Találatok a következő kifejezésre: 8 hónapja együtt a barátommal, és (8 db)

8 hónapja vagyok együtt a barátommal, és szeretem is őt. Néha vannak hullámvölgyek, de mindig elmúlnak a gondok, és még jobban szeretjük egymást. Mostanában viszont van egy fiú, aki mintha egyre jobban tetszene. Mit tegyek?

már vele is álmodtam, pedig így nem jellemz? rám. Azóta másképpen gondolok rá, pedig tudom, hogy csak egy álom. Mégis mit tegyek? Állítólag neki más tetszik (bár olyantól hallottam, akiben nem bízom). Ráadásul a fiú túl szerény, és nem tudom hogyan nyílna meg jobban. Nem mondhatom meg neki, úgy érzem. Segítsetek! Írjatok véleményt!

Legjobb válasz: Hát sajna ebben senki nem tud neked segíteni. Ezt neked kell megbeszélned magaddal, hogy mit érzel mit szeretnél és hogy mit csinálj. Rágódj még rajta és dönts. Lesznek ennél nehezebb döntéseid is az életben. Valahol el kell kezdeni.

Hát sajna ebben senki nem tud neked segíteni. Ezt neked kell megbeszélned magaddal, hogy mit érzel mit szeretnél és hogy mit csinálj. Rágódj még rajta és dönts. Lesznek ennél nehezebb döntéseid is az életben. Valahol el kell kezdeni.
szerintem probálj valahogy a fiu közelébe kerülni és akor minden kiderül elöször csak probálj vekle barátkozni!
A kérdező hozzászólása: Barátok vagyunk, de félénk, így nem tudtam még kiismerni annyira. :)

8 hónapja vagyok együtt a barátommal, és most volt először orgazmusom szex közben. Eddig sosem mentem el, de most, mikor azt találtam ki, hogy az egyik ismerősömre gondolok, sikerült elmennem. Mi lehet a baj?

Tudat alatt nem vonzódom a barátomhoz szexuálisan? Nagyon szeretem, de valahogy ugy sosem sikerült mikor csak rá gondoltam

Legjobb válasz: Szerintem teljesen normális ha másra gondolsz közben, te tudod, hogy a párodat szereted, de a belsõ fantáziád erõsebb, és inkább arra gondolsz...

Szerintem teljesen normális ha másra gondolsz közben, te tudod, hogy a párodat szereted, de a belsõ fantáziád erõsebb, és inkább arra gondolsz...
Lehet, hogy az a másik jobban izgatja a fantáziádat de az is lehet, hogy a másra gondolás segített, hogy megszûnjön a görcsös "akarás". Ha nagyon koncentrál az ember a partnerére az is akadályozhatja az orgazmust. Neked kell eldöntened, hogy a másra gondolás csak színesíti a szexet és a párodat szereted igazán vagy már nem szereted õt ezért gondolsz másra. Ezt mi, nem tudjuk eldönteni. :)
Hu szerintem ez elég nagy probléma:(És bizony arra utal hogy valami nincs rendben...:SNEm is értem hogy jutott eszedbe másra gondolni szeretkezés közben...

14-éves vagyok. A barátommal 8-hónapig együtt voltunk. (még szûz vagyok) szakított velem, azért mert nem tudtunk sokat együtt lenni, és kicsit hisztis voltam. De ez a szakítás nagyon megviselt. Hogyan?

Nagyon szeretem.ez a szakítás megváltoztatott..ezerszer komolyabb,tudatosabb lettem.Õ is szeret még mindíg.De fél belemenni újra.(van barátnõje,akit nem szeret).Tudom hogy eltudnám csábítani.Hogyan tudnám elcsábítani?kis aranyos romantikuss pillanatokat..:D bármi lehet..mivel?

Legjobb válasz: Nem akarlak megbántani, de ha egy olyan srácra vágysz, aki képes együtt lenni valakivel kamuból, csak azért, hogy legyen, és közben nem szereti, az téged is minõsít. Igazán értékes és egyenes ember lehet ez a srác, érdemes érte küzdened!

