Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes nem baj (45 db)

Ma voltam ultrahangon és az orvos a hasin és a hüvelyin is látott babát, de nem volt szívhangja.8 hetes terhes vagyok, de a magzat még csak 6 hetes. Azt mondta a doki hogy 1 hét múlva menjek vissza. Aggódom. Szerintetek nincs semmi baj?

A hasi ultrahangon jobban látszott a baba. A hüvelyin csak egy pontnak.

Legjobb válasz: 8 hetesen elvileg lennie kell szívhangnak. Ha 8 hetes vagy, az 8 hét, mert a terhességet az elõzõ mensitõl számítják, szóval akkor a babád 8 hetes, hacsak nem pont a menses elõtt fogant, pár nappal. Akkor lenne 6 hetes. NEm akarok károgni, de sajnos elõfordulhat hogy nem fejlõdik a baba.

8 hetesen elvileg lennie kell szívhangnak. Ha 8 hetes vagy, az 8 hét, mert a terhességet az elõzõ mensitõl számítják, szóval akkor a babád 8 hetes, hacsak nem pont a menses elõtt fogant, pár nappal. Akkor lenne 6 hetes. NEm akarok károgni, de sajnos elõfordulhat hogy nem fejlõdik a baba.
Nyugi! Én ugyanígy voltam, és napokon belül szülök. ;-) Nem középidõben fogant, hanem késõbb! Az én Babám, több mint két héttel. Majd 12. heti uh-n "belövik" a korát!
Elképzelhetõ hogy késõbb volt a peteérésed, nem középidõben. Szurkolok hogy ez a variáció legyen! Nálam is mensi szerint 1 héttel több lett volna, de én tudtam hogy mikor fogant, ezért a dokinak 1 héttel késõbbi utolsó mensi idõpontot mondtam emiatt, és hát igazam is lett :) A kiírt napon született :)
A kérdező hozzászólása: A terhesség kora nem egyenlõ a magzat korával. Ezt az orvos mondta. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, míg a magzat korát a peteéréstõl. Nagyon félek és izgulok hogy lesz-e 1 hét múlva szívhang. Remélem tényleg nincs baj.
én pont így voltam...8 hetesen 6 hetesnek felelt meg a mérete...3mm-es volt....missed ab lett belõle mert sajnos 1 hét múlva sem volt szívhang..... Neked remélem nem ez lesz!!! drukkolok!
ne haragudj, nem értem...8 hetes terhes vagy, a baba meg 6 hetes? Ha 6 hetes vagy, akkor még nem késõ, hogy legyen szívhang, egy hetet tényleg várni kell:-) ne aggódj, jövõhéten már hallhatod:-)
a kérdezõnek igaza van. a terhességi korból le szoktak venni 2 hetet és az a magzati kor. mivel ugye a 14. napon van peteérés normál esetben, tehát az elsõ 14 napon nem él a baba semmilyen formában. bár az egy másik kérdés, hogy hogyan mondta a doki a babaára ezt a hat hetet. hogy hat hetes terhesség méreteinek felel meg, vagy hogy az embrionális kornak. ha nyolc hetes vagy és hat hetes terhességi kornak felel meg a magzat mérete, nah akkor az nem jó. bár abban igazuk van a válaszolóknak, hogy 8 hetesen már kellene lennie szívhangnak. persze vannak kirívó esetek, reméljük a tiéd is az lesz. nekem 6+4-en nem volt, aztán 7+5-ön volt. sok sikert és kitartást!
Nekem a 6 hetes UH-on (hüvelyin) 6 mm-es volt az embrióm és gyönyörû színhangja is volt..reménykedjünk, hogy neked is lesz 1 hét múlva!!Ne idegeskedj, mert azzal is árthatsz neki.Most nyugodj meg, pihenj sokat, és imádkozz, hogy minden rendben legyen!!Drukkolok nektek!! 10 hkm
Én mikor pozitívat teszteltem direkt vártam míg be nem töltöttem a 7 hetet és utána mentem orvoshoz 7+3napos voltam és szép szívhangja volt. 12hetin hallottam is :)
nekem is 2 héttel kisebb volt a baba a terhességemhez képest, missed ab lett a vége.
Nekem 6hét + 6 napon volt szívhang ez a terhességi kor volt és mivel mértem a hõmet, középidõben fogant, így 5 hetes volt a magzat, ha Ti így számoljátok, de minden uh papíromon az utolsó menstruáció 1. napjától számítják a terhességi kort és szülésnél is ez a mérvadó. 3 hónapos Manó anyukája
nekem sem volt még a 6 hetesen, de a héthetesen már volt. Mivel nem minden baba a ciklus közepén fogan lehet ez a 8-6 hét mizéria. Ezért szokták ált azt mondanio, h 8 hetesen legyen az elsõ uh, mert akkor már mindenkinél van szívhang. Azon ne aggódj, h most még nem volt, senki sem egyforma. Ha meg mégsem él, úgysem tehetsz semmit. De még ne vonj le nagy következtetéseket, mondom, nálam is csak a 7. héten indult be, és most már 4 éves, és semmi baja nem volt a terhesség alatt sem

