Találatok a következő kifejezésre: 8 eve egyutt (39 db)

Mi a véleményetek egy olyan párról, ahol a nő 53, a férfi 27, és már 8 éve együtt vannak?

Nem tudom miért most jutott ez az eszembe, de csak kíváncsi vagyok. Csak mert a szüleimmel azóta alig beszélek, és hasonló okok. F/27

Legjobb válasz: Szerintem,ha megértitek egymást, akkor nincs semmi gond. Próbáld meg megbékíteni valamivel a szüleid. Én is hasonló cipõben jártam, csak nálunk annyi volt a különbség,hogy mikor mi összejöttünk a párommal õ akkor volt 32, én pedig 17. Mostmár egy éve együtt vagyunk. És a szülõk is kezdenek megbékélni. Úgyhogy hajrá!

Szerintem, ha megértitek egymást, akkor nincs semmi gond. Próbáld meg megbékíteni valamivel a szüleid. Én is hasonló cipõben jártam, csak nálunk annyi volt a különbség, hogy mikor mi összejöttünk a párommal õ akkor volt 32, én pedig 17. Mostmár egy éve együtt vagyunk. És a szülõk is kezdenek megbékélni. Úgyhogy hajrá!
nem vagy egy kicsit gerontofil? :D
Anyakomplexus..de 8 éve együtt vagytok tehát tudjátok ezt kezelni.
Boldogság és boldogság közt nincs értelme holmi (kvázi) erkölcsi alapon különbséget tenni. Szerinte bárki (még a legnagyobb kritikusok) is összetennék a kezüket egy már nyolc éve jól mûködõ kapcsolatért.
Akárhol, ha ilyet hallok, szemeim kitágulnak és meglepett leszek. Nemtudom az emberek ilyenkor hova teszik az eszüket, bár ha szerelmesek, akkor csak gratulálni tudok. Szívesz szerint nem vagyok híve ilyennek! Egyetértek az elõzõ válasz írójával, hogy az anyuka lehetne... Bocsi a válaszért, de nekem ez a véleményem! (23L)
Nem normalis dolog, nagy a korkulonbseg. A no a fiu anyukaja lehetne boven. A fiu 19 eves volt amikor a no 45. Talan a fiunak anyakomplexusa, a nonek pedig gyerek hianya volt? Nem is tudom elkepzelni, hogy egy csinos 19 eves srac mit kezdhet egy korosabb noszemellyel?
Készülj fel a horribilis összegû plasztikai mûtétek számláira kispajtás!:) ))
Azt, hogy jól mûködik a kapcsolatuk.
Te vagy a 27 eves fiu? Jesszus! De ugy akartad irni, hogy a szuleid nem beszelnek veled, nem pedig te nem beszelsz veluk, ugye? Mert neked ez normalis dolog, elvileg te beszelnel veluk. Betegseg.
ha szereted akkor el kell fogadni a pozitívumokat és a negatívumokat egyaránt és a szüleiddel próbál megbékélni, és ha szeretitek egymást akkor nincsen semmi gond!
Hát ez tényleg furcsa, igazság szerint inkább téged néznélek meg, mint a párod, de mivel már voltak korábban kapcsolataid, akkor végülis nincs veled baj...csak ez nagyon különös, hogy egy 27 éves fiú tud úgy nézni egy 53 éves hölgyre, mint egy Nõre, akit szerelembõl szeret.Mindenesetre akkor sok boldogságot, csak vigyázz, nehogy az igazi boldogságot elszalaszd!!!Röpül az idõ, és te sem leszel már fiatalabb!!!Ezen még gondolkodj!!!
A kérdező hozzászólása: Ja és köszönjük! :)
A kérdező hozzászólása: Jah bocs nem láttam a kettõvel ezelõtti kérdésed, hogy korábban is érdekeltek e az idõsebb nõk. Hát igazság szerint igen, de szerintem ezzel minden tinédzser így van, hogy érdekli, max. szexuálisan egy idõsebb, tapasztaltabb valaki, ez velem is így volt, de aztán elmúlt talán, nem véletlenül volt 2 barátnõm még õelõtte is. Azt nem tudom, hogy tudnék e szeretni más vele egykorú nõt, ha õ nem lenne.
