Találatok a következő kifejezésre: 8 hetes és ma (54 db)

8 hetes terhesen ma nem hallottak szívhangot, a méretek is kicsik. Azt mondták, várjak 5 napot, és menjek újra. De mire? Nem lesz ebből baj?

Legjobb válasz: Ne idegeld ki magad! Ez a legfontosabb!!! Mi kezdetben hetente(!) jártunk ultrahangra és sosem mondta az orvos, hogy miért. (8 hetesen vették észre, hogy ott van a drága. Amugy akkor is mentünk el orvoshoz elõször) Engem az megnyugtatott, bár semmit se láttam belõle. az elsõ 2 hónap maga volt a pokol, hánytam, szédültem, 1-2 óráig fel se bírtam kelni az ágyból. Majdnem összeestem, olyan gyenge voltam. És, most itt van. Bíztam benne, õ maradni akart. :))

Ne idegeld ki magad! Ez a legfontosabb!!! Mi kezdetben hetente(!) jártunk ultrahangra és sosem mondta az orvos, hogy miért. (8 hetesen vették észre, hogy ott van a drága. Amugy akkor is mentünk el orvoshoz elõször) Engem az megnyugtatott, bár semmit se láttam belõle. az elsõ 2 hónap maga volt a pokol, hánytam, szédültem, 1-2 óráig fel se bírtam kelni az ágyból. Majdnem összeestem, olyan gyenge voltam. És, most itt van. Bíztam benne, õ maradni akart. :) )
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ma volt uh, holnap reggel 7-kor mennem kell a mûtétre.Ez van.Én éreztem, hogy ennek már vége.Remélem, senkinek nincs gond, aki túl van ilyenen.Vigyázzatok magatokra, és mindenkinek kívánom, hogy soha többé ne kelljen ezt átélni!!!!
nagyon sajnálom:(
Sok erõt kívánok Neked:(
Szia! :( Nagyon sajnálom én is! :( Nekem is volt missed ab-om, és 4 hónap múlva megfogant utána a kislányom. Írjál majd, ha túl vagy rajta! Talán tudunk is segíteni egy kicsit, hogy túllegyél rajta Te is!
A kérdező hozzászólása: Túl vagyok a mûtéten...10 percig tartott, nem fáj a hasam, csak gyengén vérezgetek.Remélem, ezután sem lesz baj.Ma 3 ilyen beavatkozás volt a kórházban...szomorú.Azt mondta a doki, hogy mostanában gyakran elõfordul.Köszönöm nektek a bíztatást!!!!
Szia. A tegnapi 14:35-ös vagyok. Sajnos ez nagyon gyakran elõforduló baj, nemcsak mostanában. Anyukámmal, keresztanyámmal, és szinte az összes barátnõmmel megtörtént, persze velem is egyszer. :( De nekem a dokim pld. azt mondta, hogy missed ab után (két-három hónap várakozási idõ letelte után) sokkal könnyebb teherbe esni, mert a szervezet (méh) még "emlékszik" a feladatára, hogy nemrég még terhes volt... valami iylesmit magyarázott. De jól magyarázott, én magamévá tettem ezt az elméletet, és a 2. próbálkozásra újra terhes lettem. Kívánok mielõbbi regenerálódást testileg (de fõleg lelkileg), és újra eljön a várva várt állapot meglátod! :)
Hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Testileg teljesen oké, se görcs, se vérzés már tegnap óta.Lelkileg is alakulok, de ma megint lelombozódtam.Lementem a boltba, és szörnyû hírt hallottam.20 hetes kismama, minden oké, már mozog a baba.Aztán egyszercsak nincs szívhang, megállt a baba szíve...Borzasztó!!!!
Sajnos ez így van (lesz is még egy darabig). Nálunk meg beteg baba fog születni a baráti körben nemsokára (szívbeteg), de már nem lehetett elvetetni :( Súlyos a baj, de mostmár meg kell szülni. Annyira rossz dolgok ezek. Örülök, hogy alakulgatsz, rendbe fogsz jönni, vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: Este még egy rossz hírt hallottam:egyik távoli rokonunk 3 hónapos, és ikreket várt.Tegnap elvetélt...Mi a fene van most????Mi ez a sok vetélés???