Kisfiam 8 hetes egészen 6 hetes koráig semmi bajunk nem volt a kakilással két hete viszont csak segítséggel tud kakilni (hőmérő). 8 hetesen normális ez a változás?

A véd?n?nk tanácsára vettem infacolt,ezt használjuk is azóta kevesebbet fáj a poci,de kaki nincs.

Legjobb válasz: Sajnos nálunk is pontosan ugyanez van. A hasmasszás nálunk csak a pukit viszi ki, a segít egy kis idõre. EGy hõmérõzõs nap után általában két-három napig megy magától, de csak napi egyszer tud kakilni. Csak reménykedem, hogy hamarosan vége. Most a Gripe Water-t fogjuk kipróbálni, hátha segít.

Sajnos nálunk is pontosan ugyanez van. A hasmasszás nálunk csak a pukit viszi ki, a segít egy kis idõre. EGy hõmérõzõs nap után általában két-három napig megy magától, de csak napi egyszer tud kakilni. Csak reménykedem, hogy hamarosan vége. Most a Gripe Water-t fogjuk kipróbálni, hátha segít.
Lányom most 12 hetes és csak anyatejes. De neki is volt ilye kakiváltozása. Eleinte 2X kakilt, reggel és délután, majd egyszercsak elmaradt, és alig vártuk. Pár napig torzántattam, könyörögtünk, az egész család nyomta, és csak este fürdés elõtt-néha után lett kaki. Majd egy nap kimaradt, és azután mindig reggel akkilt. Most meg délután. Szóval változik az emésztõrendszerük, szerintem talán normlisnak is mondtató.
Az én kisfiamnak is volt ilyen gondja, kb. 2 hétig hõmerõztem, hogy tudjon kakilni. Aztán egyik napról a másikra rendbe jött minden. Már 8 hónapos és azóta nem volt gond a kakilással, egy nap 2-3 szor kakil. Sok sikert.
Nem szabad gyakran hõmérõzni, mert sajnos nagyon hamar megszokja a kis szervezete, és majd csak segítséggel fog tudni kakilni! Nálunk is az volt a helyzet 6 hetesen és kb. 3 hétig tartott (abban az idõszakban volt, hogy csak 5 naponta kakilt). Azóta rendbejött, és mindennap van kaki. Azzal tudsz neki segíteni, hogy tornáztatod, pocijához húzod fel a kis lábait és masszírozod a pocakját. Ha szoptatsz, akkor igyál több folyadékot, és egyél gyümölcsöt (pl . barack). A tápszert pedig egy picit hígabbra keverd ki. Remélem segítettem!

8 hetesek vagyunk és 4x - 5x eszünk nem kevés? És van hogy 6 óra eltelik két evés között. Mit tegyek nem baj?

Felébreszteni se szívem nincs és a tejem is így termel?dik. CSak nem tudom fog e így rendesen fejl?dni. Bár méjülnek a kis hu rkák a combikáján, de ez csak két napja kezd?dött ez a nagy alvászat.

Legjobb válasz: Mi is 8 hetesek vagyunk. Az én picurkám napi 7-8* eszik. Szerintem a 6 óra alvás egy kicsit sok. Éjszaka ne költsd fel, de szerintem nappal igen. Az én babóm ha ilyen sokat alszik, utána nem bír eleget enni.

