Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes Normális, hogy (48 db)

teljesen normális, késõbb rosszabb lesz
A sokszori éjszakai járkálás teljesen normális! Nekem hassm nem fájt ilyenkor, azt sajnos nem tudom.

Terhes vagyok még csak 8 hetes, normális, hogy van folyásom ugye nem fogok elvetélni?

Legjobb válasz: Dehogy fogsz,ez szerintem normális bár ha szaga van,vagy barnás az már nem ok:))!DE ne aggódj

Dehogy fogsz, ez szerintem normális bár ha szaga van, vagy barnás az már nem ok:) )!DE ne aggódj
Persze hogy normális. 12 hetes vagyok és nekem is van kb a 6-7.héttõl. Amíg nem büdi, nem viszket, és nem barnás vagy zöldes, akkor nincs baj. Boldog babavárást!

8 hetes terhes vagyok a doki azt mondta január végén menjek vissza. Normális ez? Annyit mondott a 12 hetes uh-t majd a kórházban csinálják. Pedig nála is van uh és jeleztem is neki hogy hozzá szeretnék járni továbbra is.

Legjobb válasz: A 8.hét után nekem is csak a 11-13 hetn kell mennem Down szürésre,addig azt sem tudom,hogy minden rendben van-e,de ugy látszik ez a normális 10 hetes kismami

A 8.hét után nekem is csak a 11-13 hetn kell mennem Down szürésre, addig azt sem tudom, hogy minden rendben van-e, de ugy látszik ez a normális 10 hetes kismami
Szia!Szerintem nem kell aggódnod.Az én dokim 2 hetente visszahív, pedig jól vagyok - én már arra gondolok, hogy simán lehúz egy vizsgálat/6000ft.Ha nincs semmi panaszod elég a 12.hetes Uh után visszamenned, hogy kiértékelje az eredményed.Nekem is a kórházban csinálják az Uh-t, pedig nála is van. Ha nem szimpatizálsz vele, akkor válts dokit. 12 hetes kismami
a kötelezõ u.h.-ot (12.heti, 18.heti, 36.heti)a kórházban csinálják. nekem havonta kellett a dokimhoz járni.õ adta a beutalókat. sok boldogságot 4hónapos kisfiú anyukája
Szia, nekem magánrendelésen csinálja a 12-13hetes uht, amúgy minden mást majd az sztk rendelõben. Én kértem, hogy ne keljen a kórházba mennem, személyes okokból... Amúgy, ha nem piszkál folyton uhval, és kiírt minden vizsgálatot felvett terhes gondozásba, akkor semmi gond sincs...
Szia, én 6-12. hét között egyáltalán nem voltam dokinál, vagyis beszéltünk de meg se vizsgált, hiába fogadott orvosom, én elment egy magánklinikára a 12. heti genetikai uh-ra mert ott csináltak dvd-t, kombinált tesztet stb. Na csak annyit akartam mondani hogy 6 hétig nem tudtam semmi biztosat a babóról, de nem volt semmi probléma szépen fejlõdött:) 14 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat.

Az normális, hogy 8 hetesen 18, 8 mm a babám? Nem túl pici vagy nagy?

Legjobb válasz: Az én babám 7 hetesen 13 mm volt. Ez teljesen jóméret 8 hetesen!:) www.babaszoba.hu----9 hónap. Innen mindent megtudhatsz. Boldog babavárást!:) Egy 13 hetes kismami

Az én babám 7 hetesen 13 mm volt. Ez teljesen jóméret 8 hetesen!:) http://www.babaszoba.hu----9 hónap. Innen mindent megtudhatsz. Boldog babavárást!:) Egy 13 hetes kismami
Nekem 7 hetesen 9mm volt.
Nekem 6 hetesen 10.3 mm volt. Szerintem optimális!

Normális, hogy a 8 hetes yorkim alsó metszőfogai még nem bújtak ki?

