Találatok a következő kifejezésre: 8 hónapos adhatok tejbegríz (2 db)

Adhatok bolti tejbol higitassal tejbegrizt 8 honapos babanak?

Anyukam szerint mi is azt kaptunk ekkortajt es semmi bajunk nem volt de en meg ragaszkodnek a vizzel valo kezsiteshez amit tapszerrel kevernek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Tehéntejet 1 éves kora után adj csak a babádnak.

Tehéntejet 1 éves kora után adj csak a babádnak.
szerintem 1 éves kor elõtt semmi bolti tej, inkább tápszer, mert az ismerõsöm kislányának ezért lett ekcémája.
Második vagyok.. Még annyit, hogy te tuti nem ezt a tejet kaptad, nem ilyen tehénbõl, nem ilyen kezelési módszerrel, tehát ez a tej nem az a tej!!! Ragaszkodj a saját elveidhez..és magyarázd el anyukádnak, hogy a tehén milyen füvet eszik a réten..innentõl olyan tejet is ad tele allergén sza....okkal!!! Ugyanez vonatkozik a többi dologra, ami 20 éve nem ilyen volt!!Ocska példa, de vajon miért nem tudnak mindig ugyanolyan csokikat elõállítani??-kb 2 évente rá van írva a bocira is, hogy új receptúra...hát azért mert az alapanyag változik és képtelenek elõállítani ugyanazt !!
Ne add.Nekem is azzal jön mindíg anyám, hogy mi is kaptunk ezt is-azt is anno és tessék:most hogy felnõttünk 4 gyerekbõl 3-nak hasmenést okoz a nem savanyított tejtermék, de azért jó hogy mi is kaptuk, mert akkor nem volt semmi bajunk.Na most lett!!!
Azt olvastam 1 éves korig tápszerrel kell helyettesíteni a tejet ha nincs anyatej már!
Én adtam, persze higítva, nem lett semmi baj. Most ezért a béka segge alá leszek gondolom pontozva, pedig ugye én nem mondtam, hogy az rossz, ahogy ti csináljátok, csak én így csináltam. Nekem is anyukám mondta. Azért akkora különbség nincs a tejek között, csak arra kell figyelni, hogy a tej tej legyen, ne "reggeli ital", amiben permeátum meg egyéb ilyen hülyeségek vannak. Na mindegy, az a lényeg, hogy te döntsd el, ahogy te akarod. Ha nem akarsz adni, akkor ne adj, ha pedig volt a családban már tej allergia, akkor pláne várni kell. Ha nem volt, akkor én meg merném próbálni, de ha te nem akarod, akkor ne add.
Érdekes, mert a jobb minõségû tej, és az átlagos árú tápszer közöt, alig van különbség. Etz egyszer már kiszámoltam. Akkor meg nem értem, hogy miért kell a tejjel kísérletezni?
A kérdező hozzászólása: Huuu, ez egyertelmu nem! Meg is mutatom anyunak mert kiidegel:) Koszonom nektek! Igy is lesz elvileg en vagyok az anyja a babamnak!
Azt is jó figyelembe venni, hogy ha az apa vagy anya családjában elõfordul bármilyen allergia(étel vagy légúti) a gyerek hajlamosabb lehet rá.De ha apa vagy anya az, akkor a gyerek 50%-ban lehet allergiás.Azt is most tudtam meg, hogy a csecsemõkori bukás a felnõttkori tejallergia elõjele lehet.A kisfiam addig bukott nagyon sokat, amíg csak az én tejemet ette.Ezzel így volt a nagyapja és az egyik nagynénje is.

8 hónapos cicának adhatok tejbegríz maradékot?

Legjobb válasz: Én adtam nekik. Tejet is. Szerették, és nem lett belõle bajuk. De ha kényes szobacicáról van szó, akkor inkább ne kísérletezz vele.

Én adtam nekik. Tejet is. Szerették, és nem lett belõle bajuk. De ha kényes szobacicáról van szó, akkor inkább ne kísérletezz vele.
Nyugodtan adhatsz ha megeszi.
Nem.Ha a tej amivel csináltad tehéntejbõl vagy bolti tejbõl csináltad nem szabad adni.Mert ezektõl a tejtermékektõl felfordul a gyomruk.Az én macskáim is körberókázták a lakást a tej után.Árulnak álatboltokban cica tejet.amit direkt a macskáknak csináltak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!