Mi is 8 hetesek vagyunk. Az én picurkám napi 7-8* eszik. Szerintem a 6 óra alvás egy kicsit sok. Éjszaka ne költsd fel, de szerintem nappal igen. Az én babóm ha ilyen sokat alszik, utána nem bír eleget enni.

10 hetesen már nem igazán van émelygés.7-8 hetesen erős volt. Ez természetes, vagy jelenthet bajt?

Legjobb válasz: Nem feltétlen, ez egyénenkénk változó, hogy kinek meddig tart, én még 20 hetesen is öklendeztem, és a 17ik hétig nagyon rendszeres volt a hányinger. De ha van lehetõséged, és nagyon aggódsz menj el a dokihoz hátha csinál egy ultrahangot. De a bajnak, "általában" nem csak ennyi a jele, hanem erõs görcs, vagy minimum barnázás, vérzés párosul. Ne aggódj, annál rosszabb. Kitartás!

Nem feltétlen, ez egyénenkénk változó, hogy kinek meddig tart, én még 20 hetesen is öklendeztem, és a 17ik hétig nagyon rendszeres volt a hányinger. De ha van lehetõséged, és nagyon aggódsz menj el a dokihoz hátha csinál egy ultrahangot. De a bajnak, "általában" nem csak ennyi a jele, hanem erõs görcs, vagy minimum barnázás, vérzés párosul. Ne aggódj, annál rosszabb. Kitartás!
Nekem is ezelott eros volt az emelyges, most meg 10 hetes multam es alig van neha neha egy kis hanyingerem...boldog babavarast!
Én is így voltam. A 10. héttõl enyhültek a rosszullétek, és a 13 hét után teljesen el is múltak. Nincs semmi baj!
Nekem is elmúlt ezidõtájt, de egy hét múlva visszatért.Csak akkor könnyebb volt, mert nem émejegtem sokat, hanem hirtelenkijött minden, majd jól voltam.
Én ugyanígy volta, azóta is minden ok. 21 hetes kismama

8 hetes vagyok, nem baj ha még a melleim nem nönek, meg az sem baj, ha még nem híztam semmenyit?

Legjobb válasz: Nem baj, ha változások nem jelentkeztek még. Az, hogy a melleid nem nõnek, nem azt jelenti majdan, hogy kevés tejed lesz (valaki ezzel problémázik). A hízással kapcsolatban pedig csak annyit, hogy sokan fogynak az elsõ trimeszterben. Nyugi, semmi gond nincs veled! Üdv 14 hetes kismami

Nem baj, ha változások nem jelentkeztek még. Az, hogy a melleid nem nõnek, nem azt jelenti majdan, hogy kevés tejed lesz (valaki ezzel problémázik). A hízással kapcsolatban pedig csak annyit, hogy sokan fogynak az elsõ trimeszterben. Nyugi, semmi gond nincs veled! Üdv 14 hetes kismami
17hetesen 2 kg -nál tartok ez lassan jöt fel a mellem már nöt de az sem egyszere csak nyugi lassan mindenek eljön az ideje majda pocid növését is alig fogod várni de minden hétnek megvan a maga szépsége élvezd mindet szépp baba várást

8 hetes és pár napos terhes vagyok . Egy hete nem fejlõdik a pici mi lehet a baj? Az orvos még nem mondót semmit csak kicsit csóválta a fejét.

5-6 hetesen 4mm szabályos peteszákde van kis barnázás

Legjobb válasz: A vilàgért nem akarlak megijeszteni, de amikor nàlam nem fejlödött a baba és szabàlytalan lett a petezsàk sajnos elhalt a babàm! Velem ez hàromszor fordult elö! Mindhàromnak missed ab lett a vége! Az elsö 2 terhességem végzödött így a harmadikból született a lànyom, a negyedik terhességet veszítettem el újra az ötödikböl született a fiam! Mind a hàrom vetélésnél barnàzàssal kezdött majd vérzés jelentkezett! Mindig a 8-9. héten történt! De ez nàlam volt igy, remélem nàlad nincs baj! A legjobbakat kívànom!

