Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes nem baj ha (12 db)

8 hetes vagyok, nem baj ha még a melleim nem nönek, meg az sem baj, ha még nem híztam semmenyit?

Legjobb válasz: Nem baj, ha változások nem jelentkeztek még. Az, hogy a melleid nem nõnek, nem azt jelenti majdan, hogy kevés tejed lesz (valaki ezzel problémázik). A hízással kapcsolatban pedig csak annyit, hogy sokan fogynak az elsõ trimeszterben. Nyugi, semmi gond nincs veled! Üdv 14 hetes kismami

Nem baj, ha változások nem jelentkeztek még. Az, hogy a melleid nem nõnek, nem azt jelenti majdan, hogy kevés tejed lesz (valaki ezzel problémázik). A hízással kapcsolatban pedig csak annyit, hogy sokan fogynak az elsõ trimeszterben. Nyugi, semmi gond nincs veled! Üdv 14 hetes kismami
17hetesen 2 kg -nál tartok ez lassan jöt fel a mellem már nöt de az sem egyszere csak nyugi lassan mindenek eljön az ideje majda pocid növését is alig fogod várni de minden hétnek megvan a maga szépsége élvezd mindet szépp baba várást
Nem baj ha nem kakil minden nap.Ha nem fáj a poci akkor ok minden:)

Nem baj ha a 8 hetes cicamnak wishkast vttem juniort?

Legjobb válasz: Nem baj. Legfeljebb nem eszi meg. Az állatnak esze van.

Nem baj. Legfeljebb nem eszi meg. Az állatnak esze van.
a macska ebbõl a szempontból kimondottan okos állat - semmi olyat nem eszik meg, ami rosszat tenne neki - ezért, ha megeszi, akkor nem baj. meg persze, ha van mivel megenni..:)
8 hetes cicának már nyugodtan lehet adni junior eledelt. De a Whiskast csak módjával. Az olyan a cicáknak, mint a hamurger, chips, kóla a gyerekeknek!
"a macska ebbõl a szempontból kimondottan okos állat - semmi olyat nem eszik meg, ami rosszat tenne neki" - ezzel vitatkoznék. 2 macskánkat is patkányméreggel ölték meg, megették.
Szerintem adjál nekik, nekem is van két 8hetes kiscicám és én Whiskassal(junior)etetem õket, és nagyon szeretik :)
nem semmi baj nem lesz
1 naposan a kórházban kivettem a pólyából a lányom és hasra fektettem. 10, 5 hónapos és azóta is hason vagy oldalt fekve alszik. Ha hanyatt fordul, el kezd nyûglõdni, és felébred. Nagyon hasfájós volt, akkor is sokat segített, hogy szeret hason aludni.
nekem is kezdettõl hason alszanak a kisfiaim. Sokáig koraszülött osztályon voltak, még ott is láttam, hogy sokszor forgatják a babákat, hason, oldalt és hanyatt fektetve is aludtak. Ha van légzésfigyelõ, akkor meg fõleg nyugodtan tedd hasra.
nekünk 2 kisfiunk is hason aludt semmi bajuk, élnek :)
3hetes lányom is így alszik:)
Mindhárom gyerekem úgy aludt amíg nem tudtak átfordulni, akkor néha így néha úgy, de a mai napig a hason fekvés a nyerõ. Semmi baj ezzel.
Azért nem ajánlott a hason alvás, mert túlmelegedhet a baba és ez növeli a bölcsõhalál kockázatát. Fõleg a fiúknál.
A kérdező hozzászólása: koszi akkor jo, mert halottam h ejjel nem aludhatnak ugy a kisbabak, de sokkal nyugodtabb ha ugy alszik :-D
Az enyém is 8 hetes és csak hason alszik.
Kisfiam 13 hetes, csak hason alszik. Az elsõ napokban mikor hazahoztuk nem aludt jól. Mivel hasfájós volt mondták, hogy próbáljuk ki, hogy hason altatjuk. Ekkor jöttünk rá hogy máshogy neki nem kényelmes. Próbáltam már azóta, hogy az oldalára teszem, de max 10 perc és fent van. Egy kicsit féltem miatta, de van légzésfigyelõnk, és így nyugodt vagyok.

8 hetes terhes vagyok. Ha naponta tekerek a szobabiciklimen 7 km-t nem lesz baj ugye?