Hat akkor sok boldogsagot!:)
A kérdező hozzászólása: Megyeszékhelyen :)
Falun laktok, vagy Budapesten?
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom, szerintem majd mondjuk talán 40 évesen is ugyanolyan izgalmas lenne mondjuk egy 15 évvel fiatalabb nõvel, mint most, és még remélhetõleg sokáig egy 25 évvel idõsebbel. Ilyen témájú szakirodalomból, ahogy veszem észre, hiány van, de az internet manapság ezt is pótolja, pl. írd be valahova, hogy "fiatalabb férfi idõsebb nõ" és máris rengeteg dolgot kihoz.
Korabban is erdekeltek az idosebb nok? Hogy jott ez az erzes, egy 26 evvel idosebb no irant? Ha atversz minket, mert szakdolgozatot irsz!!!! Akkor!!!!
Gondolom mar tobb konyvet is elolvastal ezzel a nagy korkulonbseggel kapcsolatban. Mit ir a pszichologia?
Legalább sok pénze van, és ha elpatkol neked is jut valami? Vagy eltart? Dolgoznod sem kell? Másképp nem értem miért vagy ilyennel. Valami gond lehet veled ha vonzónak találsz egy 53 éves nõt. Ez nem lehet normális semmiképp. Neki persze jó lehet, hogy a fenébe ne... bár õ sem lehet egészen normális...
Ne törõdj azzal, mit írnak mások. A szerelem mindenek felett álló érzés, nincs korhoz kötve. A lényeg, hogy TI ketten elfogadjátok egymást úgy, ahogy vagytok, és jól érezzétek magatokat egymással. A külvilág véleményével nem kell törõdni. Tudod, hogy Kodály Zoltán elsõ felesége, Emma asszony is egy jóval idõsebb hölgy volt, Kodály mégis rajongva szerette. Igaz, a második felesége pedig jóval fiatalabb volt nála, szinte az unokája lehetett volna. A két feleség között 77 év volt a korkülönbség. Na, ezt csak érdekességképpen írtam. Nem számolgatni kell, nem parázni, csak szeretni egymást. Minden embernek más utat kell bejárni az életben, s ez a szerelemre is igaz. Engem inkább a kedvesed vélekedése érdekelne, konkrétan az, hogy õ hogyan éli meg ezt a kapcsolatot. Hisz van egy majdnem veled egykorú fia. Sok boldogságot Nektek, s még egyszer mondom: no para!!
A kérdező hozzászólása: Rendben van, köszönjük. Ígérem megfogadom a tanácsodat, és kösz az érdekes példákat is.
Szia! Én írtam a Kodályos példát. Csak ismételni tudom: ne hallgass a vészmadarakra! Lehet, hogy õk sosem lesznek olyan boldogok, mint Te, sosem ismerik meg a szerelem olyan mélységeit. Egyébként Kodályné 1863-ban született, Kodály pedig 1882-ben. De van ennél merészebb példa is. Prielle Kornélia színésznõ 1826-ban született. Negyedik férje, Rozsnyay Kálmán 1872-ben. Ki lehet számolni a korkülönbséget. De nem is ez a lényeg. Hisz számtalan történelmi, irodalmi példát lehetne idézni. Elég elolvasni Mezei Mária Vallomástöredékek c. kötetét, amelyben gyönyörû szavakkal és teljes õszinteséggel ír jóval fiatalabb férje iránti nagy szeretetérõl. Lelbach János, a férj kereken 20 évvel volt fiatalabb Mezeinél. Élvezzétek a megtalált boldogságot, a mát, s ne törõdjetek azzal, mi lesz holnapután. Üdv: az irodalmár