A vilàgért nem akarlak megijeszteni, de amikor nàlam nem fejlödött a baba és szabàlytalan lett a petezsàk sajnos elhalt a babàm! Velem ez hàromszor fordult elö! Mindhàromnak missed ab lett a vége! Az elsö 2 terhességem végzödött így a harmadikból született a lànyom, a negyedik terhességet veszítettem el újra az ötödikböl született a fiam! Mind a hàrom vetélésnél barnàzàssal kezdött majd vérzés jelentkezett! Mindig a 8-9. héten történt! De ez nàlam volt igy, remélem nàlad nincs baj! A legjobbakat kívànom!
Nekem is volt sajnos hasonló...6 hetesen kezdtem el barnázni, be is fektettek a kórházba, ott 4 naponta nézték uh-on hogy milyen ütemben növekszik.7 hetesen már volt szívhang, 9. hétig növekedett, aztán egyszer csak már nem volt szívhangja :( Missed ab. lett a vége. Azért remélem nálad minden rendben lesz.
En nem biztatlak feleslegesen... Nekem is volt missed ab-om, vetélésem is... A petezsaknak nönie kell... Rohamosan!!! Napi 1 mm-t! Neked még az 5. Heten elhalt a terhességed. 6. Heten mikor egeszseges terhességem volt mar volt szikholyag meg 3-4 mm-es embryo szivveréssel! Sajnalom. Remelem magatol elmegy nem kell a missed ab... Nekem januarban 2 het utan sem ment el, missed lett:( aztan februarban teherbe is estem!:) engedd el hogy jöhessen a babád! 25 hkm
Hát szerintem ez nem jót jelent :( nekem 10 mm petezsák volt 5 hetesen és 9 hetesen már szívhang 2, 5centis embrióval .A petezsák meg már addigra jóval nagyobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek igen nagy a baj ma már vérzek erõsen .harmadik gyermekem lett volna .Igy hát nem vagyok annyira elkeseredve biztos a természet tudja mit kell tennie. Azon is gondolkoztam hogy lehet nem is vagyok 8 hetes lehet elmértek valamit .mekkorának kellene lennie kb 8 hetesen ?Én is majd vissza nézem a gyermekeim papirjait.

8 hetes terhesen ma nem hallottak szívhangot, a méretek is kicsik. Azt mondták, várjak 5 napot, és menjek újra. De mire? Nem lesz ebből baj?

Legjobb válasz: Ne idegeld ki magad! Ez a legfontosabb!!! Mi kezdetben hetente(!) jártunk ultrahangra és sosem mondta az orvos, hogy miért. (8 hetesen vették észre, hogy ott van a drága. Amugy akkor is mentünk el orvoshoz elõször) Engem az megnyugtatott, bár semmit se láttam belõle. az elsõ 2 hónap maga volt a pokol, hánytam, szédültem, 1-2 óráig fel se bírtam kelni az ágyból. Majdnem összeestem, olyan gyenge voltam. És, most itt van. Bíztam benne, õ maradni akart. :))

