Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes terhes vagyok, tehát (2 db)

8 hetes veszélyeztetett terhes vagyok, tehát nem dolgozhatom. Igényelhetek valamilyen anyagi támogatást?

Legjobb válasz: Szerintem ilyenkor nincsen támogatás. Táppénzen vagy gondolom.

Szerintem ilyenkor nincsen támogatás. Táppénzen vagy gondolom.
Szia! Nekünk, akik hajlandóak vagyunk tiszteségesen dolgozni, nem jár sem ez esetben, sem máskor semmilyen támogatás. Kapod a táppénzt, és kész, ez van, én is így jártam. Támogatás pedig csak a notórius munkakerülõknek jár, akiknek természetesen a párjuk sem dolgozik, hiszen mi ezért dolgozunk, hogy nekik legyen:((((( De nekik mindenhonnan, és mibõl, amiért te, meg én, meg a férjeink, meg más megdolgoztunk.Mi ez, ha nem szabadrablás???Tõlünk lopják el, legálisan. Ezt tudom, hogy nem kérdezted, de azért írom, hogy ha a gyest is ki akarod végig használni, akkor a 3-ik évre, te ugyanannyit kapsz x év munkaviszonnyal, mint az, aki soha egy órát sem dolgozott. Felháborító, és undorító. Azért boldog babavárást, és jó babázást kívánok neked, Üdv:egy 3-ik babás kismama
Szia! Itt támogatás?Csak táppénz van vagy meló!Ha végig TP-en leszel alig kapsz TGYÁST és GYED-et.Én táppénzen voltam a 22.héttõl, késõbb kiderült nagy baj van.Mivel a 28.héttõl kórházba voltam szinte végig, még kevesebb TP-t kaptam.A kisbabám 1hónaposan meghalt, utánna 15napig lehettem TGYÁS-en.EZ igazságtalan, hogy nem tudsz dolgozni, mert vagy TE, vagy a baba, vagy mindketten betegek vagytok és kiszúrják a szemed!NEM MINDEN KISMAMA TÁPPÉNZCSALÓ!!!Mindenki egeszséges babát szeretne és végig dolgozni PÉNZÉRT.
Sajnos tényleg nem jár semmi. És a GYED is kevés lesz, mert a táppénzbõl számolják majd.

Hány hetes terhes lehetek kb ha az vagyok egyáltalán.1-vagy 2 jött meg.8-9 mult el tljesen és 8-9 énvoltamegyütt a párommal. Tehát?

aj ha ilyenkor cigizek?bulizk? alkoholt fogyasztok?még nem biztos h az vagyok.ha nem jön meg tesztelek

Legjobb válasz: Nem vagy terhes, úgyhogy bulizhatsz.

Nem vagy terhes, úgyhogy bulizhatsz.
http://www.kiskegyed.hu/kalkulator/terhessegi-kalkulator/ Nem írtad hány naposak a ciklusaid! Nézd meg a kalkulátorba! Ha kiderül h terhes vagy ne cigizz és ne igyál addig amíg nem is tudod pontosan addig lehet..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!