Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes egész (32 db)

Kisfiam 8 hetes egészen 6 hetes koráig semmi bajunk nem volt a kakilással két hete viszont csak segítséggel tud kakilni (hőmérő). 8 hetesen normális ez a változás?

A véd?n?nk tanácsára vettem infacolt,ezt használjuk is azóta kevesebbet fáj a poci,de kaki nincs.

Legjobb válasz: Sajnos nálunk is pontosan ugyanez van. A hasmasszás nálunk csak a pukit viszi ki, a segít egy kis idõre. EGy hõmérõzõs nap után általában két-három napig megy magától, de csak napi egyszer tud kakilni. Csak reménykedem, hogy hamarosan vége. Most a Gripe Water-t fogjuk kipróbálni, hátha segít.

Sajnos nálunk is pontosan ugyanez van. A hasmasszás nálunk csak a pukit viszi ki, a segít egy kis idõre. EGy hõmérõzõs nap után általában két-három napig megy magától, de csak napi egyszer tud kakilni. Csak reménykedem, hogy hamarosan vége. Most a Gripe Water-t fogjuk kipróbálni, hátha segít.
Lányom most 12 hetes és csak anyatejes. De neki is volt ilye kakiváltozása. Eleinte 2X kakilt, reggel és délután, majd egyszercsak elmaradt, és alig vártuk. Pár napig torzántattam, könyörögtünk, az egész család nyomta, és csak este fürdés elõtt-néha után lett kaki. Majd egy nap kimaradt, és azután mindig reggel akkilt. Most meg délután. Szóval változik az emésztõrendszerük, szerintem talán normlisnak is mondtató.
Az én kisfiamnak is volt ilyen gondja, kb. 2 hétig hõmerõztem, hogy tudjon kakilni. Aztán egyik napról a másikra rendbe jött minden. Már 8 hónapos és azóta nem volt gond a kakilással, egy nap 2-3 szor kakil. Sok sikert.
Nem szabad gyakran hõmérõzni, mert sajnos nagyon hamar megszokja a kis szervezete, és majd csak segítséggel fog tudni kakilni! Nálunk is az volt a helyzet 6 hetesen és kb. 3 hétig tartott (abban az idõszakban volt, hogy csak 5 naponta kakilt). Azóta rendbejött, és mindennap van kaki. Azzal tudsz neki segíteni, hogy tornáztatod, pocijához húzod fel a kis lábait és masszírozod a pocakját. Ha szoptatsz, akkor igyál több folyadékot, és egyél gyümölcsöt (pl . barack). A tápszert pedig egy picit hígabbra keverd ki. Remélem segítettem!

Jelenleg 8 hetes a babám, 2-3 hét múlva le szeretnénk menni a Balatonra csak 1 napra. Bírja egész nap a parton? Viszünk neki sátrat, ott ehet aludhat, árnyékba van. Vízbe természetes nem visszük.

Legjobb válasz: Én csak akkor vinném, ha van természetes árnyék, vagy nyitott napernyõ, terasz, ilyesmi. Ezek a kis sátrak hiába vetnek árnyékot, a part mentén irtóra felforrósodnak, és nem jár bennük a levegõ. Én múlt szombaton voltam a gyerekeimmel egy kis tó partján, de ott árnyas volt, sok fa vette körül az egészet. Ja a picim 3 hetes volt akkor. Végig feküdt a babakocsijában (szúnyogháló nagyon hasznos!), a jó levegõn szinte végig aludt, amikor nem szopizott. Két dolog kérdés számomra: az utazást bírja-e oda-vissza ugyanaznap? (az enyém autóban sokszor üvölt, és nem a meleg miatt, mert légkondis), illetve hogy ha szuper kánikula lesz, akkor az mennyire jó neki... Minden esetre ha mentek, ügyelj a gyakori folyadékpótlásra (szopira, ha van)

Én csak akkor vinném, ha van természetes árnyék, vagy nyitott napernyõ, terasz, ilyesmi. Ezek a kis sátrak hiába vetnek árnyékot, a part mentén irtóra felforrósodnak, és nem jár bennük a levegõ. Én múlt szombaton voltam a gyerekeimmel egy kis tó partján, de ott árnyas volt, sok fa vette körül az egészet. Ja a picim 3 hetes volt akkor. Végig feküdt a babakocsijában (szúnyogháló nagyon hasznos!), a jó levegõn szinte végig aludt, amikor nem szopizott. Két dolog kérdés számomra: az utazást bírja-e oda-vissza ugyanaznap? (az enyém autóban sokszor üvölt, és nem a meleg miatt, mert légkondis), illetve hogy ha szuper kánikula lesz, akkor az mennyire jó neki... Minden esetre ha mentek, ügyelj a gyakori folyadékpótlásra (szopira, ha van)
A kérdező hozzászólása: A kis sátrát is árnyákba raknám.... Autózni szeret, sûrûn megyünk és végig alszik.
mi 6 hetesen vittük elõször, bírta, jól érezte magát. de aparton csak annyit töltöttünk, amíg párom úszott egyet, aztán meg én. a házban gyakorlatilag folyamatosan aludt, csak enni kelt föl.
Nyugodtan viheted.Semmi baja nem lesz árnyékban , jó levegõn.Kellemes pihenést nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönjük! :)

