Találatok a következő kifejezésre: 8 hónapja együtt a barátommal, (15 db)

8 hónapja folyamatosan dugtok ?OO
mikor érti meg mindenki h a nõk 90%-a nem képes a hüvelyi orgazmusra Ritka hüvelyi orgazmus fõleg ha G pontos nem érzékeny vagy nem ismered a testedet elég jól
A kérdező hozzászólása: én így elfogadtam magam, csak neki rossz. mindig mondogatja, hogy nem elég jó...

14-éves vagyok. A barátommal 8-hónapig együtt voltunk. (még szûz vagyok) szakított velem, azért mert nem tudtunk sokat együtt lenni, és kicsit hisztis voltam. De ez a szakítás nagyon megviselt. Hogyan?

Nagyon szeretem.ez a szakítás megváltoztatott..ezerszer komolyabb,tudatosabb lettem.Õ is szeret még mindíg.De fél belemenni újra.(van barátnõje,akit nem szeret).Tudom hogy eltudnám csábítani.Hogyan tudnám elcsábítani?kis aranyos romantikuss pillanatokat..:D bármi lehet..mivel?

Legjobb válasz: Nem akarlak megbántani, de ha egy olyan srácra vágysz, aki képes együtt lenni valakivel kamuból, csak azért, hogy legyen, és közben nem szereti, az téged is minõsít. Igazán értékes és egyenes ember lehet ez a srác, érdemes érte küzdened!

Nem akarlak megbántani, de ha egy olyan srácra vágysz, aki képes együtt lenni valakivel kamuból, csak azért, hogy legyen, és közben nem szereti, az téged is minõsít. Igazán értékes és egyenes ember lehet ez a srác, érdemes érte küzdened!
Most elcsábítani akarod vagy megszivatni? Miért akarnád megszivatni? Kinek jó a bosszú? Szereted? Mégis megérdemli?
"Tudom hogy eltudnám csábítani.Hogyan tudnám elcsábítani?" Kérlek..
Jó, am nem kell bántani, mert még csak 14 éves, nincs tisztában az érzelmekkel. Ti sem egybõl úgy születtek, hogy mindent tudtok.. Azért kell elmagyarázni neki, mivel ez az elsõ érzelmi "trauma" ami érte.
Egyik se kell 2 hét után? Na ne már... Komolyan mondom, hogy életkorhoz és értelmi szinthez kellene kötni a párkapcsolatokat is, mert ez borzalom ami itt megy.
Jajj dehogy szereted.. 14 évesen azt sem tudod mi az a szerelem. Majd pár hét aztán elmúlik az az érzés amit most érzel. Addig meg bírd ki valahogy.
A kérdező hozzászólása: Amikor hozzám ér kiborsózom..amikör megölel..biztonságban érzem magam.kb már 2-hete szakítottunk..és minden nap sírnom kell miatta.viszont ha látom, és átölel..kb mint egy barát.akkor az csodálatos..:(és nem tudok mással lenni még.sok fiú van aki szerelmes belém..de egyiksem kell.akkor szerintetek ne fussak utánna?tartasam magam elõtte?
Most áruld már el - sóvárogsz és sírsz utána, vagy bosszút akarsz állni? Nincsenek egyáltalán érett érzéseid, felesleges erõltetned. Nem vagy belé szerelmes, ugyanis elég jellemtelen ember lehet. Egyszerûen csak hiányzik, hogy legyen egy párkapcsolatod. Bírd ki valahogy, majd jön másik fiú. Az ember tanul a hibáiból, legközelebb majd nem követed el ugyanezeket, és nem lesz emiatt szakítás. De ne alázd meg magad azzal, hogy még te loholsz utána.
A kérdező hozzászólása: De nagyon szeretem.:(tényleg már nem tudom mit tegyek.de azért adjatok ötletet...
Figyelj, amíg teljesen ellentmondasz önmagadnak minden második mondatoddal, addig ne erõltesd ezt a dolgot... Te sem tudod, mit akarsz!
A kérdező hozzászólása: Igen..sajnos õ ilyen.tudom.nem szabadna!de nagyon szeretem.igazából..az járt a fejemben még hogy..õ nagyon fájdalmat okozott nekem.és én is vissza akarom neki adni.el akarom csábítani..és utánna ..valahogy megszivatni.
"Nagyon szeretem.ez a szakítás megváltoztatott..ezerszer komolyabb, tudatosabb lettem" Nem, nem lettél, csak azt hiszed.
Istenem -.- ha nem ismeritek akk honnan tudjátok mi érezhet ? De okos emberek ...

