Találatok a következő kifejezésre: 8 hónapja együtt (56 db)

14-éves vagyok. A barátommal 8-hónapig együtt voltunk. (még szûz vagyok) szakított velem, azért mert nem tudtunk sokat együtt lenni, és kicsit hisztis voltam. De ez a szakítás nagyon megviselt. Hogyan?

Nagyon szeretem.ez a szakítás megváltoztatott..ezerszer komolyabb,tudatosabb lettem.Õ is szeret még mindíg.De fél belemenni újra.(van barátnõje,akit nem szeret).Tudom hogy eltudnám csábítani.Hogyan tudnám elcsábítani?kis aranyos romantikuss pillanatokat..:D bármi lehet..mivel?

Legjobb válasz: Nem akarlak megbántani, de ha egy olyan srácra vágysz, aki képes együtt lenni valakivel kamuból, csak azért, hogy legyen, és közben nem szereti, az téged is minõsít. Igazán értékes és egyenes ember lehet ez a srác, érdemes érte küzdened!

Nem akarlak megbántani, de ha egy olyan srácra vágysz, aki képes együtt lenni valakivel kamuból, csak azért, hogy legyen, és közben nem szereti, az téged is minõsít. Igazán értékes és egyenes ember lehet ez a srác, érdemes érte küzdened!
Most elcsábítani akarod vagy megszivatni? Miért akarnád megszivatni? Kinek jó a bosszú? Szereted? Mégis megérdemli?
"Tudom hogy eltudnám csábítani.Hogyan tudnám elcsábítani?" Kérlek..
Jó, am nem kell bántani, mert még csak 14 éves, nincs tisztában az érzelmekkel. Ti sem egybõl úgy születtek, hogy mindent tudtok.. Azért kell elmagyarázni neki, mivel ez az elsõ érzelmi "trauma" ami érte.
Egyik se kell 2 hét után? Na ne már... Komolyan mondom, hogy életkorhoz és értelmi szinthez kellene kötni a párkapcsolatokat is, mert ez borzalom ami itt megy.
Jajj dehogy szereted.. 14 évesen azt sem tudod mi az a szerelem. Majd pár hét aztán elmúlik az az érzés amit most érzel. Addig meg bírd ki valahogy.
A kérdező hozzászólása: Amikor hozzám ér kiborsózom..amikör megölel..biztonságban érzem magam.kb már 2-hete szakítottunk..és minden nap sírnom kell miatta.viszont ha látom, és átölel..kb mint egy barát.akkor az csodálatos..:(és nem tudok mással lenni még.sok fiú van aki szerelmes belém..de egyiksem kell.akkor szerintetek ne fussak utánna?tartasam magam elõtte?
Most áruld már el - sóvárogsz és sírsz utána, vagy bosszút akarsz állni? Nincsenek egyáltalán érett érzéseid, felesleges erõltetned. Nem vagy belé szerelmes, ugyanis elég jellemtelen ember lehet. Egyszerûen csak hiányzik, hogy legyen egy párkapcsolatod. Bírd ki valahogy, majd jön másik fiú. Az ember tanul a hibáiból, legközelebb majd nem követed el ugyanezeket, és nem lesz emiatt szakítás. De ne alázd meg magad azzal, hogy még te loholsz utána.
A kérdező hozzászólása: De nagyon szeretem.:(tényleg már nem tudom mit tegyek.de azért adjatok ötletet...
Figyelj, amíg teljesen ellentmondasz önmagadnak minden második mondatoddal, addig ne erõltesd ezt a dolgot... Te sem tudod, mit akarsz!
A kérdező hozzászólása: Igen..sajnos õ ilyen.tudom.nem szabadna!de nagyon szeretem.igazából..az járt a fejemben még hogy..õ nagyon fájdalmat okozott nekem.és én is vissza akarom neki adni.el akarom csábítani..és utánna ..valahogy megszivatni.
"Nagyon szeretem.ez a szakítás megváltoztatott..ezerszer komolyabb, tudatosabb lettem" Nem, nem lettél, csak azt hiszed.
Istenem -.- ha nem ismeritek akk honnan tudjátok mi érezhet ? De okos emberek ...