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Hogy vagytok?Remélem, mindenki jobban van.Én túljutottam rajta.Várom a 6 hetes kontrollt, remélem, minden rendben lesz!
Ok, várjuk a fejleményeket, és NAGYON-NAGYON SZORÍTUNK Nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a vígasztalást, nagyon aranyosak vagytok.Szerintem, még jönni fogok addig, mindenképp megírom, hogy mi volt.
:( Jaj de sajnálom... :( Nálam a 6 hetesen nem hallották, és kicsi is volt a mérete. Aztán egy hét múlva sem, és 8 hetesen sem. A mérete nem nõtt, a petezsák viszont ellapult. Nálam missed ab lett a vége. 8 hetesen már bõven kell(ene) szívhangnak lennie. Biztos hogy 8 hetes?
Attól is függ, milyen az uh minõsége, ki csinálja. Ha béna a gép és az orvos, akkor talán azért (nem hallotta vagy nem találta a pulzáló szivet?) Egyébként ezen kívül semmit nem mondtak? A másik verzió is sajnos benne van a pakliban, de remélem csak a gép volt vacak...
2. vagyok. Én elmennék egy másik utrahangoshoz is.... ha ki bírod várni az 5 napot, ok... de tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz ez. Elsõ babád?
A kérdező hozzászólása: Második baba.Két doki is megnézett, a rendelõben is és a kórházban is.Az elsõ már küldött volna a kaparásra, de a második nem engedte, mivel se vérzés, se görcs.Azt mondta, várjunk még.
nem akarlak elkeseríteni de 8 hetesen kellene már szívhangnak lennie. és ha azt mondták a méretei is kicsik lehet elveszíted. de próba szerencse. azért ne éld bele magad sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Én már felkészültem a legrosszabbra...
2. vagyok, meg a 4. megint. Nálam kb. a 9. héten került sor a mûtétre, és 6 hetesen állapították meg, hogy nincs szívhang és kicsi is... Méga mûtét elõtt is megnézték uh-val a biztonság kedvéért, de sajnos nem. Nálam sem volt se görcs, se vérzés, a mûtét elõtt fél órával kezdtem el picit vérezni, már a kórházban.
A kérdező hozzászólása: Hogy zajlott le a mûtét?És utána milyen volt?Persze a lelki oldalát sejtem...de pihenni kellett utána)Nem volt gond?Köszönöm, és ne haragudj, hogy kérdésekkel bombázlak...
Szia Én tegnap voltam 7 hetes. Elsõ uh-on 2 hete még csak petezsák volt, semmi életjelenség. Tegnapra hivott vissza, és ugyanakkora petezsák volt, semmi mást nem látott. Azt mondta valószínû nem fejlõdött tovább, de másnap ránéz a kórházi uh-al. Én már a legrosszabbra készültem, éhgyomorra mentem, hogy akkor utána mûtét.. Oda sem néztem a monitorra, de felém fordította, és ott volt, vert a szíve. :) Szorítok neked!!
Szia! Én a helyedben azért még nem adnám fel teljesen. Nálam 7 hetesen volt elõször szívhang, 6 hetesen a doki még a terhességben sem volt biztos. A mai napig a baba 1, 5 héttel kisebb, mint a számított kora. Ennyi volt az össz probléma. És a szép az volt, hogy pénteken még nem volt szívhang, keddre azonban megjött! :) Ilyenkor minden egyes nap sokat számít, nemhogy majd egy hét! Kitartás, és sok erõt kívánok Neked! 27 hetes kismama
17:01-es vagyok. Várjunk még pár napot, várjuk ki azt az 5 napot, hátha nem lesz szükséged arra, hogy zajlik egy ilyen mûtét? :) Jó? Én is reménykedem és nagyon drukkolok Neked!! Ha mégis kell, akkor válaszolok elõtte erre a kérdésedre, ne stresszelj. (amúgy nem volt egy nagy ügy testileg... délben csinálták, 6-kor már otthon voltam este).
szerintem a sok stresz a hajtás a mai világban ami ezeket okozza