Valamilyen mozgásra szükségem van mert nem szabad sokat híznom. Túlsúllyal kezdem a terhességet. De mivel munka mellett a 3 éves kisfiammal is foglalkozom ezért csak erre van id?m esténként. 20 perc bicikli.

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a védõnõ,ha eddig bicikliztem ezután is megtehetem,sõt,ajánlja a mozgást,séta meg ami jól esik.De erõltetni semmit nem szabad,ha már fáj valamid,akkor jobb abbahagyni!De szerintem 20perc nem megerõltetõ bringa semmiség!Én sétálni imádok! 20hetes km.

Nekem azt mondta a védõnõ, ha eddig bicikliztem ezután is megtehetem, sõt, ajánlja a mozgást, séta meg ami jól esik.De erõltetni semmit nem szabad, ha már fáj valamid, akkor jobb abbahagyni!De szerintem 20perc nem megerõltetõ bringa semmiség!Én sétálni imádok! 20hetes km.
Nyugodtan. Bár nem nagyon ajánlják és futottam is amíg bírtam, mert annyira hiányzott. Elõtte versenyszerûen sportoltam az orvos azt mondta le ne álljak hirtelen, mert abból nagyobb baj lehet. Nagyon fontos a terhesség alatt a mozgás, a torna, mert különben teljesen eltunyulsz, a nagy hasadat is nehezebben viseled, a keringésed se fogja úgy bírni és a szülés is jóval nehezebb lesz. Úgyis érzed, hogy mennyi esik jól, annyit csinálj ami jól esik.
Én azért az orvost is megkérdezném :)
Igen, kérdezd meg a dokid mindenképp, bár nekem ajánlotta a szobabiciklit! A sima biciklizés is mehetne, csak az ugye az egyensúlyérzék és a balesetveszély miatt nem ajánlatos.

Nagy baj ha egy hetes babámat nem fürdetem mindennap ill. ha igen azt se mindig egy időpontba csak nagyjából 7-8 között?

Legjobb válasz: Talán ilyen pici korban nem baj,de ez ne maradjon sokáig így.Amint majd mocorog õ is izzad,neki is jól fog esni,ha lemosod és tiszta ruhát adsz rá.Az úgy teljesen jó,h mindig 7-8 között fürdeted,késõbb majd látjátok,h inkább 7 felé,vagy 8 körül fárad el,nyûgösködik,nem bírtok vele,megéhezik stb.6 hós baba anyukája

Talán ilyen pici korban nem baj, de ez ne maradjon sokáig így.Amint majd mocorog õ is izzad, neki is jól fog esni, ha lemosod és tiszta ruhát adsz rá.Az úgy teljesen jó, h mindig 7-8 között fürdeted, késõbb majd látjátok, h inkább 7 felé, vagy 8 körül fárad el, nyûgösködik, nem bírtok vele, megéhezik stb.6 hós baba anyukája
Szia nekem azt mondták, hogy attól, hogy pici attól még fürdessem minden nap mert az neki jó.Gondolj bele ha egész nap fekszel akkor is megizzadhatsz és ráadásul kakil is és az jól esik neki ha megmosod a popsiját.Viszont ha ragaszkodsz ehhez akkor is törölgesd át ezt a neten olvastam.
ha nem oldható meg mindennap a fürdetés, akkor naponta tiisztitsd le a hajlatait nedves törlõkendõvel.
Szia! Szerintem, ha véletlenül hetente egy-két fürdetés kimarad még nem dõl össze a világ! A kislányom 8 hónapos és van úgy, hogy este 6 kor kajcsizik, utánna még húzom az idõt a játszássál, de 7-kor már annyira fáradt, hogy bealszik. Reggelig huzza a "lóbõrt". Ilyenkor nem fürdetem.
A fiamat 3 hetes koráig 2 naponta fürdettük, minden másnap csak nedves vattával, tetrapelussal törölgettem le. Egy ilyen pici baba még nem izzad. Utána viszont rászoktunk a naponta pancsira, mert egy idõ után már tudta, hogy ezután az alvás következik, és megnyugtatta az állandóság. Arról nem is beszélve, hogy most, 11 hónaposan néha olyan koszos a kis drágám, mintha egész nap homokban hemperegne:-) Nem nagy baj, majd érezni fogod amikor már szükség lesz a napi kádban fürdésre.
Szia! én nem tudnám megtenni, hogy nem fürdetem.Az neki is egy felüdülés, megtisztulás.Ráadásul az én babám elég izzadós.A kis lába is sokat izzad, szval sztem kell.Gondolom te is fürdessz minden nap, neki is jó, nem beszélve arról, hogy egy rituálévá válik.Különben mért nem akarod fürdetni???Ami fontos, hogy egy idõpontra tegyétek a fürdést-mint az óramû, úgy meg fofga szokni.Nekünk sajna túl korán lett ez az idõpont-fél 7 és most 4 hónaposan próbáljuk húzni neki egy kicsit.

