Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes tegnap kellett (2 db)

Van, aki barnázott az esedékes mensi idõpontjában terhesen? Vagy vérzett? Én 8 hetes vok, tegnap kellett volna mensiznem, nagyon fáj a fejem, és barnázgatok, napi 1-2szer, keveset.

Legjobb válasz: Én kifejezetten azt hittem, hogy megjött a mensim. Ezért már nem is teszteltem. Itt van az én szerelmetes kislányom 7 hetesen a karjaimban.

Én kifejezetten azt hittem, hogy megjött a mensim. Ezért már nem is teszteltem. Itt van az én szerelmetes kislányom 7 hetesen a karjaimban.
7. vagyok, azt ne felejtsd el, hogy itt mindenki laikus, a saját tapasztalataiból tud tanácsokat adni. Az orvosod viszont millió ilyet látott már, pontosan tudja, hogy mikor kell pánikolni. Ha megbízol az orvosodban, akkor rá kellene hallgatni :)
A kérdező hozzászólása: Nekem is a méhszájtól jön, nem is kaptam rá hormont De itt beparáztatják folyton az embert, hogy irány hajnalban az ügyelet, meg cseréljem le a dokim, meg stb. Aztán csak elbizonytalanodom.De akkor talán hormonok nélkül is megmaradhat a babám, ha egészséges kis embrio.
Nekem is volt a 4. és a 8. héten is. Azt mondta a nõgyógyász, hogy a nõk elég nagy részének vérzékeny a méhszája a terhesség elején, nálam onnan jött a vérzés. A 8. hét után teljesen megszûnt, most fejeztem be a 37. hetet, nem szedtem rá semmilyen hormont, simán dolgoztam, gyalogoltam is - hegyoldalon lakunk napi 20 perc hegynek föl estenként, néha bevásárlás után.
En nem tudnek holnapig varni... 1 hete hajnali 2 kor pecsetlo verzesem volt... Mondanom se kell rohantam az ugyeletre. Inkabb foloslegesen menjek.. 22hkm
Én is. Azt hittem egy újabb sikertelen hónap, a gyanús az volt hogy másfél-2 hétnél jártam és még nem múlt el, akkor jött az isteni megérzés: mi van ha....jól éreztem. Progeszteron pótlás volt, nem kis adag, de minden okés lett, még 3 hét és itt a kisfiam :)
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál múlt héten, akkor vérezgettem. Nem adott semmit, nem a méhbõl jön, embrióval minden ok. Holnap uh megint. Remélem, minden ok lesz.
Nem az esedékes mensi miatt van. Lehet progeszteron hiány. Nekem az volt, ennyi idõsen kezdõdött. Menj orvoshoz, õ ad gyógyszert. Ha ez a probléma és nem pótolják a progeszteront, akkor vetélés a vége. Szóval nem játék. De egy hematóma sem az.
Pont 8 hetesen hematoma miatt. De a barnazas lehet progeszteron hianyra utalo jel is. Szerintem menj el dokihoz.
Nem beparáztatni akartunk, hanem elmondani a saját tapasztalataink alapján a véleményünket. Én pl nem írtam, hogy hajnalban indulj meg az ügyeletre. De ha hormonprobléma lett volna, akkor ajánlatos minél hamarabb felkeresni egy nõgyógyászt. Örülök, hogy ennél kisebb a gond. Egyébként nekem is egészséges kis embrióm volt (hisz, van egy egészséges 3 éves kisfiam), de lehet bármilyen egészséges, progeszteron nélkül nem tud megmaradni. És ez így lesz a következõ terhességemnél is, nagy-nagy valószínûséggel. 3-as voltam.

8 hetes vagyok tegnap kellett visszamennem a dokihoz és még csak hozzám sem nyúlt. Elküldött a klinikára uh-ra. Hasi lesz vajon vagy hüvelyi?

6 hetesen voltam el?tte dokinál akkor még csak a petezsák látszott. Tegnap reméltem hogy lesz szívhang de még csak meg sem vizsgált.Most azt sem tudom van szívhang vagy nincs.

Legjobb válasz: Az esetek nagyrészében hüvelyi UH-t csinálnak még a 12. heti genetikai UH-n is.Szívmûködést meg majd UH-n látsz.Szívhangot nálunk csak a 20.héttõl hallgatunk és azt is a védõnõnél.

Az esetek nagyrészében hüvelyi UH-t csinálnak még a 12. heti genetikai UH-n is.Szívmûködést meg majd UH-n látsz.Szívhangot nálunk csak a 20.héttõl hallgatunk és azt is a védõnõnél.
A doki nem vizsgál meg feleslegesen. Az uh mutatja ki a szívhangot, de akkor is csak a doki látja. Hallani azt mondták nekemis, hogy 20 hét után, de nekem még akkor sem mutatták meg, csak láttam, hogymozog a babám és a papíron élõ magzat volt.( A 12 hétig hüveolyit csinálnak, utána hasit.
Én is 6 hetesen voltam utoljára, és ma megyek újra.Holnap leszek 9 hetes.Nekem eddig hüvelyi uh. nem volt, csak hasi, és nálam is csak a petezsák látszott.Én is a szívhangra vagyok kiváncsi.Nem hallani akarom, csak tudni, hogy van.Gondolom te is erre gondoltál, csak a többiek félreértették. Szerintem bármelyik uh.-át csinálják, kiderül, hogy van-e szívhang, csak nem értem, hogy miért kellett a semmiért elmenni a dokihoz... Biztos minden rendben lesz, ne izgulj.Gratula a babócához!
HA magán orvosnál vagy és fizetsz érte köteles megvizsgálni, fõleg ha kéred.Én minden egyes alkalommal kérek uh felvételt is a babáról, kb a 12dik hétig hüvelyit szoktak csibnálni, nekem azt mondta az orvos ez a pontosabb, viszont a 12dik héten a nyaki redõ mérésnél nekem már hasit csináltak és utánna a doki is 4 napra rá-és mégis meg uh-zott, pedig csak 4napja voltam, igaz kértem, hogy láthassam:) Ha sztk-ba jársz, ideje elgondolkodni, hogy szeretnéd végig csinálni a terhességet, már így a 8dik héttõl kételyek közt hánykolódva vagy nyugodtan, mert van egy megbízható dokid.?Sztem nézz utánna egy másiknak, szabad orvos választás van és ennyit megérdemel a baba is, hogy a mamája biztonságba érezze magát a dokival szemben, nem?Amúgy nekem a hatodik héten nem volt még szívhang, de a 8dikon már dobogott a pici szive, szerintem a tiednek is így van:) ne aggódj, hallgatni, meg a kh-zi uh-nál lehet , meg a védõnõnél.Gratula a picihez:) egy 16hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!