Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes nem (430 db)

Mennyire érdemes egy 8 hetes német juhász kiskutyát "akarata ellenére" is levinni az utcára, hogy elvégezze a dolgát?

Öt napja van nálam, és az utóbbi 2 napban észrevettem, hogy nagyon nem szeret lent lenni a parkban. Állandóan visszaszalad a lépcsőházhoz. Tudom, hogy ilyen kis korban nem is nagyon szabad kivinni az utcára, mivel még nem kapta meg az összes oltást, mi sem tesszük, épp csak ahhoz szeretnénk már most hozzászoktatni (vagy legalábbis elkezdeni a hozzászoktatást), hogy ne a lakásban pisiljen és kakáljon. Viszont lehet, hogy ezzel inkább csak ártunk neki. Úgy értem, hogy most tisztára úgy viselkedik, mintha kényszer lenne neki ez az egész, és félek, hogy ezzel valójában semmit sem érünk majd el. Kérdésem az lenne, hogy jobb lenne, ha megvárnánk, amíg 12 hetes lesz, és megkapja az összes oltást, és majd akkor kezdjük el igazán a szobatisztaságra nevelést, vagy ne foglalkozzunk azzal, hogy látszólag nem örül annak, hogy egyáltalán kimehet a lakásból, és folytassunk mindent úgy, ahogy eddig?

Legjobb válasz: 8 hetesen elvileg már van 2 oltása, ugye? Én anno levittem 1 oltással is, de nem parkba! Olyan füves területre, ahol elvégzi a dolgát, nem nagyon járnak kutyák... Parkban milyen ingerek érik a kutyust? Sokan vannak kint? Fokozatosan próbáld hozzászoktatni mindenhez!

8 hetesen elvileg már van 2 oltása, ugye? Én anno levittem 1 oltással is, de nem parkba! Olyan füves területre, ahol elvégzi a dolgát, nem nagyon járnak kutyák... Parkban milyen ingerek érik a kutyust? Sokan vannak kint? Fokozatosan próbáld hozzászoktatni mindenhez!
azért icipicit korán lett elválasztva, ez is közrejátszhat, de lehet, hogy simán csak ilyen kis félõs. szerintem még simán fog változni, pici baba még.
Kicsit labilis kiskutyát fogtál ki. 50-50 % az esély, hogy 12 hetesen vidáman megy majd le, vagy még jobban nem akar ott lenni.
Hát mivel lakásotok van, nem kertes házatok, én inkább nem vinném ki a kutyát. Azért parkban sok kutya mászkál, sokkal nagyobb egy fertõzés veszélye. Mi kutyapelenkáztunk az utolsó oltásig, most úgy tûnik, simán átállt. Egyébként nem hiszem, hogy megutáltatnátok vele a kinti létet, csak még fél. Lehet hasznos lenne az alapdolgok mellé egy ürítésre való parancsot is megtanultatni vele. Így gyorsan elvégzi majd a dolgát, hogy jutalmul felmehessen és kevesebb ideig is van lenn.
Tényleg jó lenne megvárni az oltási program végét, de gondolom nem öröm, ha egy nagyobb testû kölyökkutya a lakásban piszkít... Ha leviszed mindenképp olyan helyre vidd, ahol nincsenek más kutyák, ha jönnek kutyával, mond meg, hogy ne engedjék oda a kutyájukat. A sétát ne erõltesd rá, hanem érd el, hogy élvezze, és várja. Vigyél neki néhány jutalomfalatot, labdát. És nem az a cél, hogy minél messzebbre vidd, ha elsõre csak 2-3 métert mer menni, akkor legyen az elég. Késõbb úgyis élvezni fogja a sétákat, nem láttam még olyan kutyát, amelyik fél kimenni az utcára, fõleg nem németjuhászt:)
mi amúgy nem visszük le, most 11 hetes és picit sok ez az egy hónapos bezártság, alig várom már a jövõ hét végén. ja az tuti, hogy nem várok még 2 védettségi hetet..
Jutalomfalatot viszel magaddal? Adhatsz neki azt is, ha éppen nyugodt :) Fontos, h jó élményhez kösse a dolgot, a jutifalat pedig az :) De nagyon fontos, h ne akkor add neki, amikor nyugtalan, mert akkor ezt erõsíted meg benne! Elmondok egy sztorit, 3-4 hónapos volt a kutyám, amikor elõször esett az esõ. Az istennek nem akarta kint elvégezni a dolgát, spurizni akart fel. 3x próbáltam meg levinni, végig húzott volna haza. Harmadik alkalommal vittem magammal virslit is, ahogy kiértünk a lépcsõházból az esõbe, nyomtam a szájába egy virslit és virslivel csalogattam le, 2 lépés után semmi baja nem volt, azóta isi élvezi az esõt :)
A kérdező hozzászólása: Mindig viszek magammal jutalomfalatot, de igazából eddig még csak egy párszor sikerült lent elvégeznie a dolgát, ami után természetesen nagyon megdicsértük, jutalomfalatot is kapott. :) Viszont az utóbbi két napban már nem nagyon erõltetem ezt a dolgot. Úgy döntöttem, hogy kivárom azt az egy hónapot, amit "kell", és remélem, hogy 3 hónapos kora után minden sokkal könnyebb lesz. Vagy csak egyszerûen könnyebb.
szerintem 3 hónapos kora után is még legjobb esetben is ugyanolyan kellemetlen lesz de nem kizárt hogy rosszabb. õ pici még, valóban túl sok számára az inger. játszadozzatok vele, kedvesen csalogassátok, nyugodtan szaladhat elõl hiszen õ még pici ugyis (pórázfegyelmet csak késõbb kell tanulni), amikor jön adtok neki jutit, dicséritek, labdázgattok vele, esetleg kis rongyhuzigálás. mindenféle jópofa dolog. és néha lehet csak úgy bámészkodni is hogy éppen mi történik körülöttetek hadd szokja. én semmiképp sem tartom jó ötletnek hogy ezt késleltessétek.

