Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes vagyok, és szombat este (1 db)

8 hetes várandós vagyok, és szombat este összepréseltem a hasam. Elvesztettem a babámat?

Nem gondoltam, hogy baj lehet, hiszen csak összekuporodtam! Viszont utánna egy kissebb mennyiség? vér távozott bel?lem, és még mai is ha pisilni megyek a wc papíron halovány barna csík van! Másnap reggel begörcsöltem, de pár másodber után elmúlt. Most is fájdogál, de az elmúlt hetekben mindíg fájt valahol a méhemnél. Jöv?hét szerdára vagyok behívva ultrahangra.

Legjobb válasz: Te mire vársz még? Tõlünk várod a választ??? Gyorsan irány orvoshoz!!!!! Talán még nen késõ... szorítok!!!

Te mire vársz még? Tõlünk várod a választ??? Gyorsan irány orvoshoz!!!!! Talán még nen késõ... szorítok!!!
Azonnal menj orvoshoz!!! Bármilyen jellegû vérzés baj lehet! Te tényleg mire vártál?!
Irany a doki!!!Az elso ugyelet is megteszi!Ha verzel az mar nem jo, mar akkoer el kellett volna menjel.Remeljuk nincs baj. Szoritok neked!
Minden olyan esetben, amikor valami nem stimmel, fõleg, ha vérzel kérhetsz sürgõsségi vizsgálatot. Ha azt mondják, hogy csak a jövõ héten van idõpont, akkor irány egy másik doki addig, amíg valaki legkésõbb másnapra nem tud vállalni. Ez nem játék, hanem egy baba, harcolnod kell érte, ha a néha roppant kedves eü-s dolgozókat nem érdekli. Remélem nem lett semmi baja, de innentõl kezdve nagyon vigyázz rá. Én világ életemben felhúzott lábakkal aludtam, de rendesen, a mellemig felhúzva. Mióta terhes vagyok viszont alapból nem tudok így feküdni, még derékszögig sem tudom a lábaim felhúzni, mert zavar rögtön. Próbálj te is kerülni minden olyan testhelyzetet, ami a hasadat összenyomja.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

8. hetes terhes vagyok, ill. annak minősítettek. Most jöttem az orvosomtól, hüvelyi UHt végzett, ahol csak a petezsákot láttuk és SEMMI mást! Nincs benne semmi, ahogy fogalmazott. Valakinek volt hasonló tapasztalata?

De minden terhességi tünetem megvan, émelygek, szagokra hányok, állandóan pisilek, a mellem kemény és nőtt, nem vérzek, nem görcsölök! A mensim megjötte után 2 hétre végeztem tesztet,2őt is, negatívak voltak, pedig rosszul voltam. Gondoltam megint nem sikerült, de 2hétre rá nem jött meg. Akkor még egy teszt elő, ami pozitív lett. Szerintem kb.5 hetes terhes vagyok, nem 8. Egy 7múlva kell visszamennem, akkor elválik az orvos szerint, hogy mi lesz. Sík ideg vagyok, bőgök, és mégis:érzem a babám! Épp 1éve 8hetesen meghalt a kisbabám, s most újra a kicsi életéért remegek!

15

Harmadik terhességeteknél ki mikor érezte először a baba mozgását?

3

Közel 33 hetesen nyíló méhszáj 3. babával. Tapasztalatok? Első két terhességemnél a szülés elött 1 héttel kezdett csak nyílni, ezért én elsőre "újjongtam" mikor a doki mondta. Folyt.

A doki pihenést írt elő(még 3-4 hétig min. ki kéne húznunk-ezt a doki mondta-akkor ő terminus elötti szülésre számít?), ami nehéz egy 3,5 és egy 1 éves csöpp mellett. Első baba 40 hétre, 2. 42. héten született.
15 hónap lenne a 2 kicsi közt, ha benn maradna. Ez növelheti az esélyt, hogy nem fog? És persze a valós pihenés hiánya? Valszeg kérek a dokitól egy időpontot j.hétre, csak hogy tudjak v.mi pontosabbat, hogy mi változott odalenn. Addig is nagyon szeretném ha megírnátok tapasztalataitokat.

4

10hetesen 6naposan voltam UH-n. Minden rendben volt. Most 11hetes 6 napos vagyok. Nem volt se vérzésem, se barnázásom, se görcsöm. Akkor biztos minden rendben van a babával? (Csak a rosszulléteim szűntek meg. )

Régebben volt már két vetélésem 5 és 9 hetesen.

3

Két egynemű baba után ki merte bevállalni a harmadikat? És hogyan alakult a harmadik baba neme? Puszta kíváncsiság!

24

Rutascorbint írt még ki valakinek az orvos? Meddig és mennyit kelletett szednie?

2

Baj, ha semmilyen tünetem nincs?

6 hetes terhes vagyok, jövőhéten kell mennem, hogy van-e már szívhang. Viszont nincs semmilyen tipikus terhes tünetem. Nem fájnak, nem érzékenyek a melleim, csak nagyon nagyon ritkán van egy kis émelygés, de amúgy is émelygős voltam mindig. Néha szúr az oldalam. Baj lehet?

5

Ugye nincs baj? Bővebben lent.

14 hetes terhes vagyok. Eddig nem hánytam, csak hányingerem volt, ma viszont kijött minden belőlem. Sógornőm szerint csak valami nem esett jól a babának. Délután amúgy is megyek dokihoz, de tudjátok hogy van ez, addig is jól esne egy-két megnyugtató válasz...köszönöm!

6

Nem tudom bevettem e reggel az Utrogestant, mit tegyek?

Kicsit káosz van itthon és nem emlékszem a reggelit bevettem e (2×1-et kell). Mivel csinálok nagyobb bajt, ha az az egy esetleg kimarad vagy ha most beveszem és így 2-t is vettem be délelőtt? Túladagolni sem akarom, de félek ha 1 is kimarad az árt a babának...

4

Nagyon félek a missed abb-tól, a tüneteim közül utalhat rá valamelyik?

Úgy tudom nagyon sokszor nincs jel, de hátha mégis. Rettegek tőle, 2 hét múlva kell orvoshoz mennem.

Émelygek szinte egész nap, többet iszom, többet pisilek, feszül a mellem, fáj szúr a mellem, nincs kedvem semmihez, szinte egész nap aludnék, néha melegem van.fel vagyok fújódva, a nadrágokat be sem lehet gombolni. Néha öö nem fáj inkább csak érzem hogy van alhasam és derekam, de nem mondanám rá hogy fáj. Utálok mindenkit. Ha tüsszentek néha belenyilall az alhasamba.
Vérzésem , erősebb görcseim nincsenek.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!