A kérdező hozzászólása: Te most ezt komolyan kérdezed? Épp a kérdésed felett hárommal írtam, hogy gyereket nem akarunk egymástól, és hogy mi lesz akkor, ha én akarok, azt is megtalálhatod feljebb.
És mondd! Mi lesz, ha majd gyereket akarsz? Egy nagyi fog neked gyereket szülni? Elkorcsult ez a világ..:(
A kérdező hozzászólása: Igen, hát mi sem biztos, hogy együtt leszünk, mikor õ 60 lesz, de most boldogok vagyunk, és megbeszéltük, hogy a most számít csak
Vannak ismerõseim akik hasonló cipõben járnak de már nincsenek együtt. Talán mert ahogy múlnak az évek az idõsebb még idõsebb lesz és már nem úgy mennek a dolgok az ágyban és a gondolkodásban sem. Én nem tenném akármilyen boldogsággal is indul el a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Ja és még figyelem ezt a kérdést, bárki írhat még most is, aki akar.
A kérdező hozzászólása: Kösz a Kodályos példát, errõl nem is tudtam, ez most megnyugtatott. Nem tart el, és nem vagyunk gazdagok sem, mindketten dolgozunk tisztességesen. Sajnálom, ha nem érted, hogyha két ember szerelmes, akkor miért vannak együtt. Az utolsó válaszolónak meg annyit, hogyha vette volna a fáradtságot és végigolvassa, hogy mik hangzottak el idáig, akkor látta volna, hogy egyikõnk sem akar a másiktõl gyereket.
Természetellenes, kóros az ilyen viszony. itt fõleg a nõ, aki nem komplett. de te is elgondolkozhatnál. szeretnél utódot? akkor ne egy édesanyád korabeli nõnek nemzzél gyereket, hacsak vállalod, hogy az anyja nélkül köszöntöd a középiskolai ballagásán.
"Mikor én 30 leszek, õ 56, mikor én 40, õ 66." És te ilyen életet akarsz? 40évesen fogsz majd megkeresni egy fiatal "husit" (h a szavaiddal éljek), és akkor elég gyorsan kellene gyereket csinálni, ha még idõben szeretnél lenni... Még mindig nem tudom elfogadni, hogy egy 27éves férfinak mi baja van a korabeli nõkkel. Szerintem sokkal többet nyújthatnának neked. 22:16-os voltam (megint)
A kérdező hozzászólása: Egyik mondatodat utod a masikkal, mert nem erted anyukad reakciojat, a baratnod fiat sem erted, hogy o annak idejen miert akadt ki az anyara. De ennek ellenere te sajat magad is felsz a jovotol, es szamolod, hogy ki hany eves lesz ekkor es ekkor. Tehat akkor nyilvan meg kellene ertened az anyukadat, es a fiat is a barinodnek. Hat te sajat magad is tudod, hogy ez nem normalis dolog!!! Es meg te nevezed anyukadat prudnek, amikor te is tisztaban vagy a dologgal!!! Ne csapd be magadat. Én csak azt tudom, hogy egyszer talán vége lesz, valamikor, de hogy a kor miatt, arra egyelõre semmi esély. Õ is szokta mondogatni, nem tudom viccbõl e, vagy komolyan, hogyha már túl öregnek gondolja magát, akkor inkább elhagy, de nem ragaszt le maga mellett, de ilyenkor általában csak azt mondom, mint itt is, hogy most a kora miatt hagynám el utoljára, és hogy nem kell egyelõre a jövõbe tekinteni. Én nem azt mondom, hogy ez nem normális, szerintem eléggé normális az, ha két ember szereti egymást, akkor együtt van, viszont azt is tudom, hogy nem tudni mit hoz a jövõ.