VAn valami a levegőben? A 8 hetes lányom egész éjjel fent volt. Nem sírt, de 3 óránként enni kért. Pedig születésétől fogva egyetlen egyszer ébred. Most délelőtt meg alszik. Csak nem cseréli fel az éjjelt és nappalt?

Legjobb válasz: nekem a 8 hósom volt fennt,egész éjjel-szó szerint, õ viszont bömbölt, semmi nem volt jó neki. Mit írtál, az alapján azt modanám, nem valószínû,hogy felcserélné az éjjeleket a nappalokkal. Ha éjszaka nem beszélsz hozzá amikor felébred, a és csak halvány fény van,és ha csak akkor teszed tisztába,ha nagyon muszáj,akkor nem fogja felcserélni a nappalt az éjszakával.

nekem a 8 hósom volt fennt, egész éjjel-szó szerint, õ viszont bömbölt, semmi nem volt jó neki. Mit írtál, az alapján azt modanám, nem valószínû, hogy felcserélné az éjjeleket a nappalokkal. Ha éjszaka nem beszélsz hozzá amikor felébred, a és csak halvány fény van, és ha csak akkor teszed tisztába, ha nagyon muszáj, akkor nem fogja felcserélni a nappalt az éjszakával.
Nálunk is ez van de itt fújt a szél ezt érezte ilyenkor mi sem alszunk úgy mint máskor.Persze hogy alszik nappal hiszen éjjel nem aludt.De lehet a fogaktól is visszafog majd állni az éjszakai alvásra.
A kérdező hozzászólása: köszi lányok.

Humana banános tápszert eszi 8 hetes babám, széklete nagyon nehezen van, egész nap sirdogál is ezmiatt. Nektek melyik vált be ez helyett?

Kamillateát is egész nap kap,van,hogy keverem a tápszerhez is...

Legjobb válasz: a humana tápszerrel semmi gond, de miért eszik banánosat 8 hetesen??? mi is azt ettük, mármint a humanat, de HA-t elég sokáig. teából adhatsz neki mecsek teát, vagy édesköményt is. az, hogy melyik a legjobb tápszer, azt a baba tudja eldönteni, hogy melyiktõl nem fáj a pocija, és van kaka rendesen. ha annyira sokat bukik, akkor nézesd meg dokival, szerintem

a humana tápszerrel semmi gond, de miért eszik banánosat 8 hetesen??? mi is azt ettük, mármint a humanat, de HA-t elég sokáig. teából adhatsz neki mecsek teát, vagy édesköményt is. az, hogy melyik a legjobb tápszer, azt a baba tudja eldönteni, hogy melyiktõl nem fáj a pocija, és van kaka rendesen. ha annyira sokat bukik, akkor nézesd meg dokival, szerintem
Szia!Korábban tettem fel egy kérdést emiatt, babám is Humana-t kap, a Baby Fit 1-est.Ezt is kaphatják a babák már újszülött koruktól, tehát ez nem lenne gond. Mióta adod neki ezt a típust?Nem lehet, hogy még nem szokta meg a kis pocija?! Nálunk is eltelt 1-2 hét, míg jobb lett a helyzet.Dokinénink azt tanácsolta, hogy csak 2 hétnél több ideje tartó kemény kaki esetében szóljak...nem tudom, említetted már az orvosnak? A kamillatea mellett kipróbálhatnád a Hipp-es Gyermekteát (ez a neve) amiben van a kamillán kívül édeskömény, ánizs, citromfû is.Édeskés az íze, valamennyi cukrot is tartalmaz-sajnos- de tényleg használ. Mindenképpen beszélj a dokival!
én is úgy tudom, ezt a fajtát 4 hónapos kortól eheti a Nutrilon Ar nevû antireflux tápszert viszont már eheti õ is, de az orvost kérdezd meg
Humana Ha1. Miért adsz neki banánosat? Adj neki olyan teát, amiben édeskömény és ánizs van. Ha pedig sokat bukik, mutasd meg az orvosnak.
A kérdező hozzászólása: Azért eszik banánosat, mert a HA-stól sokat bukott.Ez a banános sûrûbb, viszont a kakinak nem tesz jót.
nem tesz jót, mert a banán hasfogó, meg a baba csak 8 hetes... akkor váltsatok tápszert! beba, nutrilon kísérletezz, de hagyd az ízesítetteket még egy jó darabig elsõ vagyok, egy végig tápszeres baba anyukája
Az én babám Hipp 1-est eszik, recept nélkül veszem 2800 ft a tescoban, nekünk ez nagyon bevált, sûrû, szereti a babám, s mikor szopik sokat bukik, de ezután soha. Széklete naponta 1-2 x van, de könnyen, nem kell erõlködnie. Egy próbát lehet megérne!
Mi a Hipp tápszerrel kezdtünk de az én babám is sokat sírt, így váltottunk a BEBA H.A.1-re és ez bevált. Ezt csak a gyerekorvos írja fel, mivel hipoallergén tápszer.

