Találatok a következő kifejezésre: 8 hónap nem (289 db)

Már 8 hónapja nem szoptatok és ma pár csepp tej jött az egyik mellemből! Ez normális? Tapasztalat?

Legjobb válasz: nekem is ez volt, voltam orvosnál, mert kistesót szerettünk volna, és nem jött össze. Azt mondta, hogy normális , ha rendszeresen menstruálsz, van peteéreés. Végül igaza lett, 1-2 hónap múlva terhes lettem, pedig még akkor is volt tejem. Ez nekem is a szopi abbahygása után 8-10 hónappal volt.

nekem is ez volt, voltam orvosnál, mert kistesót szerettünk volna, és nem jött össze. Azt mondta, hogy normális , ha rendszeresen menstruálsz, van peteéreés. Végül igaza lett, 1-2 hónap múlva terhes lettem, pedig még akkor is volt tejem. Ez nekem is a szopi abbahygása után 8-10 hónappal volt.
Igen ez normális, kell idõ míg "vissza"regenerálodik a szervezeted, nekem 1 évig volt tejem. 4gyermekes anyuka.

Miért van az, hogy egyik cikluban már mensi előtt 2 héttel feszül a cicim, máskor meg csak mensi előtt 1 héttel kezdem el érezni? 8 hónapja nem védekezünk, de minden ciklusom másként zajlott.

Legjobb válasz: Hát igen ez nekem is így volt már tobb mint 8 hónapja próbálkoztunk nem jott ossze, pedig nekem elég pontos ciklusom volt. A melleim 2 hétig fájtak, feszultek, szinte csomósnak éreztem. Nekem a mastodynon cesppek maximálisan segítettek ezen a problémán. 4. hónapja folyamatosan szedem és kb a 2. hónaptól egyátalán nem fájnak a melleim max.1-2 napot a menzi elott és alatt. Nem tudom hogy a prolaktinommal-e lehetett gondom vagy az osztrogén-progeszteron szintemmel, de a cseppektol sokkal jobban érzem magam megszuntek a kellemetlen tuneteim és nem vagyok annyira fáradt sem. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Baba még ugyan nincs de most egy kicsit szunetelunk már nagyon rágorcsoltem a projektre. De a pihi után remélem hamarosan végre pozitívat tesztelek.

Hát igen ez nekem is így volt már tobb mint 8 hónapja próbálkoztunk nem jott ossze, pedig nekem elég pontos ciklusom volt. A melleim 2 hétig fájtak, feszultek, szinte csomósnak éreztem. Nekem a mastodynon cesppek maximálisan segítettek ezen a problémán. 4. hónapja folyamatosan szedem és kb a 2. hónaptól egyátalán nem fájnak a melleim max.1-2 napot a menzi elott és alatt. Nem tudom hogy a prolaktinommal-e lehetett gondom vagy az osztrogén-progeszteron szintemmel, de a cseppektol sokkal jobban érzem magam megszuntek a kellemetlen tuneteim és nem vagyok annyira fáradt sem. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Baba még ugyan nincs de most egy kicsit szunetelunk már nagyon rágorcsoltem a projektre. De a pihi után remélem hamarosan végre pozitívat tesztelek.

Mellfeszülés, mellbimbófájdalom a cilus 3-4. napján utalhat valami hormonproblémára, vagy normális dolog? Van méhpolipom, 8. hónapja nem jön a baba.

Legjobb válasz: Szia,nekem is volt ilyen,szerintem csak jó jel,mert azt jelenti hogy dolgoznak a hormonok ( vagy terhesség,hiába jött meg,csinálj tesztet hogy ezt kizárd,hidd el sokan menstruálnak terhesség alatt).... Nagyon hazsnos dolgot mondok neked,örülök hogy segíthetek.... Ismerõsöm anyukájának polipja volt, a lányának meg PCO és nem is menstruált,se peteérés....mind kettejüknek ez segített: vitamax px-4 kapszula,flavogenin pro.... a lánynak 2 hónap alatt segített,terhes lett....a nõnek nem tudom...de mondta hgy vegyek ilyet mert nekem is pcom van....fogok venni az biztos ez egy kincs,utána olvastam

