Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes Tegnap volt (16 db)

8 hetes terhes múltam. Kb 4 napja menzim időpontjában elkezdtem barnán vérezni. Rohantunk a dokihoz és minden rendben volt. Tegnap a vér helyett nagy darab méhnyálkahártyák kezdtek leválni. Ez mitől lehet?

kérem, hogy azok írjanak, akik vérezgettek terhességük alatt és volt ilyen nyálkahártyás leválásuk is!köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseríteni de én ugy jártam 1 hónappal elõtte, hogy nekem is a 8.hétnél a mensim idõpontjában elkezdtem vérezni. Elmentem orvoshoz aki hüvelyi uh-al megvizsgált és ott volt a petezsák 11mm, de du. elkezdtem vérezni egész este és a vérrel együtt nyálkahártya is levált. Én akkor spontán vetéltem el, mert a legközelebbi uh-on már nem volt látható semmi -üres volt a méhem sajnos. Én igy jártam de ha te nem vérzel akkor nem biztos hogy te is igy jársz, mint én. Szorítok neked hogy ne legyen semmi baj. Vigyázz magadra és pihenj sokat. De minnél hamarabb azért menj el orvoshoz az a biztos.

Szia! Nem akarlak elkeseríteni de én ugy jártam 1 hónappal elõtte, hogy nekem is a 8.hétnél a mensim idõpontjában elkezdtem vérezni. Elmentem orvoshoz aki hüvelyi uh-al megvizsgált és ott volt a petezsák 11mm, de du. elkezdtem vérezni egész este és a vérrel együtt nyálkahártya is levált. Én akkor spontán vetéltem el, mert a legközelebbi uh-on már nem volt látható semmi -üres volt a méhem sajnos. Én igy jártam de ha te nem vérzel akkor nem biztos hogy te is igy jársz, mint én. Szorítok neked hogy ne legyen semmi baj. Vigyázz magadra és pihenj sokat. De minnél hamarabb azért menj el orvoshoz az a biztos.
Ne ne várj, jobb ha feleslegesen lát egy orvos mit hogy baj van de nem lát senki. Menj be minél elõbb.
Szerintem is gyorsan orvos!
Mindenképpen menj be ügyeletre, nézzenek rád!
hogy vagy?

9 hetes a kisfiam, tegnap kapta meg a 8 hetes szurijait, azóta nem eszik rendesen, sírdogál, nem is alszik jól. Lehet ez az injekció hatása? Pocifájós volt, de már napok óta szépen alukált, most megint fáj a hasikája.

Legjobb válasz: Igen a szuri is kiválthatja és lázas is lehet tõle.Az én jól alvó 5 hós babámat is megviselte legutóbb,2 napig éjszakáztunk.Kitartás!

Igen a szuri is kiválthatja és lázas is lehet tõle.Az én jól alvó 5 hós babámat is megviselte legutóbb, 2 napig éjszakáztunk.Kitartás!

8 hetes vagyok. Tegnap volt egy kis rózsaszínes-véres folyás, ma reggel egy csepp barnás, ez jelenthet bajt?

olyan a hasam mint a vízzel teli lufi,rossz érzés. csak 2 hét múlva kell mennem a dokihoz.

Legjobb válasz: Szia Szeritnem keresd fel az orvosodat gyorsan,mert lehet,h semmi baj nicsen,de ha van akkor O tud segiteni,h minden rendben legyen. Drukkolok,h semmi baj ne legyen,de tenyleg meg ma menj el hozza,az a biztos,es akkor fogsz igazan megnyugodni Te is,h a babaval minden rendben. 23 hetes kismama