A kutyám 10 hetes eddig 2 féregtelenítésen esett át és egy kombinált védőoltást kapott 7-8 hetesen! Nem kevés ez egy kicsit?

Azt olvastam,hogy pravót is kellett volna kapnia, most mit tegyek, utólag is megkaphatja majd? Most elvileg újra kombináltat kéne kapnia ugye? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: A 7-8hetesen tortent elso oltas az nincs elkesve, de akkor pont most, azaz 10hetesen kellene megkapnia a kovetkezot.

A 7-8hetesen tortent elso oltas az nincs elkesve, de akkor pont most, azaz 10hetesen kellene megkapnia a kovetkezot.
Eléggé gáz a "tenyésztõ", akitõl hoztad, ha ezt nem tudja. A kölyköket 2 hetes koruktól 2 hetente folyamatosan féreghajtjuk. A helyes (és legegyszerûbb) oltási sorozat így néz ki: 6. hét - Parvó 8. hét - Kombinált 10. hét - Parvó 12. hét - Kombinált 14. hét - Veszettség 7. hónap - Kombinált 9. hónap - Veszettség Elõször a parvó ellen kellett volna beoltani, mert az a legveszélyesebb a kölykökre nézve. Most, ahogy megkapta az oltást, rá két hétre adasd be neki a parvót, aztán 2 hét múlva kombi, rá két hétre parvó, és utána veszettség. Az elég nagy gond, hogy most parvó ellen nem védekezik. Ne engedd más állat közelébe.
Altalaban 6hetesen kezdik az oltasokat es attol kezdve kethetente kell ujra oltani, de sok olyan is van, hogy 8hetesen kezdik. Ez nincs meg elkesve, de ha 8hetesen tenyleg megkapta az elsot es most 10hetes, akkor most aktualis a kovetkezo. Konzultalj az orvosoddal.
A kérdező hozzászólása: Az oltási könyvben egy féregtelenítõ pasztát látok, egy univerm total tablettát és egy biocan p nevezetû oltást! A hétvégén tud jönni az állatorvos!
A kérdező hozzászólása: Azt mondták nekem, hogy benne van a kombináltba a pravo vírus elleni is!
Az orvosoddal beszélj . Nem bebetonozott már a régi oltási sor. Vannak új oltóanyagok. Az adott orvos dönti el, mikor, mivel olt.Viszont, ha elkezdesz egy orvosnál egy oltás sorozatot, nála is kell végig csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Holnap felhívom! Üdv!