Barátnőm 6 hetesen volt Uh-on ahol minden rendben volt. Kivéve volt egy kis bevérzése. Ma 8 hetes és rózsaszin folyása van, nagyon fél hogy elveszíti a babát! Mitől lehet ez a rózsaszín folyás?

Lehet köze a bevérzéshez??? Vagy esetleg nem akar maradni a baba??? Semmit nem érez, nem görcsöl a pocija stb....

Legjobb válasz: Ha az ultrahang szerint él a magzat,akkor oké! De ez veszélyeztetett terhességet jelent! Óvatosság és bocsi,de szerintem no sex. A többit dokival inkább.

Ha az ultrahang szerint él a magzat, akkor oké! De ez veszélyeztetett terhességet jelent! Óvatosság és bocsi, de szerintem no sex. A többit dokival inkább.
Rohanjatok a dokihoz, ha ezt eddíg nem tettétek meg.
Lehet köze a bevérzésnek, nekem is volt 6 hetesen vették észre, és egybõl eltiltott a sextõl az orvos.Szerintem menjen el a barátnõd az orvoshoz, nekem is úgy távozott a haematoma hogy picit vérzett a 8.hét végén, de nehogy más miatt legyen.Ja és fekvés!22 hetes kismami
Én pont igy voltam, nem egész 6 hetesen bevéreztem és látszott is az uh-on, egy jó derék folt a méhemben. Nagyon megijedtem, mondta a doki, hogy ha jól fejlõdik a terhesség akkor el kell hogy nyomja a bevérzést, de persze forditva is elsülhet.Szerencsére nem igy történt. Bár még 8 hetesen is látszott egy picit, utána viszont teljesen felszivodott. Kaptam Duphastont mivel az elõzõ összes terhességeimnél nagyon sokat barnáztam. És még igy is volt barnázásom 1, 5 hete is, csak annyiban segitett a tabi, hogy sokkal kevesebb és csak halvány barna volt. Most már átléptük a 15. hetet, remélem minden rendben lesz. Barátnõd nyugodjon meg! Pihenés, no szex és ha egészséges a baba akkor úgyis maradni fog! Amint látod nem kell feltétlen hogy rosszat jelentsen a barnázás, bár mig nem volt 2 gyerekem addig én is mindig rettegtem. 2 egészséges lányka anyukája és 15 hetes km Sok sikert neki! :-)
A kérdező hozzászólása: 6 hetesen élt a baba, azóta eltelt 2 hét. Nagyon remélem minden rendben van!!! Köszi a választ.
szerintem nem ártana neki ha kapna terhesség megtartó gyógyszert.bár nekem ilyen gondom soha nem volt, de ilyen esetekben azt szoktak felírni nem??
A kérdező hozzászólása: Ma voltunk uh-on minden rendben van a babával:-) És a bevérzés is megszünt. Köszönjük a válaszokat!

Ma voltam ultrahangon és az orvos a hasin és a hüvelyin is látott babát, de nem volt szívhangja.8 hetes terhes vagyok, de a magzat még csak 6 hetes. Azt mondta a doki hogy 1 hét múlva menjek vissza. Aggódom. Szerintetek nincs semmi baj?

A hasi ultrahangon jobban látszott a baba. A hüvelyin csak egy pontnak.

Legjobb válasz: 8 hetesen elvileg lennie kell szívhangnak. Ha 8 hetes vagy, az 8 hét, mert a terhességet az elõzõ mensitõl számítják, szóval akkor a babád 8 hetes, hacsak nem pont a menses elõtt fogant, pár nappal. Akkor lenne 6 hetes. NEm akarok károgni, de sajnos elõfordulhat hogy nem fejlõdik a baba.

8 hetesen elvileg lennie kell szívhangnak. Ha 8 hetes vagy, az 8 hét, mert a terhességet az elõzõ mensitõl számítják, szóval akkor a babád 8 hetes, hacsak nem pont a menses elõtt fogant, pár nappal. Akkor lenne 6 hetes. NEm akarok károgni, de sajnos elõfordulhat hogy nem fejlõdik a baba.
Nyugi! Én ugyanígy voltam, és napokon belül szülök. ;-) Nem középidõben fogant, hanem késõbb! Az én Babám, több mint két héttel. Majd 12. heti uh-n "belövik" a korát!
Elképzelhetõ hogy késõbb volt a peteérésed, nem középidõben. Szurkolok hogy ez a variáció legyen! Nálam is mensi szerint 1 héttel több lett volna, de én tudtam hogy mikor fogant, ezért a dokinak 1 héttel késõbbi utolsó mensi idõpontot mondtam emiatt, és hát igazam is lett :) A kiírt napon született :)
A kérdező hozzászólása: A terhesség kora nem egyenlõ a magzat korával. Ezt az orvos mondta. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, míg a magzat korát a peteéréstõl. Nagyon félek és izgulok hogy lesz-e 1 hét múlva szívhang. Remélem tényleg nincs baj.
én pont így voltam...8 hetesen 6 hetesnek felelt meg a mérete...3mm-es volt....missed ab lett belõle mert sajnos 1 hét múlva sem volt szívhang..... Neked remélem nem ez lesz!!! drukkolok!
ne haragudj, nem értem...8 hetes terhes vagy, a baba meg 6 hetes? Ha 6 hetes vagy, akkor még nem késõ, hogy legyen szívhang, egy hetet tényleg várni kell:-) ne aggódj, jövõhéten már hallhatod:-)
a kérdezõnek igaza van. a terhességi korból le szoktak venni 2 hetet és az a magzati kor. mivel ugye a 14. napon van peteérés normál esetben, tehát az elsõ 14 napon nem él a baba semmilyen formában. bár az egy másik kérdés, hogy hogyan mondta a doki a babaára ezt a hat hetet. hogy hat hetes terhesség méreteinek felel meg, vagy hogy az embrionális kornak. ha nyolc hetes vagy és hat hetes terhességi kornak felel meg a magzat mérete, nah akkor az nem jó. bár abban igazuk van a válaszolóknak, hogy 8 hetesen már kellene lennie szívhangnak. persze vannak kirívó esetek, reméljük a tiéd is az lesz. nekem 6+4-en nem volt, aztán 7+5-ön volt. sok sikert és kitartást!
Nekem a 6 hetes UH-on (hüvelyin) 6 mm-es volt az embrióm és gyönyörû színhangja is volt..reménykedjünk, hogy neked is lesz 1 hét múlva!!Ne idegeskedj, mert azzal is árthatsz neki.Most nyugodj meg, pihenj sokat, és imádkozz, hogy minden rendben legyen!!Drukkolok nektek!! 10 hkm
Én mikor pozitívat teszteltem direkt vártam míg be nem töltöttem a 7 hetet és utána mentem orvoshoz 7+3napos voltam és szép szívhangja volt. 12hetin hallottam is :)
nekem is 2 héttel kisebb volt a baba a terhességemhez képest, missed ab lett a vége.
Nekem 6hét + 6 napon volt szívhang ez a terhességi kor volt és mivel mértem a hõmet, középidõben fogant, így 5 hetes volt a magzat, ha Ti így számoljátok, de minden uh papíromon az utolsó menstruáció 1. napjától számítják a terhességi kort és szülésnél is ez a mérvadó. 3 hónapos Manó anyukája
nekem sem volt még a 6 hetesen, de a héthetesen már volt. Mivel nem minden baba a ciklus közepén fogan lehet ez a 8-6 hét mizéria. Ezért szokták ált azt mondanio, h 8 hetesen legyen az elsõ uh, mert akkor már mindenkinél van szívhang. Azon ne aggódj, h most még nem volt, senki sem egyforma. Ha meg mégsem él, úgysem tehetsz semmit. De még ne vonj le nagy következtetéseket, mondom, nálam is csak a 7. héten indult be, és most már 4 éves, és semmi baja nem volt a terhesség alatt sem

