Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes nagyon (168 db)

Tegnap elhozott kiskutyám (8 hetes) nagyon és kitartóan sír amint egyedül marad! Mi a megoldás? Normális ez így?

Legjobb válasz: Amikor mi elhoztunk a kiskutyámat, szintén nagyon kicsi volt, egész úton hazafelé sírt. Amikor nap közben otthon vele voltunk, semmi baja nem volt. Éjjel a szobámban aludt az ágyamtól nem messze, egy húsosládában, ami jól ki volt bélelve. Ekkor kezdõdött a ramazuri! :D Becsavartam egy kis rongyikába, és odatettem magam mellé az ágyamba. Megnyugodott, mert hallotta a szívverésemet, amit az anyjánál is hallott. Ennyi.

Amikor mi elhoztunk a kiskutyámat, szintén nagyon kicsi volt, egész úton hazafelé sírt. Amikor nap közben otthon vele voltunk, semmi baja nem volt. Éjjel a szobámban aludt az ágyamtól nem messze, egy húsosládában, ami jól ki volt bélelve. Ekkor kezdõdött a ramazuri! :D Becsavartam egy kis rongyikába, és odatettem magam mellé az ágyamba. Megnyugodott, mert hallotta a szívverésemet, amit az anyjánál is hallott. Ennyi.
Normális.Ha sír ne foglalkozzatok vele , tudom h nehéz de csak rászokik, max 2-3 nap és abbahagyja.
Abszolút normális, hiszen hirtelen új környezetbe került, ráadásul elvesztette az anyját és a testvéreit. Pár nap és megszokja az új helyzetet. Addig sok szeretet, játék és simogatás, hogy érezze, biztonságban van és szeretik. Viszont nem tanácsos együtt aludni vele, mert amikor majd nagyobb lesz, és azt akarod, hogy a saját helyén aludjon, nem fogja érteni, hogy ha eddig veled aludhatott, akkor most miért kell máshol aludnia. Ha sír éjszaka is, akkor egyszer, kétszer menj ki hozzá és nyugtasd meg.
Aludj vele, még kiskutya, kell neki az anyja, de mivel el lett szakítva tõle, így neked kella pótanyjának lenni.
Aludj vele, még kiskutya, kell neki az anyja, de mivel el lett szakítva tõle, így neked kell a pótanyjának lenni.
Igen, normális, egyszer majd abba hagyja. De, ha lehet, ne hagyjátok magára 1-2 óránál tovább, még nagyon kicsi, szüksége van arra, hogy emberek közelében legyen :)
nálunk is hasonló gond van, 7hónapos kutyát elhoztuk tenyésztõtöl 1 hete, 1. éjjel kaparta ajtót nyüszített. kint virrasztottam vele elõszobában, másnap ágyamban aludt és pár napig ott aludt, de tegnap óta ha lefekszem feljön ágyra, de 1 idõ után lemegy és lent alszik a földön valahol. de kérdésem lenne, mégugyan nem maradt egyedül, de ha egyedül maradna biztos szétkaparná az ajtót, vagy "csak" 1-2 órán át kapirgálná? vagy mit tegyek? hamarosan eljön az idõ hogy egyedül marad fél napokat, ez még pár hónap de rá kéneszoktatni h egyedül is el legyen, illetve van pisilési probléma nem ismerjük fel mikor jelez és mikor játszik csak. párszor bepisilt, mit tegyünkez ügyben? hamarosan tovább visszatudja tartani vizeletét?

Mivel etessem a Csivavámat? Lány még most 8 hetes nagyon aktív. Mit adjak neki enni? Léci küldjetek linkeket a tápokról Konzerv/száraz táp.

Legjobb válasz: Esetleg nem jutott eszedbe megkerdezni, MIELOTT MEGVETTED?? Most ehezik vagy mi? :D hivd fel a tenyesztot es kerdezd meg, mit evett nala, add azt te is.

Esetleg nem jutott eszedbe megkerdezni, MIELOTT MEGVETTED?? Most ehezik vagy mi? :D hivd fel a tenyesztot es kerdezd meg, mit evett nala, add azt te is.
Josera MinisBest! Nem kell konzerv, elég a száraztáp! :)
Száraztáppal etesd!Royal Canin vagy Hills
Az Ecopet Natural Puppy is jo. Az enyem is azt eszi. 40%-a hus, es tartositoszermentes

Milyen "játékokat", elfoglaltságokat javasoltok 6-8 hetes nagyon figyelmes de anyaigényes babának?