Nem akarlak megbántani, de ha egy olyan srácra vágysz, aki képes együtt lenni valakivel kamuból, csak azért, hogy legyen, és közben nem szereti, az téged is minõsít. Igazán értékes és egyenes ember lehet ez a srác, érdemes érte küzdened!
Most elcsábítani akarod vagy megszivatni? Miért akarnád megszivatni? Kinek jó a bosszú? Szereted? Mégis megérdemli?
"Tudom hogy eltudnám csábítani.Hogyan tudnám elcsábítani?" Kérlek..
Jó, am nem kell bántani, mert még csak 14 éves, nincs tisztában az érzelmekkel. Ti sem egybõl úgy születtek, hogy mindent tudtok.. Azért kell elmagyarázni neki, mivel ez az elsõ érzelmi "trauma" ami érte.
Egyik se kell 2 hét után? Na ne már... Komolyan mondom, hogy életkorhoz és értelmi szinthez kellene kötni a párkapcsolatokat is, mert ez borzalom ami itt megy.
Jajj dehogy szereted.. 14 évesen azt sem tudod mi az a szerelem. Majd pár hét aztán elmúlik az az érzés amit most érzel. Addig meg bírd ki valahogy.
A kérdező hozzászólása: Amikor hozzám ér kiborsózom..amikör megölel..biztonságban érzem magam.kb már 2-hete szakítottunk..és minden nap sírnom kell miatta.viszont ha látom, és átölel..kb mint egy barát.akkor az csodálatos..:(és nem tudok mással lenni még.sok fiú van aki szerelmes belém..de egyiksem kell.akkor szerintetek ne fussak utánna?tartasam magam elõtte?
Most áruld már el - sóvárogsz és sírsz utána, vagy bosszút akarsz állni? Nincsenek egyáltalán érett érzéseid, felesleges erõltetned. Nem vagy belé szerelmes, ugyanis elég jellemtelen ember lehet. Egyszerûen csak hiányzik, hogy legyen egy párkapcsolatod. Bírd ki valahogy, majd jön másik fiú. Az ember tanul a hibáiból, legközelebb majd nem követed el ugyanezeket, és nem lesz emiatt szakítás. De ne alázd meg magad azzal, hogy még te loholsz utána.
A kérdező hozzászólása: De nagyon szeretem.:(tényleg már nem tudom mit tegyek.de azért adjatok ötletet...
Figyelj, amíg teljesen ellentmondasz önmagadnak minden második mondatoddal, addig ne erõltesd ezt a dolgot... Te sem tudod, mit akarsz!
A kérdező hozzászólása: Igen..sajnos õ ilyen.tudom.nem szabadna!de nagyon szeretem.igazából..az járt a fejemben még hogy..õ nagyon fájdalmat okozott nekem.és én is vissza akarom neki adni.el akarom csábítani..és utánna ..valahogy megszivatni.
"Nagyon szeretem.ez a szakítás megváltoztatott..ezerszer komolyabb, tudatosabb lettem" Nem, nem lettél, csak azt hiszed.
Istenem -.- ha nem ismeritek akk honnan tudjátok mi érezhet ? De okos emberek ...
gondolom véletlen becsúszott egy kis vérzés... ne foglalkozz vele :)
Semmi gond. Egyrészt az akciótól egyben kiment az összes maradék vér - másrészt a szex vérbõséget is okoz, azért indult kicsit meg.

A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt és imádjuk egymást és mindennap együtt vagyunk csak egymással foglalkozunk, nem barátkozunk mással, ha nem látjuk 1mást megzavarodunk. Betegesek vagyunk, igaz?

Viszont nagyon félek hogy megfogjuk unni 1mást/szinte belebeszélem magamba hogy úgy is megunjuk 1mást/,mindenki ezt mondja.Pedig már össze is szeretnénk költözni meg eljegyzést is szeretnénk.Szerintetek???