Ma voltam uh-on. Az uh szerint 6 hetes vagyok, ha viszont kiszámoljuk 8 hetes. Ez mitől lehet? És most akkor 6 v 8?

Legjobb válasz: Mert az utolso menstruacio elso napja szerint szamoljak a terhesseget.Pl.ha augusztus 14 en kezdodott az utolso akkor ma vagy nyolc hetes,pedig kb.ra ket hetre termekenyultel meg.

Mert az utolso menstruacio elso napja szerint szamoljak a terhesseget.Pl.ha augusztus 14 en kezdodott az utolso akkor ma vagy nyolc hetes, pedig kb.ra ket hetre termekenyultel meg.
Uh-on a méretek alapján számolnak, így 6. hetét éli a baba. Orvosilag a terhesség 8 hetes. Mivel azt az utolsó mensitõl számítjuk.
nekem is két hét eltérés volt. amikor a nódokim a vérzésem alapján számolta akkor 12hetes voltam, de az uh-n 10hetes, és nekem azt mondták, hogy az uh számit.hát nem tudom
A kérdező hozzászólása: Köszi.Ez nem jutott volna az eszembe!
nekem úgy tûnik fordítva mondod.. Az utolsó mensid elsõ napja óta eltelt 8 hét ha jól gondolom.. Az ultrahang pedig a baba mérete alapján adja meg a terhességi hetet..tehát ha az uh azt mondta 6 hetes a terhesség, akkor azt jelenti, hogy valami miatt két hét az eltérés.. Ez ilyenkor lényegtelen, az a fontos, hogy a szívhang meglegyen és tudd az utolsó mensi idejét..a 12 hetes uh-n pontosítják majd a terhességi kort , akkor már jobban megállapítható.
Nekem is csináltak 6 hetesen 8 hetesen és 10 hetesen UH-ot. Elõször az mondták Nekem is hogy a 8 hetes 6 hetesnek felel meg, a 10. héten pedig utolérte magát és akkor már 10 hetesnek mondta a doki. Nyugi a következõ Uh már jobb lesz.
Nekem is így volt, de 12 hetsen már 12 hetes voltam mensi és baba kora szerint is!

Ma voltam uh-on es 6hetes és 4 naposnak mondta a doki de a mensihez képest 8 hetesnek kéne lennem! Kis szívhangot észlelt a gépen de kisebb a koránál a magzat ez nagyon aggaszt! Szerintetek ez nem jó jel?

Legjobb válasz: 3-4 hét eltérés már aggasztó lenne!! (nekem 2-3 hetesnek mondta a doki a 7. héten az elsõ vetéléssel végzõdõ terhességet,3-4 hetesnek pedig a 2. vetéléssel végzõdõ,szintén 7 hetes terhességet!) Neked valószínû,hogy csak késõbb volt peteérésed! Nekem,rendszertelen volt a menstruációm az utolsó szülés óta,és a menstruációtól számolva 10 hetesnek kell volna lennem,az uh-n viszont 8+4 hetes babát látott... Ami a vélt fogantatástól számolva sem jött ki sehogy! Ne aggódj!! Minden rendben van!! Majd pár hét múlva a 12. heti uh-n meglátod!! :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3lányos,11hkm