Van egy lány, aki folyton tönkre akarja tenni a kapcsolatomat a barátommal, akivel már 8 hónapja együtt vagyunk. Miért teszi ezt velünk?

Van egy lány, aki folyton tönkre akarja tenni a kapcsolatomat a barátommal, akivel már 8 hónapja együtt vagyunk. Mindig kitalál valamit, hogy úgy találkozhasson, jópofizhasson vele, és hozhassa kínos helyzetbe, hogy én ne legyek ott, és a végén csalódásnak, féltékenykedésnek éljem meg. A lánynak két éves kapcsolata van (bár többek szerint a fiú már nem szereti, mert elég flegma vele... tudjátok szerintem is csak a nemi élet miatt marad mellette... bár a lány se nem okos, se nem szép). Most nyomul a barátom öccsére, aki mellesleg 15 éves, a csajszi meg 18. Minden lehet?séget kihasznál, hogy elszakítson a barátomtól. A baráti körbe sem tudtam miatta beilleszkedni, mert mindenkit meghívott, csak engem nem, így lassan a barátom is kimarad, ezért is engem tesz felel?ssé. Meg sem kellene, hogy említsem, de megteszem, hogy két éve, amikor ? bekerült ebbe a körbe, mindenki elfogadta, engem meg csak a többiek nevében is kiközösít... Nem értem miért jó ez neki. Hogyan tudja mindig úgy beállítani a dolgokat, hogy én vagyok a bunkó? Miért jó ez egy embernek, és miért mindig nekik sikerül mindent elérni az életben? Az olyanoknak akik tisztességtelenek?

Legjobb válasz: Szerintem mond a barátodnak is.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, hogy válaszoltatok! A csaj 3 éve akar mindig keresztbe tenni nekem, csak most még feltûnõbben. Igyekszem megoldani a helyzetet, de azért eléggé kiborít már ennyi idõ után.
Szerintem mond a barátodnak is.
Én a te helyedben megmondanám ennek a csajnak a frankót.
És a barátod mit gondol róla? Am sztem ne foglalkozz a csajjal, elõbb-utóbb úgyis megunja. És mondd meg a barátodnak, hogy ne engedje nyomulni, mert neked ez az egész elég rosszul esik!
A kérdező hozzászólása: Tudom. És a csajszi semmit nem tud arról, hogy ez engem idegesít. Semleges vagyok felé. Néha azonban nálam is próbál bevágódni... :S A barátom is tudja, hogy mit gondolok a csajról.
Minél jobban idegesít, annál jobban fogja csinálni a csaj...Egy igazán erõs kapcsolat nem megy tönkre egy betolakodó miatt...
én lehet megrángatnám...
A kérdező hozzászólása: :S
A kérdező hozzászólása: Már közöltem vele párszor, de akkor is mindig lebunkózott.
A kérdező hozzászólása: A barátom sem bírja, csak õ annyira udvarias, hogy a világért sem mondaná meg neki, mit gondol róla. Ez a lány pedig olyan, hogy ha valamit el akar érni, akkor az sikerül is neki. (De most nem fog! :) ) Remélem...

8 hónapja vagyunk együtt a barátnõmmel, születésnapra mit illõ venni ennyi idõ után?

Legjobb válasz: Minimum egy kocsit...de komolyan, ezt nem neked kéne tudni?

Minimum egy kocsit...de komolyan, ezt nem neked kéne tudni?
annak is örül, ha felköszöntöd, és nem felejted el a születésnapját. Elsõnél a pont! Audi legyen!
Neked kell ismerni, hogy minek örülne.
Amire vágyik Gergõke, amire vágyik!