Baj lehet ha 8 hetes vagyok és már nem fájnak annyira a melleim mint egy héttel ezelött?

Legjobb válasz: dehogy van baj! mért lenne? nekem pl sosem fájt, pedig már 27hetes vagyok. nem szabad minden kis dolgon agonizálni,ezt nem rosszindulatból mondom, mert különben végig fogod parázni a terhességedet. annak meg mi értelme lenne ugye?:D csak élvezd hiszen a java még igencsak odébb van:D

dehogy van baj! mért lenne? nekem pl sosem fájt, pedig már 27hetes vagyok. nem szabad minden kis dolgon agonizálni, ezt nem rosszindulatból mondom, mert különben végig fogod parázni a terhességedet. annak meg mi értelme lenne ugye?:D csak élvezd hiszen a java még igencsak odébb van:D
Szia! Nekem hol fájt, hol nem.Egyik nap majd beleõrültem, aztán semmi fájdalom.Ne izgulj ezen, fog még fájni.:) Ahogy az elõzõ válaszoló is irta, nem szabad mindenen agyalni, mert akkor csak becsavarodik az ember.Persze tudom milyen, sajna nekem is volt már vesztésem, de próbálj csak pozitívan állni a babához, és hidd el minden rendben lesz!!! Boldog, nyugodt babavárást! 17 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Csak sajnos nekem már tavaly két vetélésem is volt így azért kicsit nehezebb nyugodtnak maradni, mert az elsõnél pl a melleim elkezdtek fájni és mikor kezdõdött a vetélés akkor már nem fájt egy kicsit sem. A doki azt mondta ez nem volt elõjel de mivel hasonló a helyzet most is ezért izgulok egy kicsit.
szia. én is veled egyidõs vagyok. pár nepja már nekem is kevésbé fáj olykor mint egy hete, de pl. tegnap is nyilalott a bal cicim. volt hogy egy nyomást sem bírtam elviselni, máskor meg semmi baj sem volt! ne aggódj!sok szerencsét!

Nem baj? 8 hetes vagyok, tegnap lett volna aktuális a havim, ha nem lennék babás. Pár csepp vér volt este (azóta semmi), ezt vehetem normálisnak, vagy nem lenne szabad? A hasam amúgy nem fájt, és nem is volt darabos, csak pár csepp halvány piros.

Legjobb válasz: úgy tudom ez az a bizonyos emlékezõ vérzés, a szervezeted össze van zavarodva, hogy most kéne vérezzél, de mégse vagy valami ilyesmi. azt szokták mondani, ha nem jár görccsel akkor semmi baj nincs! pihenj sokat, és ne aggódj azzal többet ártasz! max hétfõn hívd fel az orvosod, hogy õ is meg tudjon nyugtatni! sok pihenést, és jó egészséget kívánok Nektek!