Én nem tudom megérteni, h egy 27 éves fiatal férfi miért nem tud magának találni egy fiatal nõt? Egyszerûen hihetetlen ez az egész... fõleg, h mikor összejöttetek 19 voltál. Szerintem ilyen 19évesen a férfiak csak azért keresnek idõsebb nõt, h tapasztalatot szerezzenek, de gondolom te már nem 8éve keresed a tapasztalatot... Ha szeretitek egymást, akkor sok sikert, de lehet h "egészségesebb" lenne egy korabeli hölgyet összeszedni...
Hat meg jo hogy anyadnak hittek! Nem csoda, ez a normalis. Es az meg nem igaz, hogy rajta csak egy pindurit latszik a kor, hiszen akkor nem mondtak volna, hogy o az anyukad. Nyilvan latszik rajta a kor. Es a fia mit szol hozzad? Amugy egy konyvet majd irjal, ok?
A kérdező hozzászólása: Igen, normálisan neveltek. Van egy húgom, aki 2 évvel fiatalabb, az õ pasija vele egykorú. Ennek miért kellene függeni a neveltetéstõl? Nem lehet az, hogy csak simán szerelmes vagyok? :S
Amugy a szuleid teljesen normalisan neveltek teged, es megis igy alakult a szerelmi eleted? Van testvered is?
A kérdező hozzászólása: Õ már 14 éve elvált volt, mikor összejöttünk, és van neki egy fia, aki 1 évvel fiatalabb nálam. Én szerintem összeillünk, ha máshogy nem, akkor szellemileg mindenképpen egy szinten vagyunk, ugyanazokat szeretjük csinálni, séta, mozi, színház, olvasás. Rajta már pindurit látszik, hogy nem vagyunk közvetlenül egy korban, de annyira szerintem nem néznek meg minket, vagy csak én nem figyelek azokra, akik megnéznek, ezt nem tudom. A legdurvább az volt, mikor még fiatalabb voltam, és akkor az anyámnak hitték néha. Aztán mikor direkt megcsókoltam, nagyot néztek :D
De nem a szuleid a prudek, mar megbocsass!!! Ez nem normalis dolog, konyorgom! Megha forditva lenne a dolog, tudod egy kis fiatal csajszi egy penzes nagypocakos oregember oldalan. Ez annyira nem furcsa, de a ti esetetek. Hat nem csodalom ha anyukad kiakad, szegeny, oszinten sajnalom. Nekem is van egy kisfiam, de kiakadnek, ha 19 eves koraban hazaallitana egy nagymama koru holggyel!
A kérdező hozzászólása: Kösz az eddigi válaszokat, a szüleim sajnos nagyon prûdek, ezért mikor bemutattam nekik, elég rosszul fogadták, azaz apám az, akinél ez inkább rendben van, de anyám teljesen megõrül olyankor, mikor errõl hall, pedig õ még idõsebb is a barátnõmnél 7 évvel.
Es mindenhol mutatkoztok is igy egyutt? Es miket szoktak beszolni nektek? A baratnodnek amugy van csaladja, gyerekei? Mit szolnak hozzad? Ez nem mindennapi dolog, ugyhogy meseljel!:)
A kérdező hozzászólása: Nem arra gondoltam, amikor azt mondtam, hogy kicsit látszik rajta a kora, hogy 20 évesnek néz ki, de 10 évet simán letagadhat most is, akkor is.
De te nem akarsz egy korodban hozzad illo feleseget gyerekeket, szoval normalis eletet? Nem felsz hogy megbanod, es a fiatalsagod ramegy a holgyre? Bar egy ffinak mindig konnyebb, mint egy nonek. Hiszen te meg 50 evesen is nezhetsz ki jol, es lehet fiatal baratnod, sot meg gyereked is lehet majd ennyi idosen. A tesod mit szol hozza? Es anyukadnak hogy adtad be ezt a nem mindennapi szerelmet?
