Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes anyukája (6 db)

8 hetes kiscica gyenge, kedvetlen, egész nap alszik, de eszik rendesen, nem lázas, nyomásra sehol nem érzékeny a pocija, semmije. Lehet, hogy csak szomorú lenne az anyukája hiánya miatt?

Béres cseppet kevertünk a kajájába, és külön etetjük a többi macskától, mert lehet, hogy túl kevés jutott neki, elették a többiek. Kicsit mindig is visszamaradottabb volt a tesóihoz képest. Lehet,hogy neki még szüksége lenne anyatejre, hogy er?södjön? Jó ötlet venni neki cicatejpótlót és a kaja mellé azt itatni vele?

Legjobb válasz: szerintem jo otlet a cicatejpotlo probalj vele jatszani,hatha megjon a kedve:)

szerintem jo otlet a cicatejpotlo probalj vele jatszani, hatha megjon a kedve:)

Fejésnél mit jelent a 7, 5, 3, 1 módszer? 8 hetes baba anyukája

Legjobb válasz: bal cici 7 perc jobb cici 7 perc bal cici 5 perc jobb cici 5perc bal cici 3perc jobb cici 3 perc bal cici 1 perc jobb cici 1 perc.

bal cici 7 perc jobb cici 7 perc bal cici 5 perc jobb cici 5perc bal cici 3perc jobb cici 3 perc bal cici 1 perc jobb cici 1 perc.

Ugy érzem fogytán a tejem mit tehetnék hogy tőbb legyen. :? .8 hetes kislány anyukája

Legjobb válasz: Szia! Én ha érzem, hogy egy kicsit kevesebb, akkor laktoherb teát iszok. Azt lehet folyamatosan is alkalmazni, és akkor elvileg nem csökken a tej. Sok folyadékot (fõleg vizet meg rostos leveket)kell inni. Nálunk a gyerekdoki ír fel gyógyszert(a nevét nem tudom, nem a tejszaporításra találták ki, valahogy a bélmûködést befolyásolja, sõt rá van írva, hogy terhesség és szoptatás alatt nem alkalmazható, de több lesz tõle a tej. Nálunk sok embernek írják fel, és eddig nem hallottam, hogy bárkinek baja lett tõle, csak a tej lett több.). Remélem tudtam segíteni.

Szia! Én ha érzem, hogy egy kicsit kevesebb, akkor laktoherb teát iszok. Azt lehet folyamatosan is alkalmazni, és akkor elvileg nem csökken a tej. Sok folyadékot (fõleg vizet meg rostos leveket)kell inni. Nálunk a gyerekdoki ír fel gyógyszert(a nevét nem tudom, nem a tejszaporításra találták ki, valahogy a bélmûködést befolyásolja, sõt rá van írva, hogy terhesség és szoptatás alatt nem alkalmazható, de több lesz tõle a tej. Nálunk sok embernek írják fel, és eddig nem hallottam, hogy bárkinek baja lett tõle, csak a tej lett több.). Remélem tudtam segíteni.
Minden szoptatás után fejd ki az utolsó csepp maradékot is. Amíg ugyanis marad benne, a szervezeted ( ami nagyon okos kis szerkezet ) úgy érzékeli, hogy nincs is rá szükség, ezért legközelebb nem termel annyit. ( ez a kereslet-kínálat elve szerint mûködõ, csodálatos mechanizmus ) Ezen kívül fogyassz sok folyadékot, ezen belül is valamilyen szoptatós teakeveréket, vagy próbálj ki valamilyen homeós tejserkentõ bogyót.
Szia!Ne idegeskedj. Nálunk 6 hetesen kezdõdtek a problémák. Nekem a More Milk kapszulát ajánlották, BEVÁLT. Kipróbálhatod esetleg, nem olcsó 6500Ft, de nekem nagyon használt + igyál sokat(én napi 5-6 l ittam, iszok).A laktoherb teát is prórbáltam, inkább csak a lelkemnek tett jót. Mindenkinek más jön be. Ne add fel:) Sok sikert:) Mi már 7 hónaposak vagyunk és még napi 2x szopizik a szilárd hamik mellett)Bogi
A kérdező hozzászólása: kõsz a segitséget...mindent kiprobálok..


8 hetes baba anyukája vagyok. Ma váltottunk tápszert, a kislányom ma 2* kapott az újból (Beba HA Start Aktív) és nagyon híg lett a széklete. Összefüggésben lehet ez az új tápszerrel, vagy más gond lehet?

Legjobb válasz: szerintem át kell állnia a szervezetnek az újfajta tápszerre. ha pár nap múlva is ilyen, nézesd meg dokival, hátha nem a táp az oka. vagy kipróbál egy újabb tápot.

szerintem át kell állnia a szervezetnek az újfajta tápszerre. ha pár nap múlva is ilyen, nézesd meg dokival, hátha nem a táp az oka. vagy kipróbál egy újabb tápot.

4 hónapos a palotapincsim, 8 hetesen vettem. Miért nyalogat és miért bújik mindig? Lehetséges, hogy engem hisz anyukájának?

Mert ugye pici volt mikor elhoztam, és ?k már arra az id?re nem emlékeznek.

Legjobb válasz: Mert szeret

Mert szeret
Mert ragaszkodik hozzád, és szeret nagyon. :) Örülj neki! :)
Akkor most megtudod, miért létezik az, hogy ha valakinek már volt egyszer kutyája, akkor sosem akar kutya nélkül élni..:) Nem hisz az anyukájának, hanem szeret, és te vagy mostmár a "falkavezér".
Csak szeret.Azt szeretné hogy többet foglalkozz vele.

Hány óránként kell szopnia 2, 5 hetes kiscicáknak? Az anyukájuk lelép 8-9 óra hosszat is magukra hagyja őket.

Legjobb válasz: Ameddig várod a választ, ahelyett hogy megszoptatnád, már lehet, hogy meg is döglött.

Ameddig várod a választ, ahelyett hogy megszoptatnád, már lehet, hogy meg is döglött.
A kérdező hozzászólása: Primitívek kerüljenek!
A macskák ilyenek, nem lesz semmi bajuk a kölyköknek! No és ne piszkáld a kicsiket, mert akkor az anyjuk elviszi õket!
Ha nagyon jo kapcsolatban vagy a cicaddal, akkor nem viszi el, sot elvarja hogy ott legyel mellette es a kicsik mellett en mar napos korukban mar olbe vettem oket, megmertem oket(hogy normalis-e a testsulyuk) es nem vitte el oket, csak az agyamba este:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!