8-honapja együtt vagyunk pasimal mâr minden megvolt szednél én megtettem neki mindent amit kért kényeztettem mindent! De ő nem hajlandó rá! A nyaláson kívül mindent megtesz! Hogy szegyemrá hogy azt is megcsinálja végre?

Legjobb válasz: Például tanulj meg írni. Aztán második körben ne hisztizve próbáld meg megbeszélni vele, kérd szépen, kérdezd meg, mi a baj. Aztán ha nem megy, akkor vagy megszoksz vagy megszöksz.

Például tanulj meg írni. Aztán második körben ne hisztizve próbáld meg megbeszélni vele, kérd szépen, kérdezd meg, mi a baj. Aztán ha nem megy, akkor vagy megszoksz vagy megszöksz.
Mond meg neki hogy ha ö nem teszi meg, akkor te se!meg nincs több szex, ha nem teszi meg!:D
támogatom az elõttem szóló véleményét! azért az érdekel, hogy mit mond, miért nem teszi meg ??
A kérdező hozzászólása: Különösebben semmit mindig az a vàlasza hogy most nincs kedvem majd késõbb..
A kérdező hozzászólása: Ès szerinted pont a te szerencsétlen véleményedre vagyok kívàncsi? -, - normàlisan meg lett beszéve anyit mondottrà nincs kedv!
Megkéne mosni a nuncidat hogy ne legyed búdós

Már 8 hónapja együtt vagyunk. Mit tegyek? Segítséget kérek!

Már 8 hónapja együtt vagyunk a barátnőmmel.Már lefeküdtünk egymással.A szüleim mikor először meglátták egyből azt mondták ,hogy cigány.De én nem akartam elhinni.Hát finoman megkérdeztem tőle és azt mondta ,hogy nem az.Elkezdtem hát ,,kutatni'' facebookon a családtagja között és szinte mind cigány.És nem cs 1-2 vonóval van bennük.Most azt szeretném tőletek megtudni, hogy mit tegyek? Nagyon szeretem, de a szüleim ellenzik emiatt a kapcsolatot.És ,hogy őszinte legyek én se szereték egy bantu néger családba tartozni :S

Legjobb válasz: nem kommentálom. az oldalon nem szabad feszültségeket kelteni

nem kommentálom. az oldalon nem szabad feszültségeket kelteni
sztem nincs abba semmi h cigány nekem is volt cigány barátnõm... azota is találkozunk néha ha ugy van de leginkább azota csak egy éjszakás kalandokra.. 18/F
csefy, sokat sejtetõ a válaszod :D Kedves Kérdezõ! Én szakítanék... de ez én vagyok...
csefi milyen storyt?
Dobd.
A kérdező hozzászólása: Oké :)
üziben sem, bocs. faji hovatartozással kapcsolatos kérdéseket csak szemtõl szembe mondom annak, akirõl tudom, hogy nem márt be. ezen az oldalon bármi megtörténhet, hallottam már egy sztorit
A kérdező hozzászólása: Az elsõ
Most akkor cigány vagy néger?
A kérdező hozzászólása: Üzibe?
Megkúrtad a vajda lányát hagyd ott nyugodtan.Ha szerencséd van fejbe lõnek nem szenvedsz annyit:DDDD


Hogy mondjam meg a szuleimnek hogy 8 honapja egyutt vagyok a parommal? ! Ugy hogy ok nem tudnak rola mert eltiltottak tole miutan bevallottam hogy lefekudtem vele .

Legjobb válasz: Attól függ, hány évesek vagytok. Emellett tegyél fel még pár kérdést magadnak: Mennyire szereted a párod? Mennyire stabil a kapcsolatotok? Hajlandó lennél-e és megéri-e nekimenni a szüleidnek érte? Csak azért tiltottak el a barátodtól, mert lefeküdtél vele? Van-e olyan egyéb okuk, amiért nem szimpatizálnak a fiúval? Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?