A kérdező hozzászólása: 16-osnak: Tudjuk, hogy nem az idõk végezetéig leszünk együtt, de mikor összejöttünk õ megmondta nekem, hogy mikor már idõsnek gondolom õt magamhoz, akkor megérti majd, ha egy fiatalabb nõt fogok keresni. Azóta sem találtam csodálatosabb nõt rajta kívül, és azt hiszem családot alapítani még ráérek.
A kérdező hozzászólása: Én is férfi vagyok, persze, hogy kívánnék egy korombeli husit is, de úgy érzem, hogy szexuálisan is ki tudjuk egymást elégíteni, és még az igényeink is azonosak. Ha megengeded, akkor küldök neked privátban róla néhány normál képet.
Egyik mondatodat utod a masikkal, mert nem erted anyukad reakciojat, a baratnod fiat sem erted, hogy o annak idejen miert akadt ki az anyara. De ennek ellenere te sajat magad is felsz a jovotol, es szamolod, hogy ki hany eves lesz ekkor es ekkor. Tehat akkor nyilvan meg kellene ertened az anyukadat, es a fiat is a barinodnek. Hat te sajat magad is tudod, hogy ez nem normalis dolog!!! Es meg te nevezed anyukadat prudnek, amikor te is tisztaban vagy a dologgal!!! Ne csapd be magadat.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, szerintem 16 év ma már nem túl sok, ha egy kicsit körülnéz az ember, fõleg ha 30-40 körüli emberekrõl beszélünk. Igen, volt már elõtte barátnõm, számszerint 2 is, kb. 1-1 évig, és le is feküdtem velük. Õk 1-2 év eltéréssel egyidõsek voltak velem.
Szellemileg egy téren vagytok...és szexuálisan?Ne mondd nekem azt, hogy egy fiatal, szép aranybõrû nõt nem kivánsz meg, vagy hogy megy ez?Nem tudom elképzelni.Egy 53 éves nõ miben vonzó egy 27 évesnek?Ne haragudj, nem bántásból, de tényleg érdekel!
A kérdező hozzászólása: A húgom úgy ahogy elfogad minket, de nem tudja megérteni, hogy ez hogy lehetséges :) Az õ fia sem túl prûd, õvele tartja a kapcsolatot, és velem is el tud beszélgetni, ha arra kerül a sor, csak a legelején háborodott fel, hogy ilyet hogy tehet vele az anyja, amit máig nem értek, hogy miért mondott, de aztán az évek során lenyugodott. Mikor én 30 leszek, õ 56, mikor én 40, õ 66. Ezért. 3 év múlva biztos semmi sem fog még változni, de 13 év múlva nem tudom mi lesz. Külsõ erõ nem hiszem hogy szétválaszthat minket, ha ilyen eddig sem volt, de félek, a távoli jövõtõl.
Ha letagad 10 evet, akkor is 43 evesnek nez ki, te pedig 27 eves vagy. 16 ev akkor is a korkulonbseg, tehat lehetne az anyukad, meg jo hogy anyukadnak nezik, nem a barinodnek. Amugy oelotte volt baratnod mar? Vagy o az elso no az eletedben? Es szerintem miert mar vele lenni, mint egy veled egykoru lannyal?
Miert tudjatok, hogy nem orokke lesztek egyutt? Ha szereted hogyan mondhatsz ilyet?
A kérdező hozzászólása: Tudjuk, hogy nem az idõk végezetéig leszünk együtt, de mikor összejöttünk õ megmondta nekem, hogy mikor már idõsnek gondolom õt magamhoz, akkor megérti majd, ha egy fiatalabb nõt fogok keresni. Azóta sem találtam csodálatosabb nõt rajta kívül, és azt hiszem családot alapítani még ráérek.
21:57 voltam *Szivem További sok sikert!

