Találatok a következő kifejezésre: 8 hónapja Lehet, hogy (39 db)

Annyira félek hogy gyógyszer mellett terhes lehetek. Mindig pontosan hétfőn jön meg, és meg is jön 8 hónapja rendesen. De az utóbbi két hónapban feszülnek a melleim. A gyógyszert rendesen szedem. Mi lehet a baj?

Rá van írva hogy mellékhatása lehet a mellfeszülés. De én folyton a terhességre gondolok. Febr.-ban 3 napig szedtem Aspirint. Most pedig egy hétig köhögésre gyógyszert. Akadályozhatta a fog.gátló hatását? Hánytam és ment a hasam is. Vagy nyugodjak meg, és nem lehet baj. Vagy pedig váltsak másik gyógyszer!?

Legjobb válasz: Ha a mellfeszülést a terhesség elsõ jelének hiszed, akkor nem jönne meg 8 hónapja rendszeresen, legalábbis az elmúlt 2 hónapban nem jött volna meg. Hiába szedsz tabit, menzesz akkor is elmarad, ha besikerült a baba. Szóval ezek szerint másban kell keresni az indokot a mellfeszülésre, nem terhesség miatt. Sajnos viszont pont ezek azok a dolgok, amiket soroltál (antibiotikum, hányás-hasmenés...), amik gyengítik a tabletta hatását.

Ha a mellfeszülést a terhesség elsõ jelének hiszed, akkor nem jönne meg 8 hónapja rendszeresen, legalábbis az elmúlt 2 hónapban nem jött volna meg. Hiába szedsz tabit, menzesz akkor is elmarad, ha besikerült a baba. Szóval ezek szerint másban kell keresni az indokot a mellfeszülésre, nem terhesség miatt. Sajnos viszont pont ezek azok a dolgok, amiket soroltál (antibiotikum, hányás-hasmenés...), amik gyengítik a tabletta hatását.
Milyen gyogyszert szedsz? nekem is feszültek mar a melleim, de nem voltam terhes. ne aggodj, az lenne a legjobb megoldas h elmész a dokihoz. megvizsgal, es lehet h kiir vmi mast, es megmondja h terhes vagy e.
Köhögéscsillapítóban is lehet olyan cucc, ami bajt okozhat, de a hányás, hasmenés még inkább. Miért nem csináltál már tesztet? A mellfeszülés mellékhatás is lehet. Ha a terhességet kizártad, irány a doki és megmondja, mi legyen. Elképzelhetõ, hogy másik gyógyszert ír.
A kérdező hozzászólása: Gracialt szedek! Holnap kell megjönnie, remélem meg is fog!
nyugi nem lesz baj... aspirin nem csökkenti a hatás... Tudtad hogy a nõi mell egészen 20 éves korodig fejlõdik változik...szóval szerintem ezért feszül...

3.hónapja szedem a Bromocriptint magas prolaktin miatt. A mellemből még néha picit jön a folyadék de már nem mindig. Lehet hogy a ciklusom 7-8.napján volt egy pé.-m?

A hasam jobb oldalán alul éles fájdalmat éreztem f?leg amikor leültem.Ez kb.másfél napig tartott és elmult.Ha sikerült akkor együtt lennünk sikerülhet a baba?

Legjobb válasz: szia, lehet, én múlt hónapban haytam el már az egy-egy szopizást a babával mert 2.at szeretnénk és nekem is hamarabb volt peteérés, én is a 8. napon éreztem+tojásfeh. nyákom is akkor volt(és hamarabb is jött meg), csak mi még védekeztünk és a következõ hótól próbálkozunk, sok sikert