Ne idegeld ki magad! Ez a legfontosabb!!! Mi kezdetben hetente(!) jártunk ultrahangra és sosem mondta az orvos, hogy miért. (8 hetesen vették észre, hogy ott van a drága. Amugy akkor is mentünk el orvoshoz elõször) Engem az megnyugtatott, bár semmit se láttam belõle. az elsõ 2 hónap maga volt a pokol, hánytam, szédültem, 1-2 óráig fel se bírtam kelni az ágyból. Majdnem összeestem, olyan gyenge voltam. És, most itt van. Bíztam benne, õ maradni akart. :) )
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ma volt uh, holnap reggel 7-kor mennem kell a mûtétre.Ez van.Én éreztem, hogy ennek már vége.Remélem, senkinek nincs gond, aki túl van ilyenen.Vigyázzatok magatokra, és mindenkinek kívánom, hogy soha többé ne kelljen ezt átélni!!!!
nagyon sajnálom:(
Sok erõt kívánok Neked:(
Szia! :( Nagyon sajnálom én is! :( Nekem is volt missed ab-om, és 4 hónap múlva megfogant utána a kislányom. Írjál majd, ha túl vagy rajta! Talán tudunk is segíteni egy kicsit, hogy túllegyél rajta Te is!
A kérdező hozzászólása: Túl vagyok a mûtéten...10 percig tartott, nem fáj a hasam, csak gyengén vérezgetek.Remélem, ezután sem lesz baj.Ma 3 ilyen beavatkozás volt a kórházban...szomorú.Azt mondta a doki, hogy mostanában gyakran elõfordul.Köszönöm nektek a bíztatást!!!!
Szia. A tegnapi 14:35-ös vagyok. Sajnos ez nagyon gyakran elõforduló baj, nemcsak mostanában. Anyukámmal, keresztanyámmal, és szinte az összes barátnõmmel megtörtént, persze velem is egyszer. :( De nekem a dokim pld. azt mondta, hogy missed ab után (két-három hónap várakozási idõ letelte után) sokkal könnyebb teherbe esni, mert a szervezet (méh) még "emlékszik" a feladatára, hogy nemrég még terhes volt... valami iylesmit magyarázott. De jól magyarázott, én magamévá tettem ezt az elméletet, és a 2. próbálkozásra újra terhes lettem. Kívánok mielõbbi regenerálódást testileg (de fõleg lelkileg), és újra eljön a várva várt állapot meglátod! :)
Hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Testileg teljesen oké, se görcs, se vérzés már tegnap óta.Lelkileg is alakulok, de ma megint lelombozódtam.Lementem a boltba, és szörnyû hírt hallottam.20 hetes kismama, minden oké, már mozog a baba.Aztán egyszercsak nincs szívhang, megállt a baba szíve...Borzasztó!!!!
Sajnos ez így van (lesz is még egy darabig). Nálunk meg beteg baba fog születni a baráti körben nemsokára (szívbeteg), de már nem lehetett elvetetni :( Súlyos a baj, de mostmár meg kell szülni. Annyira rossz dolgok ezek. Örülök, hogy alakulgatsz, rendbe fogsz jönni, vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: Este még egy rossz hírt hallottam:egyik távoli rokonunk 3 hónapos, és ikreket várt.Tegnap elvetélt...Mi a fene van most????Mi ez a sok vetélés???
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Hogy vagytok?Remélem, mindenki jobban van.Én túljutottam rajta.Várom a 6 hetes kontrollt, remélem, minden rendben lesz!
Ok, várjuk a fejleményeket, és NAGYON-NAGYON SZORÍTUNK Nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a vígasztalást, nagyon aranyosak vagytok.Szerintem, még jönni fogok addig, mindenképp megírom, hogy mi volt.
:( Jaj de sajnálom... :( Nálam a 6 hetesen nem hallották, és kicsi is volt a mérete. Aztán egy hét múlva sem, és 8 hetesen sem. A mérete nem nõtt, a petezsák viszont ellapult. Nálam missed ab lett a vége. 8 hetesen már bõven kell(ene) szívhangnak lennie. Biztos hogy 8 hetes?
Attól is függ, milyen az uh minõsége, ki csinálja. Ha béna a gép és az orvos, akkor talán azért (nem hallotta vagy nem találta a pulzáló szivet?) Egyébként ezen kívül semmit nem mondtak? A másik verzió is sajnos benne van a pakliban, de remélem csak a gép volt vacak...
2. vagyok. Én elmennék egy másik utrahangoshoz is.... ha ki bírod várni az 5 napot, ok... de tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz ez. Elsõ babád?
A kérdező hozzászólása: Második baba.Két doki is megnézett, a rendelõben is és a kórházban is.Az elsõ már küldött volna a kaparásra, de a második nem engedte, mivel se vérzés, se görcs.Azt mondta, várjunk még.
nem akarlak elkeseríteni de 8 hetesen kellene már szívhangnak lennie. és ha azt mondták a méretei is kicsik lehet elveszíted. de próba szerencse. azért ne éld bele magad sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Én már felkészültem a legrosszabbra...
2. vagyok, meg a 4. megint. Nálam kb. a 9. héten került sor a mûtétre, és 6 hetesen állapították meg, hogy nincs szívhang és kicsi is... Méga mûtét elõtt is megnézték uh-val a biztonság kedvéért, de sajnos nem. Nálam sem volt se görcs, se vérzés, a mûtét elõtt fél órával kezdtem el picit vérezni, már a kórházban.