Szia, nekem is volt ilyen, szerintem csak jó jel, mert azt jelenti hogy dolgoznak a hormonok ( vagy terhesség, hiába jött meg, csinálj tesztet hogy ezt kizárd, hidd el sokan menstruálnak terhesség alatt).... Nagyon hazsnos dolgot mondok neked, örülök hogy segíthetek.... Ismerõsöm anyukájának polipja volt, a lányának meg PCO és nem is menstruált, se peteérés....mind kettejüknek ez segített: vitamax px-4 kapszula, flavogenin pro.... a lánynak 2 hónap alatt segített, terhes lett....a nõnek nem tudom...de mondta hgy vegyek ilyet mert nekem is pcom van....fogok venni az biztos ez egy kincs, utána olvastam
és azért fogok venni, mert õket ismerem, és ez valós történet....ha interneten olvastam volna, tuti nem vennék mert minden szart eladnak
A kérdező hozzászólása: Köszi. Mennyibe kerül ez a kapszula és hogyan lehet hozzájutni?
biobolt....hát...sok...10-16 000 de 2 honapig elég....és csodát tesz, ha gagyi lenne nem lenne ennyire drága se

8 hónapig nem volt sexuális kapcsolatom senkivel, most pedig az új barátnőmmel túl gyors a dolog, nem bírok csak kb.4-5 percet! Mit tegyek h ez változzon? Van valami megoldás vagy gyógyszer?

Legjobb válasz: nekem volt olyan barátom akinek szintén ilyen gondjai voltak kb 3 perc alatt elélvezett, engem nem zavart mert utána nyelvel kielégített.és egy idõ után ez elmúlt neki magától csak az elsõ pár hónapban volt ilyen. L/22

nekem volt olyan barátom akinek szintén ilyen gondjai voltak kb 3 perc alatt elélvezett, engem nem zavart mert utána nyelvel kielégített.és egy idõ után ez elmúlt neki magától csak az elsõ pár hónapban volt ilyen. L/22
gyakorlat teszi a mestert remélem elég érthetõ :)
Lidokain spray, asszem szex boltban lehet kapni. ( asszem ) Kérdezz rá ilyen helyen h mit tud ajánlani...
nem hinném hogy egy 60 éves orvos éppen a gyakorikérdések szex-szerelem részlegét olvasgatná...
Doki! Akkor ilyen alapon mindenkinek 4-5 percig kéne dugnia? Kicsit irreálisan kevésnek hangzik. Én ugyan csak 25 vagyok, de barátom aki 30 elmondása szerint sose fejezi be ilyen rövid idõ alatt. Illetve miért vezetne ez impotenciához nem értem?
csak furcsának tartom, de ha tévedek, elnézést kérek.
22:12 Mibõl gondolod, hogy orvosként nem írhatom le azt a szót, hogy beteges?
egy orvos nem írna olyat, hogy "beteges" nevetséges :) egyébként természetes, idõvel visszaszoksz. :)
21:51 - Hatvan éves vagyok, urológus orvos. További kérdésekkel privát levélben érdeklõdve, szívesen várom a szakrendelésen is.
"Ha négy-öt percnél tovább bírnád, mert visszatartod, az beteges lenne. A visszatartósok harminc éves korukra eljutnak a havi egy aktusig, és végül már nem is akarnak szexet. " ------>te ezt komolyan gondolod? hány éves vagy? 10? esetleg 12? vagy több, csak nem érdekel hogy az akivel lefekszel az is élvezze a szexet? és hogy van pofád odaírni mögé hogy orvos válaszolt????
Normális. Ha négy-öt percnél tovább bírnád, mert visszatartod, az beteges lenne. A visszatartósok harminc éves korukra eljutnak a havi egy aktusig, és végül már nem is akarnak szexet. Kialakul az impotencia, és erre szoktak gyógyszert adni. Sajnos sokszor nem igazán segít. /orvos válaszolt/
Van olyan gyógyszer amit cukorbetegek részére fejlesztettek ki, a vérellátást javítja "lent". 72 órás készenléti állapotot okoz, azaz 72 óráig könnyebb használni, de ha nem akarod nem veszed észre a hatást. Remélem érted... És patikában érdeklõdj. Sok patikában van betegsarok vagy mi a szösz ahol a többi betegtõl félrevonulva kérhetsz tanácsot a gyógyszerkiadótól.