szia, lehet, én múlt hónapban haytam el már az egy-egy szopizást a babával mert 2.at szeretnénk és nekem is hamarabb volt peteérés, én is a 8. napon éreztem+tojásfeh. nyákom is akkor volt(és hamarabb is jött meg), csak mi még védekeztünk és a következõ hótól próbálkozunk, sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszi lehet hogy tényleg az volt.Volt tojásfehérjeszerû nyákom is.Tavaly májusban volt egy vetélésem és azóta nem éreztem ilyet.Lehet hogy tényleg kezdenek helyreállni a hormonok.Sajnos a kontroll eredményem még nincs meg.
Sok sikert és biztos jó lesz az eredmény! elsõ válaszoló voltam(én is csodálkoztam hogy ilyen hamar van, a nyák után huzzatok bele mert nálunk az elsõ baba így fogant:) )
8 hónapja folyamatosan dugtok ?OO
mikor érti meg mindenki h a nõk 90%-a nem képes a hüvelyi orgazmusra Ritka hüvelyi orgazmus fõleg ha G pontos nem érzékeny vagy nem ismered a testedet elég jól
A kérdező hozzászólása: én így elfogadtam magam, csak neki rossz. mindig mondogatja, hogy nem elég jó...


Volt 8 hónapja egy vetélésem amit műtéttel kellett befejezni. Már van egy 3 éves gyermekem, ő elsőre összejött. Lehet, hogy mivel kikaparták a méhet ezért nem tudok teherbeesni? Szedek Elevitet, figyelem a peteérést.

Legjobb válasz: A nyálkahártyanak havont kéne újratermelõdnie, a kikaparás már nyomokban sem lehet gond.Talán orvos segíthet, mert lehet, hogy gyenge a peteérésed. Kérdezd meg segítene -e ,ha clostilbeggyt szedhetnél, vagy bromocriptin, de ezeket csak vizsgálatok alapján írják fel, 3 hónap után nekem bejött. Mert lehet hogy neked is magas a prolacti szinted vagy valami.

A nyálkahártyanak havont kéne újratermelõdnie, a kikaparás már nyomokban sem lehet gond.Talán orvos segíthet, mert lehet, hogy gyenge a peteérésed. Kérdezd meg segítene -e , ha clostilbeggyt szedhetnél, vagy bromocriptin, de ezeket csak vizsgálatok alapján írják fel, 3 hónap után nekem bejött. Mert lehet hogy neked is magas a prolacti szinted vagy valami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ ! Erre már én is gondoltam 14 -re nem várom , ha mégis megjön utánna elmegyek az orvosomhoz.Talán okosabb leszek.
Szia! Lehetnek pszichés okai is, hogy nem sikerül teherbe esned. Nekem is volt elhalt terhességem és másfél évig kellett várni az újbóli terhességre. A lelkem mélyén féltem, hogy újból elveszithetem a babát. Mindenképpen keress fel egy dokit, hogy fizikálisan rendben vagy-e.

Kislányom 8 hónapos már 2 hete hogy felállt elöször! Azóta nagyon szépen próbál lépegetni is! Kúszni már 2 hónapja tud viszont mászni egyáltalán nem akar! Lehet hogy nem is fog?

Vettünk neki mászó hengert és mássz utánam micimackót de ? csak kúszik utána meg játszik vele!!

Legjobb válasz: az enyém is 5,5 hónaposan kezdett kúszni, 7 hónaposan mászni és felülni, és õ is 8 hónaposan állt fel. mondjuk sose lehet tudni, mert az enyém már 10,5 hónapos, és hiába lépeget a bútorok mellett, emellett még mindig nagyon sokat mászik. szerintem nem törvényszerû, hogy kimarad, de benne van a pakliban.

