Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes vagyok, és szombat este (1 db)

8 hetes várandós vagyok, és szombat este összepréseltem a hasam. Elvesztettem a babámat?

Nem gondoltam, hogy baj lehet, hiszen csak összekuporodtam! Viszont utánna egy kissebb mennyiség? vér távozott bel?lem, és még mai is ha pisilni megyek a wc papíron halovány barna csík van! Másnap reggel begörcsöltem, de pár másodber után elmúlt. Most is fájdogál, de az elmúlt hetekben mindíg fájt valahol a méhemnél. Jöv?hét szerdára vagyok behívva ultrahangra.

Legjobb válasz: Te mire vársz még? Tõlünk várod a választ??? Gyorsan irány orvoshoz!!!!! Talán még nen késõ... szorítok!!!

Te mire vársz még? Tõlünk várod a választ??? Gyorsan irány orvoshoz!!!!! Talán még nen késõ... szorítok!!!
Azonnal menj orvoshoz!!! Bármilyen jellegû vérzés baj lehet! Te tényleg mire vártál?!
Irany a doki!!!Az elso ugyelet is megteszi!Ha verzel az mar nem jo, mar akkoer el kellett volna menjel.Remeljuk nincs baj. Szoritok neked!
Minden olyan esetben, amikor valami nem stimmel, fõleg, ha vérzel kérhetsz sürgõsségi vizsgálatot. Ha azt mondják, hogy csak a jövõ héten van idõpont, akkor irány egy másik doki addig, amíg valaki legkésõbb másnapra nem tud vállalni. Ez nem játék, hanem egy baba, harcolnod kell érte, ha a néha roppant kedves eü-s dolgozókat nem érdekli. Remélem nem lett semmi baja, de innentõl kezdve nagyon vigyázz rá. Én világ életemben felhúzott lábakkal aludtam, de rendesen, a mellemig felhúzva. Mióta terhes vagyok viszont alapból nem tudok így feküdni, még derékszögig sem tudom a lábaim felhúzni, mert zavar rögtön. Próbálj te is kerülni minden olyan testhelyzetet, ami a hasadat összenyomja.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Aki úgy volt terhes, hogy megjött neki, csak nem úgy ahogy szokott (kevesebb, más színű, állagú), az mikor tesztelt először pozitívat? Milyen egyéb tünetetek volt?

4

2, 4 x 2, 3 mm-es petezsák 4 hetes terhességnél normális? Ugye az orvos nem tud összekeverni egy petezsákot valami mással?

4 nappal előtte 1,7 x 1,0 mm-es volt.

17

Életem első tippelőse! Megköszönöm, ha tippeltek hétre, nemre és plusz kilóra!?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!