Gondot jelent, ha egy eddig normális ütemben hízó baba a 8. hónapjában nem hízott?

A kislányom örökmozgó, most próbálja a mászást, és ez sok energiát emészt fel. A tejem is most ment el, csak tápszert fogad el, semmilyen "normális" kaját sem akar megkóstolni. Esetleg erre a problémára van valamilyen ötletetek? Két hónapja napi minimum egyszer, de általában kétszer próbálom, esélytelenül. Már minden ízzel kisérleteztem, de semmi. Max egy mokkáskanál megy le, és van amikor azt is visszaöklöndözi. Már nem tudom mit csináljak, küzdök ellene de egyre türelmetlenebb vagyok. Ha valakinek volt ilyen gondja mindenképp írjon. El?re is köszi!

Legjobb válasz: Szia! Az én lányom is 8 hónapos, anyatejes. Õ is nagyon nehezen fogadta el a szilárd kaját, majdnem 1,5hónapig kínlódtunk. Aztán megkóstolta a mi fõzelékünket és az ízlett. Azóta is mindent ízesítek neki, tengeri sót használok, hagymát, fokhagymát, petrezselymet, majorannát..., így szinte mindent megeszik. Egy próbát megér. Ja, és a kanalára is haragudott, azt is lecseréltem.:-)

Szia! Az én lányom is 8 hónapos, anyatejes. Õ is nagyon nehezen fogadta el a szilárd kaját, majdnem 1, 5hónapig kínlódtunk. Aztán megkóstolta a mi fõzelékünket és az ízlett. Azóta is mindent ízesítek neki, tengeri sót használok, hagymát, fokhagymát, petrezselymet, majorannát..., így szinte mindent megeszik. Egy próbát megér. Ja, és a kanalára is haragudott, azt is lecseréltem.:-)

Az lenne a problémám, hogy a párommal már bő 8 hónapja nem történt szex köztünk. Mit csináljak?

Maximum kézzel néha rásegített nekem, de körülbelül ennyi. Ennek az az oka, hogy egy korábbi betegsége miatt gyógyszereket kell szednie még mindig, és valószínűleg ez lehet a mellékhatása. Mindig mondogatja szegény, hogy összeszedi magát értem. Csakhogy ez nem rajta múlik, hanem a gyógyszereken. Már nagyon hiányzik a szeretkezés, és AZ is. Ugyanakkor ÕT is nagyon imádom, ő nekem a minden! Sokszor gondolkoztam már rajta, hogy megtörténjen mással, de nem vagyok rá képes. Csak Õt akarom. Na meg a lelkiismeret is bántana, ha megtenném. Ugyanakkor az már nagyon-nagyon-nagyon hiányzik. Szenvedek.27 éves srác vagyok amúgy.

Legjobb válasz: megcsalás, egy idõ után belefogsz õrülni... és megeteszed úgy is. Szal csak szenvednél pluszba pár hónapot.

megcsalás, egy idõ után belefogsz õrülni... és megeteszed úgy is. Szal csak szenvednél pluszba pár hónapot.
Üljetek le és mondd el neki ugyan ezt. Meg kell beszélni õszintén.
Lehet, hogy ez rosszabbodni fog. Nem hiszem, hogy gyógyszer mellékhatás, inkább valami pszichikai alapja van. Bár nem tudom, hogy milyen gyógyszert szed, és miért.
A kérdező hozzászólása: Tudja ezt az egészet, mivel már neki is elmondtam, és erre mondta, hogy majd összeszedi magát. Amúgy krónikus depressziója volt, teljesen más okokból kifolyólag, amiknek semmi köze a kapcsolatunkhoz /mert az egyébként mûködik/. Emiatt szedi a gyógyszereket. De én mellékhatésra tippelek, és õ is. Mert amíg nem szedte olyan hosszú ideje, addig semmi baj nem volt, és ahogy telt az idõ, úgy kívánta egyre kevésbé... mára pedig már annyira telítõdve lett a gyógyszerrel a szervezete.
Muszáj szedni a gyógyszert? Nem lehetne fokozatosan leállni róla?
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos kell szednie, amíg az orvos azt nem mondja, hogy abbahagyhatja. :( /mivel ezeket a kezelõorvosa írja fel neki/ Egyszer, mikor volt a párom kontrollon /néha kell mennie kontrollra/, akkor megkérdezte a doktornõtõl, meddig kell még szednie ezeket, de akkor nem tudta megmondani. :(