Bátran , az igazat, és hallgasd meg szüleid véleményét is.
Attól függ, hány évesek vagytok. Emellett tegyél fel még pár kérdést magadnak: Mennyire szereted a párod? Mennyire stabil a kapcsolatotok? Hajlandó lennél-e és megéri-e nekimenni a szüleidnek érte? Csak azért tiltottak el a barátodtól, mert lefeküdtél vele? Van-e olyan egyéb okuk, amiért nem szimpatizálnak a fiúval? Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?
"8 honapja egyutt vagyok a parommal" "Nagyon szeretem ot es o is engem." "komoly kapcsolatnak gondoljuk ezt az egeszet es tervezzuk a jovot is." Engem meggyõztél, áldásom rátok. Szerintem a szüleidnek is ezeket hangsúlyozd ki, esetleg hozzátéve hogy legyenek olyan bûbáj kedvesek, hogy nem kényszerítenek rá hogy választanod kelljen azok között akiket a legjobban szeretsz a világon. A nemi életedet meg a továbbiakban ne osszad meg édesapáddal akár milyen jó is a kapcsolatotok. Elég rosszul esik neki az is ha tudja(nyilván nem hülye) nem kell hallania is.
Odemész a szüleidhez, és megmondod, hogy te tényleg nagyon szereted ezt a fiút, és komolyan gondoljátok. Meghogy már 8 hónapja együtt vagytok. Sokmindent ezekután már nem tehetnek. nem mondom, hogy szívük csücske lesz a fiú, de majd beletörödnek, hogy õt szereted.
tapintatosan
Minek kellett lefeküdni vele? Paráználkodtál! De ha igaz volt a vád, és a lány nem volt szûz, 5Móz. 22, 21 akkor vigyék a lányt apja házának a bejáratához, és kövezzék halálra a város férfiai, mivel gyalázatot követett el Izráelben azzal, hogy paráználkodott apja házában. Így takarítsd ki a gonoszt a magad körébõl!
A kérdező hozzászólása: Nem tudtok valami peldat ?! Mert gondoltam hogy beallitok a parommal es szemtol szembe akkor hogy megbeszeljuk .. De felek apum reakciojatol :( Ha meg elobb puhatolozok biztos nem akakr majd talalkozni vele hogy csak haggyon beken meg ilyenek :( Varom a tovabbi valaszokat !!!
A kérdező hozzászólása: varom a tovabbi segitseget hogy hogy kezdjem el a szuloknek elmeselni az egeszet ?! hogy azota megis egyutt vagyunk ?! vagy mit monddjak nekik hogy ne tiltsanak tole ? vagy hogy pozitiv benyomast keltsek ujra rola ?
A kérdező hozzászólása: 16 multam o 19 mult ... jo visoznyba vagyok a szuleimmel ! Nagyon szeretem ot es o is engem . Muszaly mostmar elmodnjam neki mert komoly kapcsolatnak gondoljuk ezt az egeszet es tervezzuk a jovot is. Addig keprol lattak teleofnon beszeltek vele meg amit meseltem es birtak , de miota lefekudtunk van problema :(
hát ha jó a kapcsolatod a szüleiddel, akkor menj oda eléjük(szerintem elõször a fiú nélkül), és mondd meg együtt vagytok a tiltásuk ellenére is, és szeretnéd, ha ezt valamilyen szinten elfogadnák, és nem mennének neki a srácnak ha meglátnak vele nem értem az ilyen szülõket, az enyémek nem izélnek ilyennel, most komolyan mit gondoltak mikor még együtt voltatok, hogy kártyázni jártok össze?! mondjuk nem tudom, te mért mondtad el, hogy lefeküdtél vele, csak rátok tartozik, mert ez egy intim kapcsolat.. de amúgy mért tiltottak el? azon kívül hogy lefeküdtél vele, mondtak valami más indokot? vagy ez az a fajta szülõi felfogás alapján történt hogy "ohh az én pici lányom szexuális életet él, pedig õ még akkor is csak az én pici lányom, és ezt neki még nem szabad"
A kérdező hozzászólása: igen ezert .. hogy " anyuci egy szem lanya es h ..." De igy teszem .. elobb anyummal beszelem meg es hogy fogadja el ! Amugy meg meirt mdontam el ?! Anyum jott mindig azzal hogy neki monddjam el elsonek .. hat igen de mikor meghallotta meg se fogadta olyan szivesen .. es hiaba megfogadta hogy apumnak nem sozl nem birta megallni .. Mostmar anyumon ugy latom hogy beletorodott de viszont apum kesz katasztrofa :( Monddjuk neki nehez is megfelelni anelkul is ! koszi a valasozkat es a segitseget !!
A kérdező hozzászólása: egy hosszu beszelgetest erre iranyitottam xD Es mar nem feltenek .. elfogadtak hogy pasimmal vagyok es hogy szeretjuk egymast .. koszi midnenkinek !!!!!