Szia Szeritnem keresd fel az orvosodat gyorsan, mert lehet, h semmi baj nicsen, de ha van akkor O tud segiteni, h minden rendben legyen. Drukkolok, h semmi baj ne legyen, de tenyleg meg ma menj el hozza, az a biztos, es akkor fogsz igazan megnyugodni Te is, h a babaval minden rendben. 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi. úristen! azt sem tudom hogy jutok el a dokimhoz, de majd a párom hazajön bevisz valahova. nagyon meg vagyok ijedve. Már két év ota próbálkoztunk.azért köszönöm a választ.
Szia! Èn is egy 23 hetes kismama vagyok. Persze, menj el dokihoz, biztos, ami biztos! De azért nyugodj meg, szerintem nem lesz semmi baj. Velem is ugyanez volt. Söt az elsö 3 hónapban, mikor elvileg a mensimnek kellett volna megjönnie, kb. akkor volt mindig 1-2 napig barnás pecsételésem, aztán elmúlt. Nekem azt mondták, a hormonok dolgoznak, és a mensi környékén ez normális az elsö 3 hónapban. Ja, a puffadás is normális, nekem is volt. Sajnos már az elején én is kigombolva tudtam hordani a nadrágjaimat. De nem sokára el fog múlni az is. Ne izgulj! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm. pont most jönne meg a második az igaz, de rémisztõs volt, ki sem akartam jönni a vcbõl. A nadrágot én sem tudom begombolni. köszi

8 hetes terhes vagyok. Tegnap volt 2 csepp kis barnazasom. Ez baj? Vagy csak attol lehetett, h szeretkeztunk a ferjemmel (pedig ovatosak voltunk)?

Legjobb válasz: Szia! Nekem azt mondta a doki, hogy utána pár csepp vér az nem baj, mert ilyenkor több vér van az erekben és könnyebben sérül az érfal! De azért kérdrzedd meg a dokidat, még eléggé az elején jársz! Jobb a békesség! Boldog babavárárst! 39 hetes kismama

Szia! Nekem azt mondta a doki, hogy utána pár csepp vér az nem baj, mert ilyenkor több vér van az erekben és könnyebben sérül az érfal! De azért kérdrzedd meg a dokidat, még eléggé az elején jársz! Jobb a békesség! Boldog babavárárst! 39 hetes kismama
Szia! én is 8 hetes vagyok és épp pénteken voltam orvosnál ezzel a problémával, az orvos rutinosan meg is kérdezte, hogy elõzõ nap volt e szex, mondtam igen..Azt mondta semmi baj, nagyon óvatosak legyünk, de nem kell felhagyni vele. A baba rendben van, ha tovább vérzel mint fél/egy nap akkor tényleg menj dokihoz. Nekem kb. egy napig volt a barnázás. Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: nem vereztem csak a tisztasagi beteten volt 2 picike csapp barna folt.... Koszi a gyors valaszokat!
Nekem is volt ilyen kb. 5 hetesen, este együtt voltunk a párommal, reggel pedig barnázásom volt, de az addig tartott, most mindketten jól vagyunk!
Én a második babámmal vagyok 8 hetes terhes és ahogyan az elsõnél, úgy most is minden nap van barnás színû folyásom. Nem sok, de látszik a tisztaságin. Az elsõ bébivel úgy a 4.hónap táján múlt el. Ha többet mozgok, erõltetem magam, vagy szex után nekem is erõsebb. A dokik szerint a vérbõ nyálkahártyában könnyen megpattan egy-egy kisebb ér. Amíg nem nagy a mennyisége és nem kísérik görcsök, nincs ok aggodalomra. Ha legközelebb mész orvoshoz ezt is említsd meg! Kellemes, problémamentes babavárást!

8 hetes kismama vagyok, tegnap volt egy kis rózsaszín pecsételésem /fájdalom, kellemetlenség nem volt/. Az orvos szerint nincs gond. Lehet, hogy túlaggódom, hiszen első baba. Tényleg nem kellene félnem ennyire?

