Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes és néha elég (2 db)

8 hetes vagyok és néha elég erős a folyásom, ez normális?

Néha kissé er?s sárga, hol picit barnás szín?... volt már másnak is hasonló tapasztalata? Amúgy nincs panaszom, nincs viszketés, sem görcs, de mégis, normális?

Legjobb válasz: Barnás?Azért ez nem jó.Próbálj meg sokat pihenni,neh a kicsi lássa kárát.No meg a sárga folyás sem az igazi.Az áttetszõ,vagy tejszerû az ami teljesen természetes.Mokor legközelebb mész dokihoz említsd meg neki.

Barnás?Azért ez nem jó.Próbálj meg sokat pihenni, neh a kicsi lássa kárát.No meg a sárga folyás sem az igazi.Az áttetszõ, vagy tejszerû az ami teljesen természetes.Mokor legközelebb mész dokihoz említsd meg neki.
Én is 8 hetes vagyok. A védõnõ és a doki is azt mondta, hogy a fehéres-halványsárgás, nem szúrós szagú folyás teljesen normál, a többit meg kell nézetni dokival. Nekem is van rendszeresen világos, holnapután megyek a dokihoz, kifaggatom.
Szia! Nekem is ilyen gondom volt kb 2 hete, és amikor a dokim megvizsgált a zárt méhen kívül, kicsi fehér hólyagokat láttunk bent. Erre kaptam DALACIN C 300mg.os kapszulát, meg a dokim féle kis hüvelygolyócskákat, amiket õ csinált. És ma hívott az eredményekkel, csak ezt kell feltennem , meg a gyógyszert 3x1et kell szednem. Remélem neked is elmúlik mint nekem!!! 7hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: Hát, legközelebb csak 2 hét múlva kell mennem hozzá, remélem nem lesz addig semmi gond!
Nekem is ez a panaszom, csak az enyem sötetbarna volt.Baj van?7hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt egyszer kissé "csoki", de amikor felhívtam a dokit a barnás folyás miatt, azt mondta, hogy ha nincs erõs vérzés és görcs, akkor nem hiszi, hogy gond van!

Én néha teljesen feladom! 8 hetes a manó és eddig ez a szoptatás egy küzdelem nekem! Hol elég neki a cici hol nem! Nem áll be rendesen! Teljesen elvagyok keseredve! 2 mellből szoptatok pedig! Mindent eszek iszok alszok! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia.Mi 4 hetesek vagyunk,és ugyanez a probléma.van hogy 3 napig elég neki a szopi 1 mellbõl,aztán meg nem elég a 2 se.én pótlást adok olyankor,de már én is kezdem feladni.egy darabig azt hiszem,hogy na végre oké minden,aztán mégse.nem tudom meddig próbálkozok,már egy párszor elhatároztam,hogy kész,nem adok neki cicit,mert úgysem elég,de aztán sajnálom,mert tudom hogy hiányzik neki a cici.de majd csak alakul a dolog... üdv!

Szia.Mi 4 hetesek vagyunk, és ugyanez a probléma.van hogy 3 napig elég neki a szopi 1 mellbõl, aztán meg nem elég a 2 se.én pótlást adok olyankor, de már én is kezdem feladni.egy darabig azt hiszem, hogy na végre oké minden, aztán mégse.nem tudom meddig próbálkozok, már egy párszor elhatároztam, hogy kész, nem adok neki cicit, mert úgysem elég, de aztán sajnálom, mert tudom hogy hiányzik neki a cici.de majd csak alakul a dolog... üdv!
Ne add fel! Én is két mellbõl szopotatok, és néha olyan, mintha kevés lenne neki, de szépen gyarapodik a súlya, igy nem lehet kevés. Ha hizik a pici, akkor semmi gond. Legfõképp ne idegeskedj, az rossz. Én már semmit nem eszek, iszok, (homeo bogyók, szoptatós teák) néha sörözök, az megdobja a tejtermelést. Az sem baj, ha sûrûn szopik, mert akkor több tej lesz. 3 hónapos kislány anyukája
Szió! Fejni nem próbáltál még? A volt osztálytársam hitt a védõnõjének, hogy a kereslet-kínálat elve alapján nem kell fejnie. Így is tett. De mikor a kisfia 3 hónapos lett, már a napi 5 étkezésbõl egyet pótolnia kellett. Ekkor elkezdett fejni, és kb. 2 hét múlva már csak anyatejet kapott a babája, mivel a fejés hatására annyival több tej termelõdött a melleiben. Én 5 hónapig fejtem minden szopcsi után, és 6 hónapig kizárólag csak anyatejet kapott a kislányom. Kitartás!!! Ne add fel, hiszen az anyatej a legjobb neki! ZIta

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!