az enyém is 5, 5 hónaposan kezdett kúszni, 7 hónaposan mászni és felülni, és õ is 8 hónaposan állt fel. mondjuk sose lehet tudni, mert az enyém már 10, 5 hónapos, és hiába lépeget a bútorok mellett, emellett még mindig nagyon sokat mászik. szerintem nem törvényszerû, hogy kimarad, de benne van a pakliban.
Az én lányom nyolc hónaposan állt fel és azonnal lépegetett kapaszkodva és kb ugyanazon a napon kezdett el mászni is. Még lehet, hogy a tiéd is fog mászni.
Lehet felcseréli. Az én kicsim rettenetesen gyorsan tanult meg egymás után dolgokat. 7 hósan állt fel, és már lépeget bútorba kapaszkodva. Aztán rájött, hogy az imádott tárgyat elég lassan éri így el :) Addig nem nagyon akart mászni. Most meg mint a villám, egyik pillanatban itt, a másikban ott. :)
5, 5hónapos kora óta jár a fiam, most 7, 5hónapos, és egyre gyorsabban kúszik, mászni próbál. Rájött, hogy csak egy darabon tud haladni, kapaszkodni, azóta kúszik. Nem marad ki, ha nem engedsz neki, lepakolod a földre. Nálunk ez segített. Sajnos visít az enyém, mert járni jobban szeret, de egyszercsak abbahagyja. A másik, mássz vele te is. El fog kezdeni utánozni.

2 hónapja lakok a férjemmel, akkor onnantól számít rendszeresnek a szexuális életünk, de már nem szedek gyógyszert 8 hónapja. és még nem vok terhes, mikor kell orvoshoz fordulni? Mennyi idő után lehet tudni hogy vmi baj van (velünk) velem?

Legjobb válasz: szerintem menj el orvoshoz, és mond el neki a terveidet. hogy szeretnétek gyereket, és hogy mit ajánl. egyébként 1 év rendszeres házasélet után kezdik el a vizsgálatokat.

szerintem menj el orvoshoz, és mond el neki a terveidet. hogy szeretnétek gyereket, és hogy mit ajánl. egyébként 1 év rendszeres házasélet után kezdik el a vizsgálatokat.
Nem attól függ a rendszeres nemi élet mióta laktok egy fedél alatt. Ugyanis elõtte is biztosa( vagy nem) éltetek házaséletet. Ha igen akkor onnantól számít. Ált 1 év amit szoktak mondani. Ha gondolod menj el és beszélj orvossal. S egy rákszûrés sem árt.
a 8 hónapból négyet nyugodtan levonhatsz, mert kell a szervezetnek 3-6 hónap a rendszeres szedést követõen amíg minden visszaáll a normálisra.
Mi fél év próbálkozás után mentünk el orvoshoz (a korunk miatt én 30, férjem 36 éves), de igazából már több mint másfél éve próbálkozunk sikertelenül. Szerintem minél elõbb mentek, annál jobb, mert ha probléma adódna, elõbb elkezdhetik kezelni, és így elõbb jöhet a várva várt babóca. Sok sikert! :)
Orvoshoz már most is elmehetsz, családtervezés céljábol.Megvizsgál, csinál rákszürést.Van aki gyogyszer mellett is terhes lesz.Egyik barátnömék 6éve probálkoznak, egézségesen.Nem lehet tudni mikor sikerül.Probálgassátok :) sok sikert.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!a korrunkal nincs még probléma , mert én 18 vagyok a férjem pedig 24!

8 éves macskám 8 hónapig eltűnt.2-3 napja megtaláltam, voltunk orvosnál is. De aggaszt hogy remegteti a száját és folydogál a nyála. Étvágya kedve van. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: A mamám macskája akkor csinált ilyet mikkor dögönyözték.Olyankor dorombolt remegett és folyt a nyála is.