Legjobb válasz: Én végig vérezgettem a terhességem,ennek ellenére semmi baj nem volt,még túl is hordtam 2 nappal. Azonban az Én orvosom adott gyógyszert.Sajnos nem használt,így folyton ultrahangra jártam,hogy megnyugodjak. Sokat pihenj,ne emelj,ne hajolgass!!!Egyértelmû,hogy aggódsz!Ha megint elõfordulna menj vissza és beszélj az orvosoddal.

Én végig vérezgettem a terhességem, ennek ellenére semmi baj nem volt, még túl is hordtam 2 nappal. Azonban az Én orvosom adott gyógyszert.Sajnos nem használt, így folyton ultrahangra jártam, hogy megnyugodjak. Sokat pihenj, ne emelj, ne hajolgass!!!Egyértelmû, hogy aggódsz!Ha megint elõfordulna menj vissza és beszélj az orvosoddal.
De meg is vizsgált és úgy mondta, hogy nincs gond, vagy csak telefonon! Barátnõm dokija telefonon megállapította, hogy nincs gond. Az én dokimnak meg pont ettõl van herótja, hogy nem lehet rámondani, hogy semmi probléma, mert van akinél valóban nincs, van akinél meg igen. Szóval elvittem a barátnõmet az én dokimhoz és kapott is magzatmegtartót, mert akkora már erõsödött a pecsételése. Az õ (volt) orvosánál meg lehet, hogy elment volna a baba!
Nekem is volt a 8. héten, azonnal rohantam dokihoz, megvizsgált, végigfeküdtem egy hétvégét, meg gyógyszereket kaptam. azt mondta ha nem múlik azonnal vissza és befektet. Most már a 20. héten járunk a kisfiammal és semmmi gond :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Csak nem hagyott nyugodni a dolog, beszéltem azóta a dokival, de csak holnap reggelre kaptam idõpontot. Bízok benne, hogy tényleg semmi baj nincs. Addig meg marad a pihenés és a nyugalom. Szép napot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Kiderült, hogy mi okozza a tüneteket. Méhszájsebem van. Egyelõre beavatkozást nem igényel, csak gyógyszert írt fel a doki. Meg persze a folyamatos kontroll. Szép napot!

Van valaki aki már nem alszik? 8 hetes kismama vagyok és tegnap volt pecsételő vérzésem+barnás folyás hívtam a dokimat azt mondta szerdán uh-ra menjek addig is feküdjek meg magnéziumot szedjek.

Nagyon-nagyon félek, hogy esetleg baja esik a babámnak...hogy bírjam ki szerdáig? Ráadásul a barnás folyás azóta is picit de megvan! Valaki jár már így és nem lett semmi baj? Mit tegyek? Honnét tudhatom, hogy odabent minden rendben?

Legjobb válasz: Elõször is nyugodj meg minden rendben lesz.Nekem is volt ilyen mondjuk én a kórházba mentem egybõl bent is fogtak kaptam gyógyszert .Pihenj most tényleg ez a legfontosabb minél többet .

Elõször is nyugodj meg minden rendben lesz.Nekem is volt ilyen mondjuk én a kórházba mentem egybõl bent is fogtak kaptam gyógyszert .Pihenj most tényleg ez a legfontosabb minél többet .
Szia! A szerda tényleg nagyon messze van, nem értem miért kell ennyit várakoztatni az embert, ez nem vicc. Tényleg csak UH-n derül ki, hogy mi van odabent. Unokatesóm feleségét 9 hetesen öntötte el a vér, hétvégén, be is vitte a mentõ és hétfõig kellett várni UH-ra. Nem lett semmi baj szerencsére, de 1 hétig bent feküdt. Ha tudsz szerdáig mindenképpen feküdj, ne csinálj semmit! Remélem nem lesz baj. 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: sziasztok, köszi a "hajnali" válaszokat (közben lepihentem azért csak most írok) de még mindig nagyon ideges vagyok. Egyszerûen csak arra tudok gondolni, hogy odabent vajon mi lehet??!! Próbáltam intézni holnapra egy uh-t a volt szülésznõmet hívtam nagyon rendes volt remélem sikerül! Ma itthonmaradok, elég sok programom lett volna ugyanis van egy 1, 5 évesem is...mellette pihenni... de a párom is itthon marad velünk ma segíteni:-( hát remélem minden jó lesz mert rettentõen aggódóm!!
Szia voltál uh-n mit mondtak írj magadról.Elsõ voltam

Fürdethetem a 8 hetes kiskutyát (tegnap volt először oltva)?