8 hónapja vagyok együtt a barátommal, és szeretem is őt. Néha vannak hullámvölgyek, de mindig elmúlnak a gondok, és még jobban szeretjük egymást. Mostanában viszont van egy fiú, aki mintha egyre jobban tetszene. Mit tegyek?

már vele is álmodtam, pedig így nem jellemz? rám. Azóta másképpen gondolok rá, pedig tudom, hogy csak egy álom. Mégis mit tegyek? Állítólag neki más tetszik (bár olyantól hallottam, akiben nem bízom). Ráadásul a fiú túl szerény, és nem tudom hogyan nyílna meg jobban. Nem mondhatom meg neki, úgy érzem. Segítsetek! Írjatok véleményt!

Legjobb válasz: Hát sajna ebben senki nem tud neked segíteni. Ezt neked kell megbeszélned magaddal, hogy mit érzel mit szeretnél és hogy mit csinálj. Rágódj még rajta és dönts. Lesznek ennél nehezebb döntéseid is az életben. Valahol el kell kezdeni.

Hát sajna ebben senki nem tud neked segíteni. Ezt neked kell megbeszélned magaddal, hogy mit érzel mit szeretnél és hogy mit csinálj. Rágódj még rajta és dönts. Lesznek ennél nehezebb döntéseid is az életben. Valahol el kell kezdeni.
szerintem probálj valahogy a fiu közelébe kerülni és akor minden kiderül elöször csak probálj vekle barátkozni!
A kérdező hozzászólása: Barátok vagyunk, de félénk, így nem tudtam még kiismerni annyira. :)

8 hónapja vagyok együtt a barátommal, és most volt először orgazmusom szex közben. Eddig sosem mentem el, de most, mikor azt találtam ki, hogy az egyik ismerősömre gondolok, sikerült elmennem. Mi lehet a baj?

Tudat alatt nem vonzódom a barátomhoz szexuálisan? Nagyon szeretem, de valahogy ugy sosem sikerült mikor csak rá gondoltam

Legjobb válasz: Szerintem teljesen normális ha másra gondolsz közben, te tudod, hogy a párodat szereted, de a belsõ fantáziád erõsebb, és inkább arra gondolsz...

Szerintem teljesen normális ha másra gondolsz közben, te tudod, hogy a párodat szereted, de a belsõ fantáziád erõsebb, és inkább arra gondolsz...
Lehet, hogy az a másik jobban izgatja a fantáziádat de az is lehet, hogy a másra gondolás segített, hogy megszûnjön a görcsös "akarás". Ha nagyon koncentrál az ember a partnerére az is akadályozhatja az orgazmust. Neked kell eldöntened, hogy a másra gondolás csak színesíti a szexet és a párodat szereted igazán vagy már nem szereted õt ezért gondolsz másra. Ezt mi, nem tudjuk eldönteni. :)
Hu szerintem ez elég nagy probléma:(És bizony arra utal hogy valami nincs rendben...:SNEm is értem hogy jutott eszedbe másra gondolni szeretkezés közben...

15 éves lány vagyok, barátom szintén.8 hónapja vagyunk együtt le akarunk feküdni egymással, de el kell mondanom anyának, mert nem élvezném az együttlétet, ha attól kellene félnem hogyha baj van senkinek nem szólhatok. Hogyan tudnám felhozni a témát?

Legjobb válasz: ugyanez a helyzet, csak mi több ideje vagyunk együtt, és idõsebb a barátom. szerintem akkor hozd fel mikor ketten vagytok otthon : "anya, figyelj, mi az xynal le szeretnénk feküdni, régóta vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, megbízom benne" anyukád örülni fog, hogy elmondod neki, hidd el. enyém is örült, hogy elmondom:)