A 8 hetes német juhász kiskutyám jobb füle egyik napról a másikra lekonyult. Mitõl lehet ez?

És mit lehet vele csinálni? Persze ha kell egyáltalán. VAgy ezt ki fogja nõni?

Legjobb válasz: Van egy kutyád, aminek nem ismered a fajta jellemzõit.Ejnye-ejnye.... Adj neki megfelelõ ételt és hagyd békén. Fog még felállni és újra összevissza állni. Amikor itt az ideje nála, megfelelõen fognak állni azok a fülek.

Van egy kutyád, aminek nem ismered a fajta jellemzõit.Ejnye-ejnye.... Adj neki megfelelõ ételt és hagyd békén. Fog még felállni és újra összevissza állni. Amikor itt az ideje nála, megfelelõen fognak állni azok a fülek.
1.lehetõség: nem fajtatiszta, (nincs törzskönyv) így marad 2. lehetõség: normális étel, idõ, fogváltás vége és feláll.
Ha a szervezetében nincsen elég calcium akkor valahonnan elvonja azt. Lásd lekonyul a füle. Késõbb ahogy nõ, fájni fognak a lábai, le fog sántulni. Ezek a kutyák nagy testûek, hírtelen nõnek. Ha nem valami drága tápot kap, akkor pótolni kell a calciumot. Nem kell a legdrágább neki. 10 kg.-ra van egy tabletta. Ahogy nõ a kutya súlya úgy kell emelni az adagot.
Nem kel ahhoz fajtisztának lennie , hogy álljon a fule.Nekem volt már fajtiszta, fajta jellegu és keverék német juhász kutyám is .Mindegyiknek állt a fule , mint a cövek.Nézd meg nincs-e esetleg begyulladva neki az a fulecskéje.Fogváltáskor is lekonyulhat.Nem kell vele semmit csinálnod azok a fulek állni fognak, ne aggodj emiatt. :)
Esetleg a tenyésztõt is megkérdezheted...
ma 02:50 Nem kell kálcium egy 8 hetesnek! És késõbb sem ajánlatos pluszban adagolni, ha megfelelõ étrendje van a kölyöknek. A fogváltás utáni idõkig bármikor felállhat, bebillenhet, lebicsakolhat a fül. A vékonyabb, papírfül feláll és úgy is marad. A nagyobb, vastagabb pedig majd késõbb alakul jó tartásúvá.
11:01 nek. Mond honnan tudod mit eszik? Olvasd már el mégevyszer mit írtam: , , Ha nem valami drága tápot kap, akkor pótolni kell a calciumot.' Amúgy meg kínlódtam már nj-vel amikor kutyázni kezdtem, és doki javaslatára calciumot kellett szednie egészen 1 éves koráig. Nekem nem volt pénzem 20 ezer ft- os tápra és amúgy se vavyok táp párti.


Napi 3dl energiaital nagyon ártalmas 8 hetesen? Nem bírom a kávét meginni, de ha semmit nem iszom, fáj a fejem.

Legjobb válasz: Mindegyikre rá van írva, hogy terhesség alatt nem ajánlott a fogyasztása