Legjobb válasz: Jajj máá én nem sajnálom.. Ilyen sokat torodik vele... Ti meg itt.. ahh :@ marha undokok vagytok!!!!! Szerintem a vadálatokat sem oltják még is élnek és eészségesek szal nem fog belehalni h mitttudom és mikor nem volt beoltva.. Nem tesz jot neki annyi oltoanyag!!!

Jajj máá én nem sajnálom.. Ilyen sokat torodik vele... Ti meg itt.. ahh :@ marha undokok vagytok!!!!! Szerintem a vadálatokat sem oltják még is élnek és eészségesek szal nem fog belehalni h mitttudom és mikor nem volt beoltva.. Nem tesz jot neki annyi oltoanyag!!!
8hetesen oltattad be elõször??:O Nah már bocsi, de ez elég baj...Amúgy fürdesd nem lesz semmi baja, csak egy kicsit töröld meg nehogy megfázzon...bár ilyen idõben:)
minek kéne fürdetni? én nem tenném, kár gyengíteni az immunrendszerét, mikor az oltóanyaggal van elfoglalva (egy megfázás nem tenne jót neki) féreghajtót kapott valaha? ha már oltva nem volt idõben....
Nem mindegy neked hogy honnan vette a kutyáját?Szerintem semmi közöd hozzá!:) Attól még felelõsségteljes gazdi mert az elsõ útja az állatorvos volt! Hogy a kérdésre is válaszoljak igen, lefürdetheted én is megfürdettem az enyémet kölyöksamponos vízben és utána alaposan megszárítottam!
tegnap vetted?...na az se tenyésztõtõl van akkor :((((((
Utolsó vagyok. Szívesen:) Ennyi mindenki bíráskodik holott már vétel után orvoshoz vitte:)
A kérdező hozzászólása: köszii:) tudom, így megy a fürdetés csak azt nem tudtam hogy mikortól lehet. de így már okés. köszi.
A kérdező hozzászólása: tegnap vettem , és hazafele bementünk az állatorvoshoz.
De mikor veted a kutyust? Letámadjátok mikor azt se lehet tudni mikor, hogyan került hozzá... És elvitte oltatni tehát nem ezen fog spórolni mert akkor nem vitte volna el… Mi mentetünk már meg kutyát szörnyû helyrõl 3, 5 hónaposan volt elõször oltva féregtelenítve. Kombináltat kapott + féreghajtót 2 hetente mentünk oltásra, kicsit elcsúszott de semmi baja. Ne vidd ki az utcára míg az utolsó oltása nincs meg!! Ja és a kérdésedre a válasz:) Felhígított kutyasamponnal megfürdetem, megfésültem hajszárítóval alacsony fokozaton(ne féljen) megszárítottam, És minden okés volt!! !
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. ne veszekdjünk. ez nem az az oldal!:)
14:30 Nem a sintértelepen terjengõ betegségekrõl beszélünk. Az más téma. Normális, egészséges, jó körülmények között tartott kutyát nem szükséges 6 hetesen oltani. 3-4 hetesen beoltani pedig kifejezetten káros. Nincs normális orvos, aki 6 hetes kora elõtt beoltaná. Hosszú elõadást hallottam errõl állatorvostól, nem fogom részletezni miért káros a korai oltás. Nézz utána, ha érdekel.
nekem már volt parvós 8 hetes kölyökkutyám ...nem kívánom senkinek ....7, 5 hetesen oltották (menhelyi kölyöktelep) - 1 hét a védettség kialakulása ....gyakorlatilag az ottani kölykök 90 %-a elpusztult, a miénk is nagyon sokára jött helyre :(..pont 3-4 hetesen a legveszélyeztetettebbek
Sok orvos nem olt, csak 8 hetesen. Megvan az oka, nézzetek utána. Nekem sem szokott sürgõs lenni, hogy vigyék már a kölyköket, inkább kivárom hogy 12 hetesen már 3 oltásuk legyen. Nyugodtan fürdesd meg, ilyenkor én már legalább 2x meg szoktam fürdetni õket, hagy szokják.
hát pedig a dokid nem egy észlény...parvo és szoprnyica oltásának már kéne lennie rég
A kérdező hozzászólása: sajnáld magad.
Nem zavar, hogy 3.hetesen 6.hetesen és 8.hetesen...[és így tovább] is oltani kell... amúgy akkor hülye a dokid menj másikhoz-___-" és az elõbb még azt írtad, hogy "...8hetes[tegnap volt elõször oltva]" Nah ennyit errõl. Szegény kutya sajnálom:( =/
A kérdező hozzászólása: 6.8 hetes korában kell elõször oltani, az állatorvos mondta. már 3x volt féregtelenítve, tegnap 3.-jára.
A kérdező hozzászólása: két kutya jól érezte magát, és lett pár kölykük.:) nem nagy dolog. nem kell leszólni senkit sem ezért. vettem, olcsón, mert a gazdi nem akart annyi kutyát megtartani.:) nekem meg pont szükségem van egy kis kedvencre:) mint egy kisbaba.:) máris imádoom.:)