Lehet 8 hetes terhes vagyok.2 hete nagyon erős szédülésem volt egész nap hánytam. Pár napig még szédültem aztán elmúlt. De a héten megint rosszul lettem. Ez terhesség miatt lehet?

Legjobb válasz: Mi az hogy lehet 8 hetes terhes vagy? Miért, nem tudod biztosan? Nem csináltál legalább tesztet, vagy nem voltál dokinál? A hányás lehet terhesség miatt a szédülést nem tudom.

Mi az hogy lehet 8 hetes terhes vagy? Miért, nem tudod biztosan? Nem csináltál legalább tesztet, vagy nem voltál dokinál? A hányás lehet terhesség miatt a szédülést nem tudom.
Mi az hogy lehet? Most vagy terhes vagy vagy sem. Teszt vagy valami?
Miért csak lehet????
tesztelj, es nodoki!! en 8 hetesen mar ketszer voltam nodokinal! elsore csak azt vizsgalta, hogy méhen beluli e a terhesség aztan a 8-9. heten mar tobbmindent meg ultrahangos képek is készultek mar akkor rakszuresen voltal? és 8. hét utan mar vedonohoz is el kene menni, mert a nogyogyasz, abba fog irni, es a korhaz is kerni fogja, anelkul nem kapsz tamogatast.
Csinálj tesztet!!! Ha most elmész dokihoz, õ is azzal kezd, de egyébként azt hiszem már kézzel is tapintani tudja! Menj el!
Nem kell aggódni, az átlag méretek csak azért vannak hogy legyen mihez hasonlítani.
Ha természetes úton "csináltátok" akkor a fogantatás idõpontjában nem lehetsz biztos mert akár 3 nap is lehet míg a "találkoznak" a sejtek...! Lehet hogy ezért nem akkora...:-))
7 hetesen a 9 mm tök átlagos "magasság" :)
Ugyan miért ne lehetne teljesen biztos a fogantatás idõpontjában? A hímivarsejtek akármikor odakerülhettek, de a tüszõrepedés idõpontját meghatározni egyáltalán nem olyan nagy ördöngösség. Létezik LH teszt és hõgörbe. Speciel én is pontosan tudom, hogy mikor fogant a fiam, melyik napon - csak azt nem tudom, hogy az elõtte két nappal történt szeretkezésbõl származik a gyõztes spermium, vagy aznap estibõl.
9 hetes nekem 23mm. Ma voltam.Én azt hittem 5-6 hetes vagyok.
A mérete tényleg egy 8 hetes embrióénak felel meg, de ez ne aggasszon. Majd behozza. :-)
9 hetes embrió átlag 22-300 mm
Szia!Nekem 8 hetesen 13mm-es volt!Szerintem a tiéd pont jó!Meg ezek az uh se tudnak pontos adatot csinálni!Nyugi!Az elõ babám pl:7 hetesen csak 9mm-es volt!51cm és 3000g született meg!Nincs semmi baj!21 hetes kismama
8 hetes 1, 5 gramm 14-20 mm
bocsi nem 300 hanem 30mm
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! második gyerkõc lesz, az elsõ pont kilenc hetesen volt 2.26 cm. most a másodiknál már nem kellett semmit mérnem, megfigyelnem, egyértelmû fájdalom jelezte a peteérést.. teljesen biztos vagyok az idõpontban. ezért aggódom... ilyen piciknél azért mást jelent a fél cm, mint a nagyobbaknál..