Mindegyikre rá van írva, hogy terhesség alatt nem ajánlott a fogyasztása
Meg nem terhesen is artalmas 3 dl energiaital naponta... keress mad koffeintartalmu dolgot ha mar a kave nem megy le.... igenis artalmas ratok... de szntem mar eldontotted h azt fofsz inni csak remenykedtel h biztatnak majd....
Elvileg 200 mg koffeint fogyaszthat egy terhes nõ maximum egy nap.Egy doboz energia ital közel 80 mg-ot tartalmaz.Szóval ettõl az egy darabtól nem lesz baja, de ne idd terhesség alatt.Rengeteg cukor van benne és a szívedet is megterheli, ami nem jó. Ha nagyon muszáj inkább igyál meg egy pohár colát, de nem biztos, hogy a koffein hiánya okozza a fejfájást.
Minek kell egy ilyen terhes maradjon? Idd az energiaitalt es menj abortuszra es aztan csinalhatod a megszokott dolgaid
Én sört is ittam nyugi :) És bort (1 dl). Szóval lehet, csak (kis) mértékkel. És ha nem jó neked, úgy sem fogod kívánni, vagy undorodni fogsz tõle.
Igen " ittam likört es akkor mi van?" Semmi, mert a magzati jogokat nehez megvedeni, a magzat meg nem tud kiszólni a hasból a sajat érdekében . " cigiztem es akkor mi van?" Semmi. Csak minden egyes slukk utan hipoxiás állapotba kerül az agy. Kisfokú agyérgörcsöt, agyserulest okozhat a magzatnál ( agyi szövet elhal egy kisebb részen) es nem tudják mitöl hiperaktiv a gyerek es lóg a függönyön, miert nem tud koncentrálni az iskolában. Szivjatok, es igyatok! Mi lesz? Semmi
Nem(csak) a koffeitartalma miatt nem ajánlott az energiaital terhesség alatt, olvasd el az összetevõket. Ha nem bírod a kávét, ihatsz zöld teát vagy ha nem szereted, fekete teát.
Ha faj a fejed, vegyel be Panadolt es setalj sokat a friss levegon. Az energiaital nem terhesen egy lorugas, de most meg nem csak magadert vagy felelos. Szerintem kibirod energiaital nelkul is. Ha nem... akkor arra inkabb nem mondok semmit.
Egyrészt a koffein miatt sem jó, másrészt meg teli van mesterséges anyagokkal, amelyek ki tudja milyen hatással vannak a magzatra. Ha nem szeretnél komplikációkat, minél hamarabb hagyd abba az energiaital fogyasztását!
Szerintem olvasd el alaposan mi van ráírva! Ártaåmas. De ihatsz kevés kávét sok tejjel, vagy max. 1 dl-t ossz el 2 részletre.
Szia!Azt kellene kiderítened, hogy mitõl fáj a fejed, mi lehet az oka.Lehet, hogy csak kevés vizet iszol.Próbáld ki, hogy ha fáj a fejed, akkor legalább 3 dl vizet igyál meg.Vannak értágító hatású gyógynövények, amik szintén segíthetnek a fejfájáson. Jobbulást!
Az h 1 dl bor vagy sort megiszik az ember ne keverd ossze a napi 3 dl energiaital fohyasztasaval. Nagyon nem mindegy....ha vki alkoholbol is ennyit inna minden nap terhesen az is marha nagy baj lenne... Es valoban; nkabb egy panadol vagy nagyobb seta a levegon, esetleg tea mint ez a lotty. En is ittam terhesseg elott belole meg utana is neha-neha de terhesen eszembe se jutott volna. Marhara nem egeszseges egy magzatra nezve meg plane nem....
Teázz. Igyál meg 2 bögre fekete teát délelõtt, és sétálj a friss levegõn, napi 2-3 alkalommal szellõztess legalább, de csak 1-2 percig, mert kihûl a lakás, és nem az a cél, hogy megfázz. Csinálj nyak és szemtornát néha, ha ülõ munkát végzel (ha dolgozol), óránként állj fel, és nyújtózz egyet.
Energia ital???? A legrosszabb....Olvasd el mit tartalmaz... Én is kávéztam terhesség elött nagyon sokat.Ha nem bírod a kávét igyál inkább 3az1bent.
Nem véletlenül vagy 37%-os, tuti belekötsz még a ruhaboltban a próbabába is.
Karácsonykor likõrt is ittam, és akkor mi van? Még a védõnõm sem szólt egy rossz szót sem, mikor mondtam neki. Gyönyörû egészséges lányom van. Nem muszáj rólam példát venni, óvhatod a széltõl is, aztán meg csodálkozhatsz, ha közösségbe kerülve elkap mindent, meg elkényeztetett anyámasszony katonája lesz. Mert mindentõl óvni kell.. persze. Nem részeg voltam, csak belekóstoltam, és több nem is esett volna jól.
Nem muszáj ezerrel pörögni. Nekem alacsony volt a vérnyomásom, úgyhogy szédültem, szóval Muszáj volt kávéznom néha. A 6. hónap után már így is be kellett iktatnom egy délutáni alvást, de ha nem kivánsz valamit, az nem véletlenül van.
Szep utolso elötti valaszolo h sört es bort ittal terhesen ( keveset!!!) igazan dicseretes, h megszoktattad gyerekedet az alkohollal, majd 18 évesen mar alkoholista lesz Szobrot kene neked emelni
Megemeli ezerrel a magzat szivvereset, megterheli a szervezetét
figyelj csak, a szervezeted kb egy -két hét alatt megszokja a kávé hiányát és nem fog a fejed fájni/én is így voltam/ Én nem innám az energiaitalt egész terhességem alatt egyet ittam mert megkívántam nagyon:-) boldog babavárást!
A kóla nagyon szénsavas, amit ilyenkor nem mindenki bír.. én úgy ittam, hogy keveset öntöttem egy pohárba, szórtam bele fél csipet cukrot, kipezsgett, és úgy jó volt. De ez én vagyok :)
Némelyik felér 5 kávéval, szóval inkább 2 nap alatt fogyjon el egy doboz. Nem igazán ajánlom, de ha már iszod, akkor mértékkel. Vagy ha gondolod, próbáld úgy, hogy egy hét alatt csökkentsd a felére az adagot.
A kérdező hozzászólása: A kávét alapból tejjel ittam, de nem bírom úgy sem meginni, a szagát sem bírom elviselni. Az energiaitalt viszont egy délelõtt alatt iszom meg, tehát nem egyszerre.
Jól van, igazad van, én kb. 5-6 alkalommal ittam egész terhességem alatt, õ pedig naponta szeretne 3 dl-t, nem lehet összehasonlítani. Igaza van annak, aki teát és sétát javasolt, de az energia italban nem csak koffein van, hanem mindenféle ártalmas dolog.