3-4 hét eltérés már aggasztó lenne!! (nekem 2-3 hetesnek mondta a doki a 7. héten az elsõ vetéléssel végzõdõ terhességet, 3-4 hetesnek pedig a 2. vetéléssel végzõdõ, szintén 7 hetes terhességet!) Neked valószínû, hogy csak késõbb volt peteérésed! Nekem, rendszertelen volt a menstruációm az utolsó szülés óta, és a menstruációtól számolva 10 hetesnek kell volna lennem, az uh-n viszont 8+4 hetes babát látott... Ami a vélt fogantatástól számolva sem jött ki sehogy! Ne aggódj!! Minden rendben van!! Majd pár hét múlva a 12. heti uh-n meglátod!! :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3lányos, 11hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó szavakat , remélem minden rendben lesz már van egy 6, 5 éves fiam de nála minden olyan jól ment. Most a doki sem volt olyan lelkesítõ ezért nagyon elszomorodtam.
Nekem 9+6nál volt 8hetes uh szerint, de én biztosra tudom melyik nap fogant, de a 12.heti uh-n már 15hetes lett. Nyugodj meg semmi baj, ha gáz lenne a doki szólt volna :-) 31hkm
Nekem is nagyjából ilyenkor nézték, egy héttel volt kisebb a baba. Aztán a 12. hétre behozta, most tartja a korát. Ne aggódj, még simán behozhatja.
egy picit késõbb foganhatott, nem középidõben. Nálunk is ez volt az elsõ babánál, rá is húzott 1 hetet végén és így idõben született. Ne aggódj, ha valami gond lenne, a doki szólt volna.
A mostani dokik elég bunkóak tudnak lenni néha! Ne aggódj, nekem is kisebb volt, de nekem már a 9. hétre behozta méretét. :) Neked is befogja, vagy egyszerûen a doki mondott hülyeséget. Az is megesett már nálam.

Ma voltam uh-on és nagyon elbizonytalanítottak. Naptári számítás szerint 8 hetes terhes vagyok, uh vizsgálat alapján 4-5 hetes, 10 mm-es petezsákkal, melyben életjel még nem látható. Ez egyértelműen rossz jel?

Legjobb válasz: Szia Eppen az elobb irtam vkinek,h nalam az volt,amikor kiderult,h babas vagyok akkor az orvos Uh-n megnezett es nem latott mast csak petezsakot/nem volt szivhang/ akkor O azt mondta,h 5 hetes a baba. Aztan most voltam nala hetfon /5 het telt el/ es nem 10 hetes mint ahogy kene a naptar szeritn hanem csak 9 hetes.Vszinu,h mivel ossze vissza volt a menszesz hol 28 hol 37 napra ,es volt h ki is maradt ,ezert O is a naptarra tudott hagyatkozni amig a babat meg nem latta hetfon es a meretebol mondta , h 9 hetes. Szerintem ne aggodj,ha nagyon bizol az orvosodban akkor varj,gondolom visszarendelt,ha viszont annyira nem vagy benne biztos keress fel masik orvost.En tudok ajanlani neked ha erdekel. Es nyugi nem lesz semmi baj.

Szia Eppen az elobb irtam vkinek, h nalam az volt, amikor kiderult, h babas vagyok akkor az orvos Uh-n megnezett es nem latott mast csak petezsakot/nem volt szivhang/ akkor O azt mondta, h 5 hetes a baba. Aztan most voltam nala hetfon /5 het telt el/ es nem 10 hetes mint ahogy kene a naptar szeritn hanem csak 9 hetes.Vszinu, h mivel ossze vissza volt a menszesz hol 28 hol 37 napra , es volt h ki is maradt , ezert O is a naptarra tudott hagyatkozni amig a babat meg nem latta hetfon es a meretebol mondta , h 9 hetes. Szerintem ne aggodj, ha nagyon bizol az orvosodban akkor varj, gondolom visszarendelt, ha viszont annyira nem vagy benne biztos keress fel masik orvost.En tudok ajanlani neked ha erdekel. Es nyugi nem lesz semmi baj.
Szia...nem jelent feltetlenul rosszat....gondolj arra, hogy lehet kesobb volt a peteeresed mint ahogyan a "nagykonyvek" megirjak es a foggantatas is kesobb lehetett.Akkor meg logikus lenne, hogy ennyi idos legyen. Amugy egy "igazi" 8 hetes terhessegben latszik mar szivveres is....
Szia! Elöször is nyugodj meg, lehet hogy nem akkor fogant a baba mint ahogy Te gondolod. Persze más a helyzet ha 1oo %ig biztos vagy a dologban. Sajnos nekem volt egy terhességem ahol a 8. héten csak a petezsákot látták és a végén müszeres befejezés lett a vége. Drukkolok, hogy Nálad ne igy legyen. Az orvosod biztos visszarendelt egy késõbbi idõpontban.
Szia! Szerintem nincs tul nagy baj! Én is hasonlóan jártam. A védõnõ szerint már 8 hetes voltam, és mikor az elsõ ultrahangon voltam nem találtak szívhangot, és visszarendelt 2 héttel késõbb. Akkor már mindent rendben talált. Úgy tudom, hogy a szívmûködés a 7-8. héten indul meg, vagy legalábbis akkor hallható. Nyugodj meg! és Gratula a babához!

