Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes vagyok, és szombat este (1 db)

8 hetes várandós vagyok, és szombat este összepréseltem a hasam. Elvesztettem a babámat?

Nem gondoltam, hogy baj lehet, hiszen csak összekuporodtam! Viszont utánna egy kissebb mennyiség? vér távozott bel?lem, és még mai is ha pisilni megyek a wc papíron halovány barna csík van! Másnap reggel begörcsöltem, de pár másodber után elmúlt. Most is fájdogál, de az elmúlt hetekben mindíg fájt valahol a méhemnél. Jöv?hét szerdára vagyok behívva ultrahangra.

Legjobb válasz: Te mire vársz még? Tõlünk várod a választ??? Gyorsan irány orvoshoz!!!!! Talán még nen késõ... szorítok!!!

Te mire vársz még? Tõlünk várod a választ??? Gyorsan irány orvoshoz!!!!! Talán még nen késõ... szorítok!!!
Azonnal menj orvoshoz!!! Bármilyen jellegû vérzés baj lehet! Te tényleg mire vártál?!
Irany a doki!!!Az elso ugyelet is megteszi!Ha verzel az mar nem jo, mar akkoer el kellett volna menjel.Remeljuk nincs baj. Szoritok neked!
Minden olyan esetben, amikor valami nem stimmel, fõleg, ha vérzel kérhetsz sürgõsségi vizsgálatot. Ha azt mondják, hogy csak a jövõ héten van idõpont, akkor irány egy másik doki addig, amíg valaki legkésõbb másnapra nem tud vállalni. Ez nem játék, hanem egy baba, harcolnod kell érte, ha a néha roppant kedves eü-s dolgozókat nem érdekli. Remélem nem lett semmi baja, de innentõl kezdve nagyon vigyázz rá. Én világ életemben felhúzott lábakkal aludtam, de rendesen, a mellemig felhúzva. Mióta terhes vagyok viszont alapból nem tudok így feküdni, még derékszögig sem tudom a lábaim felhúzni, mert zavar rögtön. Próbálj te is kerülni minden olyan testhelyzetet, ami a hasadat összenyomja.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

38/4 napos kismama vagyok hogyan tudnám elösegiteni hogy beinduljon a vajudás?

éles nyilalások lesugárzo görcsökvannak de rendszertelenek és a mészály zárva mivel tudok segiteni hogy rendszerezödjön?

6

Név kérdés? Jól döntök?

Akik sokat töprengtetek,variáltatok, hogy mi legyen a gyereketek neve...
A kicsi születése után nem bántátok meg,hogy azt választottátok végül,amit?

Furcsa kérdés tudom,de talán másnak is eszébe jutott már hasonló...

6

34 hetes vagyok leereszkedett a hasam, torzul az arcom. Volt még valaki így?

5

Mit jelentenek ezek az adatok?

BPD:42mm, OFD:53mm, TAD:36mm, FL:24mm
18 hetes uh.

2

Akinek progis császára volt, hogy alakult az időpont kérdése?

Programozott császárnál hogy döntik el, hogy mikor szülessen a kicsi? Egyeztetnek a kismamával vagy nem?
Egyáltalán hogy is mondjon egy kismama bármit is arról, hogy mikor jöjjön a világra a kicsi?

8

Terhességi toxémia hányadik héten kezd körülbelül kialakulni?

Sajnos világ éltemben magas volt a vérnyomásom, de gyógyszeres kezelés mellett sikerült a normál érték közelébe levinni. Amikor terhes lettem másik vérnyomás csökkentőt kaptam, Dopegyt-et. Az első 4 hónapban nem volt semmi probléma,3*felet szedtem, de aztán el kezdett emelkedni, és orvosi utasításra ma már napi 3*2 szedek. Minden nap háromszor mérem a vérnyomásom és 125/80-154/95-ig mindenfélét mérek. Eddig 9 kg-ot híztam, jelenleg a 25-26-dik héten járok. Nem vizesedem. Jövő héten megyek vérvételre. Első terhesség. Szerintetek korai még aggódnom a toxémia miatt? Kb. hányadik héten szokott kialakulni?

2

Erdődi drról érdekelne minden?

Terhes vagyok, róla sok jót hallottam. Ha még nem voltam nála hogyan működik? Hol rendel és mennyiért? Milyen nála a szülés? Mennyi egy vizsgálat, mennyit kér a szülésért? Minden érdekelne.

2

Valaki segítene? Dr Theiss Antioxid kapszulát szabad szedni várandósan is?

1

A 18-20. hetes ultrahangra vinni kell az AFP eredményt is? És ha nem kapom meg addig?

9

Szolnoki kismamák! Emődi dr úrról tudnátok mesélni?

Terhes vagyok, róla sok jót hallottam. Ha még nem voltam nála hogyan működik? Hol rendel és mennyiért? Milyen nála a szülés? Mennyi egy vizsgálat, mennyit kér a szülésért? Minden érdekelne. Köszönöm szépen.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!