Legjobb válasz: Ahogy én látom ezt másoknál és nálatok is, az a véleményem, hogy ez elmegy egy darabig, de egy kicsit sok lesz a jóból. És én is úgy gondolom, hogy vagy megunjátok egymást, vagy össze fogtok veszni egy idõ után. Foglalkozni kell másokkal/mással is. Egyáltaltán nem baj az, ha 1-2 napig nem beszélegettek és nem találkoztok. Annál jobb lesz, ha majd igen :) Én pl. a barátnõmmel a kapcsolatunk legeleje óta csak hétvégén találkozok, de ez így pont jó. Na jó nem mondom, hogy jó lenne, ha néha mellettem ébredne a hétköznapokon is, de mindenesetre sztem ez az arany középút, addig, amíg esetleg össze nem költözünk. Ez az idõk során midnenesetre kialakul, hogy az egyik, hogy áll a másikhoz. A hétköznapokokon küldünk egymásnak sms-eket néha, meg esténként beszélgetünk, de ennyi. Majd ha eljön a péntek... :) Addig meg mindeketten a sajátmagunk ügyes-bajos dolgát intézzük, kinek a munka, kinek a tanulás. Ami még fontos, hogy a barátokra/barátnõkre is idõt kell fordítani párunk mellett, mert nem szabad azokat elhanyagolni akikre idáig támaszkodtunk/ számítani lehetett és fordítva. Biztosan lesz még rájuk szükségünk késõbb is. Fõ az egyensúly! Remélem segítettem. B.P.

Ahogy én látom ezt másoknál és nálatok is, az a véleményem, hogy ez elmegy egy darabig, de egy kicsit sok lesz a jóból. És én is úgy gondolom, hogy vagy megunjátok egymást, vagy össze fogtok veszni egy idõ után. Foglalkozni kell másokkal/mással is. Egyáltaltán nem baj az, ha 1-2 napig nem beszélegettek és nem találkoztok. Annál jobb lesz, ha majd igen :) Én pl. a barátnõmmel a kapcsolatunk legeleje óta csak hétvégén találkozok, de ez így pont jó. Na jó nem mondom, hogy jó lenne, ha néha mellettem ébredne a hétköznapokon is, de mindenesetre sztem ez az arany középút, addig, amíg esetleg össze nem költözünk. Ez az idõk során midnenesetre kialakul, hogy az egyik, hogy áll a másikhoz. A hétköznapokokon küldünk egymásnak sms-eket néha, meg esténként beszélgetünk, de ennyi. Majd ha eljön a péntek... :) Addig meg mindeketten a sajátmagunk ügyes-bajos dolgát intézzük, kinek a munka, kinek a tanulás. Ami még fontos, hogy a barátokra/barátnõkre is idõt kell fordítani párunk mellett, mert nem szabad azokat elhanyagolni akikre idáig támaszkodtunk/ számítani lehetett és fordítva. Biztosan lesz még rájuk szükségünk késõbb is. Fõ az egyensúly! Remélem segítettem. B.P.
Megunjátok egymást? Hát nem tudom... Az együttélés esetén ugyanis a párok jó esetben mindennap találkoznak. :) Ha most megunod, késõbb az együttélés sem fog menni, tehát akkor ez csak vonzódás, de nem szerelem... szerintem.
Mi 11 éve csináljuk ezt. :D
Ha rengeteg idõt töltetek együtt, tényleg unalmas lesz egy idõ után, és nem fogktok egymásnak hiányozni!Lehet, hogy ehez kell 1-2 év, de jobb ezt megelõzni!
én úgy vagyok ezzel, 14 hónapja vagyok a párommal, minden nap találkozom vele...nem is tudnám mgtenni hogy ne találkozzunk már annyira megszoktam. Amúgy igen, néha lehet jobb lenne nem találkozni, de csak mert néha igen ingerlékenyek tudnunk lenni. Néha azért ápoljuk a baráti kapcsolatainkat is, elmegyünk beülünk ide oda...:) Azzal meg egyetértek hogy ma most megunnánk egymást mi lenne késõbb? :P sok boldogságot Nektek
az kimaradt hogy ha nem lehetünk egymással, akkor nagyon hiányzunk egymásnak!!! a sok eltöltött idõ ellenére is. üdv
A kérdező hozzászólása: velünk is ugyanez van.MI se tudjuk elképzelni egy napot se hogy ne lássuk 1mást.Csak félek, hogy majd megunjuk 1mást
Ha félsz tõle akkor tegyél ellene. Nem olyan nehéz kibírni egy napot a másik nélkül mégha nagyon szereted akkor sem, és tényleg sokkal jobb érezni a másik hiányát és úgy találkozni. Nameg barátokra szükség van és ha ennyit vagytok együtt gondolom a barátaidat hanyagolod ami nem helyes. Egyébként sztem azért együtt élni vkivel más mint csak járni és mindennap találkozni hiszem ha együtt élsz vkivel akkor nyilván nem otthon ültök egésznap kettesben hanem vannak dolgok suli/munka amit ugyebár külön csináltok.