Van egy lány, aki folyton tönkre akarja tenni a kapcsolatomat a barátommal, akivel már 8 hónapja együtt vagyunk. Miért teszi ezt velünk?

Van egy lány, aki folyton tönkre akarja tenni a kapcsolatomat a barátommal, akivel már 8 hónapja együtt vagyunk. Mindig kitalál valamit, hogy úgy találkozhasson, jópofizhasson vele, és hozhassa kínos helyzetbe, hogy én ne legyek ott, és a végén csalódásnak, féltékenykedésnek éljem meg. A lánynak két éves kapcsolata van (bár többek szerint a fiú már nem szereti, mert elég flegma vele... tudjátok szerintem is csak a nemi élet miatt marad mellette... bár a lány se nem okos, se nem szép). Most nyomul a barátom öccsére, aki mellesleg 15 éves, a csajszi meg 18. Minden lehet?séget kihasznál, hogy elszakítson a barátomtól. A baráti körbe sem tudtam miatta beilleszkedni, mert mindenkit meghívott, csak engem nem, így lassan a barátom is kimarad, ezért is engem tesz felel?ssé. Meg sem kellene, hogy említsem, de megteszem, hogy két éve, amikor ? bekerült ebbe a körbe, mindenki elfogadta, engem meg csak a többiek nevében is kiközösít... Nem értem miért jó ez neki. Hogyan tudja mindig úgy beállítani a dolgokat, hogy én vagyok a bunkó? Miért jó ez egy embernek, és miért mindig nekik sikerül mindent elérni az életben? Az olyanoknak akik tisztességtelenek?

Legjobb válasz: Szerintem mond a barátodnak is.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, hogy válaszoltatok! A csaj 3 éve akar mindig keresztbe tenni nekem, csak most még feltûnõbben. Igyekszem megoldani a helyzetet, de azért eléggé kiborít már ennyi idõ után.
Szerintem mond a barátodnak is.
Én a te helyedben megmondanám ennek a csajnak a frankót.
És a barátod mit gondol róla? Am sztem ne foglalkozz a csajjal, elõbb-utóbb úgyis megunja. És mondd meg a barátodnak, hogy ne engedje nyomulni, mert neked ez az egész elég rosszul esik!
A kérdező hozzászólása: Tudom. És a csajszi semmit nem tud arról, hogy ez engem idegesít. Semleges vagyok felé. Néha azonban nálam is próbál bevágódni... :S A barátom is tudja, hogy mit gondolok a csajról.
Minél jobban idegesít, annál jobban fogja csinálni a csaj...Egy igazán erõs kapcsolat nem megy tönkre egy betolakodó miatt...
én lehet megrángatnám...
A kérdező hozzászólása: :S
A kérdező hozzászólása: Már közöltem vele párszor, de akkor is mindig lebunkózott.
A kérdező hozzászólása: A barátom sem bírja, csak õ annyira udvarias, hogy a világért sem mondaná meg neki, mit gondol róla. Ez a lány pedig olyan, hogy ha valamit el akar érni, akkor az sikerül is neki. (De most nem fog! :) ) Remélem...