A mamám macskája akkor csinált ilyet mikkor dögönyözték.Olyankor dorombolt remegett és folyt a nyála is.
idõs macskáknál szokott ilyen lenni, vagy ideges
mit takar az hogy sok szex volt?
Olyan nincs, hogy egy férfi, aki korábban naponta többször is kívánta a szexet, egyszer csak ráun. Valami más lehet a háttérben, de hogy mi, azt innen elég nehéz volna megtippelni. Kapcsolatotok rendben van? Egészségügyileg rendben van a barátod? Esetleg te változtál az eltelt idõ alatt? Lehet, õszintén el kéne beszélgetnetek.
kívánja és csinálja, csak nem veled
huh..hat nem tudom..lehet hogy kicsit szunetelni akar ezzel..a sex temaval:P beszeld meg vele hogy miert nem akarja...lehet hogy valami problemaja van.. ahogy irtad h "sok volt a sex" lehet megunta kicsit..van ez igy..ez normalis!
A kérdező hozzászólása: Hát többször is volt egy nap!Nem gondolom azt, hogy megcsal!Nem vagyok naív tipus!Kérte, hogy segítsek neki, de nem tudok!Folyton azt hajtogatja, hogy nem az én hibám!Akkor nem tudom mi lehet a gond?!!!
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, hogy mindent megbeszélünk, a legapróbb dolgokat is!Látjuk egymáson, ha valami nincs rendben!Én nem hiszem, hogy változtam volna!Neki egy "kis" vérnyomás problémája van, azon kívül nincs semmi!(Szerintem)
Szerintem ez egy teljesen hétköznapi és gyakori dolog ami veletek történik! Az elején még újdonság volt, persze hogy minden nap ment a szex! De most már hogy jobban összecsiszolódtatok, nem a szex a legfontosabb neki, hisz azt bármikor megkaphatja ha épp kell neki! Az én barátom is ilyen. Van amikor rájön hogy kell neki, de van hogy hosszabb ideig is bírja nélküle! DE! Lehet más oka is mert ilyenben is volt részem régen! A srác már unta az egész kapcsolatot és azért nem is akarta már csinálni! De ha ezt megbeszélitek akkor rájössz hogy mi van a háttérben!25L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítségedet!A.

8 hónapja szoptatok, még nem jött meg, lehet, hogy nem is fog végig még szopizik a kisfiam?

Még egy nap 8-9-szer is cicizik, éjszaka is, lehet, hogy ez a s?r? szopizás az oka? Nem mintha hiányozna, csak néha görcsölgetek, mindig azt hiszem, hogy most biztosan megjön és nem.

Legjobb válasz: Szia! 27 hónapot szoptattam és addig nem volt meg. mikor az esti kimaradt, mert elmentünk nyaralni és fáradt lett nem kellet a cicko rá másnap este megjött. Sok sikert a szopihoz!

Szia! 27 hónapot szoptattam és addig nem volt meg. mikor az esti kimaradt, mert elmentünk nyaralni és fáradt lett nem kellet a cicko rá másnap este megjött. Sok sikert a szopihoz!
10 hónapos volt a fiam, amikor megjött:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! De jó neked, hogy 27 hónapig szoptattál, én is nagyon szeretnék sokáig. Akkor én is lehet, hogy azért görcsölök idõnként, mert a szervezetem érzi, hogy akkor valaminek lenni kéne, de a szopi miatt meg mégse. Elsõ válaszoló te akkor még hányszor szoptattál?
Az elsõnél 6-7 szer szoptattam, 7 hóra megjött, 2szer megjött, majd sikerült a kistesó, vele 11 hónál jött meg.
Én még mindig szoptatok(15 hónapja), de már a negyedik hónapban "megjött".Szerintem ez is változó mindenkinél.
Nekem 11 hónap után jött meg, közben egyszer kimaradt. Lassan 20 hónapja szoptatok.
11, 5 hónapja szoptatok és nekem se jött meg.

8 hónapja próbálkozunk baba ügyben, eddig sajnos sikertelenül.Ebben a hónapban máj. 10-én kellett volna megjönnie, és még ma sem érzem semmi jelét, hogy meg akarna. Lehet, hogy megtörtént a csoda?

A melleim fájnak és meg is n?ttek,a hasam néha görcsölget,de nem olyan mensi szer?en.