Mindenkinél leesik a hő egy idő után? Vagy baj van? 5 hetes 3 napos vagyok és ma reggel a hőm nem 37 volt hanem 36, 6 De fokozatosan esett le. Elötte két napig 36.8 volt. Mi lehet? Gond van?

Legjobb válasz: Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37,1-rõl kezd vissza esni 36,8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.

Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37, 1-rõl kezd vissza esni 36, 8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is egy kicsivel késõbb megmértem és 37 volt. A cicim viszket néha bele-beleszúr és étvágytalan vagyok.Most a hõm 37, 4 Remélem minden rendben mindkettõnknél.
Szia! Még a tegnapi elsõ válaszoló vagyok. Reggel elsõre 36, 8-at mértem, aztán kis idõ múlva 37, most du megint 36, 8. Viszont semmi tünetem nincs, se hányinger, sem mellfeszülés, komolyan aggodok.
A kérdező hozzászólása: Megmértem a hõmet, 36.7 Majd írd meg Te is elsõ válaszoló!! Köszönöm a válaszokat!
Kb az 50. naptol (mindenkinel mas, kinek elobb kinek kesobb) visszaall a ho a normalis homersekletre es ott marad mar szulesig. Igy nem kell megiedni!:D Teljesen normalis!(sok sok terhes gorbe tapasztalatabol mondom, es persze a sajatombol is ) 28 hetes kismami
Teljesen normális, hogy leesett.Nekem pl. már annyira lent van, mint PÉ elõtt, és semmi baja a kicsinek. 16 hetesek vagyunk már. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: elolvasgatom! Akkor reggel! Pihenj Te is! :)
MÉg annyit, hogy ha kimerült az ember lánya, az lenyomhatja a hõt jócskán. Pihenj amennyit tudsz!
A 37, 4 nagyon jó. Nekem mindkét fajta mérõm van, már be fogok golyózni a sok mérésbe :-) Csak beütöttem a google-be, hogy hõmérséklet a terhesség alatt és ott a találatokat olvasgattam. Majd akkor holnap irjuk meg kinek mennyi volt a hõje! Szius!
A kérdező hozzászólása: Melyik oldalon olvastad? Elolvasnám én is!
A kérdező hozzászólása: Senki mást nem érdekel ez a téma csak minket. :( Higanyossal mérem, most én is megmértem kíváncsiságból bár a reggeli számít de most 37, 4 mint eddig minden nap. Nem vagyok megfázva, nem vagyok beteg... Csak kimerült. Lehet hogy ezért volt alacsony? Reggel megmérem majd és megírom! Írd meg Te is!
Az elsõ és eddig egyedüli válaszoló vagyok. Nem lehet, hogy esetleg keveset aludtál és kimerült vagy? Most olvastam hõmérõs oldalakon, hogy sok esetben a hõ leesése ellenére a terhesség meg maradt. Én most megmértem kíváncsiságból (tudom, hogy reggel kell)és most meg 37. Digitális a mérõd, mert az le is merülhet ám! Próbálom nyugtatni magunkat....
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem hogy minden rendben lesz. Volt már valaki így?
szia!így 2 év távlatából elmondod hogy sikerült-e a baba?:)

10 hetesen megakar a dokim manuálisan vizsgálni, nem korai? 8 hetes 2 napos vagyok, ma voltam uh-n és ezt mondta.

menjek 2 hét mulva megvizsgál. volt 2 vetélésem féltem a babát, korainak találom, én ugy gondoltam nem megyek csak a kötelez? 12 hetire és ha akkor megvizsgál az már csak nem okoz gondot. titeket mennyi idösen vizsgáltak meg igy,

Legjobb válasz: hat hetesen mind két terhességnél a méh növ. nézte - tapintotta ki - tiz hetesen a második babánál is. nem kellemetlen mert csak megnyomogatja a méhet annak a helyzetét nézi