Mi 8 hónapja próbálkozunk. Távházasságban élünk egyelőre, tehát a "kétnaponta legyünk együtt" nem megoldható, ugyanakkor már 4-5 olyan alkalom is volt, amikor ovulációs időben sikerült együtt lennünk. Ha peteéréskor nem jön össze akkor mikor?

Legjobb válasz: Szia, mi is augusztustól próbálkozunk, és én is figyelem a peteérést, hogy olyankor mindenképpen együtt legyünk. Igaz, mi nem távházasságban élünk. Egy hete voltam nõgyógyásznál, õ azt mondta, hogy 12 hónap után végeznek alapos kivizsgálást. Lényeg a lényeg, az ember nem gép: van akinek egy hónap után összejön a bébi, más esetleg többet vár rá, de egyelõre ne keseredj el, aztán ha egy évig nem sikerül megfogannia, menj el orvoshoz!

Szia, mi is augusztustól próbálkozunk, és én is figyelem a peteérést, hogy olyankor mindenképpen együtt legyünk. Igaz, mi nem távházasságban élünk. Egy hete voltam nõgyógyásznál, õ azt mondta, hogy 12 hónap után végeznek alapos kivizsgálást. Lényeg a lényeg, az ember nem gép: van akinek egy hónap után összejön a bébi, más esetleg többet vár rá, de egyelõre ne keseredj el, aztán ha egy évig nem sikerül megfogannia, menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Igazad van.Nincs bennem még mindent ennnek alárendelõ görcs, csak nem értem.. Kivizsgálás még nem volt nálunk sem, annyi történt hogy a párom elment egy spermavizsgálatra, mert õ 40en túli, doki azt mondta ilyenkor célszerû (mondjuk neki már vannak gyerekei az elõzõ házasságából, tehát valszleg nincs gond)
Szedtél elõtte fogigátlót? Én igen, talán az kavart be... Igaz az ovulációs teszt szerint van pé-m. Az én párom is 40-en túli, és neki is van már korábbi házasságából gyereke :) Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: NEm, nem szedtem gátlót, ugyhogy ilyesmi elvileg nem kavarhat be.Gondoltam pszichés okokra is a távkapcs miatt, hogy talán az is gátolja. De végülis vizsgálatok nélkül ezt sem lehet biztosan tudni. drukkolok én is Nektek! (milyen kicsi a világ, hogy ilyen hasonszõrû állapotban vagyunk:-) )

Barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Eleinte megőrültünk egymásért, az elmúlt 2 hónapban viszont egyre többet vitatkozunk. Úgy érzem kapcsolatunk kihükőfélben van. Mit tegyek ez ellen?

Legjobb válasz: Dobjátok föl valamivel! Kezdetnek az sem rossz ha kimentek sétálni, de így nehéz ötletet adni ha nemtudjuk, hogy mit csináltok együtt... találkozzatok kicsit kevesebbet és legyen kevesebb sex. nekem ez segített

