Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes vagyok, a babóca (3 db)

8 hetes terhes vagyok, a babóca kb. 6 hetes, ugyebár. A terheskönyvekbe ha azt írják, hogy a 8. héten 10-13 mm a baba, akkor most akkora az enyém is vagy majd csak 2 hét múva lesz akkora?

Szeretném nyomonkövetni a fejl?dését,de sose tudom,hogy kell számolni!Megzavar ez a 2hét "külömbség".

Legjobb válasz: Pedig nem kéne, hogy megzavarjon. A terhességet az utolsó menses elsõ napjától számítják, ezért vagy 8 hete. (az egy dolog, hogy tényleges fogantatás csak 6 hete történt) Te 8 hete vagy, a 8 hetes adatok vonatkoznak rád. A 6 hetet felejtsd el, csak meg fog zavarni. Mindg így fognak beszélni a terhességedrõl

Pedig nem kéne, hogy megzavarjon. A terhességet az utolsó menses elsõ napjától számítják, ezért vagy 8 hete. (az egy dolog, hogy tényleges fogantatás csak 6 hete történt) Te 8 hete vagy, a 8 hetes adatok vonatkoznak rád. A 6 hetet felejtsd el, csak meg fog zavarni. Mindg így fognak beszélni a terhességedrõl
Nem, 8 hetes adatokat kell nézni.
8 hetes vagy. Azért számolják a menszesz elsõ napjától, mert ezt tudod biztosan megmondani, ez egy fix dátum és neked is innen kell számolnod és ehhez viszonyítanod az adatokat. Azt a két hét különbséget felejtsd el!!!

Hogyan kell helyesen tisztán tartani egy babát. 8 hetesek vagyunk és még mindig pattanásos az arcocskája és a teste is. Lehet hogy nem jól tisztítom a babócát?

Legjobb válasz: Tuti Tipp,mi sem akartuk elhinni,a gyerekorvosunk ajánlotta.Vegyél búzakorpát-sclekker(mi ott vesszük,mert ott csak 99ft),de lehet dm ben is..ot 250ért láttam és egy maréknyi korpát forrázz le..ezt a fûrdõvízhez öntöd.Mi kb 3 nap mulva már láttuk a javulást...Amúgy mi kamillát is teszünk bele neki.Mi minden este ebben fürdetjük,plusz egy diónyi fürdetõt feloldunk vízben ,azt is hozzá tesszük és babaszappannal lemossuk.Teljesen rendbe jött a bõre,pedig mi is nagyon pattanásosak-sõt miteszeresek voltunk.Egyébként ne aggódj,ezek tényleg a hormonok miatt vannak,szépen tisztulni fog,de a búzakorpás fürdõt feltétlen próbáljátok ki...lehet pár hét kell mire rendbe jön,de nálunk szeretjük és nem is hagyjuk abba neki ezt a fürdõvizet.Tele van vitaminnal.JA és ne kenegesd neki semmivel se hintõporral se krémmel semmivel...hagy szellõzön..ki fog tisztulni.

Tuti Tipp, mi sem akartuk elhinni, a gyerekorvosunk ajánlotta.Vegyél búzakorpát-sclekker(mi ott vesszük, mert ott csak 99ft), de lehet dm ben is..ot 250ért láttam és egy maréknyi korpát forrázz le..ezt a fûrdõvízhez öntöd.Mi kb 3 nap mulva már láttuk a javulást...Amúgy mi kamillát is teszünk bele neki.Mi minden este ebben fürdetjük, plusz egy diónyi fürdetõt feloldunk vízben , azt is hozzá tesszük és babaszappannal lemossuk.Teljesen rendbe jött a bõre, pedig mi is nagyon pattanásosak-sõt miteszeresek voltunk.Egyébként ne aggódj, ezek tényleg a hormonok miatt vannak, szépen tisztulni fog, de a búzakorpás fürdõt feltétlen próbáljátok ki...lehet pár hét kell mire rendbe jön, de nálunk szeretjük és nem is hagyjuk abba neki ezt a fürdõvizet.Tele van vitaminnal.JA és ne kenegesd neki semmivel se hintõporral se krémmel semmivel...hagy szellõzön..ki fog tisztulni.
Én hintõporral szoktam kengetni a kis pofiját, ami nagyon szépen leszárítja a patikat! Boldog babázást! 2, 5 hónapos kisfiú anyukája
Szia! Ha anyatejesek vagytok, lehet, hogy olyat ettél, amitõl kipattogozhatott a bõre. Mi 7 hetesek vagyunk és ha 3 dl-nél több tejet iszom egy nap (pl), akkor kb 2-3 szopi múlva pöttyös lesz az arca meg a mellkasa. Aztán másnapra elmúlik.
Ez nem a tisztántartástól, vagy nem tisztántartástól van, hanem a hormonjai még dolgoznak. Az anyai hormonok most választódnak ki. Ne kenegesd semmivel mert magától el fog múlni. Az hogy mennyi idõ alatt, az babafüggõ. És ne izgul biztosan tökéletesen tisztán tartod a babádat. Boldog babózást. 5 hós kislány anyukája

8 hetes terhes vagyok. Ma iszonyú fogfájásom volt. Az Anyósom azt ajánlotta, hogy vegyek be egy szem Algopirynt. Csak egy felet vettem be. Lehet a Babócának valami baja tőle?

A fogam körül begyulladt az ínyem is, ezért lázam is van :(

Legjobb válasz: Annyitól nem lehet.De mindenképp menj orvoshoz,a lázad többet árt a babának,mint a gyógyszer.

Annyitól nem lehet.De mindenképp menj orvoshoz, a lázad többet árt a babának, mint a gyógyszer.
Algopirynt nyugodtan szedhetsz, de a láz nem játék!Azonnal menj dokihoz!
jaja nekem is egyszer terhesen rettenetes fogfajasom volt de en nem vettem be ra semmit, mert feltem de azt hiszem a laz tobbet arthat neki, az tenyleg nem jatek! menj a dokihoz el!
Nyugalom! Nem csináltál rosszat, én is fél szemeket vettem be belõle, az orvosom napi max 2 szemet engedett, ebbõl mindig csak fél lett... Meg is mosolygott, hogy az nem sokat érhet:) De azért a fogorvoshoz nem árt elmenni... Boldog Babóvárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!