Hétfőn kezdődik a suli (most megyek gimibe) és nem tudom hogy tudnék be illeszkedni mert olyan helyre megyek ahol vannak már olyanok akik 8 éve együtt járnak. Szerintetek?

mert én viszont senkit nem ismerek ott és nagyon félek hogy hogy ismerkedjek/szerezzek barátokat mert az ismerkedés eleve nem az er?sségem :/ légyszi segítsetek (:

Legjobb válasz: Figyelj! Szerintem az, h sikerül e beilleszkedned, az nem csak rajtad múlik... úgy értem nagyban függ a közösségtõl, amibe "belépsz"... attól, h õk mennyire nyitotak, vagy mennyire zárkózottak. Szerintem te viselkedj magabiztosan, öntudatosan, vidáman, életképesen(!)... és legyél optimista... aztán mindent bele... az elsõ nap szemelj ki egy-két szimpatikus egyént, aztán elegyedj szóba velük...de szerintem biztos lesz valaki, aki lecsap rád, hogy elkönyvelhessen mint legújabb barátot... :)

Figyelj! Szerintem az, h sikerül e beilleszkedned, az nem csak rajtad múlik... úgy értem nagyban függ a közösségtõl, amibe "belépsz"... attól, h õk mennyire nyitotak, vagy mennyire zárkózottak. Szerintem te viselkedj magabiztosan, öntudatosan, vidáman, életképesen(!)... és legyél optimista... aztán mindent bele... az elsõ nap szemelj ki egy-két szimpatikus egyént, aztán elegyedj szóba velük...de szerintem biztos lesz valaki, aki lecsap rád, hogy elkönyvelhessen mint legújabb barátot... :)

Mért van egy férfi a barát-barátnőjével sokkal többet, mint a bnőjével akivel 8 éve együtt van?

És a n?t még nem is zavarja, nem értem?!

Legjobb válasz: Amíg a megcsalós idõket éltem, én is sokat találkoztam a BARÁT-BARÁTNÕimmel, fontold meg ;)

Amíg a megcsalós idõket éltem, én is sokat találkoztam a BARÁT-BARÁTNÕimmel, fontold meg ;)
Talán illik az életükbe a mondás: A változatosság gyönyörködtet. Mellesleg a társnõ bármiféle tiltással csak a saját dolgát nehezítené. Ha pedig történik is ott valami, de a fickó mégsem fog lelépni, akkor is neki van igaza, mert ez esetben a kötelék köztük erõsebb a testinél. Persze ez csak egy valószínûtlen, elméleti lehetõség annak kedvéért, hogy ne az átlag megközelítésû válaszból legyen egy újabb (ha majd jön több is).
Biztos ugyanazért, amiért néha étterembe is elmegy: beszélgetni egy jót!
a válasz egyszerü: valójában nem vagy a barátnõje ha ez így van. A barát barátnõt meg mért zavarná? Ha kell neki a pasi akkor ezzel a pasi kínálja magát tálcán... Ha valakinek van valakije az nem jelenti azt hogy arra nem lehet hajtani...ez rohadt nagy tévedés...hát mit érdekel engem ha a választottamnak párja van?...vagy szarok rá vagy levegõnek nézem, vagy akármi de megpróbálom elcsábítani tõle azt akit én akarok hogy velem legyen. Ember embernek farkasa ezen a világon. Másrészt lehet rádunt a csávód...érdemes vigyázni ezzel a nõvel mert 70%hogy nyugodtan bele eshet a párod. Már csak azért is mert sokat van vele...a sok együttlét az egyik oldalról kivétel nélkül mindig szerelemhez vezet ha valamilyen szinten szoros a kapcsolat. Vigyél változatosságot a kapcsolatodba vagy ultimátumot. Ellenkezõ esetben az idõ eldönti hogy a párod elhagy a másikért. Ez van....õ az új az ismeretlen, az érdekes, a felfedeznivaló, a titokzatos és az ember kíváncsi fajta. Jakomo 25F Olyan világban élünk ahol a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz míg a bútorápoló szerek valódi citromot.


Van esély rá, hogy egy férfi aki 8 éve van együtt egy nővel, és sokat van együtt egy másik lánnyal, hogy beleszeret?

De ha szereti is a másik n?t, nem lép egyr?l a kett?re.

Legjobb válasz: tapasztalaból! Van esély rá,de nagyon valószínû,hogy a biztosat nem fogja feladni! Én egy olyan embert ismertem aki 13 éve él együtt a nõvel...pár hónapig mûködött köztünk,és annak ellenér,hogy azt mondta szeret,visszament a nõhöz,a magyarázat az volt,hogy az a biztos stb...