A kérdező hozzászólása: Hogy zajlott le a mûtét?És utána milyen volt?Persze a lelki oldalát sejtem...de pihenni kellett utána)Nem volt gond?Köszönöm, és ne haragudj, hogy kérdésekkel bombázlak...
Szia Én tegnap voltam 7 hetes. Elsõ uh-on 2 hete még csak petezsák volt, semmi életjelenség. Tegnapra hivott vissza, és ugyanakkora petezsák volt, semmi mást nem látott. Azt mondta valószínû nem fejlõdött tovább, de másnap ránéz a kórházi uh-al. Én már a legrosszabbra készültem, éhgyomorra mentem, hogy akkor utána mûtét.. Oda sem néztem a monitorra, de felém fordította, és ott volt, vert a szíve. :) Szorítok neked!!
Szia! Én a helyedben azért még nem adnám fel teljesen. Nálam 7 hetesen volt elõször szívhang, 6 hetesen a doki még a terhességben sem volt biztos. A mai napig a baba 1, 5 héttel kisebb, mint a számított kora. Ennyi volt az össz probléma. És a szép az volt, hogy pénteken még nem volt szívhang, keddre azonban megjött! :) Ilyenkor minden egyes nap sokat számít, nemhogy majd egy hét! Kitartás, és sok erõt kívánok Neked! 27 hetes kismama
17:01-es vagyok. Várjunk még pár napot, várjuk ki azt az 5 napot, hátha nem lesz szükséged arra, hogy zajlik egy ilyen mûtét? :) Jó? Én is reménykedem és nagyon drukkolok Neked!! Ha mégis kell, akkor válaszolok elõtte erre a kérdésedre, ne stresszelj. (amúgy nem volt egy nagy ügy testileg... délben csinálták, 6-kor már otthon voltam este).
szerintem a sok stresz a hajtás a mai világban ami ezeket okozza
8 hetesen hogyhogy nem voltál még dokinál?
Eddigi válaszolók (utolsó elötti és a tesztes kérdéses) Ha voltál dokinál mindenképp írj mitmondott
Menj el minnél hamarabb orvoshoz, és írj utána, hogy mi volt! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Ma megyek délre az orvoshoz mert még mindig vérzek egy kicsit, majd írok hogy mi volt.Remélem minden rendben lesz.
Rendben én szurkolok neked nagyon!! Várom hogy írj mi van veletek
Erdekes dokid van, en belolem omlott a ver es ugyis megtudott ultrahangozni.
Na mit mondott a doki?
A kérdező hozzászólása: Ultrahang szerint még csak 6 hetes, szerencsére minden renden.Írt fel Utrogestan-t Folsavat, Magne b6-ot Ladeevit-et.10 nap múlva kell mennem és megnézzük hogy hogy fejlõdik.Azt mondta hogy valószínû gyenge a méhnyálkahártya.De ha el akar menni a baba akkor a gyógyszerek se akadályozzák meg.Mindenesetre sok pihenés., amit be is tartok.
Nagyon drukkoltam neked és ezután is fogok, pihenj sokat, vigyázz magatokra és minden rendben lesz :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos múlthét csütörtökön erõs menzesz szerû vérzésem volt, elmentem a dokihoz azt mondta hogy megindult a vetélés.Pénteken meg is csinálta a kaparást.Azt mondta hogy nincs szövõdmény valószínû hogy magtól is elmenne, de inkább fejezzük be mûszeresen.
Szia! Nem igazán értem a dokid hozzá állását! Ha valaki terhes, és vérezget, akkor milyen dolog az, hogy nemhogy minnél elõbb megnézné, még átteszi az idõpontot egy héttel késõbb!!! Nem téged akarlak bántani, de ez most kijött belõlem! Szerintem fogd magad, és menj be a legközelebbi ügyeletre! Ott meg fognak nézni, és ha kell kapsz Utrogestent, és legalább Te is megnyugszol!
Szerintem keress gyorsan egy másik dokit, vidd magaddal a teszteket és futás orvoshoz, nehogy valami baj legyen, ha látják a babát akkor lehet kapsz rá gyógyszert. Az hogy terhesen vérzel és az orvos átrakja akkor jõvõhétre az idõpontot az nonszensz
A kérdező hozzászólása: olyan mint amikor kezd megjönni de nem fáj a hasam meg semmi.Már gondolkoztam más dokin.
A kérdező hozzászólása: mert úgy gondoltam hogy elég 7-8 hetesen elmenni az orvoshoz ha hamarabb megyek nem is biztos hogy látszik.De csütörtökön megyek
semmi baj, fekudjel ameddig nem mesz dokihoz. de tenyleg fekudj le, ne csinalj semmit, mert elveszitheted a babot......
Ha nem tudsz elõbb eljutni és nem nyers vérrõl van szó akkor polcold fel a lábad, ágynyugalom és szedjél be 4*1 magnerotot..Ennél többet nem tudsz tenni.nekem 2 szer volt most vagyok 16 hetes és ez az egy megoldás van rá.De csak akkor ha minimális vérrõl van szó.És ha nem mulik akkor doki..
Ha viszont méhen kivüli a terhesség 8 hetesen már bele is halhatsz ha szétfeszíti a petevezetéked. Kérj idõpontot holnap .v holnaputánra!!
6 hetes terhességet már uh-n látnak lehet még cska petezsák dem ár látják én nem hõznám a helyedbe még csütörtökig sem.
A kérdező hozzászólása: Hívtam az orvost azt mondta hogy ha nem múlik el akkor tegyük át az idõpontot jövõhét csütörtökre ha elmúlik akkor menjek nyugodtan most csütörtökön
Van pozitív terhességi teszted?
A kérdező hozzászólása: 3 tesztet is csináltam mind a három halvány, de ott van a második csík csak halvány.
Másik doki esetleg, milyen a vérzésed?
Nagyon sajnálom, pedig szúrkoltam neked

