Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes vagyok, a cégem boltja, (1 db)

8 hetes terhes vagyok, a cégem boltja, ahol dolgozom, bezár. Felmondhat így nekem?

A cég, ahol dolgozom, (van neki több boltja,én az egyik ilyenbe dolgozom most), bezár. Eladta másnak a boltot, de nem a cége szünik meg,ahova én be vagyok jelentve csak ez a bolt.igy nekem nem mondhat fel, igaz?tudja hogy terhes vagyok.

Legjobb válasz: Mivel nem a bolthoz, hanem a céghez vagy bejelentve, így a te munkaviszonyod nem szûnik meg. Szerintem kötelessége másik munkát adni a cégnél.

Mivel nem a bolthoz, hanem a céghez vagy bejelentve, így a te munkaviszonyod nem szûnik meg. Szerintem kötelessége másik munkát adni a cégnél.
Hasonló dolog volt velem is. Annyi különbséggel, hogy a munkaköröm szünt meg, és nem tudnak másik helyet biztosítani. Utánajárással annyit mondtak nekem, hogy találhat a cég kiskaput a felmondásra. Én kiírattam magam táppénzre, és szülésig azon is maradok. Most kevesebb a pénz, de szülés után mégis tgyás és gyed is jár, ami mégis több mint az alanyi jogon járó gyes.
Ha van kiskönyved, akkor nem rughat ki, ha nincs még, akkor sajna azt is megteheti. Nem köteles alkalmazni attól, hogy a cég nem szûnik meg. Nekem megszûnt a munkahelyem, én is azért mentem tápra, szerintem is ez a legjobb megoldás ilyenkor. Gyorsan legyen kiskönyved, és a dokival vetesd magad tápra.
Nem a kiskönyv meglététõl függ a kismamák védelme, ha az orvos megállapította a terhességet, akkor teljesen mindegy, van-e már kiskönyv kiállítva, vagy nincs. Az én védõnõm pl hetekig szabin volt, a "kolleganõje" meg nem állította ki, mondván nem szeretnek egymás terhességébe belenyúlni... Nem a kiskönyv meglététõl függ, hogy az ember várandós-e vagy sem.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

7 hetes terhes vagyok. Van folyásom, és kellemetlen szagú is. Ha gombás fertőzés, akkor árthat a babának?

Még 1 hét múlva mennék ultrahangra. Várjam meg,vagy menjek előbb?

9

Ti nem féltek attól hogy beteg lesz a babátok?

Nagyon sokszor agyalok ezen,hogy nehogy beteg legyen,de valahogy mindig arra jutok,hogy annak csak lennének jelei...pl: leletek,vérvételek,eredmények.
Vagy rosszul látom?
28hkm

8

Kismamák! Mikor kezdtetek el hízni?

11+6 napos vagyok, de még nem híztam. sőt elvileg fogytam is amióta először voltam a védőnőnél, pedig nem hánytam egyszer sem. Egyébként 50 kg vagyok, vékony testalkatú.

11

A nav vonhat táppénzből?

Veszèlyeztetett terhessègi tàppénzből vonhat a nav?
Tilthatnak ha van adòtartozàsom a beleegyezèsem nèlkül?

4

6. hétben sűrű folyás normális?

Pár napja sűrű hol krémes hogy tojásfehérje szerű folyásom van. Nincs szaga és nem viszket, de eléggé zavaró. Szerintetek gond lehet?

1

Tanácstalan vagyok! Babát későbbre terveztük, előbb jött. Gondoltuk ma párommal kicsit összebújunk, hát nem jött össze. Úgy érzem, hogy minden az én nyakamba fog szakadni majd, és félre lép. Talán ez a baba rossz döntés volt. Voltatok már így?

8

Stodal sirupot terhesen hány napig szedtetek?

Napi hanyszor? en kaptam antibiotikumos fujatot is kohogésre és torokgyulladásra, de inkabb melloznem.

1

23-24 hetes kismamák, hogy vagytok?

Nektek is olyan sokat ficánkol a babátok, mint az enyém? Görcsöltök, keményedtek néha? Egyéb öröm, panasz?:-) Én keményedek néha séta közben.

1

Szerintetek ez már azt jelenti, hogy hamarosan megszületik?

38+1 hetes vagyok 2 napja szinte egész nap iszonyatosan feszít és fáj a szeméremcsontom, valamint hátul is (bélnél) érzek nyomást. (A hamarosant úgy értem, hogy pár napon belül.)

4

Lehetek terhes ha az utolsó vérzésem első napjától eltelt 37 nap. Ma teszteltem negatív lett Az első terhességemnél is nagyon halványan jelent meg a második csík. Mikor lenne érdemes újratesztelni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!