Találatok a következő kifejezésre: 8 hónapos milyen játékok (6 db)

Kedves Anyukak! Kisfiam 8 honapos. Tanacsot szeretnek kerni Toletek! Nektek milyen jatekok valtak be legjobban? Melyikeket szeretik a gyerekeitek a legjobban? Fokent keszsegfejleszto jatekok erdekelnek, de mindenki valaszat szivesen varom!

Legjobb válasz: Az enyém már 16 hónapos, de nagyon sok olyan játéka van amit 7-10 hónapos kora körül kapott és azóta is nagyon szereti õket. Ilyen a búgó csiga, elõször csak nézegette, utána már ha felhúztuk megállította, aztán mindig hozta oda hogy pörgessük meg neki most meg már õ is fel tudja húzni. Ilyen a hinta is, nagyon szereti kiskora óta. Van neki egy angolul beszélõ meg zenélõ macija (v-tech Alfi maci a neve) a teszveszrõl vettem neki extra olcsón és nagyon nagyon szereti. A pancsi könyveket is sokáig szerette, de most már azokkal nem nagyon játszik. Az építõs játékokat is szereti, de csak lerombolni. A formabedobót is kedveli. Olyat vegyél amit késõbb is fog tudni használni.

Az enyém már 16 hónapos, de nagyon sok olyan játéka van amit 7-10 hónapos kora körül kapott és azóta is nagyon szereti õket. Ilyen a búgó csiga, elõször csak nézegette, utána már ha felhúztuk megállította, aztán mindig hozta oda hogy pörgessük meg neki most meg már õ is fel tudja húzni. Ilyen a hinta is, nagyon szereti kiskora óta. Van neki egy angolul beszélõ meg zenélõ macija (v-tech Alfi maci a neve) a teszveszrõl vettem neki extra olcsón és nagyon nagyon szereti. A pancsi könyveket is sokáig szerette, de most már azokkal nem nagyon játszik. Az építõs játékokat is szereti, de csak lerombolni. A formabedobót is kedveli. Olyat vegyél amit késõbb is fog tudni használni.
Nekem kislányom van, de azért leírom õ mit szeret. Most kezdett el mászni és megtaláltuk a tesó habtapiját, azt szoktuk neki kirakni és imádja, azon mászik, szétszedi rakosgatja, néha rágja. Szereti a zenélõ játékokat, aminek gombja van és õ nyomkodhatja. A csörgõt rázni. Most kinéztem neki a tescoban egy fából készült talicskát, amiben kockák vannak. Egyébként ami nagyon lekötné az a távirányító, számítógép billentyûje, telefon :) )

Milyen játékokat érdemes venni 6-8 hónapos gyereknek?

Legjobb válasz: Minden ami csörög, zörög, villog. És van valami felfújható hordó alakú játék, pontosan nem tudom h mi a neve, mi a Müllerbe vettük a barátaink gyerekének, azzal tud állítólag henteregni, ráfekszik, stb. Állítólag szereti a kislány, õ akkor még nem volt 8 hónapos.

Minden ami csörög, zörög, villog. És van valami felfújható hordó alakú játék, pontosan nem tudom h mi a neve, mi a Müllerbe vettük a barátaink gyerekének, azzal tud állítólag henteregni, ráfekszik, stb. Állítólag szereti a kislány, õ akkor még nem volt 8 hónapos.

Milyen játékokat ajánlanátok 8 hónapos kislánynak? A csörgők nem nagyon érdeklik. Ti milyet vettetek?

Feláll a bútorok mellett, lépeget, ezért járás segít?re gondoltunk. Vagy az haszontalan holmi? Mi az ami tényleg jó egy ennyi id?s babának?

Legjobb válasz: annyiból rossz a járássegítõ, hogy azt 1-2 hónapig használja, és annyi. nézd nekünk ilyen volt, és ez szuper volt, mert amígy még csak menni akart, addig hátul bele tudott kapaszkodni, majd mikor már tudott, rá is ült a moci részére, és húzni is tudtuk, több mint fél évig tudta használni, és mi így 7-8 hós korában vettük.. http://kepfeltoltes.hu/120605/M_solat_-_w_www.kepfeltoltes.h..