8 hetes német boxeremnek enyhébb bélgyulladása van. Jó tanács?

Ma volt az állatorvos megnézni, mert tegnap éjjel kétszer is hányt és hasmenése is volt. Azt mondta enyhébb bélgyulladása van. Koplalás és sok folyadék. De nem iszik. Most este is próbált hányni, de üres a pocija. A széklete már egy kicsit jobb, mint a reggeli volt. Félek, hogy kiszárad. Az orvost nem érem el. Valami jó tanács? Csak az éjszakát vészeljük át, holnap megyünk orvoshoz.

Legjobb válasz: Itasd fecskendõbõl. És ezt most úgy értem, hogy nyomd le a torkán a vizet, ha magától nem iszik. Ha azt is kihányja, akkor hívj fel egy bármilyen dokit bárhol tanácsért.

Itasd fecskendõbõl. És ezt most úgy értem, hogy nyomd le a torkán a vizet, ha magától nem iszik. Ha azt is kihányja, akkor hívj fel egy bármilyen dokit bárhol tanácsért.
Rizs, csirkemell ami bélgyulladásra jó! Mióta nem iszik magától? Próbáljátok vhogy itatni ha pár korty is, de lemegy az már jó! Kedve milyen?
A kérdező hozzászólása: Délután még ivott magától. A kedve nagyon jó, bár elég sokat alszik, de ha ébren van játszik.
Ha nincs fecskendõd, az alsó szájszélébe lehet önteni mokkás kanállal vizet. Közben tartsd csukva a száját. de ne szorongasd nagyon, mert attól még jobban ellenkezik.Egy ekkora kutyát nem éheztess. Sima fõtt rizs, kevéske vízben fõtt csirke hús. És keveset mindenbõl. ha nem eszik, az nem baj annyira. Beteg kutyák általában nem esznek.

Van egy 8 hetes német juhász kiskutyám, aki megkapta za első oltását a parvo oltást. Most már csak egy kombinált védőoltás szeretnék neki adni. Veszettségre nyilván csak ősszel. Ez így jó?

Meg kapta a kombinált oltást akkor vihetem sétálni?

Legjobb válasz: Nem. nem jó. Ilyen kicsi kutyánál ismételni kell az elsõ oltásokat, hogy kialakuljon a védettség.A veszettségit pedig betöltött 3 hónapos kor után kötelezõ. Utána fél éven belül még egyszer ismételni kell.

