Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes az ultrahangon jóval (2 db)

8 hetes terhesen az ultrahangon jóval nagyobb (legalább tízszer akkora) volt a petezsák, mint maga az embrió. Ez mitől lehet?

Az orvos azt írta a papírra, hogy "szabályos petezsák, benne egy él? 7mm embryo"

Legjobb válasz: Furcsa lenne,ha fordítva lenne,nem?:-) A petezsákban fejlõdik az embrió, tehát nagyobbnak kell lennie. A zsákban fog felnõni a babád, az fogja végig védeni a külvilágtól. Nemsokára a babád is nagyobb lesz, és a következõ, 12. heti uhon majd csodálkozol a kis kezein, lábain, okos buksiján.-)

Furcsa lenne, ha fordítva lenne, nem?:-) A petezsákban fejlõdik az embrió, tehát nagyobbnak kell lennie. A zsákban fog felnõni a babád, az fogja végig védeni a külvilágtól. Nemsokára a babád is nagyobb lesz, és a következõ, 12. heti uhon majd csodálkozol a kis kezein, lábain, okos buksiján.-)
Minden rendben, ennek így kell lennie:-) Gratulálok:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, tényleg így tûnik logikusnak. Csak sokan néhány mm-es petezsákról írtak, az enyém néhány cm-es. De gondolom, a picikénk hosszú távra rendezkedett be már most :)
A http://www.mamanet.hu oldalon megtudod nézni.
Nem tudom, tényleg így van-e, de mielõtt nagyon megijednél, nagyon sok esetben az Uh alapján is lehetnek tévedések, rgyik ismerõsömnek szülés elõtt azt mondták Uh alapján pici baba lesz, alig több mint két kiló, erre 3 kg felett szült rá egy napra.Járj utána, ha kell több dokival is beszélj, vagy 4D UH is elmehetsz, a lényeg, ne rettegj elõre, tévedtek már orvosok is.Minden jót.
Szia! Megnéztem neked az egyik oldalon a tól-ig értékeket és a 34. héten 60-69mm között van a norm. érték. Én azt gondolom, hogy néhány mm a gép simán tévedhet, de ha nem, az a 2-3mm olyan kicsi eltérés ha csak a vonalzon megnézzük. Én remélem, hogy minden rendben lesz!
Én 66 és 59 méretet találtam egy táblázatban, tehát nem vészes a különbség. Lehet a babád "lelassult" kicsit, és késõbb még behozza:-) Nem te lennél az elsõ ilyen. nem egy ismerõsöm volt, akit végigstresszeltek, hgy kicsi a babája, meg nem nõl, és egészséges, meglepõen nagy babát szültek. Ha megnyugtat, menj el máshoz is, vagy 4Dre, de ne félj, nem lesz baj.) Csak nyugi, mert ha ideges vagy, neked és a babának sem jó!
Szia én az utolsó 1 hónapban valami oknál fogva viszafejlõdtem kis sujjal születtem de idõbe azóta makk egésséges vagyok kiskoromba lágyéksérvel mõtöttek ne izgulj nem lesz semmi baj
Mi lett veletek? Írj pár sort légyszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!