kellene indítani, ha nyomtalanul eltûnt. Lehet, hogy bûncselekmény áldozata lett. De ha csak elõled bújkálna - amit egyébként nem hiszek - akkor is jobb, ha megtudod, hogy rá nem számíthatsz. üdv: Gyuri
Még nem vagy lemaradva semmirõl sem!Nyugalom!24 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , most megkönnyebbültem , anyukámmal ijeneket nem lehet megbeszélni sajnos. Hát ugymond semmi panaszom nincsen csak görcsöl görcsölget nagyonritkán a hasam , de kb egy hete nagyon rosszabb volt. de utána néztem és azt irták hogy a méhen tágul ki ezért fáj. Meg egy nagyon kicsi fehér folyáshoz hasoonlót tapasztaltam a wc papironn. =(
A kérdező hozzászólása: 1. Válaszoló . Jó egészséget és babavárást kívánok ^^ =)
Én 12 hetesen voltam elöször és nem azért mert nem akartam elmenni, hanem mert nem tudtam hogy terhes vagyok... elmaradt menzi mindig volt, mert pcos beteg vtam és 4 havonta jött meg, jele a terhességnek nem volt. Akkor kezdödtek ( 12 hetesen ) a vizsgálatok, ugyhogy nem baj egyáltalán.
Ha nincs semmi probléma, akkor még ráérsz menni, a 12. héttõl lesznek a fontosabb vizsgálatok. Modnjuk addigra jó lenne ha meglenne a kiskönyved, amiért a védõnõhöz kell menni, miután az orvos megállapítja a terhességet.
Az mind normális egész a 20. hétig kb. a görcsölgetés.A folyás meg egész végig!Én vagyok az elsõ és köszönöm, neked is viszont boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönööm ^^ =)
én 10 hetesen kaptam meg a beutalókat, 13 hetesen megyek uhra, addigra mindent elintézek és a héten meglesz a kiskönyvem is :) most csak vérvétel, AKG, fogászat, védõnõ és házidoki vár rád, nem sok, ki lehet bírni :) sok boldogságot és gratulálok 12 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a kommenteket. Mindenkinek szép babavárást =)

Baj lehet ha 8 hetes vagyok és már nem fájnak annyira a melleim mint egy héttel ezelött?

Legjobb válasz: dehogy van baj! mért lenne? nekem pl sosem fájt, pedig már 27hetes vagyok. nem szabad minden kis dolgon agonizálni,ezt nem rosszindulatból mondom, mert különben végig fogod parázni a terhességedet. annak meg mi értelme lenne ugye?:D csak élvezd hiszen a java még igencsak odébb van:D

dehogy van baj! mért lenne? nekem pl sosem fájt, pedig már 27hetes vagyok. nem szabad minden kis dolgon agonizálni, ezt nem rosszindulatból mondom, mert különben végig fogod parázni a terhességedet. annak meg mi értelme lenne ugye?:D csak élvezd hiszen a java még igencsak odébb van:D
Szia! Nekem hol fájt, hol nem.Egyik nap majd beleõrültem, aztán semmi fájdalom.Ne izgulj ezen, fog még fájni.:) Ahogy az elõzõ válaszoló is irta, nem szabad mindenen agyalni, mert akkor csak becsavarodik az ember.Persze tudom milyen, sajna nekem is volt már vesztésem, de próbálj csak pozitívan állni a babához, és hidd el minden rendben lesz!!! Boldog, nyugodt babavárást! 17 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Csak sajnos nekem már tavaly két vetélésem is volt így azért kicsit nehezebb nyugodtnak maradni, mert az elsõnél pl a melleim elkezdtek fájni és mikor kezdõdött a vetélés akkor már nem fájt egy kicsit sem. A doki azt mondta ez nem volt elõjel de mivel hasonló a helyzet most is ezért izgulok egy kicsit.
szia. én is veled egyidõs vagyok. pár nepja már nekem is kevésbé fáj olykor mint egy hete, de pl. tegnap is nyilalott a bal cicim. volt hogy egy nyomást sem bírtam elviselni, máskor meg semmi baj sem volt! ne aggódj!sok szerencsét!

