Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes terhes vagyok, tehát nem (1 db)

8 hetes veszélyeztetett terhes vagyok, tehát nem dolgozhatom. Igényelhetek valamilyen anyagi támogatást?

Legjobb válasz: Szerintem ilyenkor nincsen támogatás. Táppénzen vagy gondolom.

Szerintem ilyenkor nincsen támogatás. Táppénzen vagy gondolom.
Szia! Nekünk, akik hajlandóak vagyunk tiszteségesen dolgozni, nem jár sem ez esetben, sem máskor semmilyen támogatás. Kapod a táppénzt, és kész, ez van, én is így jártam. Támogatás pedig csak a notórius munkakerülõknek jár, akiknek természetesen a párjuk sem dolgozik, hiszen mi ezért dolgozunk, hogy nekik legyen:((((( De nekik mindenhonnan, és mibõl, amiért te, meg én, meg a férjeink, meg más megdolgoztunk.Mi ez, ha nem szabadrablás???Tõlünk lopják el, legálisan. Ezt tudom, hogy nem kérdezted, de azért írom, hogy ha a gyest is ki akarod végig használni, akkor a 3-ik évre, te ugyanannyit kapsz x év munkaviszonnyal, mint az, aki soha egy órát sem dolgozott. Felháborító, és undorító. Azért boldog babavárást, és jó babázást kívánok neked, Üdv:egy 3-ik babás kismama
Szia! Itt támogatás?Csak táppénz van vagy meló!Ha végig TP-en leszel alig kapsz TGYÁST és GYED-et.Én táppénzen voltam a 22.héttõl, késõbb kiderült nagy baj van.Mivel a 28.héttõl kórházba voltam szinte végig, még kevesebb TP-t kaptam.A kisbabám 1hónaposan meghalt, utánna 15napig lehettem TGYÁS-en.EZ igazságtalan, hogy nem tudsz dolgozni, mert vagy TE, vagy a baba, vagy mindketten betegek vagytok és kiszúrják a szemed!NEM MINDEN KISMAMA TÁPPÉNZCSALÓ!!!Mindenki egeszséges babát szeretne és végig dolgozni PÉNZÉRT.
Sajnos tényleg nem jár semmi. És a GYED is kevés lesz, mert a táppénzbõl számolják majd.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek csak azért vizelhet be egy 6 éves gyermek éjszakánként, mert nem érzi biztonságban magát?

Szervi ok kizárva, és igazándiból ez a "biztonságérzet hiány" is elképzelhetetlen számomra.
Nagyon rendezett a családi életünk.

Köszönöm, ha megosztod a véleményed ill. személyes tapasztalatod!

3

Van valaki, aki a 13-as szám miatt nem vállalt idén babát? (2013)

10

Mikor kap/kapott gyereketek mobiltelefont?

6

Hogy hívják kislányodat?

:-)

52

Miért illegális a baba nemének a választása?

Mesterséges megtermékenyítésnél meg tudják azt csinálni, hogy a hímivarsejteket különválasztják. Mondjuk akiknek van 2-3 fiuk/lányuk miért nem engedélyezik, hogy a következőnél megválaszthatják a baba nemét? Tudom, félő, hogy felborulna a nemek aránya, mint Kínában, ahol már annyi férfi van, hogy alig találnak maguknak párt, de bizonyos esetekben meg lehetne engedni. Ti hogy gondoljátok?

7

Aventes itató? Amelyik szívószál szerű, de csak a csőre az, nincs belül szívószál, milyen?

Ilyenre gondolok:

Tisztítani lehet valahogy? mennyire iszik könnyen belőle a babád?

1

Hogy hívják a kisfiatokat?

Elsõ babàmat vàrom. Most 24 hetes vagyok, de mèg nem döntöttük el a nevèt. Nagyon sok nèv tetszik.

33

Mikor ment le az a kb.5-7 kiló, ami rajtatok maradt szülés után?

Olvastam,hogy a szoptatással lement sokótoknak,én nem ezt a tábort erősítem. Örülök,ha nem hízok,mondhatni diétán vagyok (inkább úgy fogalmazok,hogy figyelek mit és mennyit eszek,mielőtt lehurrognátok),de így sem akar billenni a mérleg nyelve!

4

Melyik munkahelyet választanátok két kisgyerek mellett?

1. Nyugodt munkahely, nincs túlóra, családbarát, ha jól dolgozik valaki, akár nyugdíjba is mehet onnan. Csak az ebédet fizetik cafetériában.
2. Nagyon stresszes, több napos továbbképzések, tréningek vannak ottalvással, mindennapos a túlóra, szinte állandó a leépítés, tehát emiatt is aggódni kellene, hogy el ne küldjenek. Évi kb. 300.000 ft a cafetéria.
A két hely között annyi még a különbség, hogy a 2. esetben dupla a fizetés.

Viszont nincs hitelünk, tehát az 1. munkahely esetén is megélünk, éppen lehet még nyaralni is el tudnánk menni pár napra, viszont félre rakni nem tudnánk úgy, mint a 2. munkahely esetében.

14

18 éves tanköteles lány házasságkötés által mentesül-e a tankötelezettség alól munkavállalás céljából?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!