Több, mint 8 hónapja vagyunk együtt és rengeteget veszekedünk pedig nagyon szeretjük egymást, de azt hiszem, uralkodó típusok vagyunk mindketten. Maradjak a barátommal?

Már 2szer tartottunk ott az utóbbi 1 hónapban, hogy szakítunk, de aztán mégsem tettünk így. Fogadkoztunk, hogy megválktozunk stb... A párom nagyon hamar felkapja a vizet és ijesztö, persze sosem bántott, meg semmi ilyesmi, csak ö kiabál én meg sírok. Bármin összeveszünk. Tegnap sikerült berúgom az ajtó üvegét és alig bírok járni, akor nagyon megharagudott rám, és mondtam, hogy akkor ma elmegyek töle, de reggel gyözködött, hogy várjam meg, míg este hazaér a munkából, mert megoldjuk. De van értelme??? Nem látom értelmát, mégis annyira szeretem, hogy azt el sem tudom mondani és ö is iszonyatosan szeret engem... nagyon sok a jó pillanat és olyan könnyen meglehetne oldani a problémát, dehát eddig sem sikerült... mit tegyek??

Legjobb válasz: Ugyanez volt velem és a barátommal kb 3 hónapja.Most leszünk 1évesek.:)Na, hát..õ alapból egy iszonyatosan makacs ember.De tényleg, rettenetes..ha õ vmit eldönt, akkor az úgy is lesz...más véleményét jó esetben meghallgatja, de nem foglalkozik vele, mert úgyis csak az lhet a jó, amit õ mond..stb..:)És ezen rengetegszer összekaptunk, és énis hasonló természetû vagyok, nem adtam fel egykönnyen..Aztán mindig kötözködtem vele, beszólogattunk egymásnak, és aztán mondtam neki, hogy ez igy nem lesz jó..akármennyire is imádom és szerelmesek vagyunk, nem lehet kibírni.Aztán végülis elgondolkodtam, hogy megér e annyit az egész, amikor kiharcolom magamnak az igazamat, hogy tönkremenjen a kapcsolatunk.(persze utólag rájöttem, hogy néha engedhettem volna, mert nem nekem volt igazam..) Aztán akárhányszor esetleg "provokált" mindig eszembe jutott, h nem akarom hogy vége legyen ilyenek miatt, és odafigyeltem, arra hogy ne szóljak vissza, ne bunkózzak vele, ne tegyek megjeygzéseket.Aztán ez neki is feltûnt, és õ is ugyanigy megtette ezeket.Azóta mintha kicseréltek volna minket, csak szerelem van körülöttünk, semmi vita..Nagyon örülök neki, hogy idõben megjött az eszem, mert ilyenek miatt nem éri meg szakítani, ha tényleg szerelmesek vagyunk. Remélem közöttetek is megoldódik, nekünk sikerült.:)Sok sikert