hat hetesen mind két terhességnél a méh növ. nézte - tapintotta ki - tiz hetesen a második babánál is. nem kellemetlen mert csak megnyomogatja a méhet annak a helyzetét nézi
Engem is vizsgált már hat hetesen is, tíz hetesen pedig csinálta a rákszûrést!Nyugi nem lesz semmi gond!
Hát hozzám csak a 16. héten nyúlt, mert nekem is volt elõtte egy vetélésem és azt mondta, minimum a 12. hétig nem nyúl hozzám. 27 heteske
engem is már 5 hetesen, és azután minden vizsgálatnál, de havonta egyszer mindenféleképpen.egyáltalán nem korai.
Engem is mindig megvizsgált mind a két terhességemnél manuálisan az elejétõl, pedig korábban volt vetélésem. Semmi baj nem történt, a vetélésem annak idején nem emiatt történt, akkor nem is tudtam, hogy terhes vagyok csak amikor elment a baba.
Engem is minden alkalommal megvizsgált az 5-dik héttõl. Elvileg ha rendesen beágyazódott az embrió, akkor ettõl nem vetélhetsz el... Üdv:37 heteske
Engem a múlt héten (9 hetesen és 3 naposan) vizsgált elõször, kitapintotta a méhemet, megmutatta, most épp hol tart a növekedésben. Azt mondta, legközelebb a 12 hetes ultrahangon találkozunk, majd a 13. héten ismét megnézi a méhemet.

Ma majdnem 8 hetesen elment a babám. Hétfőn (2 napja) néztek pedig uh-n szépen fejlődött és már szívhangja is volt. Nagyon kivagyok! Miért történhetett ez?

Legjobb válasz: szia, mi történt? Azért kérdezem ,mert 6 hetesen velem is történt jónéhány dolog. Nekem is majdnem elment a baba, de azóta szerencsére, jol vagyunk és 18 hetet tapossuk. (nekem nem lettek jók az eredményeim, görcsöltem, véreztem... majd kórház, infúzió... de a baba erõsnek bizonyult, és kitartónak. ) Nekem nagyon sokat kellett pihennem, csak kevés séta volt megengedve, és a mai napig vigyáznunk kell magunkra kitartást, és problémaments pocakodást kivánok.

Szívbõl sajnálom. Én 20 napja veszítettem el a 9 hetes pocaklakómat. A dokim azt mondta, hogy szinte biztosan nem mutat majd semmit a szövettan. Azzal "vígasztalt", hogy genetikai eredetû betegség miatt lehetett. Vagy pedig, mert a terhességem elején elkapott egy makacs vírus és az árthatott Neki. Nagyon nehéz feldolgozni, bárhol, bármikor képes kicsordulni a könny a szemembõl, pedig épp nem is az angyalkámra gondolok. A miértre mi itt nem tudunk választ adni. De biztatni tudunk, hogy a pihenõ idõ után, próbáljátok meg újra. Gyógyulj meg lelkileg, engedd el Te is az angyalkádat és készítsd fel a lelked az újabb kis jövevény fogadására. Nagyon szorítok, hogy mihamarabb gyönyörû kisbabátok születhessen!
szia, mi történt? Azért kérdezem , mert 6 hetesen velem is történt jónéhány dolog. Nekem is majdnem elment a baba, de azóta szerencsére, jol vagyunk és 18 hetet tapossuk. (nekem nem lettek jók az eredményeim, görcsöltem, véreztem... majd kórház, infúzió... de a baba erõsnek bizonyult, és kitartónak. ) Nekem nagyon sokat kellett pihennem, csak kevés séta volt megengedve, és a mai napig vigyáznunk kell magunkra kitartást, és problémaments pocakodást kivánok.
Szia nagyon sajnálom a történteket.Nagyon nehezen írom le, de még mindig jobb ha ilyen korrán megy el.Én 38 hetes voltam mikkor megálapították hogy a kicsi nemél már pár napja, azonnal a korház és úgy szültem meg sajnos mindent végignéztem.2 év után megint sikerült teherbe esnem és 11 hetessen elment.Ez 8 éve történt.A harmadik terhességem gond mentessen zajlott és született egy kisfiam és rá 5 évire egy kisleányom, aki most 5 hónapos.Az orvosok szerint a 11 hetes vetélést génhiba okozta.A nagyobbik baba elhalálozására nem kaptam magyarázatot.Kitartás!!!Sok sikert a másik babához!!!!
Jujj , de gaz! Szivbol sajnalom! En pont ma voltam UH-on par oraja, 7+5-nek szamoltak ez alapjan, a baba szive ott luktetett, a fajdalmaimra azt mondtak normalis. De most a te eseted kapcsan elszomorodtam. :( Most megint ramtort a para! Szabad tudni hogy tortent? Eros gorcseid voltak, vagy mi??? :(
Jajjj, nagyon sajnálom! Az orvos nem mondta, hogy mi történt? Iszonyatosan nehéz lehet, sok erõt és kitartást kívánok!
a második válaszoló vagyok, most olvastam ujra, hogy én elnéztem, mert ugy olvastam h majdnem elment... Ne haragudj, nagyon sajnálom... Kitartást és sok erõt kivánok..
Hihetetlen milyen sokan vagyunk akik igy jártak.Mikor velem történt(márciusban)azt hittem csak velem történhet ilyesmi.Mi lehet az oka, hogy ilyen sokan igy járunk.Nem tudom.Nekem 10hetesen halt el magzatom, az orvos azt mondta higgyem el jobb igy, ami egézséges az akkor is megmarad ha fejre állok.1-2napig sirtam, majd megprobáltam nem tudomást szerezni rola, és erõsnek látszani.Azt mondtam nem adom fel.Kivártuk a 3honapot és ujra terhes lettem.Annyibol rossz volt, hogy végig rettegtem, rettegem az egészet.Könnyü mondani, de szedd össze az erõdet, a következõnek nagy szüksége lesz rá.Szoritok.21hetes km
Szia Kedves Kérdezõ! Nekem a 6. héten volt szívhangja a babának, aztán a hét végére megállt a fejlõdésben és nem volt többé szívhang sem, végül a 8. héten mûszeresen bejezték a terhességemet elhalás miatt :-( Ez 6 napja történt. Nagyon fájt, de valószínûleg genetikai rendellenességgel született volna meg és ezért jobb, hogy még most történ meg így, mintsem egy beteg gyermeket gondozni egy életen át! Nehéz feldolgozni, de muszály! Az orvosom szerint a terhességek min. 50 %-a végzõdik vetéléssel, fõleg az 5.-6. héten (sokan csak azt veszik észre, hogy késik és erõsebb a mensijük). Sok erõt kívánok Neked a jövõben és mielöbbi egészséges kisbabát, ahogyan az összes sorstársunknak is!!!
A kérdező hozzászólása: Hogy mi történt? Nem tudom. Vérezgettem, de folyamatosan néztek és a baba rendben volt, fejlõdött. Rendelleneséget nem láttak, már van egy gyerekem is. A doki azt mondta ez elõfordul és minden rendben. Két napja még lüktetett bennem a szíve, ma meg semmi. Görcsöm nem volt, csAk vérezgettem. Készen vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi történt. Azzal próbálom magam nyugtatni, hogy beteg lett volna. Vérezgettem, de a doki azt mondta minden ok, folyamatosan néztek, a baba szépen fejlõdöttik tegnap elõtt már szívhangja is volt. Ma meg üres vagyok, minden értelemben. Görcseim nem voltak és van már egy gyerekem is. Amire nincs magyarázat ...Majd az idõ gyógyít...