Mennyibe kerul most, ha egy 6-8 hetes kicsi kutyat ki akarok vinni nemetorszagba vegleg? Mi kell hozza es mennyi ido az egesz elintezese?

utlevel, chip gondolom kell. oltas vagy oltasok?

Legjobb válasz: 6 hetes kiskutyát nem viszel sehova, mert annak még az anyja mellett a helye! Útlevél,Chip, és tudtommal a kölyökkori oltássorozat kell hozzá. (Ha tévedek, javítsatok ki!)

6 hetes kiskutyát nem viszel sehova, mert annak még az anyja mellett a helye! Útlevél, Chip, és tudtommal a kölyökkori oltássorozat kell hozzá. (Ha tévedek, javítsatok ki!)
repülõvel vinnéd vagy kocsival? ha repülõvel mentek akkor kell útlevél chip oltási könyv ha autóval akkor is tedd oda az útlevelet de azt nem kérik.
A kérdező hozzászólása: kedves elso valaszolo: jelenleg 6 hetes. azért irtam a 6-8 hetet, hogy meg most szeretnem ekezdeni a papirokat es igy idoebb lesz az utazasig. meg nem tudom mivel megyunk.

8 hetes terhes vagyok egész nap vagy émelygek vagy nincs étvágyam, ez normális meddig mehet így? Erőltessem az evést akkor is ha visszajön?

Már napok óta alig eszek. Nem vagyok vékony, normál alkatom van.

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a dokim anno, hogy ha szedem a terhesvitamint és iszom eleget, akkor nem nagy dráma, ha a kaját kihányom. De azért egyél, amit tudsz, nem tart sokáig ez az állapot. Van, akinek 12 hetesen elmúlik, de olyan is van, akinek akkor, amikor a baba megmozdul.... Nekem 13 hétig tartott, éjjel-nappal émelyegtem, majd egyszercsak mintha elfújták volna. Onnantól élveztem a terhességet az utolsó napig. Fáradékony sem voltam, kirobbanó formámat hoztam. :) Boldog babavárást! 4 hós kisfiú anyukája

Nekem azt mondta a dokim anno, hogy ha szedem a terhesvitamint és iszom eleget, akkor nem nagy dráma, ha a kaját kihányom. De azért egyél, amit tudsz, nem tart sokáig ez az állapot. Van, akinek 12 hetesen elmúlik, de olyan is van, akinek akkor, amikor a baba megmozdul.... Nekem 13 hétig tartott, éjjel-nappal émelyegtem, majd egyszercsak mintha elfújták volna. Onnantól élveztem a terhességet az utolsó napig. Fáradékony sem voltam, kirobbanó formámat hoztam. :) Boldog babavárást! 4 hós kisfiú anyukája
Én a 16. hétig szenvedtem kóros étvágytalanságtól, kb csak almát és barackot ettem és sok vizet ittam, szedtem a terhesvitamint. Nagyon rossz volt, próbáltam magamba erõszakolni legalább minden ételbõl pár falatot, 4 kg-ot fogytam. A doki szerint a baba egészséges, hiszen õ a te károdra úgyis megkap mindent. Nemsokára szülni fogok. :) NEked is csak azt tudom tanácsolni, hogy viseld el és igyál sokat (tej, tea, gyümölcslé, víz...), el fog múlni :) 36 hetes km
Sziasztok! Én 9 hetes vagyok, hasonló tünetekkel és már 6 hete. Sajnos én éhes vagyok és nem tudok mit enni, mert mindentõl hányingerem van. A nõdokim szerint lassan be kellene feküdjek infúziókra. Kitartást Neked is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor túl lehet élni ezek szerint :) Hát pont ez az hogy én is infúziótól félek, próbálom magamba erõltetni legalább a vizet vagy teát.
Teljesen normalis. Kb. 12-14 hetesen majd uj erore kapsz! :)
Én minden nap 3 órát aludtam délután úgy, hogy az éjjelt átaludtam :) Ne aggódj, pár hét és elmúlik. 33hkm
Képes voltam egyhuzamban 15 órát aludni :) Valahogy a 10. hét után kezdett jobb lenni, de még mindig 80/50 volt a vérnyomásom. Pihenj, amennyit csak tudsz!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát köszi lányok. :) ) Akkor marad az alvás és remélem elmúlik ez a téli álom.... :) )
Igen normális, én is így voltam végigaludtam az éjszakát de megfõztem és alig vártam már , hogy lefekhessek egész du aludtam. Mindig iszonyú fáradtnak éreztem magam. 11-12 hét amire elmúlt. 23+4 km