Tisztelt Doktor Úr! 8 hónapja nem szedem már a fogamzásgátló tablettát. Voltam nőgyógyászati szűrésen, mindent rendben találtak. Nem védekezünk, babát szeretnénk, próbálkozunk. A menstruációm 50 napja nem jött meg. Ha nincs menstruációm, nincs peteérésem

Tisztelt Doktor Úr! 8 hónapja nem szedem már a fogamzásgátló tablettát. Voltam nőgyógyászati szűrésen, mindent rendben találtak. Nem védekezünk, babát szeretnénk, próbálkozunk. A menstruációm 50 napja nem jött meg. Ha nincs menstruációm, nincs peteérésem se? Mi lehet az oka, hogy nem menstruálok és a baba sem jön össze? A párom 40 éves, én 33. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A nőgyógyászati szűrés nem tudja feltárni a meddőséget okozó problémákat, mindenképpen javasolt egy mielőbbi részletes kivizsgálás. Amennyiben gondolja, készséggel konzultálok Önnel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A nőgyógyászati szűrés nem tudja feltárni a meddőséget okozó problémákat, mindenképpen javasolt egy mielőbbi részletes kivizsgálás. Amennyiben gondolja, készséggel konzultálok Önnel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 8 hónapja nem szedem már a fogamzásgátló tablettát. Voltam nőgyógyászati szűrésen, mindent rendben találtak. Nem védekezünk, babát szeretnénk, próbálkozunk. A menstruációm 50 napja nem jött meg. Ha nincs menstruációm, nincs peteérésem

Tisztelt Doktor Úr! 8 hónapja nem szedem már a fogamzásgátló tablettát. Voltam nőgyógyászati szűrésen, mindent rendben találtak. Nem védekezünk, babát szeretnénk, próbálkozunk. A menstruációm 50 napja nem jött meg. Ha nincs menstruációm, nincs peteérésem se? Mi lehet az oka, hogy nem menstruálok és a baba sem jön össze? A párom 40 éves, én 33. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A nőgyógyászati szűrés nem tudja feltárni a meddőséget okozó problémákat, mindenképpen javasolt egy mielőbbi részletes kivizsgálás. Amennyiben gondolja, készséggel konzultálok Önnel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A nőgyógyászati szűrés nem tudja feltárni a meddőséget okozó problémákat, mindenképpen javasolt egy mielőbbi részletes kivizsgálás. Amennyiben gondolja, készséggel konzultálok Önnel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

14 éve élek házasságban, párom nem törődik velem mintha nem is lennék! Ami annyit takar hogy, hozzám se ér, 8 hónapja nem voltunk együtt, de még egy csók se volt! Igy kellene élnem?

Olyanok vagyunk mint a lakótársak!teljesen elhidegültem már tőle!2 fiunk van.13-10 évesek!Beszélni sem beszélünk sokat!Nem hiszem hogy úgy kellene élnem vkivel mint egy szobatárs! Lehet a válás jobb lenne?

Legjobb válasz: Szerintem iróniának szánta a válaszoló a cici szót, vedd a lapot...Nem nagyon derül ki semmi a Kérdezõ mondani valójából...Én ennyit látok, szar kapcsolat le akarok lépni mert rühellem, az elején igyekeztem megtenni mindent de már baromira szarok rá, erõsítsetek meg abban, h váljak el...