Dobjátok föl valamivel! Kezdetnek az sem rossz ha kimentek sétálni, de így nehéz ötletet adni ha nemtudjuk, hogy mit csináltok együtt... találkozzatok kicsit kevesebbet és legyen kevesebb sex. nekem ez segített
Tervezz változatos programokat, randik, valamit ami nagyon romantikus és személyes és tudod hogy bejön a párodnak. Hízelegj neki kicsit, vagy/és beszéld meg vele hogy mostanában azt érzed kezetek elhidegülni. :)
új közös hobbi, 1-2 hetes szünet
ez nehéz helyzet, nekem is volt ilyen, meg most is van...minden megpróbálok tenni, mert amikor szakitottam rosszul vtam miatta...és jön a nyár jobb lessz :)
A kérdező hozzászólása: De ha kevesebbet találkozunk, plusz kevesebb szex, akkor mit mondjak neki, miért van ez így? Miért nem keresem, és miért utasítom el õt?? Tegnap voltunk együtt sétálni, de az sem volt valami romantikus... Esetleg konkrétabb tippek?? Milyen közös programokra gondoltok?
én 2hét-1honapos kapcsolatokat éltem edig, nembirtam tovább...a lánnyal nemvolt baj, csak én nembirtam a kötöttséget... 5 honapja barátnöm van, és hidd el nekem is nehezen megy... elsö honapfordulon, szégyellem ugyan, de nemmertem vele találkozni, mert éreztem h 1 honap ursiten nemmegy...szal 2 napig huzamos melo, h netalálkozzunk. utána nagyjábol ok minden. 2 honap után nembirtam, ugyanis, szeretjük egymást, de ö olyan h amikor csak lehe mindig együtt. 2 és fél honap után, leültem vele, és elmondtam neki h ezvan, kérlek értsd meg, reitkábban tali. 5 honap, és már jobb(: HA CSAK GYORSVÁLASZ KELL: ülj le vele, mond meg neki h kevesebbet találkozzatok, mert szereted, és ha folyton együttvgagytok, megunod, és azt nemszeretnéd. se ö. beválik ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat:) Megpróbálok változtatni a kapcsolatunkon a fentiek alapján. Még egyszer köszi.:)
8 hónapja folyamatosan dugtok ?OO
mikor érti meg mindenki h a nõk 90%-a nem képes a hüvelyi orgazmusra Ritka hüvelyi orgazmus fõleg ha G pontos nem érzékeny vagy nem ismered a testedet elég jól
A kérdező hozzászólása: én így elfogadtam magam, csak neki rossz. mindig mondogatja, hogy nem elég jó...

2 év 8 hónap már sok a tesók közt vagy fognak tudni együtt játszani majd?

Legjobb válasz: 2 év 8 hónap az egyáltalán nem sok.

2 év 8 hónap az egyáltalán nem sok.
Nálunk a "nagyok" között 2, 5 év van, a "kicsik" között 3, 5 év. A legkisebb és a legnagyobb nem tud csak egymással nagyon játszani (de ez már ugye 6 év ...).
Hm...én nagyon sokat játszottam a bátyámmal, 9 év van köztünk. Mondjuk ehhez kellett egy olyan tesó, aki tök kreatív és nagyon jó játékokat talált ki nekem. :)
2 év 10 hó van a fiaim között, a kicsi most 16 hós. Õk szinte egész nap együtt játszanak. Én is féltem, hogy mi lesz, de mióta mászik, és fõleg mióta jár a kicsi, tök jól elvannak együtt. A húgom és köztem is 3 év van, mi is mindig együtt játszottunk. Csak a kamaszkorom kezdetétõl az õ kamaszkora végéig volt mosolyszünet, azóta ismét happy minden :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek! akkor jó lesz. :)

A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Eleinte az fogott meg benne, hogy elérhetetlennek tünt. Nekem megadta magát, tetszettem neki, összejöttünk. Most viszont egyre jobban készülök ki. El akarom hagyni, felejteni. De hogyan?