Nem. nem jó. Ilyen kicsi kutyánál ismételni kell az elsõ oltásokat, hogy kialakuljon a védettség.A veszettségit pedig betöltött 3 hónapos kor után kötelezõ. Utána fél éven belül még egyszer ismételni kell.
mit mondott az állatorvos? amúgy 6 hetesen -kombinált 8 hetesen-kombinált emlékeztetõ 10 hetesen veszettség elleni 12 hetesen veszettség elleni emlékeztetõ.. nekünk így volt..

Van 1 8 hetes német juhász kölyköm . A tápját milyen vizel kell felöntenem hogy puhuljon langyos vagy hideg?

azért kérdezem mert hasmenése van és mostnem tudom hogy a langyos viztől vagy az új tàptol.

Legjobb válasz: az új táptól. tápot váltani mindig úgy kell, hogy fokozatosan, néhány nap alatt térjen át a régirõl az újra. elõször csak egy keveset kell bekeverni a régihez, majd egyre többet, míg teljesen át nem tért az újra.

az új táptól. tápot váltani mindig úgy kell, hogy fokozatosan, néhány nap alatt térjen át a régirõl az újra. elõször csak egy keveset kell bekeverni a régihez, majd egyre többet, míg teljesen át nem tért az újra.
8 hetesnek már nem kell teljesen pépesre áztatni a tápot. Van annak a kutyának rendesen foga.
A kérdező hozzászólása: Köszi igen tudom de egyenlõre nem sikerült beszerezni . 2 es elé raktam szàrazon de csak beleszagolt a kutya nem hülye meg különben nagy kutyànak se szokàs csont szàrazan adni a kajàt én ugy halottam
Épp ezért, mivel "nem hülye", úgy manipulál téged ahogy akar. Ha éhes lesz, megeszi szárazon is. Majd iszik rá utána vizet. Öreg kutyáknak szokták beáztatni, akiknek már nincsen foguk.
én is teszek rá vizet de nem hagyom megázni. Amikor kapja rögtön teszek rá langyos vizet és a megfelelõ vízmennyiséggel eszi meg a kaját, hogy ne a a gyomrából szívja fel a nedvességet. Régebben én is szárazon adtam de utána rengeteget ivott jól megdagadt a táp szóval ez így nekem biztos...És a kutya sem issza ki utána a dunát :-) Nálam a kölykök és a fenlõttek is így kapják!
Pontosan, ahogy az 5-s válaszoló írja. minden korú kutyának így ajánlatos a táp etetése.
Én is öntök rá vizet, úgy adom neki. Ahogy már mondták, így nem a gyomrában fog hirtelen felduzzadni a táplálék, és nem terheli meg annyira. A gyomorcsavarodás elkerülése érdekében érdemes így adni. Viszont a hasmenése a tápváltástól van.
Jól írta az elõzõ. Nem a gyomrában dagad meg a táp, ha elõtte beáztatjuk vízben vagy húsleveskockából levest csinálni.

Van egy Amstaff kutyakojkom 8 hetes . Nem tudom milyen nevet adjak neki, sokat nezelodtem, de nem kaptam egy olyant amelyik tetszik nekem me olyan nev kell ami nem nyalas meg olyan aranyos! Szerintetek milyen nevet adjak neki?

Legjobb válasz: szerintem írnak majd itt sokan neked, de kb 2 lesz ami tetszik .....majd ha megismered jobban és több szokása lesz akkor majd ráragad valami aranyos.....én olyan nevet adnék ami a tulajdonságaira is illik :) Néró ,Molly,Fifi,Jenny,Maszat....http://nevnaptar.eu/kutya_nevek.php?mod=kutya