8 hetes terhes vagyok és egész nap görcsölök. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Hívd fel a dokidat vagy menj be a kórházba mert az nem jó jel, nem akarlak megilyeszteni de a görcsölés nem jó bevérzést és vetélést okozhat, 25 hetes kismama:)

Hívd fel a dokidat vagy menj be a kórházba mert az nem jó jel, nem akarlak megilyeszteni de a görcsölés nem jó bevérzést és vetélést okozhat, 25 hetes kismama:)
Szia! Amíg nem tudod a gyerkõcöt másra bízni, feküdj le pihenni, igyál sok folyadékot. Ha van otthon magnéziumod, vegyél be belõle. A legjobb a Magnesi Citricii, reci nélkül is kapható. Sokkal jobb, mint a Magne B6. Nem akarlak megijeszteni, de én ma voltam a kórházban, 9+3 hetesen. Hétfõn délelõtt és este, kedden este görcsölgettem. Kedden említettem a védõnõnek, azt mondta, hogy biztos azért, mert nõl a méhem... Hát nem nyugtatott meg, mivel az elõzõ 2 terhességem alatt ilyen nem volt. Ma délelõtt bementem a kórházba. Megvizsgált egy orvos, és a CG-m 1100 lett. Ez nem sok jót jelent. Megnézett UH-n is, ott minden oké volt, nem látott semmi vetélés elõjelet.Be kellett volna feküdnöm, de nincs kire bíznom a 13 hós kisfiamat. Írt fel Pipolphent... kiváltottam. Még nem görcsöltem ma, így nem vettem be belõle. Csak egy Magnesi Citriciit, folsavat nyeltem le délután. Szerintem, próbáld meg valakire rábízni a gyerkõcöt, amíg bemész egy vizsgálatra. Ja, és nekem nincs dokim, nem tudom miért írják mindig azt, hogy hívd fel a dokidat... Ha valaki sztks rendelésre jár, az más, mint egy magánrendelés... Ilyenkor nem ad meg a doki elérhetõséget, sajnos :S
Menj el a lányoddal a patikába, vagy hívd fel a párod v. valakit, hogy hozzon neked Magne B6-ot. Ha nagyon görcsölsz 3X1-et szedhetsz, addig amíg nem jutsz el dokihoz.
ne feküdj le menj orvoshoz!! a fekvétõl nem múlik el. a legközelebbi kórház nõgyógyászati osztályára menj be!! MOST!
irány a doki!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, azért sikerült megijednem. Nem tudom felhivni az orvosom, mert még nincs orvosom. A kórházba meg nem tudok bemenni, mert a 2 éves kislányommal egyedül vagyok itthon:( Lefekszem egy kicsit, talán jobb lesz.
Szia:) A 05-03 11:16 vagyok, a legfelsõ az utolsó lapon... Nagyon gratulálok, remélem most problémamentes a terhességed! Minden jót! Üdv... Én most már a 35.hétbe léptem:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is sajnálom, de miután elvetéltem, nem sokra rá megint terhes lettem. Most a 18. hét végén vagyok. Lehet, hogy hülyén hangzik, de azt mondják, ha egy baba el akar menni, akkor had menjen, mert ha mesterségesen tartják meg, lehet, hogy beteg lesz. Köszönöm a válaszodat.
Sajnálom :(. Jó hogy leírtad mert ha valakinek hasonló panasza van és olvassa eszébe sem fog jutni nem elmenni az orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon drukkolok!!!!!
Én még "jól" vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) És veled mi a helyzet?
Szia! Nagyon sajnálom :( az utolsó voltam
A kérdező hozzászólása: Elvetéltem...
A kérdező hozzászólása: Sztk-ba kértem idõpontot még mult héten, jövõ péntekre kaptam. Azért mondtam, hogy nincs orvosom. Nem vagyok hajlandó maszekhoz menni, meg amúgy se lenne rá lehetõségem, a párom munkanélküli lett és én abból a pénzbõl inkább kaját veszek a kis családomnak. De van egy szülésznõ rokonunk, akit felhívtam, õ el tudta intézni, hogy szerdán fogadjon egy orvos. Addig is sok pihi. Most nem görcsölök, inkább a nagydologgal vannak gondok. Lehet, hogy attól fájt tegnap is a hasam?
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen, teljesen jól vagyok, sõt, amikor a kislányomat hordtam nagyon rosszul voltam végig, de most, mintha felpörgettek volna:D Csak a derekam ne fájna:) 18. hetet ma töltöttem be, irány a 19:D Gratulálok én is Neked, és köszönöm, hogy írtál:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!