Pici fiam nagyon éber, amikor ébren van, a kedvence végigjárni a lakást a vállamon lógva, és végignéz minden számára is már látható dolgot, de ez nekem elég fárasztó, f?leg, ha már hosszabbakat van/lesz ébren. Kis baba játékok, zenél? dolgok még nem érdeklik, csak 2-3 percre kötik le. A kezeit lábait még nem ismerte fel. Ének zene eddig nem úgy t?nt, hogy érdekli. Szeretném valahogy szórakoztatni, hogy az ébrenlétje ne unatkozós sirós legyen (mert sir, ha unatkozik), de attól is félek, hogy túl sokat nyaggatom. Minden már bevált ötletet szivesen veszek!!

Legjobb válasz: mikor meguntam a sétálgatást vettem fitness labdát,azon rugoztunk!

mikor meguntam a sétálgatást vettem fitness labdát, azon rugoztunk!
ha szeret nézegetni fogj egy fehér kartonlapot és ragassz rá fekete, párhuzamos csíkokat. aztán fogj egy másikat, arra meg fekete hullámosan futó csíkokat ragassz. imádni fogja és a látását is fejleszti (fókuszálást, figyelmet fejleszt és a pici babák imádják :) ) kipróbálhatod, hogy a kezébe teszel egy pici, könnyû csörgõt, és ahogy mozog a keze csörgeti, az én kisfiam ezt is imádta.
http://anyakuci.multiply.com/video/item/10/Anya_tan_ts_engem.. Ebben a könyvben hónapról-hónapra találsz készségfejlesztõ játékokat
Nálunk a picikének a bátyja készített papírból egy babát és alufóliát tekert rá. mert gyönyörûen csillog!! És fújj neki szappanbuborékot!!!
nekem mûködik, adobe reader kell a megnyitásához (elõször mentsétek a gépre egy mappába) köszi a linket!!
20:15 nek üzenem: Csak én nem tudom megnyitni ezt a pdf-t?
én sem pedig nagyon jó lenne
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket! Még irjatok sokat légyszi :) Én is meg tudtam nyitni a pdf-et a Cél mentése másként opcióval, köszönöm!

Az normális, hogy 8 hetesen 18, 8 mm a babám? Nem túl pici vagy nagy?

Legjobb válasz: Az én babám 7 hetesen 13 mm volt. Ez teljesen jóméret 8 hetesen!:) www.babaszoba.hu----9 hónap. Innen mindent megtudhatsz. Boldog babavárást!:) Egy 13 hetes kismami

Az én babám 7 hetesen 13 mm volt. Ez teljesen jóméret 8 hetesen!:) http://www.babaszoba.hu----9 hónap. Innen mindent megtudhatsz. Boldog babavárást!:) Egy 13 hetes kismami
Nekem 7 hetesen 9mm volt.
Nekem 6 hetesen 10.3 mm volt. Szerintem optimális!

Ma voltam uh-on es 6hetes és 4 naposnak mondta a doki de a mensihez képest 8 hetesnek kéne lennem! Kis szívhangot észlelt a gépen de kisebb a koránál a magzat ez nagyon aggaszt! Szerintetek ez nem jó jel?

Legjobb válasz: 3-4 hét eltérés már aggasztó lenne!! (nekem 2-3 hetesnek mondta a doki a 7. héten az elsõ vetéléssel végzõdõ terhességet,3-4 hetesnek pedig a 2. vetéléssel végzõdõ,szintén 7 hetes terhességet!) Neked valószínû,hogy csak késõbb volt peteérésed! Nekem,rendszertelen volt a menstruációm az utolsó szülés óta,és a menstruációtól számolva 10 hetesnek kell volna lennem,az uh-n viszont 8+4 hetes babát látott... Ami a vélt fogantatástól számolva sem jött ki sehogy! Ne aggódj!! Minden rendben van!! Majd pár hét múlva a 12. heti uh-n meglátod!! :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3lányos,11hkm