Legjobb válasz: Nagyon jol hangzik :) En a helyedben lerongyolnak az elso patikaba, vennek egy Clearblue Plust, es pisilnek :D

Nagyon jol hangzik :) En a helyedben lerongyolnak az elso patikaba, vennek egy Clearblue Plust, es pisilnek :D
Csinálj egy tesztet, és minket se hagyj bizonytalanságban! Írj! De szeritnem TUTI BABA!
A bizonytalannál nincs rosszabb, mert hiszen stresszeled magad, hogy mégsem, vagy mégis... Szóval szerintem nyugodtan tesztelj!
Bizti baba van a dologban!En mikor nem tudtam hogy babat varok szedultem es cigiundorom kezdett lenni..ne is beszelve a kaverol!En is csak azt tudom mondani menj vegyel tesztet(es terhesvitamint :-)
csinálj tesztet megéri. nincs annál jobb érzés mikor 2 csikos lesz. megértelek hogy félsz tesztete csinálni de hát az sem jo ha kétségek között vagy
igen
Szia! Szerintem is minden jel babára utal! Nekem három napos késéssel már a Lilly terhességi teszt is kimutatta a babát reggeli vizeletbõl! A Clearblue meg már a mensi elõtt egy nappal pozitív volt! Én 5 hetes vagyok és nekem is érzékenyebb szeretkezéskor ott lent és néha kicsit kellemetlen is! Szerintem ne félj tesztelni, mert minden jel arra utal, hogy nem csak bebeszéled magadnak, hanem valóban babát vársz!!! Nagyon szorítok és szerintem itt mindenki! :) ) Úgyhogy írj ám, ha tudsz valamit! :)
A cigiundor a legárulkodóbb jel! Úgyhogy tesztelj, és ne félj! 2 terhesség pedig egész különbözõ lehet, persze! Drukk! Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek a válaszokat. Ezért szeretem ezt az oldalt, mert itt mindenki próbál segíteni a másiknak is, nem csak magával van elfoglalava mint máshol. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm.
szerintem már nem csak bebeszéled magadnak. nekem anno 4 napot késett. semmilyen tünetem nem volt, csak annyi, hogy azt éreztem hogy megjön de nem jött meg. csináltam és pozitív lett. biztos neked is az lesz. Figyelj. biztos félsz az eredménytõl, de ha terhes vagy, akkor meg ez az idegeskedés, feszültség nem jó sem neked, sem a babádnak. A tüneteid tényleg arra utalnak, hogy babád van. Nagyon szorítok neked. újra én a 38. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: És ha megint csak bedumálom magamnak , mert annyira szeretnénk már Õt? Én már komolyan félek tesztelni... :( Már van egy 3 éves kisfiunk, de nem tudom mihez viszonyítani a tüneteket, mert Nála, mikor terhes lettem is megvolt és nem volt SEMMI tünetem. Különbözhet ennyire 2 esetleges terhesség? Az számít valamit, ha együtt vagyok a Párommal sokkal jobban érzékeny vagyok "lent" és néha picit kellemetlen is a közösülés?
Ne aggódj, ez már a baba miatt lesz! Már nagyon sokat késik, és olyan tüneteket produkálsz, hogy csak terhes lehetsz. Irány a patika!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok... :) Sajnos most nem tudok lemenni, és még nem is szeretnék, mert félek, hogy megint csalódok és lehet, hogy azt nem bírnám ki. Amit még elfelejtettem írni, hogy dohányzom sajnos, de attól is rosszul vagyok.Ez is lehet jel?
szerintem is szaladj egy tesztért és csináld meg!!! hajrá és szurkolok nagyon neked!!! de írd meg ám az eredményt. menjél és írj :) sok sikert. 38 hetes kismama
Szerintem biztos! Rohanj a gyógyszertárba egy tesztért, de el ne ess! Drukkolok!
Na mi a helyzet, teszteltél már?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!