Kb 8 hetes terhes vagyok. Víz szerű folyásom van, vagy nem tudom mi ez. A bugyimon látom csak. Mi lehet ez? Baj van? Orvos csak kedden néz meg.

Legjobb válasz: Én 17 hetes terhes vagyok és a mostani és az elsõ terhességemnél végig vízszerû folyásom volt, ami nem csípett, meg semmi, csak délutánra már olyan volt a bugyim, mintha bepisiltem volna. Ezért vagy betétet tettem be, vagy többször cseréltem bugyit, illetve gyakrabban fürödtem. Szerintem, ha nem sárgás-zöldes és kellemetlen szúrós szagú, akkor nem kell bajra gondolni, ez a terhesség velejárója. Azért legközelebb ha mész dokihoz, mondd el neki ezt!

Én 17 hetes terhes vagyok és a mostani és az elsõ terhességemnél végig vízszerû folyásom volt, ami nem csípett, meg semmi, csak délutánra már olyan volt a bugyim, mintha bepisiltem volna. Ezért vagy betétet tettem be, vagy többször cseréltem bugyit, illetve gyakrabban fürödtem. Szerintem, ha nem sárgás-zöldes és kellemetlen szúrós szagú, akkor nem kell bajra gondolni, ez a terhesség velejárója. Azért legközelebb ha mész dokihoz, mondd el neki ezt!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm szépen!

Első és második terhességem ötödik hónapjáig sokat hánytam. Most 8 hetes terhes vagyok a harmadik babával, és alig alig vagyok rosszul. Nem mintha baj lenne, de nem furcsa ez?

Legjobb válasz: Azt mondják a lányokkal rosszabbul van az anyuka. (ha az elsõ kettõ lány akkor akár igaz is lehet) Nekem elsõ baba, 27 hetes vagyok és soha nem voltam rosszul 1-2 alkalmat leszámítva, de az sem volt vészes.

Azt mondják a lányokkal rosszabbul van az anyuka. (ha az elsõ kettõ lány akkor akár igaz is lehet) Nekem elsõ baba, 27 hetes vagyok és soha nem voltam rosszul 1-2 alkalmat leszámítva, de az sem volt vészes.
én is az ötödik hónapig hánytam ... pfuuu de utáltam! :) lányom lett, a fiammal semmi .. tök jó volt az egész terhesség :) lehet hogy fiad lesz ;)
Nekem az elsõ kettõvel semmi nem volt, egyik lány, másik fiú. A 3.- al volt minden, fiú lesz. Furcsa a természet :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Van egy lányom és egy fiam már, mindkétszer nagyon rosszul voltam, most ttljesen elviselhetõ, furcsa:) Persze nagyon örülök!
Kiderült, hogy fiad-lányod lesz? Nekem 3fiam van, és egyszer sem hánytam, barátnõmnek egy fiu egy lány- a lányt úgy rendesen megszenvedte!! A kisfiával nem volt semmi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!