3-4 hét eltérés már aggasztó lenne!! (nekem 2-3 hetesnek mondta a doki a 7. héten az elsõ vetéléssel végzõdõ terhességet, 3-4 hetesnek pedig a 2. vetéléssel végzõdõ, szintén 7 hetes terhességet!) Neked valószínû, hogy csak késõbb volt peteérésed! Nekem, rendszertelen volt a menstruációm az utolsó szülés óta, és a menstruációtól számolva 10 hetesnek kell volna lennem, az uh-n viszont 8+4 hetes babát látott... Ami a vélt fogantatástól számolva sem jött ki sehogy! Ne aggódj!! Minden rendben van!! Majd pár hét múlva a 12. heti uh-n meglátod!! :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3lányos, 11hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó szavakat , remélem minden rendben lesz már van egy 6, 5 éves fiam de nála minden olyan jól ment. Most a doki sem volt olyan lelkesítõ ezért nagyon elszomorodtam.
Nekem 9+6nál volt 8hetes uh szerint, de én biztosra tudom melyik nap fogant, de a 12.heti uh-n már 15hetes lett. Nyugodj meg semmi baj, ha gáz lenne a doki szólt volna :-) 31hkm
Nekem is nagyjából ilyenkor nézték, egy héttel volt kisebb a baba. Aztán a 12. hétre behozta, most tartja a korát. Ne aggódj, még simán behozhatja.
egy picit késõbb foganhatott, nem középidõben. Nálunk is ez volt az elsõ babánál, rá is húzott 1 hetet végén és így idõben született. Ne aggódj, ha valami gond lenne, a doki szólt volna.
A mostani dokik elég bunkóak tudnak lenni néha! Ne aggódj, nekem is kisebb volt, de nekem már a 9. hétre behozta méretét. :) Neked is befogja, vagy egyszerûen a doki mondott hülyeséget. Az is megesett már nálam.

Ma voltam uh-on és nagyon elbizonytalanítottak. Naptári számítás szerint 8 hetes terhes vagyok, uh vizsgálat alapján 4-5 hetes, 10 mm-es petezsákkal, melyben életjel még nem látható. Ez egyértelműen rossz jel?

Legjobb válasz: Szia Eppen az elobb irtam vkinek,h nalam az volt,amikor kiderult,h babas vagyok akkor az orvos Uh-n megnezett es nem latott mast csak petezsakot/nem volt szivhang/ akkor O azt mondta,h 5 hetes a baba. Aztan most voltam nala hetfon /5 het telt el/ es nem 10 hetes mint ahogy kene a naptar szeritn hanem csak 9 hetes.Vszinu,h mivel ossze vissza volt a menszesz hol 28 hol 37 napra ,es volt h ki is maradt ,ezert O is a naptarra tudott hagyatkozni amig a babat meg nem latta hetfon es a meretebol mondta , h 9 hetes. Szerintem ne aggodj,ha nagyon bizol az orvosodban akkor varj,gondolom visszarendelt,ha viszont annyira nem vagy benne biztos keress fel masik orvost.En tudok ajanlani neked ha erdekel. Es nyugi nem lesz semmi baj.

Szia Eppen az elobb irtam vkinek, h nalam az volt, amikor kiderult, h babas vagyok akkor az orvos Uh-n megnezett es nem latott mast csak petezsakot/nem volt szivhang/ akkor O azt mondta, h 5 hetes a baba. Aztan most voltam nala hetfon /5 het telt el/ es nem 10 hetes mint ahogy kene a naptar szeritn hanem csak 9 hetes.Vszinu, h mivel ossze vissza volt a menszesz hol 28 hol 37 napra , es volt h ki is maradt , ezert O is a naptarra tudott hagyatkozni amig a babat meg nem latta hetfon es a meretebol mondta , h 9 hetes. Szerintem ne aggodj, ha nagyon bizol az orvosodban akkor varj, gondolom visszarendelt, ha viszont annyira nem vagy benne biztos keress fel masik orvost.En tudok ajanlani neked ha erdekel. Es nyugi nem lesz semmi baj.
Szia...nem jelent feltetlenul rosszat....gondolj arra, hogy lehet kesobb volt a peteeresed mint ahogyan a "nagykonyvek" megirjak es a foggantatas is kesobb lehetett.Akkor meg logikus lenne, hogy ennyi idos legyen. Amugy egy "igazi" 8 hetes terhessegben latszik mar szivveres is....
Szia! Elöször is nyugodj meg, lehet hogy nem akkor fogant a baba mint ahogy Te gondolod. Persze más a helyzet ha 1oo %ig biztos vagy a dologban. Sajnos nekem volt egy terhességem ahol a 8. héten csak a petezsákot látták és a végén müszeres befejezés lett a vége. Drukkolok, hogy Nálad ne igy legyen. Az orvosod biztos visszarendelt egy késõbbi idõpontban.
Szia! Szerintem nincs tul nagy baj! Én is hasonlóan jártam. A védõnõ szerint már 8 hetes voltam, és mikor az elsõ ultrahangon voltam nem találtak szívhangot, és visszarendelt 2 héttel késõbb. Akkor már mindent rendben talált. Úgy tudom, hogy a szívmûködés a 7-8. héten indul meg, vagy legalábbis akkor hallható. Nyugodj meg! és Gratula a babához!

Holnap megyek uh-ra. Egy hete hasin még semmit sem láttunk, nagyon izgulok. 8 hetes. Látni fogok már valamit?