ugyanez a helyzet, csak mi több ideje vagyunk együtt, és idõsebb a barátom. szerintem akkor hozd fel mikor ketten vagytok otthon : "anya, figyelj, mi az xynal le szeretnénk feküdni, régóta vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, megbízom benne" anyukád örülni fog, hogy elmondod neki, hidd el. enyém is örült, hogy elmondom:)
ha jó kapcsolatban vagytok, valszeg simán fiog menni. télleg csakúgy hozd fel a témát, h anya, tudo, van az xy és úgyérzem h eléggé szeretem õt ahhoz h vele veszítsem el a szüzességem. és kérdezd meg h mitszólna ehhez? ez azért jó módszer h megkérdezed tõle, mert így nemérzi magát "letámadva" anyukád, falhoz állítva, h te márpedig megakarod tenni, hanem aztérzi h õtis bevonod, ez jólfog neki esni, és másképp is fog hozzáállni.
"kishugyosok" xDD haggyadmár..ne érdekeljenek az ilyenek . -.- Sztem, midnenképp mondd el neki, hogyha télleg készen állsz erre az egészre. Biztos vannak olyan pillanatok, hogy leültük ketten beszélgetni, vagy ha nem akk menj oda hozzá, beszélgessetek, és akk vezesd rá a témára, hogy szeretnél lefeküdni a barátoddal, és h mindenképp szeretnéd ezt neki elmondani, mert nem szeretnél elõtte titkólózni, meg h ugye irtad h rendes vagy, és nem kaphat meg akárki, és h õt igazán szereted, és felkészültél erre.. Sztem simán megfogja érteni:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) Elég jó kapcsolatban vagyunk anyával és éppen ezért nem akarom úgy hogy ne tudjon róla.Majd próbálkozok :)
A kérdező hozzászólása: Érett gondolkodásúak vagyunk, és hosszú távra tervezünk.Ha 2 ember szereti egymást és komoly a kapcsolatuk, érezhetik úgy hogy eljött az idõ, akkor meg miért ne??csak édesanyám bizalmát szeretném megtartani..arról nem tehetek hogy erre irígy vagy mivel lehet te nem ápoltál jó kapcsolatot a tieddel..de ez a te bajod
A kérdező hozzászólása: + elmondanám hogy én nem az a könnyûvérû nõcske vagyok akit bárki megkaphat azonnal.! Nem járok bulikba, semmiféle káros szenvedélyem nincsen, egy erõs suliba járok, jól tanulok..szóval...normális vagyok 100%-ig, és komolyak a szándékaim.
A kérdező hozzászólása: Bízok benne, hogy igazad lesz és sikerül :)

A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt és imádjuk egymást és mindennap együtt vagyunk csak egymással foglalkozunk, nem barátkozunk mással, ha nem látjuk 1mást megzavarodunk. Betegesek vagyunk, igaz?

Viszont nagyon félek hogy megfogjuk unni 1mást/szinte belebeszélem magamba hogy úgy is megunjuk 1mást/,mindenki ezt mondja.Pedig már össze is szeretnénk költözni meg eljegyzést is szeretnénk.Szerintetek???

Legjobb válasz: Ahogy én látom ezt másoknál és nálatok is, az a véleményem, hogy ez elmegy egy darabig, de egy kicsit sok lesz a jóból. És én is úgy gondolom, hogy vagy megunjátok egymást, vagy össze fogtok veszni egy idõ után. Foglalkozni kell másokkal/mással is. Egyáltaltán nem baj az, ha 1-2 napig nem beszélegettek és nem találkoztok. Annál jobb lesz, ha majd igen :) Én pl. a barátnõmmel a kapcsolatunk legeleje óta csak hétvégén találkozok, de ez így pont jó. Na jó nem mondom, hogy jó lenne, ha néha mellettem ébredne a hétköznapokon is, de mindenesetre sztem ez az arany középút, addig, amíg esetleg össze nem költözünk. Ez az idõk során midnenesetre kialakul, hogy az egyik, hogy áll a másikhoz. A hétköznapokokon küldünk egymásnak sms-eket néha, meg esténként beszélgetünk, de ennyi. Majd ha eljön a péntek... :) Addig meg mindeketten a sajátmagunk ügyes-bajos dolgát intézzük, kinek a munka, kinek a tanulás. Ami még fontos, hogy a barátokra/barátnõkre is idõt kell fordítani párunk mellett, mert nem szabad azokat elhanyagolni akikre idáig támaszkodtunk/ számítani lehetett és fordítva. Biztosan lesz még rájuk szükségünk késõbb is. Fõ az egyensúly! Remélem segítettem. B.P.

