Találatok a következő kifejezésre: 8 hónaposan pici hasam (2 db)

8 hónaposan olyan pici hasam van mintha csak fel lennék fújódva egy kicsit, hol a baba?

El?z? hónapban már kértem a segítségeteket hogy miért nincs semmi pocakom 7 hónaposan, most 8. hónapban vagyok a következ? hó közepe körül szülök és mindig olyan pici a hasam hogy nem látszik semmi, de szó szerint semmi egy kis puklin kívül. A doki még mindig azt mondja hogy makk egészséges a baba csak ha megyek majd szülni otthon ne felejtsem. Én hiszek neki de nagyon bánt hogy semmi látszatja a terhességemnek, pedig már meg is fordult.

Legjobb válasz: nem lehet, hoyg csak te látod kicsinek? ha rendben van a baba, ne törõdj semmi mással! nézd az elõnyeit! nem reped a bõröd, könnyebben közlekedsz, kényelmesebben alszol stb...

nem lehet, hoyg csak te látod kicsinek? ha rendben van a baba, ne törõdj semmi mással! nézd az elõnyeit! nem reped a bõröd, könnyebben közlekedsz, kényelmesebben alszol stb...
Szia.Bízz a dokidban.Ha azt mondja nincsen gond, akkor nincsen.Az sem jó, mint ahogyan én mentem.Mint "egy tank"Alacsony vagyok, és hatalmas hasam volt. Valószi´nü, hogy széles a medence´d, e´s böven elfér a baba"hátrafelé"
Szia!Én 7 hónapos vagyok, és én is kicsinek tartom a hasamat, most kereken 100 sc a köldökömnél.Anyósom szerint egyáltalán nem kicsi, a párom szerint meg kimondottan nagy.Hát nem tudok eligazodni rajtuk.Pénteken megyek ultrahangra, majd kiderül, hogy rendben van-e a baba.Jó szülést kívánok neked!
Nyugi, én -elvileg- 8 nap múlva szülök, a hasam 98-99 cm:) És már este van, reggel még ekkor sem szokott lenni, néha furán néznek rám az emberek. Ilyenkor azon agyalok vajon mit gondolhatnak:) Sztem. nem tudják eldönteni, mi a bajom:D
Jobb, mint az enyém!Engem 9 hetesn 5 hónapsnak néztek!
Szia! Nekem a 30. héten megnõtt 110 centisre a pocim, majd azóta össz vissz 6 centit sikerült magára szednie, pedig 38 hetes vagyok.Az én pocimról is megoszlanak a vélemények, van aki azt mondja kicsi, van aki azt hogy nagy. mindenesetre szerintem nem hátrány, hogy nem fáj egész nap a derekam és a csípõm.Örülj te is ennek. Hallottam mr én is olyan kismamáról, akinek alig volt pocija...megesik.
Szia én egy kicsit duci vagyok, és sok ismerõsöm nem tudta hogy babát várok, azt hitték csak meghíztam.Mikkor mondtam pár hét mulva babázok csak néztek.6kg szedtem fel eddig, és szerdán töltöm a 35 hetemet.Nekem is a babával minden ok, még nagyobb is mint arra hétre kell lennie.Az elsõ babámmal hatalmas volt a pocim.Boldog babavárást!!!

Már a 8. -ik honap közepén járunk, azaz 34 hetes vagyok, de a hasam, ugyanakkora, mint a 6. -ik honapban. Sokan kérdezik, h. hány honapos vagyok, mert ugyanolyan pici a hasam. Mért lehet?

lehet azért,mert az orvos,utoljára az uh-n azt mondta,h kevesebb a magzatvizem,de a baba jol van,méhlepény is 1-es fok,gondolom ez azota is igy van.fogalmam nincs.de hát csak jol van a babám,sokat mocorog.

Legjobb válasz: Szia Nekem is pici volt a pocim és kevesebb a magzatvizem és ráadásul nagyon a medencémbe volt kuporodva azért volt kissebb a dr szerint.

Szia Nekem is pici volt a pocim és kevesebb a magzatvizem és ráadásul nagyon a medencémbe volt kuporodva azért volt kissebb a dr szerint.
Én most 32 hetes vagyok és nekem sem nõ mostanában a hasam viszont azt érzem hogy a baba gyarapszik mert egyre erõsebben rúgdos, úgy hogy én nem aggódom, szeritem te se tedd :)
nekem sincs óriási hasam, viszont a bébi szépen fejlõdik.a szülésznõ szerint a széles medencém miatt van, jobban elfér a baba.37 hetes kismama.
Elsõ v-ok Szia semmi probléma nem volt a kicsivel bár elõbb jött 6-héttel. Az az igazság , hogy az elõzõ kettõt császárral szültem és a hegem nagyon elvékonyodott és emiatt kellett elõbb megcsászározni de a picinek valóban semmi baja nem volt 10/10-es volt az apgarja is és már másnap este szopott. És a pocakban is nagyon virgonc voltt kicsit talán jobban éreztem a mozdulatait és néha kicsit fájtak is de rendben volt mindent. Mos már 3 hónapos elmúlt a kis Bendegúz. Kitartás semmi baj nem lesz élvezd a babavárás minden percét .Írd meg mi volt a dokinál.
A kérdező hozzászólása: az elsö valaszolotol kérdezném, h minden rendben volt a babával?v.még nem született meg?
Mikor a hugom született, anyumnak is pici volt a hasa.ha felvett egy 1-2 számal nagyobb pulcsit nem is lehetett észrevenni , hogy terhes, ezért is volt az mikor megszületett hugom nem hitték el, hogy anyum terhes volt:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!