Nem vagyok csúnya lány, töle mégsem kapok soha bókot, de pl. ha egy kis pattanás megjelenik az arcom oldalán akkor azt megjegyzi... Nem beszél az érzéseiröl, én pedig nem faggatom, mert nem akarok nyüsszögni, inkább én sem beszélek az enyémekröl. Heti általában 1-2 szer találkozunk, akkor együtt alszunk. A hidegsége megörjít, semmi érzelem nem jelenik meg rajta, néha azt hiszem, nem is emberböl van. Nem beszél sokat, csak van. Ha beszél, általában saját magáról beszél. A múltjáról, a gyerekkoráról. Ha én kezdek beszélni az én gyerekkoromról, akkor elöfordul, h másfele néz, nem figyel, ásít. èn mindig figyelmesen hallgatom, akkor is, ha fáradt vagyok, vagy ha fogalmam sincs arról a témáról. Nem csal meg, nem szeret eljárni sehova, csak dolgozik. Mindketten egyedül élünk, egymáshoz közel. Minden nap beszélünk telefonon, ö hív. Mindketten egyedül vagyunk a világban, egyikünknek sincs igazából senkije. Engem a magány megörjít, és valamikor annyira szeretnék vele lenni! De nem mondhatom neki, csak azt várhatom, hogy ö szóljon. De pl ha hétközben egyedül van otthon délután, akkor sem hív, hogy menjek át, vagy nem mondja, hogy ö átjön, mert inkább egyedül akar lenni. De azt mondja, szeret. Nemrég mondtam neki, h szakítsunk, mert én nem tudok így élni, h nem érzem azt, hogy szerelmes belém. na akkor fedeztem fel rajta elöször kimutatott érzelmeket, de csak némi remegést, és fájdalmat a szemében. úgyhogy vele maradtam, de nem változott semmi. úgy érzem nem kíváncsi rám heti 1nél többször, és ez fáj nekem, mert ennél többre tartom magam. Azt mondják a barátaim rólam, hogy szórakoztató, kedves lány vagyok, megnevettetem és jókedvre derítem öket. Legyeskednek körülöttem férfiak, de én mindet leépítem, rájuk se bírok nézni. viszont a barátom mellett egy nagy nullának érzem magam, aki a pöcegödör mélyére való. minden szavamat meg kell gondolnom, mielött kimondom, mert ha véletlenül megbántom, akkor nála az végzetes hiba. Nem mond semmit, csak a viselkedése még hidegebb lesz, és még távolságtartóbb. Idöpazarlás vele lennem? Viszont én annyira szeretem, és nem értem miért. Tegnap éjjel is vele voltam, annyira szerettem volna hallani töle pár kedves szót, de semmi. Ma reggel gondolkodtam el azon, hogy milyen lenne, ha valaki úgy szeretne, ahogy szeretném, ha szeretnének. Elnézést a hosszú levélért, köszönöm annak aki végigolvassa és reagál rá.

Legjobb válasz: Ha nem tudtok beszélgetni, nem érdekli amit mondasz, szerinted van értelme a kapcsolatnak? Csak gondolj bele, ha életed többi részét vele élnéd le, és egy idõ után õ sem tudna már mit mesélni a gyerekkoráról, csak ülnétek egymás mellett és nézelõdnétek? Szerintem hagyd. Mivel egyedül él, gondolom már felnõtt férfi, õ nem fog tudni megváltozni senkiért sem. 8 hónap még nem olyan vészesen hosszú idõ, jobb, ha nem húzod sokáig.