Legjobb válasz: ha egyáltalán nem bújtak ki akkor valószínû nincs 8 hetes a kiskutya, vagy foghibás, de nem szokott olyan foghiba lenni, hogy az összes alsó 6 nem bújik ki. Esetleg 1-2 nem bújik ki alul, az foghiba.

ha egyáltalán nem bújtak ki akkor valószínû nincs 8 hetes a kiskutya, vagy foghibás, de nem szokott olyan foghiba lenni, hogy az összes alsó 6 nem bújik ki. Esetleg 1-2 nem bújik ki alul, az foghiba.
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönök minden választ. :)
Hmmm!Én beszéltem a múltkor egy máltai tenyésztõvel, és a 10 hetes kutyáinak még nem bújtak ki a fogai, ezért nem is tudja õket egyelõre eladni. Kistestû fajtáknál elõfordulhat ilyen, de azért kinõ nekik.
8 hetes kölyöknek már bõven kint kellene, hogy legyenek a fogai. Vagy átvertek és jóval fiatalabb a kutyád vagy nem is lesz ott neki foga, ami ugye elég durva foghiba lenne. Pár héten belül kiderül.
Honnan tudod, hogy mennyi idõs? Csak azért, kérdezem, mert a metszõfogak áttörésének ideje 22-25 nap. Vagyis már 4 hetesen kint kellene lennie az összesnek.....
ha érzed akkor semmi probléma!
A kérdező hozzászólása: látom , h ott van az ínye alatt csak már sztem kint kellene lennie...
vagy idõsebb, és kipotyogtatta. Az, hogy 1 , 2 foggal kevesebb van, az elõfordul, foghiba, de hogy 5-tel kevesebb???:)
a hegyüket sem érzed? nincs megdagadva az íny?
6 metszõnek kellene lennie
A kérdező hozzászólása: tévedtem 1 metszõ kint van de 3 nincs
A kérdező hozzászólása: tui 8 hetes és ez alsó négy metszõ nincs kint
ne haragudj de én még ilyet nem hallottam, hogy 10 hetesen ne jöttek volna ki a tejfogak. 3 hetes kortól már simán érezhetõ, és általában akkor kezdenek kijönni. 12 hetes kor körül kezdik el váltani a tejfogakat.

Úgy számoltam 8 hetes terhes vagyok, erre ma az orvos közölte, hogy 5-6 hetes lehetek.10mm az embrió, szívhang nincs.4 nap múlva rendelt vissza. Félek, hogy baj lesz. Szerintetek normálisak az értékek?

Legjobb válasz: Az értékek normálisak, a 4 nap múlvára szóló visszarendelés a szívhang miatt van. Ne aggódj, azzal nem segítesz sem magadon, sem a babán. Ha baj van, akkor úgyis megtudod, ha visszamész, addig segíteni úgysem tudsz rajta. Kitartást kívánok!

Az értékek normálisak, a 4 nap múlvára szóló visszarendelés a szívhang miatt van. Ne aggódj, azzal nem segítesz sem magadon, sem a babán. Ha baj van, akkor úgyis megtudod, ha visszamész, addig segíteni úgysem tudsz rajta. Kitartást kívánok!
Szerintem semmi gond, biztosan csak azért hívott vissza, hogy a szívhangot is hallja, addigra már az is lesz. Az utolsó menszitõl csak a szülés várható idõpontját számolják ki. Nekem 7 hetes terhesen, az uh-n 5 hetesnek írták. 34 hetesen pedig 33 hetesnek, itt már csak 1 hét volt a különbség :) Kíváncsi leszek mekkora lesz a végére.
Nekem dec. 16-án volt az utolsó menstruációm, és 8 hét 5 napos vagyok.Ezt UH-on állapították meg, szóval így van.A terhességet az utolsó vérzéstõl számolják, mert az a biztos. Te már lassan a 9. hétben jársz.
Táblázat szerint a 6. hét végén, 7. hét elején 10 mm-es a baba
Nekem a 4 mm-es babámra mondták, hogy 6 hetes. Nem a petezsákod 10 mm?
Mikor volt az utolsó mensid? Milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid?
A pici mérete inkább a 8 hetes terhességnek felel meg. Én a 7-8. hét között voltam elõször Uh-on. 9, 5 mm volt a Babuci, volt szívhang is.8 hét+1 naposan már 15 mm volt. Szerintem 5-6 hetesnek nagy a baba.Próbálj megnyugodni!
Akkor az 5-6 hét az jó.Számolj utána.Reméljük, hogy lesz szívmüködés a köv.kontrollon.Ha mégsem keress fel egy másik dokit nézzen meg ö is.Nem szabad egyböl feladni. Szorítok nektek.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó mensim december 14én volt, ezért gondoltam, hogy 8 hetes, de a megtermékenyülés január 2án lehetett, mert elõtte nem voltunk úgy együtt a párommal.
Szia! Akkor mi pont egyidõsek vagyunk(+/- 1-2 nap)!. nekem 6hetes 6naposan volt 9.3mm, volt egy kis szívhangom, és csak 10 hetesen kell visszamenjek. Ez szerintem normális, ne aggódj!

