Találatok a következő kifejezésre: 8 hós nem akar még (5 db)

Miért nem akar még ülni 8 hós babám?

Kisfiam már egy hónapja kapaszkodva mindenhova feláll, de ülni még nem ül, ez normális?

Legjobb válasz: állítólag én is ilyen voltam, simán álltam, de ha leültettek, eldõltem mint az ólajtó. menni fog neki is elõbb-utóbb ne aggódj : )

állítólag én is ilyen voltam, simán álltam, de ha leültettek, eldõltem mint az ólajtó. menni fog neki is elõbb-utóbb ne aggódj : )
Igen, teljesen normális! :) A mi családunkban rendszerint a babák elõbb állnak fel kapaszkodva, mint hogy ülnének. És már mind "öregebb", mint 4 éves, és nem volt gond belõle, ne aggódj! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, megnyugodtam, köszönöm... :)

8 hós fiam nem akar még mászni egy centit sem! Miért nem mászik? Baj?

Tudom nincs elkésve,de....akkor is. ha hason van kb.5percig ha bírja aztán sír hogy neki úgy nem kényelmes. Akkor hogy fog így majd kúszni,ha napjába kb. 20percet van hason??? csak a tengelye körül forog!

Legjobb válasz: Minden baba más! A barátnõm kisfia 11 hónapos, csak kúszik, viszont a komppal szalad. Az én fiam 6-7 hónaposan mászott már, viszont nem tudott ülni 10 hónapos koráig, mindig elborult. Lehet õ nem fog kúszni, hanem feláll, és elindul.

Minden baba más! A barátnõm kisfia 11 hónapos, csak kúszik, viszont a komppal szalad. Az én fiam 6-7 hónaposan mászott már, viszont nem tudott ülni 10 hónapos koráig, mindig elborult. Lehet õ nem fog kúszni, hanem feláll, és elindul.
Az én egyik gyermekem pont 9 hónapos korában kezdett elõször mászni, teljesen váratlanul, alig térdelt "kutya pózban" elõtte. A szomszéd kisfia pedig, már 9 hónaposan járt! Szerintem nem baj! Ha aggódsz, akkor beszélj a Dévényi Anna alapítvánnyal (a neten keress rájuk!), õk esetleg meg tudják nézni, hogy hol tart a kisfiad a mozgásfejlõdésben. Szerintem nincs gond!
nekem sem.....7hónapos.nekem még 2 hónapot mondtak-és utána terápiát....jók megijesztettek.pedig sztem ráér-lusta pasi

Normális az, hogy 1 hete meg van fázva 8 hós babám és nem nagyon akar neki múlni?

Voltunk orvosnál is pár napja, orrcseppezünk, kapott a köhögésre is cseppeket, kap c-vitamint is, tengervizes orrspray-t is használunk és orrszívót is használunk.

Legjobb válasz: Igen. A lányom 2 hétig volt beteg, bár õ nem köhögött, csak az orra folyt. Használtuk az orrspray-t, meg az orrszívót. Pár napja gyógyult meg. Jobbulást a kicsinek.

Igen. A lányom 2 hétig volt beteg, bár õ nem köhögött, csak az orra folyt. Használtuk az orrspray-t, meg az orrszívót. Pár napja gyógyult meg. Jobbulást a kicsinek.
Persze.


Szerintem már késõ volt hozzá..
Persze, hogy fogja élvezni:) pici még, majd ha nagyobb lesz ki sem akar szállni belõle, az én fiamat 1 éves kora körül kezdte érdekelni a hintázás:)
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon tetszik, én szívesen elringatóznék a hintában, de a babám még nem így gondolja.
A lényeg, hogy ne erõltesd. Rakd el 1-2 hónapra, majd próbáld meg újból, akkor tutira fog neki tetszeni.

Pépes kaját eszünk és a felénél elkezd sirni és nem akarja továbbenni bármi legyen az, még a kedvence is.Lehet bántja a foga, de rágni nem kell csak nyelni, 8 hós. Miért sir etetés közben?

Evés közben játszani kell vele hogy a figyelmét eltereljem és akkor eszik. Nem jött még ki foga. Enni 3-3,5 óránként eszünk, napi 5x.

Legjobb válasz: Az én babámnak(lehet valaki szerint ez nem jó,de csak így megy)mese vagy reklám megy ilyenkor a tv-ben,mert amúgy Õt is untatja az evés.

Az én babámnak(lehet valaki szerint ez nem jó, de csak így megy)mese vagy reklám megy ilyenkor a tv-ben, mert amúgy Õt is untatja az evés.
Szerintem a foga lesz a ludas.. Hiába nem kell rágnia a pépes ételt, evés közben a rágáshoz hasonló mozgást végez az alsó állkapcsa, és összeérhet a két íny, vagy az étel ingerli. Mi is ebben a cipõben járunk. Ilyenkor kicsit abbahagyjuk az evést, megsimogatom, esetleg kicsit megkapja a cumit, ettõl megnyugszik, és tudjuk folytatni. Kitartás!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!