Találatok a következő kifejezésre: 8 hónapja Lehet, hogy végre (2 db)

8 hónapja próbálkozunk. Lehet, hogy végre sikerült a picikénk?

Utolsó mensim 2008.Ápr.04-én volt 08-ig tartott.

Legjobb válasz: Csinálj terhességi tsztet.

Csinálj terhességi tsztet.
szia! hát a leirtak alapján ezek terhességi tünetek is lehetnek!!fõleg az "álomkór":) ugyanezeket érzetem én is mikor terhes voltam. Reméelm sikerült. szerintem vegyél egy Gabriel tesztet talán kimutatja! az a legérzékenyeb! sok sikert! szoritok nagyon!
Viccelsz? Ha április 4-én volt az utolsó mensid (pont mint nekem is), akkor már a 7. hétben vagy (mint ahogyan én is)!!! Tesztelj már! Nem is értem, hogy bírtad eddig?! Irány a patika, ilyenkor már nem is kell megvárni a reggeli pisit, bármikor a nap folyamán ki kell, hogy mutassa. Írd meg mi lett, drukkolok :) ))
A kérdező hozzászólása: Azért bírtam eddig, mert eddig is mióta rajta vagyunk ezen a baba témán majdnem minden hónapban volt 1-2 tünetem és most várni akartam...akkor sorstársak vagyunk :D És gratulálok a babádhoz. Szóval szerinted ne várjak tovább? És ha megint csak bebszélem magamnak ezeket a dolgokat? Eddig ahányszor teszteltem és nega lett a tüneteim is elszálltak, mint a kismadár...és ezért félek egy picit... A ciklusaim pedig kb 37 naposak, de ez ritka, és csak átlag, mert 30 vagy 50 napos is volt már 1szer 2szer...
Szia, megint a 3. válaszoló vagyok. Szerintem nem várj tovább, ennyi tünetet egyszerre már nem lehet csak úgy produkálni! Egyébként nekem ugyanezek vannak, plussz még iszonyatosan beeresedett a mellem, keresztül-kasul cikáznak mindenfelé a kék erek a bõröm alatt. Vicces látvány :) Feltételezem, ha ennyire rajta vagy a témán, akkor biztosan tudod, hogy mikor volt peteérésed. Na attól számítva kb. a 15-16. napon reggeli vizeletbõl már ki kell mutassa a teszt. Megsúgom, nekem a 12. napon lett halványan pozitív, én addig bírtam várni:) Ja és mi is 8 hónapja próbálkoztunk :) ) Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Igen , tudom, mert mindig nézem több szempont alapján is. De pl sokan írták már, hogy ilyenkorra már hányinger is jelentkezik...és nekem csak ezek vannak :(
Hát a hányingerre ne várj, egyátalán nem törvényszerû, hogy legyen. Nagyon sok kismama ismerõsöm van, kb fele-fele az arány. És nekem sincs, nem is hiányzik. És különben is, miért nem vagy már a patikában? :) ))
TESZTELJ MÁR!!!!!! És ird meg!!!!! a legbiztosabb a teszt! ne azon gondolkozz mik a tünetek!

8 hónapja szoptatok, még nem jött meg, lehet, hogy nem is fog végig még szopizik a kisfiam?

Még egy nap 8-9-szer is cicizik, éjszaka is, lehet, hogy ez a s?r? szopizás az oka? Nem mintha hiányozna, csak néha görcsölgetek, mindig azt hiszem, hogy most biztosan megjön és nem.

Legjobb válasz: Szia! 27 hónapot szoptattam és addig nem volt meg. mikor az esti kimaradt, mert elmentünk nyaralni és fáradt lett nem kellet a cicko rá másnap este megjött. Sok sikert a szopihoz!

Szia! 27 hónapot szoptattam és addig nem volt meg. mikor az esti kimaradt, mert elmentünk nyaralni és fáradt lett nem kellet a cicko rá másnap este megjött. Sok sikert a szopihoz!
10 hónapos volt a fiam, amikor megjött:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! De jó neked, hogy 27 hónapig szoptattál, én is nagyon szeretnék sokáig. Akkor én is lehet, hogy azért görcsölök idõnként, mert a szervezetem érzi, hogy akkor valaminek lenni kéne, de a szopi miatt meg mégse. Elsõ válaszoló te akkor még hányszor szoptattál?
Az elsõnél 6-7 szer szoptattam, 7 hóra megjött, 2szer megjött, majd sikerült a kistesó, vele 11 hónál jött meg.
Én még mindig szoptatok(15 hónapja), de már a negyedik hónapban "megjött".Szerintem ez is változó mindenkinél.
Nekem 11 hónap után jött meg, közben egyszer kimaradt. Lassan 20 hónapja szoptatok.
11, 5 hónapja szoptatok és nekem se jött meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!