8 hetes terhesen elöfordul hogy a hasam picit fájdogál olyan mensisen és mind a két oldalon szurkálgat néha. Normális ez? és mitöl van?

Legjobb válasz: Nomrális. Növekszik a baba is meg a méhed is. Nekem a 8-9. hét körül volt egy nagyobb fájós hullám, meg a 15-16. héten. Most leszek csütörtökön 17 hetes. :)

Nomrális. Növekszik a baba is meg a méhed is. Nekem a 8-9. hét körül volt egy nagyobb fájós hullám, meg a 15-16. héten. Most leszek csütörtökön 17 hetes. :)
Igen. Nõ a méhed, nyúlnak a méhtartó szalagok. Fog ez még jobban fájni, tüsszentéskor, köhögéskor is bele fog sajdulni. Amíg a méhed nem görcsöl és nem vérzel, nincs okod aggodalomra. 22h km
A kérdező hozzászólása: Köszi kicsit megnyugodtam.

8 hetes kismami vagyok, normális, hogy változó a mellfájás illetve a hányás émelygés, ugye nincsen semmi baj?

Legjobb válasz: Szia!Én is 8 hetes vagyok,nálam is teljesen változó a dolog.Eddig csak émelygés volt,de két napja a nap bármelyik szakaszában képes vagyok hányni.Nyugodj meg,ez mindenkinél más,minden rendben veled.

Szia!Én is 8 hetes vagyok, nálam is teljesen változó a dolog.Eddig csak émelygés volt, de két napja a nap bármelyik szakaszában képes vagyok hányni.Nyugodj meg, ez mindenkinél más, minden rendben veled.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!! Boldog babavárást, vigyázz magadra!!
Köszönöm!Neked is minden jót és boldog babavárást kívánok!
Szia!Én 28 hetes kismami vagyok és kb a 4 hónapig ezekkel a panaszokkal küzködtem!Alig bírtam dolgozni, most hagytam abba kb 2 hete:(Ha reggel felkelsz egyél egy kis kekszet és igyál egx pohár vízet, lassan keljél fel, ha lehet pihenj sokat, és egyél kevesett, de többször!Remélem tudtam segíteni!Boldog babavárást!
teljesen normális! ha nagyon szenvedsz tole, gondolj arra, hogy azért van, mert benn fejlodik a pici, aktiv :D ne aggodj :) és gratulálok
ja, igen, sokan irjak hogy a pocid sose legyen teljesen ures se teljesen tele, az allitolag segit az emelygesen meg a hanyason (nekem semmi valtozas nem volt, de azert jo volt, hogy reggelente mielott felkeltem bekaptam egy kekszet, pihentem egy 5 percet..lehet, hogy csak placebo volt :) )
Teljesen normalis. Kb. 12-14 hetesen majd uj erore kapsz! :)
Én minden nap 3 órát aludtam délután úgy, hogy az éjjelt átaludtam :) Ne aggódj, pár hét és elmúlik. 33hkm
Képes voltam egyhuzamban 15 órát aludni :) Valahogy a 10. hét után kezdett jobb lenni, de még mindig 80/50 volt a vérnyomásom. Pihenj, amennyit csak tudsz!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát köszi lányok. :) ) Akkor marad az alvás és remélem elmúlik ez a téli álom.... :) )
Igen normális, én is így voltam végigaludtam az éjszakát de megfõztem és alig vártam már , hogy lefekhessek egész du aludtam. Mindig iszonyú fáradtnak éreztem magam. 11-12 hét amire elmúlt. 23+4 km

8 hetes vagyok és ma azt vettem észre hogy sok a folyásom! Ez normális?

Legjobb válasz: Igen, ha szagtalan és színtelen, akkor ez így normális. Gratulálok a babóhoz. 10 hetes kismama

Igen, ha szagtalan és színtelen, akkor ez így normális. Gratulálok a babóhoz. 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Színe az sárgás..
1. válaszoló vagyok. Ne aggódj, nekem is ilyen, terhesség idején természetes a bõvebb folyás
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ a jövö héten megyek megint dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!