Ahogy én látom ezt másoknál és nálatok is, az a véleményem, hogy ez elmegy egy darabig, de egy kicsit sok lesz a jóból. És én is úgy gondolom, hogy vagy megunjátok egymást, vagy össze fogtok veszni egy idõ után. Foglalkozni kell másokkal/mással is. Egyáltaltán nem baj az, ha 1-2 napig nem beszélegettek és nem találkoztok. Annál jobb lesz, ha majd igen :) Én pl. a barátnõmmel a kapcsolatunk legeleje óta csak hétvégén találkozok, de ez így pont jó. Na jó nem mondom, hogy jó lenne, ha néha mellettem ébredne a hétköznapokon is, de mindenesetre sztem ez az arany középút, addig, amíg esetleg össze nem költözünk. Ez az idõk során midnenesetre kialakul, hogy az egyik, hogy áll a másikhoz. A hétköznapokokon küldünk egymásnak sms-eket néha, meg esténként beszélgetünk, de ennyi. Majd ha eljön a péntek... :) Addig meg mindeketten a sajátmagunk ügyes-bajos dolgát intézzük, kinek a munka, kinek a tanulás. Ami még fontos, hogy a barátokra/barátnõkre is idõt kell fordítani párunk mellett, mert nem szabad azokat elhanyagolni akikre idáig támaszkodtunk/ számítani lehetett és fordítva. Biztosan lesz még rájuk szükségünk késõbb is. Fõ az egyensúly! Remélem segítettem. B.P.
Megunjátok egymást? Hát nem tudom... Az együttélés esetén ugyanis a párok jó esetben mindennap találkoznak. :) Ha most megunod, késõbb az együttélés sem fog menni, tehát akkor ez csak vonzódás, de nem szerelem... szerintem.
Mi 11 éve csináljuk ezt. :D
Ha rengeteg idõt töltetek együtt, tényleg unalmas lesz egy idõ után, és nem fogktok egymásnak hiányozni!Lehet, hogy ehez kell 1-2 év, de jobb ezt megelõzni!
én úgy vagyok ezzel, 14 hónapja vagyok a párommal, minden nap találkozom vele...nem is tudnám mgtenni hogy ne találkozzunk már annyira megszoktam. Amúgy igen, néha lehet jobb lenne nem találkozni, de csak mert néha igen ingerlékenyek tudnunk lenni. Néha azért ápoljuk a baráti kapcsolatainkat is, elmegyünk beülünk ide oda...:) Azzal meg egyetértek hogy ma most megunnánk egymást mi lenne késõbb? :P sok boldogságot Nektek
az kimaradt hogy ha nem lehetünk egymással, akkor nagyon hiányzunk egymásnak!!! a sok eltöltött idõ ellenére is. üdv
A kérdező hozzászólása: velünk is ugyanez van.MI se tudjuk elképzelni egy napot se hogy ne lássuk 1mást.Csak félek, hogy majd megunjuk 1mást
Ha félsz tõle akkor tegyél ellene. Nem olyan nehéz kibírni egy napot a másik nélkül mégha nagyon szereted akkor sem, és tényleg sokkal jobb érezni a másik hiányát és úgy találkozni. Nameg barátokra szükség van és ha ennyit vagytok együtt gondolom a barátaidat hanyagolod ami nem helyes. Egyébként sztem azért együtt élni vkivel más mint csak járni és mindennap találkozni hiszem ha együtt élsz vkivel akkor nyilván nem otthon ültök egésznap kettesben hanem vannak dolgok suli/munka amit ugyebár külön csináltok.

A volt barátommal 8 hónapig voltam együtt, de ő decemberben szakított.1 hónapja új barátom van, de mégis hiányzik a régi. Ez miért van?

Az új barátommal minden tökéletes, egyfolytában viccelődünk, törődik velem, gondoskodik rólam, kedves meg minden. Amikor együtt vagyunk mintha nem is lenne külvilág, csak vele foglalkozom és rá gondolok. Viszont mikor nem vagyunk együtt többször is gondolok az exemre, hogy milyen jó is volt vele...mit csináljak, hogy ne gondoljak rá?vagy ez miért van? 16/L

Legjobb válasz: mert szeretted,halványulni fog idõvel ne csinálj semmit

mert szeretted, halványulni fog idõvel ne csinálj semmit
Mert rendes pasival jöttél össze.Jöjjél össze akkor egy vadbarommal az majd kiveri belõled a bánatodat, akkor meg az lesz a baj
Az elsõ válaszolónak igaza van. A második meg barom választ adott :)

A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Eleinte az fogott meg benne, hogy elérhetetlennek tünt. Nekem megadta magát, tetszettem neki, összejöttünk. Most viszont egyre jobban készülök ki. El akarom hagyni, felejteni. De hogyan?