8 hetes vagyok és alig várom hogy teljenek a hetek. De inkább aztvárom hogy már látszodjon. Ha már látszodna nemhiszem hogy annyira sürgetném az idöt. Vagy mégis?

már alig várom hogy teljenek a hetek. 8 hetes vagyok.és lassan telnek. de én nemaszt várom annyira hogy megszüljek vagyis aztis,csak élvezni is akarom minden percét mert én elég sokat vártam rá. csak én inkább aztvárom nagyon hogy megmozduljon vagy látszodjon ,és érezze az apuka is. kiváncsi lennék ti hogyvagytok. és hogy ha már elérem azt a kort amire vágyom 4- 5 honapos kort akkor is sürgetni fogom az idöt vagy lenyugszok mert megvan az 5 honap amit vártam? remélem érteh? voltam.:)

Legjobb válasz: Szóval Te a magát a terhességet szeretnéd élvezni és szeretnéd, ha már " kézzel fogható jele" lenne a külvilág számára is? Jól értem? Én is élvezem a terhességemet, akkor is, ha a komfortérzetem nem éppen a legjobb, fõleg, hogy már elkezdõdött a derékfájásos idõszak. Néha azt szeretném, ha még tovább tartana. Néha pedig már annyira, de annyira szeretném már látni a kisbabánkat. Magam példájából okulva, szerintem benned is feléled majd a kíváncsiság, hogy az a kisember, akit UH-n láttok, bújjon már ki végre, mert már annyira szeretnéd látni idekint. Gondolom, azért is várod a 4-5 hónapos kort, hogy túl legyetek a kritikus idõszakon? Ezen nem szabad szoronani, mert a baba mindent megérez. További boldog babavárást kívánok Neked!

Szóval Te a magát a terhességet szeretnéd élvezni és szeretnéd, ha már " kézzel fogható jele" lenne a külvilág számára is? Jól értem? Én is élvezem a terhességemet, akkor is, ha a komfortérzetem nem éppen a legjobb, fõleg, hogy már elkezdõdött a derékfájásos idõszak. Néha azt szeretném, ha még tovább tartana. Néha pedig már annyira, de annyira szeretném már látni a kisbabánkat. Magam példájából okulva, szerintem benned is feléled majd a kíváncsiság, hogy az a kisember, akit UH-n láttok, bújjon már ki végre, mert már annyira szeretnéd látni idekint. Gondolom, azért is várod a 4-5 hónapos kort, hogy túl legyetek a kritikus idõszakon? Ezen nem szabad szoronani, mert a baba mindent megérez. További boldog babavárást kívánok Neked!
Én 25 hetes vagyok, elég nagy a pocakom és mozog is a baba. Tehát látszik, érzem. Mégis úgy érzem, hogy nem telik elég gyorsan az idõ, vagy nem látszik eléggé, nem érzem eléggé, lesz ez még erõsebb is, stb. Mintha soha semmi nem lenne elég! :-D Egyébként nekem hamar ment eddig az idõ, pedig én is már az elmaradt mensi napján, tehát négy hetesen megtudtam, hogy baba van. És mi is vártunk rá. Persze minden héten õrült számolgatásban vagyunk, és minden szerdán (akkor van hétforduló) elolvassuk, hogy mi is történik most, mekkora a baba. De úgy összességében repülnek a hetek. Tény, hogy nem sok idõm volt unatkozni, mert én még most is dolgozom (otthon ülni szerintem unalmasabb), közben utaztam is. Abban is biztos vagyok, hogy most még jobban pörög majd az idõ, mert most ismét utazás elõtt vagyok, mire visszaérek már 31 hetes leszek és mi még akkor kezdünk el vásárolgatni. A baba meg eleve korábbra várható az orvos jóslata szerint... Egy valami biztos, az idõ magától telik, azt sürgetni nem lehet. Olvass nagyon sokat a terhességrõl, amíg nem látszik, addig közelítsd meg errõl az oldalról a babát. Szervezz programokat, próbáld meg betervezni a heteket kb félidõig. Hidd el, ha van mit csinálni, akkor észre sem veszed és már pocakod is van! (Igazából már 15-16 hetesen biztosan lesz babapocakod, 12. hétig max a puffadás fog látszani, de én is elsõ babás vagyok és 20. hétig nem igazán vették észre, most viszont rengeteget nõtt és nem lehet nem észre venni.) De van egy olyan tippem, hogy mire eljutsz ide, akkor már arra leszel kíváncsi, hogy hogyan néz ki a baba és azt fogod várni, hogy végre már megszülessen. Sok boldogságot!

8+ hetes vagyok, az orvosom eltiltott a 12 hét végéig a szextől. Ez mindenre vonatkozik?