tapasztalaból! Van esély rá, de nagyon valószínû, hogy a biztosat nem fogja feladni! Én egy olyan embert ismertem aki 13 éve él együtt a nõvel...pár hónapig mûködött köztünk, és annak ellenér, hogy azt mondta szeret, visszament a nõhöz, a magyarázat az volt, hogy az a biztos stb...
A kérdező hozzászólása: :( nem tudom mit tegyek...
Simán lehet ilyen. De a család, és a jól kialakult dolgok miatt nem fogja újrakezdeni, nem vág bele a bizonytalanba. Legjobb az ilyet elkerülni. De ha már belekerültél, az nehéz ügy. Vagy bevállalod az esetleges bonyodalmakat, és elhódítod, vagy igyekszel továbbállni.
Szerintem létezik, hogy beleszeret abba a másik lányba. Most én is ilyen helyzetben vagyok. Azt mondja szeret, és valahol mélyen érzem is, csak nehéz elhinni. De én is úgy gondolom, hogy nem fogja hagyni a biztosat a bizonytalanra, fõleg a gyerekeit! De nem is akarom, hogy elhagyja õket. Én is szeretem õt, de ezt elfogadom, hogy soha nem lehet igazán az enyém! Nehéz, de muszály!
A kérdező hozzászólása: Nálunk a barátnõje a lány és nincs se gyerek, semmi.

Szerelmes, de nem akar elvenni. Miért? 8 éve vagyok együtt a barátommal, ő 24 éves. Azt mondja ő szeret, de még nincs erre felkészülve, mert fiatal. Viszont 8év után tudnia kéne, hogy én vagyok-e az igazi

Õ életem szerelme, de ha nem kéri meg a kezem, tovább kell hogy lépjek.Ezek szerint nem szeret eléggé?Nem akarom elpocsékolni a fiatalságom, h aztán 5 év múlva elhagyjon, és 30 évesen ott leszek egyedül.

Legjobb válasz: Hát azzal én sem értek egyet teljesen,hogy aki már 15-16 éves kora óta együtt van a párjával nem lesz hosszú életû a kapcsolata.Én pl nagyon sok ilyen párt ismerek,hogy 15éves koruk óta együtt vannak a mai napig már 25-30 éves házasok és a mai napig imádják egymást,sõt irígylésre méltó a házasságuk!Köztük vannak a szüleim is! Viszont tényleg van olyan is,hogy bizonyos idõ elteltével rájönnek arra az ilyen párok akik korán megismerték egymást,h még "nem élték ki magukat"(nem csak szex terén) Szerintem ez 50-50%,mert van aki már egész fiatal korában megtalálja az igazit.Lehet hogy ez most hülyén hangzik,de ha tényleg szeretitek egymást akkor pl neked miért olyan fontos az a papír és pl neki mit dominálna már az a papír?Ezzel sokat nem segítettem,de ha valóban szeret akkor idõvel elfog venni meglátod!Együtt éltek már?Mert mondjuk ha már együtt is éltek akkor tudhatná h szinte már olyan mintha házasok lennétek,akkor meg nem kellene már félnie!