Nem vagyok csúnya lány, töle mégsem kapok soha bókot, de pl. ha egy kis pattanás megjelenik az arcom oldalán akkor azt megjegyzi... Nem beszél az érzéseiröl, én pedig nem faggatom, mert nem akarok nyüsszögni, inkább én sem beszélek az enyémekröl. Heti általában 1-2 szer találkozunk, akkor együtt alszunk. A hidegsége megörjít, semmi érzelem nem jelenik meg rajta, néha azt hiszem, nem is emberböl van. Nem beszél sokat, csak van. Ha beszél, általában saját magáról beszél. A múltjáról, a gyerekkoráról. Ha én kezdek beszélni az én gyerekkoromról, akkor elöfordul, h másfele néz, nem figyel, ásít. èn mindig figyelmesen hallgatom, akkor is, ha fáradt vagyok, vagy ha fogalmam sincs arról a témáról. Nem csal meg, nem szeret eljárni sehova, csak dolgozik. Mindketten egyedül élünk, egymáshoz közel. Minden nap beszélünk telefonon, ö hív. Mindketten egyedül vagyunk a világban, egyikünknek sincs igazából senkije. Engem a magány megörjít, és valamikor annyira szeretnék vele lenni! De nem mondhatom neki, csak azt várhatom, hogy ö szóljon. De pl ha hétközben egyedül van otthon délután, akkor sem hív, hogy menjek át, vagy nem mondja, hogy ö átjön, mert inkább egyedül akar lenni. De azt mondja, szeret. Nemrég mondtam neki, h szakítsunk, mert én nem tudok így élni, h nem érzem azt, hogy szerelmes belém. na akkor fedeztem fel rajta elöször kimutatott érzelmeket, de csak némi remegést, és fájdalmat a szemében. úgyhogy vele maradtam, de nem változott semmi. úgy érzem nem kíváncsi rám heti 1nél többször, és ez fáj nekem, mert ennél többre tartom magam. Azt mondják a barátaim rólam, hogy szórakoztató, kedves lány vagyok, megnevettetem és jókedvre derítem öket. Legyeskednek körülöttem férfiak, de én mindet leépítem, rájuk se bírok nézni. viszont a barátom mellett egy nagy nullának érzem magam, aki a pöcegödör mélyére való. minden szavamat meg kell gondolnom, mielött kimondom, mert ha véletlenül megbántom, akkor nála az végzetes hiba. Nem mond semmit, csak a viselkedése még hidegebb lesz, és még távolságtartóbb. Idöpazarlás vele lennem? Viszont én annyira szeretem, és nem értem miért. Tegnap éjjel is vele voltam, annyira szerettem volna hallani töle pár kedves szót, de semmi. Ma reggel gondolkodtam el azon, hogy milyen lenne, ha valaki úgy szeretne, ahogy szeretném, ha szeretnének. Elnézést a hosszú levélért, köszönöm annak aki végigolvassa és reagál rá.

Legjobb válasz: Ha nem tudtok beszélgetni, nem érdekli amit mondasz, szerinted van értelme a kapcsolatnak? Csak gondolj bele, ha életed többi részét vele élnéd le, és egy idõ után õ sem tudna már mit mesélni a gyerekkoráról, csak ülnétek egymás mellett és nézelõdnétek? Szerintem hagyd. Mivel egyedül él, gondolom már felnõtt férfi, õ nem fog tudni megváltozni senkiért sem. 8 hónap még nem olyan vészesen hosszú idõ, jobb, ha nem húzod sokáig.