Nem baj? 8 hetes vagyok, tegnap lett volna aktuális a havim, ha nem lennék babás. Pár csepp vér volt este (azóta semmi), ezt vehetem normálisnak, vagy nem lenne szabad? A hasam amúgy nem fájt, és nem is volt darabos, csak pár csepp halvány piros.

Legjobb válasz: úgy tudom ez az a bizonyos emlékezõ vérzés, a szervezeted össze van zavarodva, hogy most kéne vérezzél, de mégse vagy valami ilyesmi. azt szokták mondani, ha nem jár görccsel akkor semmi baj nincs! pihenj sokat, és ne aggódj azzal többet ártasz! max hétfõn hívd fel az orvosod, hogy õ is meg tudjon nyugtatni! sok pihenést, és jó egészséget kívánok Nektek!

úgy tudom ez az a bizonyos emlékezõ vérzés, a szervezeted össze van zavarodva, hogy most kéne vérezzél, de mégse vagy valami ilyesmi. azt szokták mondani, ha nem jár görccsel akkor semmi baj nincs! pihenj sokat, és ne aggódj azzal többet ártasz! max hétfõn hívd fel az orvosod, hogy õ is meg tudjon nyugtatni! sok pihenést, és jó egészséget kívánok Nektek!
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ! én is hallottam már ilyenrõl, de azért ijesztõbb, ha magadon tapasztalod. remélem tényleg nem jelent gondot! ha esetleg valakinek szintén volt ilyen, annak megköszönném, ha írna, megnyugtató lenne olvasni, hogy nem vagyok egyedül ezzel! :)
Én most lépek a 12.hétbe és kb 6 hetesen jelentkezett ez elõször!Nekem inkább olyan rózsaszínes , sötétebb nyák féleség volt.el is rohantam a dokihoz, de akkor még csak petezsákot látott, és mivel a nagyobbat még szoptatom így semmit nem írt fel.azóta már 2x voltam uh-on, és teljesen jól fejlõddik a babám.Ja és néha még most is elõfordul "ilyen"pici vérzés féleség!Remélem nem lesz baj!
Nekem nincs ilyen problémám viszont már sokat hallottam olyanról, hogy volt akinek végig volt mensese, sõt volt olyan is aki emiatt nem is tudta, hogy terhes.
nekem a 6. héten volt enyha színes folyás és azt mondta a doki, hogy a rendes havi vérzés idején és "normális". De persze csak kis mértékben! Ha erõsödbne, azonnal menj orvoshoz. Nekem elmúlt és nem jött vissza, a napokban szülök.
Nekem is volt a 8. héten, akkor amikor erõsebb napjaim lettek volna a mensinél. Nekem csak reggel jelentkezett az elsõ wc-re menéskor, utána lezuhanyoztam és egész nap semmi, ez ismétlõdött 3 napig, utána semmi. Nekem nem is vérzés volt hanem olyan nagyon sötét barnás morzsalékos folyás. Megijedtem de a dokim megvizsgált és szerencsére mindent rendben talált. A védõnõm is azt gondolta hogy a mensim köszönt vissza. Mesélte hogy nem egy kismamája volt már akit ez végig kísért a 9 hónapon keresztül.
