Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes vagyok, és szombat (2 db)

8 hetes várandós vagyok, és szombat este összepréseltem a hasam. Elvesztettem a babámat?

Nem gondoltam, hogy baj lehet, hiszen csak összekuporodtam! Viszont utánna egy kissebb mennyiség? vér távozott bel?lem, és még mai is ha pisilni megyek a wc papíron halovány barna csík van! Másnap reggel begörcsöltem, de pár másodber után elmúlt. Most is fájdogál, de az elmúlt hetekben mindíg fájt valahol a méhemnél. Jöv?hét szerdára vagyok behívva ultrahangra.

Legjobb válasz: Te mire vársz még? Tõlünk várod a választ??? Gyorsan irány orvoshoz!!!!! Talán még nen késõ... szorítok!!!

Te mire vársz még? Tõlünk várod a választ??? Gyorsan irány orvoshoz!!!!! Talán még nen késõ... szorítok!!!
Azonnal menj orvoshoz!!! Bármilyen jellegû vérzés baj lehet! Te tényleg mire vártál?!
Irany a doki!!!Az elso ugyelet is megteszi!Ha verzel az mar nem jo, mar akkoer el kellett volna menjel.Remeljuk nincs baj. Szoritok neked!
Minden olyan esetben, amikor valami nem stimmel, fõleg, ha vérzel kérhetsz sürgõsségi vizsgálatot. Ha azt mondják, hogy csak a jövõ héten van idõpont, akkor irány egy másik doki addig, amíg valaki legkésõbb másnapra nem tud vállalni. Ez nem játék, hanem egy baba, harcolnod kell érte, ha a néha roppant kedves eü-s dolgozókat nem érdekli. Remélem nem lett semmi baja, de innentõl kezdve nagyon vigyázz rá. Én világ életemben felhúzott lábakkal aludtam, de rendesen, a mellemig felhúzva. Mióta terhes vagyok viszont alapból nem tudok így feküdni, még derékszögig sem tudom a lábaim felhúzni, mert zavar rögtön. Próbálj te is kerülni minden olyan testhelyzetet, ami a hasadat összenyomja.

8 hetes km vagyok. Ma az ultrahangon egy 3 mmes hematomát találtak. Múlt hét szombat óta barnázgattam kb 3 napig. Kaptam duphostant, magnerotot, c vitamint. Szerintetek ez nagynak számít? Van esély a felszívódásra, és a terhesség kihordására?

Legjobb válasz: Igen van esélyed arra hogy felszívódik.Én úgy tudom ha barnázgatsz az jó mert így is távozhat.Én egy hónapig barnázgattam és hála már semmi gond.Jó babavárást!!

Igen van esélyed arra hogy felszívódik.Én úgy tudom ha barnázgatsz az jó mert így is távozhat.Én egy hónapig barnázgattam és hála már semmi gond.Jó babavárást!!
Persze! Szomszédnak ökölnyi hematómája volt! Pihennie kellett, a 12. hétre fel is szívódott!
Szia! nekem is volt a 7. hét körül, gyógyszer+ pihenés hatására fel is szívódott. Pihengess, és ne gondolj rá, minden rendben lesz!:)
Nyugi!!!! Felszívódik tutira és nem lessz semmi probléma!!!Nekem is volt és kb 3hét alatt felszívódott!!! Pihenny amennyit csak tudsz és ne emelgess!!! Boldog babavárást!!!16hkm
Nekem 1 cm-es volt, de nem közvetlen a baba mellett. 7 hetesen kezdtem vérezni, és ezt állapították meg okként. Feküdj, pihenj sokat, ne erõltesd magad, ne emelgess, ne hajlongj. Akkor felszívódik. Én is szedtem Duphastont, Magne B6-ot mellé, meg terhesvitaminokat. A folsav is sokat segít a terhesség megtartásában. Nekem a 15 hetes UH-n már nem volt ott a hematóma. Most a 20. hétben vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!