szerintem írnak majd itt sokan neked, de kb 2 lesz ami tetszik .....majd ha megismered jobban és több szokása lesz akkor majd ráragad valami aranyos.....én olyan nevet adnék ami a tulajdonságaira is illik :) Néró , Molly, Fifi, Jenny, Maszat....http://nevnaptar.eu/kutya_nevek.php?mod=kutya
lány stafinak:Molly, jeny nekem ez a kettõ teszik!
A kérdező hozzászólása: :D jo nev , nekem az a baj h az ilyenek aranyosak mondjuk a Jenny is az egy kicsit:P
Nekünk is szuka Amstaffunk van és amikor elhoztuk, akkor találgattuk párommal és a vége az lett, hogy: Gyömbér :) )))
A kérdező hozzászólása: Szuka! Jenny-nek neveztem el, ezt talaltam a legjobbnak :-). Igaz hogy meg nem halgat a nevere meg csak egy hete van meg:P
az amstaffra nem illik a fifi.nekem tacsim van az õ neve is jenny. de kan vagy szuka? ha kan akkor szerintem zeusz.ha szuka akkor sissy
Nekem Shar Pei-em van es ugy hivjak h Fifi.Szerintem nagyon aranyos kis nev:)
Dolly, Lüsy, Nina,
A kérdező hozzászólása: A Jennynem rosz! Koszi
A kérdező hozzászólása: :D

8 hetesen nem kívánom a szexet, állandóan aludnék és hisztis is vagyok. Más is van így ezzel?

Amióta terhes lettem nem kívánom a szexet, este kidőlök mint egy zsák és a férjemmel még beszélgetni sem tudunk normálisan, nappal meg állandóan fáradt vagyok és elég érzékeny is, mindent túlreagálok. Második terhességem, az elsővel nem voltam ilyen. Valakinek volt hasonló? Remélem hamar elmúlik.:)

Legjobb válasz: Én mindhárommal ilyen voltam, de szerencsére csak az elsõ trimeszterben, aztán alakul szépen ez a dolog, ne aggódj.

Én mindhárommal ilyen voltam, de szerencsére csak az elsõ trimeszterben, aztán alakul szépen ez a dolog, ne aggódj.
Én dettó!Vasárnap voltam 8 hetes, a 2.babánkkal.Kisfiammal semmi bajom nem volt, most meg.... Ráadásul minden reggel hányok, így a nap is rosszul indul.Egész nap aludnék, ingerült vagyok, az egész karácsonyt végig dillóztam:) )))Este mindig bocsánatot kérek a férjemtõl, meg kitartást és türelmet....szegényem már csak mosolyog rajtam :) ) Remélem a 12.hétre elmúlik...:) ))) Jó babavárást!
Szia. Én is nyolc hetes vagyok és én sem kívánom a szexet. Már van két gyerekünk, de egyiknél se szexeltem. Minden reggel hányok én is, elég [email protected] vagyok. Remélem hamarosan elmúlik. Neked is kitartás!!
Nekem elsõ, de az elsõ 12 hétben alig kívántam, a 8. hétben meg pláne semmi. A 12. héttõl viszont készülj, mert akkor kezdõdik az élet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem a második trimeszter mindenben más lesz.:) Sok sikert mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: milyen konzerv?
Konzervben semmi tápanyag, nagy része víz, a többi zselatin. Ha jó minõségû tápot kap, nincs szüksége másra. A dog chow nem az. Keress valami jobb tápot.
anya tenyésztõ és õ 6 -7 hét után mindig konzervet ad nekik. nagyon szeretik. néha megis szokta nekik melegíteni.
A kérdező hozzászólása: jó lenne, ha valami konkrétumot is írnátok...
Acana vagy Orijen Puppy Large Breed kellene neki. semmi más.
Royal Canin, Pro Plan, Eukanuba, Pro Pac (+még amit elõttem írtak) Van még néhány, bõ a választék.
Azért a Dog Chow nem olyan rossz táp ám, közép kategóriájú!Adjál mellé fõt húst, répát, rizst hetente kétszer és ízület erõsítõt!A Royal Canintól sok németjuhásznak vizes hasmenése van, nem bírják!A dog chow-ról még nem hallottam hogy allergiásak lettek volna, kutyasuliba is ezt adja mindenki a kutyájának!!
Jó minõségû tápok mellé semmit nem kell adni a kölyöknek. Ilyen pl. az Acana, Orijen, BewiDog, vagy ha a pénztárcád ezeket nem engedi, akkor a Brit-et javasolom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!