Találatok a következő kifejezésre: 8 hét naposan a CRL (2 db)

8 hét 3 naposan a CRL 27 mm. Utánanéztem a neten, és ez mindenhol nagyobb terhességre utal. Bizonytalan terminus van a papíromra írva. Szerintem 2 héttel kevesebbet számolnak. Hogyan számoljam ki a pontos időmet?

Legjobb válasz: Nekem 8 het 6 naposan volt 2,5cm. Szerintem neked max 1 hettel szamolhattak el, mert 2 hetnel meg mar sokkal nagyobbnak kellene lennie. Interneten Pl: www.babaszoba.hu

Nekem 8 het 6 naposan volt 2, 5cm. Szerintem neked max 1 hettel szamolhattak el, mert 2 hetnel meg mar sokkal nagyobbnak kellene lennie. Interneten Pl: http://www.babaszoba.hu
Nekem 9 hét 3 naposan volt 22mm.Igazából soha nem fogod sajnos biztosra megtudni.Én pl.a picim fogantatását percpontosságra tudom;a terhességemet pedig ahány orvos nézi, annyi adatot mond. Szerintem max 1 héttel számolták el.
Szia! A mamanet.hu szerint 9hét 3napos terhességnek felel meg a 27 mm-es CRL. De azért ez nagyon változó ám!!!!!! Ilyenkor még napról napra más az eredmény. Na meg attól is függ, hogy mennyire pontosan méri le a doki. A lényeg, hogy kb. 1 héttel valóban idõsebb a terhességed, de a 12. heti uh-ot szokták alapul venni.

12 hét 1 napos Babókánál nem sok a becsült 60g magzati súly? BPD 19mm, NT 0, 8 mm, CRL 55 mm.

A doki nem mondta szerencsére hogy gond lenne, csak most látom neten hogy 18 g körüli az átlagos súly ilyenkor?

Legjobb válasz: Ilyen korban még hülyeség súlyt mérni. Ha nem mondott a doki semmit, ne aggósj.

Ilyen korban még hülyeség súlyt mérni. Ha nem mondott a doki semmit, ne aggósj.
http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator&PHPSE.. itt megtudod nézni, de én is hülyeségnek tartom ilyenkor a súlyt mérni! 30 hetes pocis
Szia!! Nekünk 13 hetesen mértek BPD:24mm, FL:8mm, NT:1mm. Nekem sem volt nagy!! Szerintem nem sok, de a súlybecslés még nagyon korai!! De ha vigasztal, a tapasztalatok alapján még a 32. héten sem tudnak pontosan súlyt becsülni!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!