Ha nem tudtok beszélgetni, nem érdekli amit mondasz, szerinted van értelme a kapcsolatnak? Csak gondolj bele, ha életed többi részét vele élnéd le, és egy idõ után õ sem tudna már mit mesélni a gyerekkoráról, csak ülnétek egymás mellett és nézelõdnétek? Szerintem hagyd. Mivel egyedül él, gondolom már felnõtt férfi, õ nem fog tudni megváltozni senkiért sem. 8 hónap még nem olyan vészesen hosszú idõ, jobb, ha nem húzod sokáig.
Szegény te :( Egyébként én is ilyesmi voltam utáltam kimutatni az érzéseimet bárkinek mert fölöslegesnek tartottam és hülyeségnek(bár ennyire nem voltam hideg és bókolgattam néha).A barátnõm egyszer leült velem beszélni ezekrõl, megbeszéltük és azóta neki talán már sikerülget elmondani miket érzek. Tehát arra akartam kilyukadni, hogy még1szer próbálj meg vele leülni és kb ugyanezt elmondani amit itt leírtál mondjad neki heves érzésekkel ha erre nem fog hallgatni akkor kész szerintem akkor szakíts vele mert téged ez hosszabb távon durván kifog készíteni. Remélem tudtam segíteni. 20/F
Bocs, de ez alapján úgy gondolom, hogy ti egy tipikus példái vagytok a "párkapcsolat a mai szingli világban" dolognak. :) Legalábbis az õ részérõl biztosan. Állj oda elé, és közöld bele, hogy a lelkednek is szüksége van az õ törõdésére, és kevés az, amit jelenleg ad neked. Legyél vele teljesen õszinte a legapróbb részletekig. És figyeld a reakcióját.
Nem leszek nepszeru, de azert leirom...Ezt jol elszabtad...Kellett Neked egy olyan ferfi aki elerhetetlen, akit nem erdekelsz, akivel nem tudsz beszelgetni, aki nem hallgat meg...De az gondolom nem kellett, aki a tenyeren hordozott volna, aki figyelmes lett volna, mert Ot konnyu/konnyebb lett volna megkapni... Az ilyen embereket - legyen az ferfi vagy no - nem tudom sajnalni...ideje lenne felfognod, h ennek a kapcsolatnak semmi ertelme, hiszen nem vagy boldog...szeretsz egy olyan embert akivel nem vagy boldog, akivel nem is vagy egyutt...szted ez normalis?
Mondja, hogy szeret, vagy tesz is azért, hogy érezd?
A kérdező hozzászólása: Pl. ha szükségem van valamire, akkor segít. Ùj lakásba költöztem, és segített ügyeket intézni, kifesteni a falakat. A vállalkozásommal kapcsolatban is ad tanácsokat, mivel neki több tapasztalata van. Ha reggel evés nélkül akarok elmenni, mert valami miatt sietek, akkor ad a kezembe kaját, hogy egyem meg a kocsiban... Ad papucsot, hogy ne fázzak fel, elém teszi a kaját... ilyesmik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, számomra mindegyik nagyon hasznos volt. Adtatok jó ötletet, mint pl 20/L, aki azt mondta, hogy üljek le vele és mondjam el neki részletesen, ha kell akkor heves érzelmekkel. Ami nem lesz nehéz, mert én alapjában egy temperamentumos nö vagyok. Annak is igaza volt, aki azt írta, hogy semmi értelme annak, hogy csak én hallgatom öt, és milyen lenne vele leélni egy egész életet. Az utolsónak, pedig aki azt mondta, hogy ezt jól elszabtam, igaza volt szintén. Abban is, hogy nem kellett az, aki a tenyerén hordozott volna, ez pontosan így volt. De emberek vagyunk, bennünk van a vadászösztön, én pedig szerettem mindig a kihívásokat. Hát, megszivattam vele magam rendesen, ez tény, mert ö már nem fog megváltozni senkinek a kedvéért. A legdurvább az, hogy tök egyedül vagyok. Gondoltam már rá, hogy egy reménytelen szerelemre a gyógymód csak egy új szerelem lehet. Elöfordul, hogy valaki aki nem tudja, hogy "kapcsolatban" vagyok, randira hív, vagy moziba, de nem fogadhatnám el, mert egyböl kiderülne. Ugyanis annak ellenére, hogy nem találkozunk gyakran és úgy viselkedik, amiket leírtam róla, 100%ra biztos vagyok benne, hogy figyeltet, mit csinálok kivel beszélek. Egy apró hiba, egy apró ok arra, hogy nem bízhat meg bennem, és szerintem már lapát is... Viszont még túlságosan szeretem ahhoz, hogy egyértelmüen szakítsak, nekem senkim sincs, csak ö. Ès néha, amikor jó kedve van, boldoggá tesz, és olyankor boldog vagyok a következö találkozásig. Ez az egész szar, ahogy leírtam, és olvasom, egy nagy szar és nem hiszem el h benne vagyok egy ilyen szarban :S ne haragudjatok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!