Ugyanez volt velem és a barátommal kb 3 hónapja.Most leszünk 1évesek.:) Na, hát..õ alapból egy iszonyatosan makacs ember.De tényleg, rettenetes..ha õ vmit eldönt, akkor az úgy is lesz...más véleményét jó esetben meghallgatja, de nem foglalkozik vele, mert úgyis csak az lhet a jó, amit õ mond..stb..:) És ezen rengetegszer összekaptunk, és énis hasonló természetû vagyok, nem adtam fel egykönnyen..Aztán mindig kötözködtem vele, beszólogattunk egymásnak, és aztán mondtam neki, hogy ez igy nem lesz jó..akármennyire is imádom és szerelmesek vagyunk, nem lehet kibírni.Aztán végülis elgondolkodtam, hogy megér e annyit az egész, amikor kiharcolom magamnak az igazamat, hogy tönkremenjen a kapcsolatunk.(persze utólag rájöttem, hogy néha engedhettem volna, mert nem nekem volt igazam..) Aztán akárhányszor esetleg "provokált" mindig eszembe jutott, h nem akarom hogy vége legyen ilyenek miatt, és odafigyeltem, arra hogy ne szóljak vissza, ne bunkózzak vele, ne tegyek megjeygzéseket.Aztán ez neki is feltûnt, és õ is ugyanigy megtette ezeket.Azóta mintha kicseréltek volna minket, csak szerelem van körülöttünk, semmi vita..Nagyon örülök neki, hogy idõben megjött az eszem, mert ilyenek miatt nem éri meg szakítani, ha tényleg szerelmesek vagyunk. Remélem közöttetek is megoldódik, nekünk sikerült.:) Sok sikert
fakanál, vibrátor,
8 hónap után talán konyharuhát az anyunak, a hugicának meg attol függ hány éves egy szempillafestéket vagy hasonló, ha 10 év körüli akkor valami plüsst
A kérdező hozzászólása: az anyuka 28 lesz a húgica meg 14 lesz
A kérdező hozzászólása: *38
Akkor tényleg fakanál meg vibrátor lesz a nyerõ.
Kérdezd meg a barátodat vagy ami még jobb vegyetek közösen ajándékot. Ha mégis te veszed meg akkor nem kell nagy dolgokat, senki nem várja el tõled hogy álmaik ajándékát vedd meg. Anyukának elég lesz egy szép csokor virág meg egy desszert, a huginak meg egy testápoló, körömlakk ilyesmi
Szerintem vegyetek közösen a pároddal valamit.

Gáz, ha a barátommal már 8 hónapja vagyok együtt és még nem történt meg?

Sz?z vagyok, sokszor beszéltünk már róla, hogy jó lenne, ha megtörténne, de még sosem jött össze... egyébként már fel vagyok rá készülve..

Legjobb válasz: hány éves vagy?

hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Egyszer barátommal veszekedtem és azt vágta a fejemhez, hogy még nem volt olyan barátnõje, aki ennyire elhúzta...:|
Miért lenne gáz? Ki határozza meg, hogy az?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat..:')
nem gáz. Én személy szerint sokkal normálisabbnak tartom, mint a 2-3 órányi ismeretség utáni összefekvést... Több esélyed van így egy normális kapcsolatra... Nyugi, te vagy a normális, nem a világ többi része...
nem gáz, nem kell erõltetni
Mi már másfél éve vagyunk együtt és még nem történt meg... na és akkor? Rajtunk múlik, ha úgy érezzük akkor majd megtörténik. Esetetekben meg rajtatok múlik, nem siettet senki gondolom. Elmondanám mi már nem vagyunk szüzek sem és idõsebbek vagyunk nálad. Egyszerûen csak még nem éreztük hogy szükség lenne a dologra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat..':) ) Jöhetnek még...
Nem gáz, mi 9 hónapot vártunk. Barátom már nem volt szûz. Ha valaki szeret, akkor nem csak a szexen jár az agya ... De persze, az is fontos, nem azt mondom, hogy nem ... :) 19/L
2. vagyok. Én is majdnem 17 voltam akkor
nem gáz. én is majdnem 1 év után feküdtem le az akkori barátommal aki szintén szûz volt még és nem bántam meg, mert akkorára teljesen megbíztam benne és szerettem õt.ez így volt tökéletes. gondolom azért petting volt már nektek is.
A kérdező hozzászólása: 17 leszek..
Hülyeség, ha tényleg fontos vagy neki akkor fontosabb, hogy az elsõ is jó élmény legyen neked, mint hogy hamar meglegyen. Jó pedig csak akkor lesz ha nyugodt vagy és te is úgy gondolod itt az ideje. Egyébként ha el akarja érni jobban tenné ha nem siettetne hanem megpróbálna felhúzni téged is hogy akarjad. Ha te is akarod már csak lehetõség nem volt rá akkor semmi oka beszólni érte.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!