Legjobb válasz: Ha tényleg 8 hetes vagy, akkor naná, hogy látni fogsz! Egy pici kis emberkét dobogó szívvel! :) Kérj róla képet, nekem a mai napig nagyon szép emlék nézegetni :) Gratula! :)

Ha tényleg 8 hetes vagy, akkor naná, hogy látni fogsz! Egy pici kis emberkét dobogó szívvel! :) Kérj róla képet, nekem a mai napig nagyon szép emlék nézegetni :) Gratula! :)
Fogsz látni egy kis babócát, és a szívecskéje is fog nagyon verni.Könnyfakasztó élmény ez az ultrahang. :D Én ugyan a 9 hetes ultrahangon voltam, de azon már ilyen kis láb meg kéz nyúlványai is voltak.Nagyon ari volt rajta, elraktam a képet. :) Sikeres boldog babavárást kívánok neked! Egy 31 hetes kismama
Szia!Már biztos tul estél az uh-án!Nekem ilyenkor készült a legjobb kép!

8 hetes lányom mostanában, sokat sír, sokszor még levegőt se vesz. Nagyon rémisztő. Mi lehet a baja?

Eddig csak anyatejes volt, tegnna lemértem a vacsiját, 2 cicib?l 60at evett.Kapott még 30 tápot.Akkor jóllakott, de kés?bb újra ordított, éjfélig.Nappal se éjjel se alszik jól, és keveset.Néha fáj a hasa.Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: 90 ml nem kevés egy 8 hetes babónak? Legalábbis az én kisfiam 7 hetes és ettõl jóval többet eszik.

90 ml nem kevés egy 8 hetes babónak? Legalábbis az én kisfiam 7 hetes és ettõl jóval többet eszik.
Próbáld meg mellre tenni, elõtte persze kicsit vedd a válladra, hátha megnyugszik..(...muszáj tápot adni neki??? szerintem szoptass sûrûbben, s beindul a tejed, ha attól tartasz kevés)
meg az ilyen picik hasfajosak is lehetnek.az enyem is az volt.ezt majd ki novi.de ilyenkor jobb ha nem adsz uvegbol tejet neki, uveg ivasbol levegot szivhat es ez is rosszat tesz a gyomranak.az enyemmel igy volt.es azota is csak szoptatom.nyugtassa is, tedd ot tobszor mellre, es ringasd, vagy aludjatok egyutt.foleg ha meg levegot sem vessz ahogy irod.minalunk 2honapig volt, hogy csak ringatas, es cici nyugtatta.sok sikert

8 hetes terhes vagyok és pár napja buborékszerű érzést érzek a hasamban. Nagyon korai lenne, ha már most érezném egy kicsit a baba mozgását? Vagy ez mástól lehet?

Köszi a választ el?re is!

Legjobb válasz: Szerintem nagyon.Egy 8 hetes baba mozgását még nem lehet érezni.Én az elsõ terhességemnél a 16., a másodiknál a 14.héten éreztem a pocaklakó bejelentkezését, és szerintem ez is korainak számít.Lehet hogy a beleid szórakoznak veled.Meg hát ilyenkor az ember annyira akarja már érezni hogy hajlamos be is képzelni azt.

Szerintem nagyon.Egy 8 hetes baba mozgását még nem lehet érezni.Én az elsõ terhességemnél a 16., a másodiknál a 14.héten éreztem a pocaklakó bejelentkezését, és szerintem ez is korainak számít.Lehet hogy a beleid szórakoznak veled.Meg hát ilyenkor az ember annyira akarja már érezni hogy hajlamos be is képzelni azt.
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Ezt még több terhesség után sem érezheted ilyen korán!
Szia!Szoktál esetleg puffadni?Mert érezheted a belek mozgását is ilyen módon.Grat.További minden jót:)

Nagy gond lenen ha csak gravidát szednék? és nem szedek mellé folsavat és magnéziumot egyelöre? 8 hetes

Legjobb válasz: Én is 8 hetes vagyok és nekem azt mondták hogy elég Elevit-et szednem.

Én is 8 hetes vagyok és nekem azt mondták hogy elég Elevit-et szednem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A Gravidában benne van a folsav is! Tehát külön nem kell szedned. Magnéziumot meg ráérsz akkor, ha görcsölgetnél.
Nekem a dokim azt mondta, hogy vagy a Gravida, vagy az Elevit a folsav miatt! Magnéziumot csak késõbb kell szedned, ha kell egyáltalán. A folsav meg benne van a Gravidában! :)
Én is csak a gravidát szedtem a terhességem alatt, nem egészítettem ki mással. a vége felé kaptam kalciumot és magnéziumot mert begörcsölt a lábam, na de én hajlamos vagyok a trombózisra is(anyukám révén).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!