Találatok a következő kifejezésre: 8 hónapos kaphat gyorsrizst (1 db)

8 hónapos baba kaphat gyorsrizst?

Sima rizst letudom turmixolni neki vagy az üveges bébiételekbe valami más van?

Legjobb válasz: Szerintem viszont semmi gond a gyorsrízzsel, sõt..., elõ van gõzölve, ennyi, nincs megsózva. A sima rizst viszont elõ szokták olajon dinsztelni, akkor az már sokkal egészségtelenebb.

Szerintem viszont semmi gond a gyorsrízzsel, sõt..., elõ van gõzölve, ennyi, nincs megsózva. A sima rizst viszont elõ szokták olajon dinsztelni, akkor az már sokkal egészségtelenebb.
Ha a gyorsrízst tényleg sózzák, max te mikor csinálod nem sózod külön. De szerintem sem baj, én is azt adtam a babámnak. Már csak 4 hónap és azt eheti amit ti is, így lassan hozzá kell szoktatsd a te fõztödhöz, és ha te sózod, úgy kell megegye. Persze, ne 6 réteg sós kaját adj neki, és persze, hogy nem csilirõl beszélünk, de gyorsrízzsel nincs gond. Azok amúgyis általában jó minõségûek.
Én már 8 hónaposan adtam neki gyors rizst! és nem lett tõle baja! Ráadásul amikor megfõztem akkor külön raktam hozzá gyümölcsöt, majd úgy turmixoltam le. Kitünö finomság.Az én kisfim nagyon szereti.
Én is adok a fiamnak gyors rizst, másmilyet nem is tartok itthon, mi is azt esszük. Nincs tõle semmi baja. Az a pici só nem árt neki. Én már az elejétõl kezdve sós vízben fõztem neki a kajáját, meg kell szoknia az ízeket.
Ne adj nek félkészt, mert azt ált sózzák. Az õ veséjük még nem bírja a só terhelést. Ált nekik ilyenkor még sótlanul kell fûzni. Turmixban aprítani tudod a magad által készített rizst. Bébi ételben is így van. Azt persze kinálhatsz neki, az más technológia.
Szerintem se adj neki gyorsrizst. Szerintem a bébiételekben is sima rizs van. A sima rizst is le tudod turmixolni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kb mennyi játéka van a babádnak? Mit gondolsz mennyi szükséges és hasznos? Melyiket szereti nagyon és melyiket nem?

6

Extra sírós babák történeteire lennék kíváncsi? Mikor múlt el? Hogy telt egy napotok 2 hónapos korában?

Vígasztalódni jöttem...azén babám semmit sem csinál csak ordít! Izzadtra üvölti magát folyamatosan egész nap. Nappal nem alszik csak a kendőben, éjjel szerencsére csak szopni kel fel de a nappal az rémálom mert csak visít.....egészséges amúgy volzunk kórházban is már emiatt de én már megkattanok ettől és a 20 hós tesó is

7

5 hetes babám reggel óta fél órákat alszik, tiszta nyűg? Lehet a front miatt?

6

Ha valamit nem szabad, még inkább csinálja-életkori sajátosság másfél évesen, vagy egyénfüggő?

A fiamnak, ha szépen szólok, ha hangosan, csak nem akaródzik abbahagyni az ütögetést/dobálást/cincálást/stb. Miért? Azért, mert kicsi, vagy mert ő ilyen?
Nem tudom, mit csináljak. Már nagyon idegesít, különben is felcsattanós típus vagyok, és úgy érzem, hogy a jó dolgok, amiket teszek, nullázódnak egy-egy ilyen alkalommal.

5

Kikapcsolódás? Hogy oldjátok meg?

Mivel, mikor, és hogyan kapcsolódtok ki?
MIkor van időtök magatokra? Férjetekre, barátokra, edzeni kicsit? :)

5

Növekedési ugrásnál hogyan kell etetni tápszeres babát?

A kérdés elég bénán van megfogalmazva, de az most mindegy.
Ilyenkor ugye megnő a baba étvágya, többször kér enni. De hogyan kell változtatni az evésén? Ugyanazt az adagot kell neki adni, csak sűrűbben, vagy pedig adagot emelni, hátha azzal tovább bírja? Hogyan csináljam? Te hogyan csináltad?

Köszönöm.

2

Mit gondoltok arról az anyukáról, aki 3 pici gyerek mellett?

...tanfolyamra megy, vagy néha konditerembe, mert ő fogyni szeretne, vagy néha barátnőzni: addig a picik a nagymamáával vannak.

Szerinted helyesen teszi? Heti 2 délután a tanfolyam, heti-2 heti 1-2 alkalom a másik kettő.

19

Pár hónapos babák nem szoptatós anyukái, hogyan fogyóztok?

Esetleg probaltatok mar valami gyogyszerrel fogyozni?

11

1 éves kor felett mi jelenti a változatos étrendet?

Nálunk
kb 6.30kor (felkelés) 100-120 ml tejcsi
reggeli 8kor: zsömle, vajjal v. sonkával.v. virslivel v.
macisajttal stb.
tízórai: gyümölcs
ebéd: amit mi eszünk
uzsi: joghurt v. krémtúró v. gyümölcs
vacsi: ami reggelire v. bundáskenyér v. tejbegríz
alváskor:200 ml tápszer
+ még 100 ml tápszer du alváskor

ez változatos étrendnek számít?

8

Láttátok már ezt?

a href="http://osztod.hu/a-honap-videoja-10-honapos-baba-elerzekenyul-anyukaja-eneken/" target="_blank">http://osztod.hu/a-honap-videoja-10-honapos-baba-elerzekenyu..

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!