Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes terhes vagyok, tehát nem (1 db)

8 hetes veszélyeztetett terhes vagyok, tehát nem dolgozhatom. Igényelhetek valamilyen anyagi támogatást?

Legjobb válasz: Szerintem ilyenkor nincsen támogatás. Táppénzen vagy gondolom.

Szerintem ilyenkor nincsen támogatás. Táppénzen vagy gondolom.
Szia! Nekünk, akik hajlandóak vagyunk tiszteségesen dolgozni, nem jár sem ez esetben, sem máskor semmilyen támogatás. Kapod a táppénzt, és kész, ez van, én is így jártam. Támogatás pedig csak a notórius munkakerülõknek jár, akiknek természetesen a párjuk sem dolgozik, hiszen mi ezért dolgozunk, hogy nekik legyen:((((( De nekik mindenhonnan, és mibõl, amiért te, meg én, meg a férjeink, meg más megdolgoztunk.Mi ez, ha nem szabadrablás???Tõlünk lopják el, legálisan. Ezt tudom, hogy nem kérdezted, de azért írom, hogy ha a gyest is ki akarod végig használni, akkor a 3-ik évre, te ugyanannyit kapsz x év munkaviszonnyal, mint az, aki soha egy órát sem dolgozott. Felháborító, és undorító. Azért boldog babavárást, és jó babázást kívánok neked, Üdv:egy 3-ik babás kismama
Szia! Itt támogatás?Csak táppénz van vagy meló!Ha végig TP-en leszel alig kapsz TGYÁST és GYED-et.Én táppénzen voltam a 22.héttõl, késõbb kiderült nagy baj van.Mivel a 28.héttõl kórházba voltam szinte végig, még kevesebb TP-t kaptam.A kisbabám 1hónaposan meghalt, utánna 15napig lehettem TGYÁS-en.EZ igazságtalan, hogy nem tudsz dolgozni, mert vagy TE, vagy a baba, vagy mindketten betegek vagytok és kiszúrják a szemed!NEM MINDEN KISMAMA TÁPPÉNZCSALÓ!!!Mindenki egeszséges babát szeretne és végig dolgozni PÉNZÉRT.
Sajnos tényleg nem jár semmi. És a GYED is kevés lesz, mert a táppénzbõl számolják majd.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet a felicitas direkt marketingjéről leiratkozni?

Kissé elszemtelenedtek, hetente keresnek meg olyan cégek, akik a felicitastól kapták meg a telefonszámomat. Elegem van belőlük.

2

A méhszáj bezáródhat, ha már egyszer nyitva volt? 32. héten 2111 volt az értékem. Tegnap voltam 38 hetes és azt mondták, hogy zárt a méhszájam.

4

3 éves és van egy 8 honapos manonk mikor érdemes ujabb babát szülni? érdemes megvárni hogy a kicsi 2 éves legyen? Tudatosabb okosabb legyen járni tudjon igaz? Könyebb a harmadik babátellátni gondozni igy?

2

Ti kivinnétek esőben egy 4 hónapost?

9

Hányszor cserélitek az 1 évnél idősebb gyermek pelusát, és mennyi folyadékot iszik egész nap?

4

Hogy döntenétek ebben a helyzetben? Karrier vagy család? Kislányom most 10 hónapos. Pár hónapon belül döntésre kellene jutnom. (Bővebben lent)

A munkahelyemen óriási változások lépnek életbe jövő júliustól. Óriásit léphetnék előre, de legalábbis az otthagyott munkámat visszakaphatnám. (ez utóbbi min. 300ezer Ft/hó+juttatások) De még akkor is csak 1,5 éves lesz a pici. Teljesen tanácstalan vagyok: hagyjam ki a lehetőséget és ki tudja milyen állást kapok később, de legalább a családommal lehetnék, vagy éljek a lehetőséggel, de a kisebbik lányom fontos életszakaszában nélkülöznie kell? Még hozzá jön, hogy a munkaidő nem éppen "családbarát". Valószínűleg keresni kell valakit, aki értük megy az óvodába, bölcsődébe.

25

Milyen ajandekot lehet venni egy 4 honapos kislanynak?

Karacsonykor lesz 4 honapos es arra szeretnek majd vmilyen ajandekot venni. Vmi keszsegfejleszto jatekot lehet majd venni?

5

Mennyi most a Rossmannba a babydream pelenka?

Nem tudjátok mikor lesz akciós?

3

Ti mennyit költöttetek az első babára kb.2 éves koráig?

Tájékozódni szeretnék, mennyi pénz kell pl. a terhesség alatt, mennyibe kerülnek a babának a különböző dolgok, és ez kb. mennyire jön ki összesen a gyed lejártáig. Ki hogyan oldotta meg az anyagiakat?

17

OKJ-s vizsgát szülés miatt át lehet helyeztetni? Járt már valaki így?

Májusban szülök, júniusban lenne a vizsga. Elég valószínű, hogy nem fogok tudni akkor levizsgázni. Van esetleg lehetőség a vizsga előbbre hozatalára? Vagy ezt állami szinten szervezik?
Méltányossági kérelemmel ilyenkor kihez érdemes fordulni?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!