Már eléggé nehezen tűrjük, de a baba fontosabb.

Legjobb válasz: Nem, a párodat kényeztetheted, viszont neked nem lehet orgazmusod.

Nem, a párodat kényeztetheted, viszont neked nem lehet orgazmusod.
Szia én is elvoltam tiltva mert az orgazmus méh ossszehuzodasokat csinal és az volt nekem veszélyes.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Pont erre voltam kíváncsi. Azt hogy neki lehet azt gondoltam :)

8. hetes vagyok, és semmi bajom az égvilágon. Se hányinger, se hányás, néha esetleg gyomorégés, de görcsök sincsenek, a mellem se olyan érzékeny már. Két hete szedek Utrogestant. Emiatt van? Úgy félek, hogy nincs-e gond a babámmal!?

Két hete láttak már szívhangot is, így csak azon izgulok, hogy még mindig dobogjon a kis szíve.

Legjobb válasz: szia én is így voltam és azt mondják akinek nincs semmi baja annak lánya lesz (nekem bejött)

szia én is így voltam és azt mondják akinek nincs semmi baja annak lánya lesz (nekem bejött)
Szia! Ne aggódj! Nekem sincsenek különösebb tüneteim... hacsak az állandó pist... (még éjszaka is 2-3 alkalommal) nem vesszük ide... :) Örülj inkább, hogy nem szenvedsz :) Jó babavárást :) 6+2 hetes km
Ne aggódj! Én is teljesen tünetmentes voltam! Csak pici hangulatváltozás és 2 kisebb szédülés volt a 39 hét alatt, semmi más! Biztos minden rendben van odabenn! Boldog babavárást!
Én is szedtem az Utrogestant kb. a 8. héttõl és akkortól a tüneteim elmaradtak kivéve a fáradságot és a gyakori pisilést. Én ennek tudtam be mert amikor abbahagytam a szedését a tünetek visszajöttek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát a gyakori pisilés (éjszaka is) nekem is megvan.
Az elsõ terhességemnél semmit nem éreztem teljesen tünet mentes voltam.4200g-os babát szültem.Most a másodiknál a létezõ összes tünet meg van.Minden terhesség más.Nincs semmi baj.Nyugodj meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de most elsõsorban nem a neme miatt aggódok, hanem amiatt, hogy tünetmentes a terhességem.
Nekem sem voltak rosszul léteim, és lányom van, és lesz. De a barátnõmnek sem volt semmi baja, fia lett, a másodikkal kutya rosszul volt, kórházba is volt, boltba össze esett, vérvételen, és tutira vette hogy lánya lesz, mert merõben más volt a terhessége a fiáéval. Vett rózsaszín cuccokat, ágynemût, mindent, mert nem mutatta magát hamar, de õ tutira gondolta. FIA lett :) A második is fiú, úgyhogy szerintem nem ettõl függ. Ez csak babona
Mit nem adnék, ha nem lennének tüneteim! 14 hetes vagyok, és még mindig megvannak a rosszullétek. Örülj, ha te megúszod. Az meg hülyeség, hogy ha nem vagy rosszul, akkor lányod lesz. Én is lány lettem, anyu mégis rosszul volt velem, semmi összefüggés a baba neme és a rosszullétek között.
A kérdező hozzászólása: Azért szedem, mert 5-6 hetesen sokat barnáztam, és a doki felírta, biztos ami biztos alapon.
Miért szeded az Utrogestant? Szerintem azt csak indokoltan kéne... Attól, hogy nincs tüneted, még nem feltételen van baj. Lányommal nekem is csak az volt a tünet, hogy 18 hét után mozgott, majd 41 hét után megszületett. ÉS anyósomnak 2 fia van, tünetmentes terhességgel, anyámnak is tünetmentes terhessége volt velem is és öcsémmel is-szóval ez sem mérvvadó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, ezek szerint nincs semmi baja? :)
Hát nekem kb. 8 hetesen kezdõdtek csak az émelygõs, gyomorégõs tünetek. Az elõbbi félidõig, utóbbi szülés elõttig kitartott sajna, elég sokat szenvedtem vele. Kislányom lett, úgy tûnik, nem minden kislány olyan rendes, mint a Tiéd :)
A kérdező hozzászólása: Én is így vagyok, csak a fáradtság és a pisilés.. Akkor tényleg a gyógyszertõl lehet. Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!