Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes vagyok, a kisbabám pedig (1 db)

8 hetes terhes vagyok, a kisbabám pedig 14 mm. Nem kicsi?

Legjobb válasz: Szia.A babád méreteivel minden rendben van. Ha aggódsz miatta,menj bele a babák&mamák email címre,és ott mindent megtalálsz az elsö trimeszterröl. Èn eddi´g sohasem a me´rete miatt aggódtam,hanem,hogy nincsen-e valami hia´nyossa´ga.de ra´döbbentettek,ha kevesebbet aggo´dom,sokkalv jobban e´rzem magam,és a babám is. Ha bármi gondd lenne a me´reteivel,az orvosd,már mondta volna. u´gy hogy ne stresszelj,érezd jólmagad. Vigyázz magatokra.

Szia.A babád méreteivel minden rendben van. Ha aggódsz miatta, menj bele a babák&mamák email címre, és ott mindent megtalálsz az elsö trimeszterröl. Èn eddi´g sohasem a me´rete miatt aggódtam, hanem, hogy nincsen-e valami hia´nyossa´ga.de ra´döbbentettek, ha kevesebbet aggo´dom, sokkalv jobban e´rzem magam, és a babám is. Ha bármi gondd lenne a me´reteivel, az orvosd, már mondta volna. u´gy hogy ne stresszelj, érezd jólmagad. Vigyázz magatokra.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti mit válaszolgattok ilyen kérdésekre?

Első babánk lesz és 13hetes vagyok.A kérdések amik totál kiakasztanak.Hogy-hogy nem hizok,fogyok.Hogy-hogy nem vagyok kivánós?Hogy-hogy nincs hasam?Miért nincs még kivalasztva a baba neve?Szinte két naponta ezekre valaszolgatok.Nálatok is voltak hülye kérdések amiktol falnak futottal?

15

Normális ha 22 hetesen elég sokszor mocorog a kisfiam?

Úgy értem, hogy óránként akár 2-szer, 3-szor is érzem. Néha 10 perc is kell mire leáll :-)

2

Neten milyen oldalak vannak ahol fel lehet iratkozni heti hírlevélre a baba fejlődéséről a terhesség alatt?

5

Baj ha néha a laptopom a hasamon van, árt a babának?

10

Miért adtok két utónevet a gyereketeknek?

16

Császár után természetes szülés?

Első gyermek császáros volt,van rá esély,hogy természetesen szülessen a második baba? Természetesen ha befordul :)

4

Ti mit tennétek ilyen esetben?

Anyósomnál most, a napokban derült ki, hogy a Hepatitis betegséget elkapta. A legsúlyosabb fajtáját nem találták meg nála, de kap ellene oltást! Párom születésekor kapott fertőzött vért. Ezért menni kell neki is vizsgálatra! Olvastam, hogy nyállal és vérrel terjed főleg! Na már most ha sem én, sem a párom nem kapta el, amit nagyon remélek...anyósommal mi és hogy legyen? a legkisebb csikarásra elkezd úgy vérezni a keze, hogy csak na! Ráadásul egy házban élünk vele, elég figyelmetlen, feledékeny. Valljuk be, nem szívesen engedné egyik szülő se az anyósának, hogy körbenyalja a gyereket miközben fertőző betegséget hordoz. Egyébként kismama vagyok!

6

A pocaklakom befordult mar a masodik trimeszterben, most viszont lennebb van a kelletenel. Valakinel hasonlo? 33hetes kismama

4

25-26 hetes kismamik hogy vagytok?

Mikorra vagytok kiírva?Mitek lesz? :) Érdekel minden,meséljetek :)

7

Kiss Ferenc Adjunktusról Debrecenben vélemények?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!