annyiból rossz a járássegítõ, hogy azt 1-2 hónapig használja, és annyi. nézd nekünk ilyen volt, és ez szuper volt, mert amígy még csak menni akart, addig hátul bele tudott kapaszkodni, majd mikor már tudott, rá is ült a moci részére, és húzni is tudtuk, több mint fél évig tudta használni, és mi így 7-8 hós korában vettük.. http://kepfeltoltes.hu/120605/M_solat_-_w_www.kepfeltoltes.h..
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor lehet lemondunk róla. Köszönöm mindenkinek! :)
Mi kaptunk kölcsön járássegítõt, de nem sokat használja, inkább az asztalba kapaszkodva ácsorog. Az én 9 hónapos kislányom is unja az összes játékát. Általában az foglalja le hosszú idõre, ami nem játék...
hát ezt elõre sztem senki meg nem tudja mondani...de én biztos, hogy enyit nem adnék ki rá, max használtan vennék...de jópofák amúgy...:-)
A kérdező hozzászólása: Vagy ez:http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/29858?storetype=s..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ilyen járás segítõre gondoltunk. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/25896?storetype=s.. Ezt is csak 1-2 hónapig használná szerintetek?
Illetve még az Elsõ kisvakond könyvem (pancsoló könyv)
utolsó vagyok, ja látom más játék is érdekel: akkor klej fel jancsi puha anyagból, puha labda, puha kocka, amit könnyen fel tud emelni, és minden oldalán más van, könnyen megnyomható világítós, HALKAN!!! zenélõs cuccok
Én ilyet vettem a 8 hónaposomnak: http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/9044696.htm Remélem sokáig fogja tudni használni. Még nem vettük ki a dobozból, mert nem próbálkozik az állással.


8 hónapos babát milyen játékok kötik le?

A csörg?ket már azt hiszem unja,van tanuló csigája és ahoz hasonló játékok, meg Fprices zongora de ezek sem az igaziak.Szeretném valamivel lekötni

Legjobb válasz: Az én fiam hét és fél hós, és azt szereti amivel zöröghet. Újságpapír, reklámszatyor, meg a doboz amiben benne van a fogínymasszírozó krémes tubusa. Eszeveszettül tudja rázni. Az olyan játékok amik úgy adnak hangot hogy megnyomsz rajta egy gombot õt sem érdeklik még, mert egyedül nagyon ritkán sikerül neki. Neki van olyan csörgõje amit jól meg tud markolni és azt szokta a parkettához vagdosni, csak úgy zeng bong azon visítozik nagyokat, mert ugye újságpapírt, meg nejlontáskát mégsem adhatok neki játszani.

Az én fiam hét és fél hós, és azt szereti amivel zöröghet. Újságpapír, reklámszatyor, meg a doboz amiben benne van a fogínymasszírozó krémes tubusa. Eszeveszettül tudja rázni. Az olyan játékok amik úgy adnak hangot hogy megnyomsz rajta egy gombot õt sem érdeklik még, mert egyedül nagyon ritkán sikerül neki. Neki van olyan csörgõje amit jól meg tud markolni és azt szokta a parkettához vagdosni, csak úgy zeng bong azon visítozik nagyokat, mert ugye újságpapírt, meg nejlontáskát mégsem adhatok neki játszani.

8 hónapos babának mit érdemes már tanítani? Érdekelne, hogy mások hogyan csinálják? Gondolok itt mozgás és szellemi fejlődésre? Milyen készségfejlesztő játékokat érdemes ilyen korban venni a gyereknek?

Legjobb válasz: énekelj, mondókázz neki, az enyémek 8hónaposan már integettek, tapsoltak... adj a kezébe különbözõ anyagú és színû tárgyakat! eddig nem csináltál semmit?

énekelj, mondókázz neki, az enyémek 8hónaposan már integettek, tapsoltak... adj a kezébe különbözõ anyagú és színû tárgyakat! eddig nem csináltál semmit?
A kérdező hozzászólása: De már régóta énekelgetek neki, meg mondókázunk néha már integet is ha van kedve, illetve ha valamit kérek tõle odaadja foglalkozom vele folyamatosan. Van állatos kis könyvünk és mindig mondom neki, hogy melyik állatot hogy hívják és milyen hangokat ad ki. Csak kíváncsi lennék rá, hogy mások ilyen korú babánál miket csinálnak. Illetve a mozgásfejlõdés is érdekelne más babáknál.
Enyém kilenc hónapos lesz egy hét múlva: ezeket tudja: Integetés, tapsolás, tárgyakra mutat, ül, próbálkozik a felállással, de nem mászik, csak kúszik. A játékai nem érdeklik, minden más ami a lakásban van igen. Én engedem, hogy átrendezze a lakást, persze vésztelenítve van. :) Én tanítgatom a tárgyak neveit, ami érdekli és mindig mutat rájuk, pl telefon, lámpa, kép a falon, papucs, kutya. Minden nap tesztelem a tudását 90%-ban tudja is õket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!