Szerintem iróniának szánta a válaszoló a cici szót, vedd a lapot...Nem nagyon derül ki semmi a Kérdezõ mondani valójából...Én ennyit látok, szar kapcsolat le akarok lépni mert rühellem, az elején igyekeztem megtenni mindent de már baromira szarok rá, erõsítsetek meg abban, h váljak el...
16:23-as: "egyszer vasárnapi ebédnél kimondtad a cici szót" EZT hogy gondolod?!?!?! A két, 13 és 10 éves gyerek az asztalnál ül, a kérdezö (az anya) meg odaszól a férjének (az apának), hogy nem akarsz játszani a cicimmel?!?!?! Vagy hogy értendö a megjegyzésed?!?!?!
És Kedves Kérdezõ, Te mit teszel h, ez változzon? :) Mert, ha mindent, mi semmiben nem tudunk segíteni, le írtad a kérdésedben a választ, mi a teendõ. Ha semmit akkor viszont, azt kell tenned amit eddig nem, mindent :)
8 hónapja nem volt szex és azt állítod megtettél mindent? Hogyan kell elképzelni nálad a 'mindent', egyszer vasárnapi ebédnél kimondtad a cici szót?
Épp igy ahogy neked sikerült magad elé képzelned a fejedben.
Nem kellene így élned. Legalábbis én biztos nem tudnék. Ilyen helyzetben én döntés elé állítanám magam. Mondjuk adnék magamnak egy hetet, hogy átgondoljam a dolgot, de ha letelik az idõ akkor lépni kell. Vagy akarod ezt a férfit és tudod, hogy mindent helyre tudtok rakni, vagy oda jutsz ki egy hét alatt, hogy már miden veszve van, akkor el kell válni. De így semmi esetre se maradj, mert ez a legrosszabb amit tehetsz. Csak a gyerekek miatt meg pláne ne maradjatok együtt. Ha viszont az elsõ felé hajlasz, akkor ahhoz te is meg a férjed is 100%-osan kelletek. Ennyi szexmentes idõ után minimum szexterapeuta, és ennyi érzelem mentes együttélés miatt minimum párterápia, és esetleg külön-külön pszichológus ha van valakinek egyéb feldolgozatlan sérelme. Nem lehetetlen amúgy, csak kérdés hogy mindketten akarjátok-e?
még annyit, hogy egy nõnek, tudom, hogy megalázó így felajánlkozni, hátha még elutasítást is kapsz, az még megalázóbb. az pontosan mit jelent, hogy minden tõled telhetõt? és a saját történetemmel kapcsolatban azt nem értem, hogy ha egy egészséges férfi mellé befekszik egy nõ, akkor nem tudok olyan vitát, vagy veszekedést, vagy elhidegülést elképzelni, hogy ha nem is minden este, de legalább heti néhány alkalommal ne kívánja meg a férfi a nõt.
nem értem...gondolom nem analfabéta néma nõ a kérdezõ, és a "mindent megpróbáltam" alatt azt értette, hogy minden lehetséges eszközt bevetett a szent cél érdekében, hiszen ezért született neg a kérdés. Jó esetben. De kedves kérdezõ szólj ha tévedek. Sajnos egy idõ után nincs más út, mint lezárni a kapcsolatot. Nézz magadba: te mit szeretnél? Megértem, hogy belefáradtál, egy kapcsolat egyedüli fenntartása sok energiát felemészt. Én sajnos tudom. Igaz, mi pszichológus segítségével kikapaszkodni látszunk a gödörbõl.
Mielõtt idekattintottam egészen ugyanaz a gondolat jutott eszembe, amit többen beírtak. Komolyan, nem csaltam. Kérdés marad: te mit teszel konkrétan a kapcsolatotokért? Tiszteled a férjed egyáltalán, vagy milyen a viszonyulásod felé? Fogalmazd meg. Legyél õszinte, nincs tétje..... Õt is megkérdezném, de nincs itt. Egyelõre te válaszolj. Biztos van a férjednek valamilyen jó tulajdonsága. Mindenkinek van. Mikor dicsérted meg valamiért?
Vagy nem tudom...Bõvebben ha esetleg leírnád mi van, lehet megértenénk a helyzeted :) Elõzõ vagyok!
A kérdező hozzászólása: Kössz a tanácsot!
A kérdező hozzászólása: 16:23 nem is tudom ilyen ember mit keres ezen oldalon!
A kérdező hozzászólása: Megteszek és megtettem minden tõlem telhetõt de mégis tanácstalan vagyok!
Ugyanebben a helyzetben vagyok, csak mi 4 év után jutottunk erre a szintre..... :( Igen hagyd el, egy életed van, merj boldog lenni, nem kötelességed így élni!Csak rajtad múlik mersz e új életet kezdeni :) Én merek, pedig nagyon nagyon nehéz helyzetbe kerültem ez miatt.Nem ide tartozik, de hihetetlen mennyi rosszindulatú ember van.(itt a kommentekre gondolok)