Az mitöl van most vagyok 8 hetes terhes és 65kg indultam ma métem magam és 68 kg vagyok ez egy kicsit gyors sulygyarapodásnak tünnik nekem. Pedig nem eszem többet mint az elött ez normális v lehet az elevit vitamin játszik szerepet?

Legjobb válasz: Szerintem inkább legyen súlyfelesleg, mint fejlõdési rendellenesség. De mindenki maga dönt. Az biztos, hogy alkat kérdése. Én az elsõ terhességnél 11 kilót híztam és végig +elõtte 3 hónappal szedtem vitamint. Most is szedem, de még nem jött össze a baba. Eddig még nem híztam. Szerintem legalább 12 hetes korig szedd.

Szerintem inkább legyen súlyfelesleg, mint fejlõdési rendellenesség. De mindenki maga dönt. Az biztos, hogy alkat kérdése. Én az elsõ terhességnél 11 kilót híztam és végig +elõtte 3 hónappal szedtem vitamint. Most is szedem, de még nem jött össze a baba. Eddig még nem híztam. Szerintem legalább 12 hetes korig szedd.
szerintem az elevit. Nekem van egy kis súlytöbbletem, azt mondta a doki, hogy nehogy szedjem már a terhesség elött, mert nem kell még több plsz kiló
A kérdező hozzászólása: Akko lehet abba kéne hagynom, mert a védönö meg morog velem, hogy már ennyit hiztam?
Szeritem is az Elevit, több ismerõsöm is megnõtt tõle az egyik 56 kg-val kezdte a terhességet és 86 kg-val szült. Mi még a próba idõszakban vagyunk, de nem vagyok hajlandó szedni semmilyen vitamin nyavaját.Táplálékkal viszem be a szervezetembe, ahogy anyáink tették régen.Nekem is van súlyfeleslegem és nekem sem ajánlották.Persze, ahány szervezet, annyii szokás. Minden esetre sok egészséget és boldog babavárást !!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nkem is van némi súlyfeleslegem, de akkor az orvosok miért nem mondták szerintetek abba hagyam?
Mi 3 hónapja próbálkozunk a babával, azóta szedem az elevitet. Egy dekát se híztam tõle. Próbálj meg odafigyelni a súlyodra (nehogy fogyózz), most jönnek a tavaszi-nyári gyümölcsök, fogyassz belõlük sokat. Tényleg inkább súlyfelesleged legyen, mint bármilyen rendellenesség. Ha tudsz iktass be hetente 3 szor könnyû testmozgást. (pl terhestorna). Vigyázz magatokra!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!