Ha nem tudtok beszélgetni, nem érdekli amit mondasz, szerinted van értelme a kapcsolatnak? Csak gondolj bele, ha életed többi részét vele élnéd le, és egy idõ után õ sem tudna már mit mesélni a gyerekkoráról, csak ülnétek egymás mellett és nézelõdnétek? Szerintem hagyd. Mivel egyedül él, gondolom már felnõtt férfi, õ nem fog tudni megváltozni senkiért sem. 8 hónap még nem olyan vészesen hosszú idõ, jobb, ha nem húzod sokáig.
Szegény te :( Egyébként én is ilyesmi voltam utáltam kimutatni az érzéseimet bárkinek mert fölöslegesnek tartottam és hülyeségnek(bár ennyire nem voltam hideg és bókolgattam néha).A barátnõm egyszer leült velem beszélni ezekrõl, megbeszéltük és azóta neki talán már sikerülget elmondani miket érzek. Tehát arra akartam kilyukadni, hogy még1szer próbálj meg vele leülni és kb ugyanezt elmondani amit itt leírtál mondjad neki heves érzésekkel ha erre nem fog hallgatni akkor kész szerintem akkor szakíts vele mert téged ez hosszabb távon durván kifog készíteni. Remélem tudtam segíteni. 20/F
Bocs, de ez alapján úgy gondolom, hogy ti egy tipikus példái vagytok a "párkapcsolat a mai szingli világban" dolognak. :) Legalábbis az õ részérõl biztosan. Állj oda elé, és közöld bele, hogy a lelkednek is szüksége van az õ törõdésére, és kevés az, amit jelenleg ad neked. Legyél vele teljesen õszinte a legapróbb részletekig. És figyeld a reakcióját.
Nem leszek nepszeru, de azert leirom...Ezt jol elszabtad...Kellett Neked egy olyan ferfi aki elerhetetlen, akit nem erdekelsz, akivel nem tudsz beszelgetni, aki nem hallgat meg...De az gondolom nem kellett, aki a tenyeren hordozott volna, aki figyelmes lett volna, mert Ot konnyu/konnyebb lett volna megkapni... Az ilyen embereket - legyen az ferfi vagy no - nem tudom sajnalni...ideje lenne felfognod, h ennek a kapcsolatnak semmi ertelme, hiszen nem vagy boldog...szeretsz egy olyan embert akivel nem vagy boldog, akivel nem is vagy egyutt...szted ez normalis?
Mondja, hogy szeret, vagy tesz is azért, hogy érezd?
A kérdező hozzászólása: Pl. ha szükségem van valamire, akkor segít. Ùj lakásba költöztem, és segített ügyeket intézni, kifesteni a falakat. A vállalkozásommal kapcsolatban is ad tanácsokat, mivel neki több tapasztalata van. Ha reggel evés nélkül akarok elmenni, mert valami miatt sietek, akkor ad a kezembe kaját, hogy egyem meg a kocsiban... Ad papucsot, hogy ne fázzak fel, elém teszi a kaját... ilyesmik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, számomra mindegyik nagyon hasznos volt. Adtatok jó ötletet, mint pl 20/L, aki azt mondta, hogy üljek le vele és mondjam el neki részletesen, ha kell akkor heves érzelmekkel. Ami nem lesz nehéz, mert én alapjában egy temperamentumos nö vagyok. Annak is igaza volt, aki azt írta, hogy semmi értelme annak, hogy csak én hallgatom öt, és milyen lenne vele leélni egy egész életet. Az utolsónak, pedig aki azt mondta, hogy ezt jól elszabtam, igaza volt szintén. Abban is, hogy nem kellett az, aki a tenyerén hordozott volna, ez pontosan így volt. De emberek vagyunk, bennünk van a vadászösztön, én pedig szerettem mindig a kihívásokat. Hát, megszivattam vele magam rendesen, ez tény, mert ö már nem fog megváltozni senkinek a kedvéért. A legdurvább az, hogy tök egyedül vagyok. Gondoltam már rá, hogy egy reménytelen szerelemre a gyógymód csak egy új szerelem lehet. Elöfordul, hogy valaki aki nem tudja, hogy "kapcsolatban" vagyok, randira hív, vagy moziba, de nem fogadhatnám el, mert egyböl kiderülne. Ugyanis annak ellenére, hogy nem találkozunk gyakran és úgy viselkedik, amiket leírtam róla, 100%ra biztos vagyok benne, hogy figyeltet, mit csinálok kivel beszélek. Egy apró hiba, egy apró ok arra, hogy nem bízhat meg bennem, és szerintem már lapát is... Viszont még túlságosan szeretem ahhoz, hogy egyértelmüen szakítsak, nekem senkim sincs, csak ö. Ès néha, amikor jó kedve van, boldoggá tesz, és olyankor boldog vagyok a következö találkozásig. Ez az egész szar, ahogy leírtam, és olvasom, egy nagy szar és nem hiszem el h benne vagyok egy ilyen szarban :S ne haragudjatok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!