Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes vagyok, a cégem boltja, (1 db)

8 hetes terhes vagyok, a cégem boltja, ahol dolgozom, bezár. Felmondhat így nekem?

A cég, ahol dolgozom, (van neki több boltja,én az egyik ilyenbe dolgozom most), bezár. Eladta másnak a boltot, de nem a cége szünik meg,ahova én be vagyok jelentve csak ez a bolt.igy nekem nem mondhat fel, igaz?tudja hogy terhes vagyok.

Legjobb válasz: Mivel nem a bolthoz, hanem a céghez vagy bejelentve, így a te munkaviszonyod nem szûnik meg. Szerintem kötelessége másik munkát adni a cégnél.

Mivel nem a bolthoz, hanem a céghez vagy bejelentve, így a te munkaviszonyod nem szûnik meg. Szerintem kötelessége másik munkát adni a cégnél.
Hasonló dolog volt velem is. Annyi különbséggel, hogy a munkaköröm szünt meg, és nem tudnak másik helyet biztosítani. Utánajárással annyit mondtak nekem, hogy találhat a cég kiskaput a felmondásra. Én kiírattam magam táppénzre, és szülésig azon is maradok. Most kevesebb a pénz, de szülés után mégis tgyás és gyed is jár, ami mégis több mint az alanyi jogon járó gyes.
Ha van kiskönyved, akkor nem rughat ki, ha nincs még, akkor sajna azt is megteheti. Nem köteles alkalmazni attól, hogy a cég nem szûnik meg. Nekem megszûnt a munkahelyem, én is azért mentem tápra, szerintem is ez a legjobb megoldás ilyenkor. Gyorsan legyen kiskönyved, és a dokival vetesd magad tápra.
Nem a kiskönyv meglététõl függ a kismamák védelme, ha az orvos megállapította a terhességet, akkor teljesen mindegy, van-e már kiskönyv kiállítva, vagy nincs. Az én védõnõm pl hetekig szabin volt, a "kolleganõje" meg nem állította ki, mondván nem szeretnek egymás terhességébe belenyúlni... Nem a kiskönyv meglététõl függ, hogy az ember várandós-e vagy sem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez a szívpulzálás lehetett?

Voltam dokinál a kb 6+4 hetes vagyok. Múlthéten voltam, de ma vissza kelet menni, mert jövőhéten nem tudok menni. Uh-n annyit mondott ha bent tartom a levegőt akkor látom hogy néha megmozdul és kb 7-8 mm-es.Gondolom ez a szívpulzálás....

8

Mikor vált láthatóvá a baba mocorgása/rugása nálatok? És mikor kezdett el a hasatok tetején rugdosni?

6

Ha egy egyedülálló nő idegen spermadonortól inszemináció vagy lombik útján teherbe esik, utána nem kívánt terhességre hivatkozva elvetetheti azt?

12

Milyen teát ihatok?

Milyen teákat ihatok terhesség alatt? Ilyen főzött, filteres teára gondolok! :)

7

11 héten nektek volt ilyen?

Amint terhes lettem, elmaradt a menzeszem.
De azóta is van egy kis színtelen folyásom. Azt mondta a doki, hogy ez rendben van. Biztonság kedvéért kaptam gombaellenes intimgélt.

Az előbb voltam pisilni, és a folyásom most egy picit olyan... bézs színű volt. Nem barna, nem véres, de sötétebb.

Mitől lehet? Nektek volt hasonló?

10

Kínosabb kérdés, mit tegyek?

Nagyon valószínű,hogy a hétvégén megszületik a kisbabám előrehozott császárral.
Ez a hétvége viszont a nagyomnak(4,5 éves)apás 7vége.
Minduntalan eddig arról volt szó,hogy telefonálunk neki ha történik valami,de attól félek akkor nem akar tovább apjánál lenni ha meghallja a hírt.És azt apja nem nézné jó szemmel.A járható út az volna ha vasárnap előbb kérném haza,de akkor nem telefonálhatunk neki úgy ahogy megígértük.Ez mindhármunk számára fontos,nem szeretném ha kihagyva érezné magát.

5

Védőnő lakóhely szerinti?

A védőnőt lakóhely szerint kell megkeresnem? Én hivatalosan egy másik kerületben vagyok bejelentve lakcím ügyileg, de életvitelszerűen nem ott élek! Ilyenkor melyik kerülethez tartozó védőnőt keressem fel?
Köszönöm a válaszokat!

7

Sperti kenőcs használt valakinek? Mennyi idő után? Nagxon fájt előtte?

2 napja iszonyatosan fáj az aranyerem.Már nem tudok másra koncentrálni.Tegnap kaptam a patikustól spertit, de nem érzem jobban magamat.Várjam még a hatást egyáltalán? 32hkm

4

5 hetes vagyok, és sárgás folyásom van, ez normális?

3 napja sárgás a bugyim, ilyen erős sárga kicsit okeres

4

30 hetesen 2 heten belul osszesen 40 orat kell utaznom autoval. Felvaltva vezetunk.4X 10 ora. Mire figyeljek?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!