8 hónapja NEM MÚLIK EL a vizelési ingerem SEGÍTSETEK! Szerintetek mitől van?

8 hónapja állandó jelleggel előjön a vizelési inger nálam, általában minden nap. Folyamatosan pisilnem kell, megkeseríti az életemet. Orvosnál voltam már sokszor, felírt sok fajta gyógyszert urológus, nőgyógyász és háziorvos is, de nem javult egyáltalán. 17 éves vagyok. Félek, hogy ha elkezdődik az iskola minden nap haza kell majd jönnöm, mert nem fogom kibírni folyamatos pisilés nélkül. Volt már valakinél hasonló eset, küzd valaki ilyennel? Szerintetek mitől lehet ez? Segítsetek kérlek:(

Legjobb válasz: szerintem mást nem tudsz tenni mint mg több orvoshoz elmenni addig menni amig valaki nem segit, csak orvos tud ezen segiteni mi innen nem. Esetleg pszichés oka nem lehet?

szerintem mást nem tudsz tenni mint mg több orvoshoz elmenni addig menni amig valaki nem segit, csak orvos tud ezen segiteni mi innen nem. Esetleg pszichés oka nem lehet?
Velem is ilyesmi van, meg a barátnõmmel is. Mióta az eszemet tudom, folyton pisilnem kell. Kisebb koromban elmentem a háziorvoshoz, azt mondták, hogy semmi bajom nincs. Azóta is ez van, de már megszoktam. Mondjuk kellemetlen, hogy suliban minden szünetben pisilni megyünk, de már megszoktuk. Barátnõmnek viszont csak kb 1 éve kezdõdött, volt orvosnál, teljesen egészséges. Azt mondták, hogy pszichés oka van a dolognak. A suli miatt tényleg elég sokat stresszel, aztán egyéb dolgok is történtek a magánéletében, szóval valószínûleg neki ez okozza. Arról viszont fogalmam nincs, hogy én miért vagyok ilyen.. én is 17 éves vagyok, a barátnõm 20. :)
A kérdező hozzászólása: többször is kitenyésztették a vizeletemet. volt amikor adtak gyógyszert rá, mert gyulladást találtak. de legutóbb azt mondták minden rendben van, mégsem múlt el az inger.
vizsgálatok voltak? vagy csak rádnézetk és adtak gyógyszert. esetleg menj el egy magán urológiai szakrendelésre ott hátha gondosabbak.
A kérdező hozzászólása: Pszichés oka attól lehet maximum, hogy minden nap ezen stresszelek.:(
A kérdező hozzászólása: Nem híztam. Napi 1, 5 litert iszom kb mikor hogy. Nagyon el vagyok már keseredve. Tényleg szenvedek..
Nem híztál hírtelen?
mivel nõk egészségébe irta igy gondolom lány
ja bocsi, lány vagy :D mennyi folyadékot iszol egy nap kb?
fiú vagy lány vagy?
A kérdező hozzászólása: De hogy lehet ehhez hozzászokni?:( holnap utaznék le Balatonra és félek már a vonatúttól is, mi lesz ha rámjön és félpercenként pisilni kell?!..:( nagyon rossz ez az egész. köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!