Én mennék a dokihoz. Sosem jó. A mensi a progeszteron emelkedettsége miatt marad el terhességben. Lehet, hogy kevés a progeszteronod. Én egyszer emiatt vetéltem el. A mostani terhességnél már az elejétõkl kaptam a progeszteronpótlást kúp formájában. Tuti nem várnék. Én mindig éjfélkor mentem, és nem bántam meg!! A vérzés sosem jó a terhesség alatt. Attól, hogy vannak ellenpéldák, a többségnél akkor is rosszat jelent. Sok szerencsét!
Szerintem is szólj errõl a dokinak mindenképp. Én is kb. ennyit véreztem a 8. hétben, egybõl fenyegetõ vetélélssel táppénzre is küldtek és feküdnöm kellett. Nem biztos, hogy nálad bármi baj lenne, de nem árt, ha egy doki ránéz. Mindegyik azt mondja, hogy terhesség alatt a vérzés sosem jó. 26h km

6 hetes kismama vagyok, tegnap 38, 8 magas lázam volt, plussz mandulagyulladásom van és nemtudom miért de 110 a pulzusom. Lehet baja a picinek?

Legjobb válasz: remélem voltál orvosnál. sajnos a magas láz nem jó terhessség alatt. Szokták is ajánlani hogy amint kezd felmenni mindneképp csillapitani kell mert árthat a magzatbnak. Minél elöbb beszélj erröl egy nõgyógyásszal ö mit ajánl mi ilyenkor a teendõ. A megfázások meg ilyesmik nem okoznak gondot de sajnos a láz okozhat:(

remélem voltál orvosnál. sajnos a magas láz nem jó terhessség alatt. Szokták is ajánlani hogy amint kezd felmenni mindneképp csillapitani kell mert árthat a magzatbnak. Minél elöbb beszélj erröl egy nõgyógyásszal ö mit ajánl mi ilyenkor a teendõ. A megfázások meg ilyesmik nem okoznak gondot de sajnos a láz okozhat:(
Egyett értek az elõttem szolóhoz. A magas pulzus a láztól lesz. Orvos mindenekelõtt!
Nekem a terhesség miatt alap magas a pulzusom, mindig 100 felett van, de a magas láz nagyon veszélyes. Remélem próbáltad lentebb vinni és elmentél orvoshoz. Terhesen kerülni kell a gyógyszereket, de ez nem vonatkozik a lázra. Olyankor egy lázcsillapító, mint a Panadol, kevesebb kárt okoz, mint a maga a magas láz. Ha még nem voltál orvosnál, sürgõsen menj el!
A kérdező hozzászólása: csak tegnap este volt lázam vettem be láz csillapítót azóta.nemvolt höemelkedésem se
Mindneképp mondd a nõgyógyásznak, mert sajnos lehet belöle gond. Minél elöbb beszélj vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!