úgy tudom ez az a bizonyos emlékezõ vérzés, a szervezeted össze van zavarodva, hogy most kéne vérezzél, de mégse vagy valami ilyesmi. azt szokták mondani, ha nem jár görccsel akkor semmi baj nincs! pihenj sokat, és ne aggódj azzal többet ártasz! max hétfõn hívd fel az orvosod, hogy õ is meg tudjon nyugtatni! sok pihenést, és jó egészséget kívánok Nektek!
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ! én is hallottam már ilyenrõl, de azért ijesztõbb, ha magadon tapasztalod. remélem tényleg nem jelent gondot! ha esetleg valakinek szintén volt ilyen, annak megköszönném, ha írna, megnyugtató lenne olvasni, hogy nem vagyok egyedül ezzel! :)
Én most lépek a 12.hétbe és kb 6 hetesen jelentkezett ez elõször!Nekem inkább olyan rózsaszínes , sötétebb nyák féleség volt.el is rohantam a dokihoz, de akkor még csak petezsákot látott, és mivel a nagyobbat még szoptatom így semmit nem írt fel.azóta már 2x voltam uh-on, és teljesen jól fejlõddik a babám.Ja és néha még most is elõfordul "ilyen"pici vérzés féleség!Remélem nem lesz baj!
Nekem nincs ilyen problémám viszont már sokat hallottam olyanról, hogy volt akinek végig volt mensese, sõt volt olyan is aki emiatt nem is tudta, hogy terhes.
nekem a 6. héten volt enyha színes folyás és azt mondta a doki, hogy a rendes havi vérzés idején és "normális". De persze csak kis mértékben! Ha erõsödbne, azonnal menj orvoshoz. Nekem elmúlt és nem jött vissza, a napokban szülök.
Nekem is volt a 8. héten, akkor amikor erõsebb napjaim lettek volna a mensinél. Nekem csak reggel jelentkezett az elsõ wc-re menéskor, utána lezuhanyoztam és egész nap semmi, ez ismétlõdött 3 napig, utána semmi. Nekem nem is vérzés volt hanem olyan nagyon sötét barnás morzsalékos folyás. Megijedtem de a dokim megvizsgált és szerencsére mindent rendben talált. A védõnõm is azt gondolta hogy a mensim köszönt vissza. Mesélte hogy nem egy kismamája volt már akit ez végig kísért a 9 hónapon keresztül.
Én mennék a dokihoz. Sosem jó. A mensi a progeszteron emelkedettsége miatt marad el terhességben. Lehet, hogy kevés a progeszteronod. Én egyszer emiatt vetéltem el. A mostani terhességnél már az elejétõkl kaptam a progeszteronpótlást kúp formájában. Tuti nem várnék. Én mindig éjfélkor mentem, és nem bántam meg!! A vérzés sosem jó a terhesség alatt. Attól, hogy vannak ellenpéldák, a többségnél akkor is rosszat jelent. Sok szerencsét!
Szerintem is szólj errõl a dokinak mindenképp. Én is kb. ennyit véreztem a 8. hétben, egybõl fenyegetõ vetélélssel táppénzre is küldtek és feküdnöm kellett. Nem biztos, hogy nálad bármi baj lenne, de nem árt, ha egy doki ránéz. Mindegyik azt mondja, hogy terhesség alatt a vérzés sosem jó. 26h km

Az baj ha meg vagyok fázva? 8 hetes vagyok és nem tudok belöle kimászni.

Vagy lehet ez allergia de eddig még nem voltam allergiás!

Legjobb válasz: Az allergia kialakulhat a terhesség alatt de lehet csak sima megfázás szerintem mindenképpen menj el fül-orr-gégészhez! Boldog babavárást 26 hetes kismami

Az allergia kialakulhat a terhesség alatt de lehet csak sima megfázás szerintem mindenképpen menj el fül-orr-gégészhez! Boldog babavárást 26 hetes kismami
Nem baj, bár kellemetlen nagyon; ha lázad lenne, az okozhat gondot, ezért muszáj lázat csillapítani.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat..
Nem jó terhesen játszani a betegségekkel.Miért nem mész orvoshoz?
Szerintem nem baj!A tacskómé is olyan.
Miért lenne baj?
A kérdező hozzászólása: hát csak azért, mert a többi fekete ez meg rózsaszín, ja és az 1.-nek csak annyi, hogy az iskolában kellett volna megtanulni a szövegértést, , ha gondolod ajánlok neked, vannak felnõtt iskolák is!!! A többieknek meg köszi : )
A kérdező hozzászólása: Mostmár nincs itt az akit 1.-nek írtam, úgyhgy nem rád értettem!!!! sry
Szia! A pigmentálódás nem biztos, hogy már teljesen befejezõdött 8 hetes korra. Lehet, hogy még az az egy folt is fekete lesz, de ha mégsem, ez nem jelent problémát. Az én kutyámnak az orrán volt egy pici rózsaszin, de kb 1 éves korára az is fekete lett. Szóval nem baj, nem betegség, és ha kiállitani akarsz a kutyussal szerintem emiatt nem vonnak le pontot. Zsuzsa.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!