Hát azzal én sem értek egyet teljesen, hogy aki már 15-16 éves kora óta együtt van a párjával nem lesz hosszú életû a kapcsolata.Én pl nagyon sok ilyen párt ismerek, hogy 15éves koruk óta együtt vannak a mai napig már 25-30 éves házasok és a mai napig imádják egymást, sõt irígylésre méltó a házasságuk!Köztük vannak a szüleim is! Viszont tényleg van olyan is, hogy bizonyos idõ elteltével rájönnek arra az ilyen párok akik korán megismerték egymást, h még "nem élték ki magukat"(nem csak szex terén) Szerintem ez 50-50%, mert van aki már egész fiatal korában megtalálja az igazit.Lehet hogy ez most hülyén hangzik, de ha tényleg szeretitek egymást akkor pl neked miért olyan fontos az a papír és pl neki mit dominálna már az a papír?Ezzel sokat nem segítettem, de ha valóban szeret akkor idõvel elfog venni meglátod!Együtt éltek már?Mert mondjuk ha már együtt is éltek akkor tudhatná h szinte már olyan mintha házasok lennétek, akkor meg nem kellene már félnie!
a házassági anyakönyvi kivonat jelenti számodra a megváltást? nem értelek
Én nem hiszek abban, hogy az emberek összejönnek 14-15 évesen, és aztán majd örökké együtt lesznek. Szerintem ha elvesz ha nem, 30 évesen egyedül fogsz maradni. Nem akarok rosszindulatú lenni, de ez a véleményem, és fõleg azért, mert voltam a te cipõdben csak 5 évvel... Már most mutatkoznak a konfliktusok, késõbb ez csak kiélezõdik. 21/L
Még tényleg fiatal, én sem mondanék 25 évesen igent a páromnak, mégha 8 éve vagy még több éve szeretnénk egymást.Sajnos bármi jöhet, a válás meg elég hosszadalmas és bosszús lehet.
Mi az hogy elvenni? Így akarod bebiztosítani magad? Szar ügy!! 8 év után tudja is!!! Hogy nem te vagy az igazi. Nem 5 év után akar ott hagyni hanem most fog.
Mert szemét. Ez van. Néha ráfaragtok, most is ez történt. Felejtsd el.
Én értelek, énis ezt tenném. Mármint, ha tényleg nem tudja ennyi idõ alatt eldönteni, hogy én vagyok-e neki az igazi, akkor valoszinüleg nem én vagyok... akkor minek rabolni egymás idejét? 8 év az nagyon nem kevés! Értemén a "nem a papír számít" elv hirdetõit is, de számomra ez nagyon fontos, és ha a páromnak nem, ezegy olyan dolog ami szakítást indokol. Õ tudja, hogy te ezt szeretnéd?
az elõttem válaszolónak teljesen igaza van!!!
hát ez a "fiatalon összejövünk és együtt maradunk" dolog ember és kapcsolatfüggõ. nekem rokonaim már 15 évesen összejöttek, most 7 éve, hogy együtt vannak. és nincs semmi baj, boldogok. de van egy haverom, akik szintén összejöttek 16 évesen, de 27 évesek voltak, hogy el is váltak. szerencsére gyerek még nem volt. szóval ez ember és kapcsolatfüggõ. az viszont, hogy nem akar elvenni, nem biztos hogy azt jelenti, hogy nem szeret. lehet, hogy anyagilag most úgy érzi, még várjatok. de az is lehet, hogy most így is jól megvagytok, akkor minek az a papír? talán ha szervezel neki egy romantikus estét vagy hétvégét, egy üveg pezsgõ, vagy bor kíséretében nyugodtan, megértõen beszélgess el vele, hogy mi a terve, mit szeretne, és ha a közeljövõben nem akarja megkérni a kezed, akkor miért nem? de persze ne ess neki, éreztesd, hogy te csak kíváncsi vagy és szeretnéd tudni, hogy õ mit akar. hidd el, akkor biztosan megtudjátok beszélni. lehet, hogy csak meglepinek akarja. nem tudhatod. mindenképp beszélj vele, ne hagyd el, ne is gondolkodj ilyenen ennyi év után. persze, ha azt mondja, hogy fél, mert nem biztos, hogy téged akar vagy ilyesmi, akkor viszont érdemes elgondolkodni, hogy tovább lépj. de én azt javaslom, hogy szépen, nyugodtan, megértõen beszélgessetek el errõl, mert ez fontos dolog, komoly döntés. 28/L
Ez egy baromság, hogy akkor biztos nem szeret eléggé. Miért pont az a normális szerinted, hogy ideje megkérnie a kezed? Az õ döntése miért nem számít? Nem értem a magadfajtákat; ha egy boldog kapcsolatban élsz, mi az istenért kell azon hápogni, hogy ha nem kér meg, tovább kell lépned.. ez ökörség. Bár, ha rákényszeríted, akkor meg õ fog lelépni.. Amúgy 30 évesen sem állna meg az élet, ha épp egyedül lennél. Ha te igazán szeretnéd õt, elfogadnád -akár nehezen is- hogy neki ez korai. Mi értelme lenne egy olyan házasságnak, ami összejön, mert TE azt akarod, aztán pár év múlva elváltok és õ joggal érvelhetne azzal, hogy õ megmondta.. Ha viszont te a fiatalságod elpocsékolásának tartod azt, hogy boldogok legyetek együtt, de egyelõre papír nélkül, akkor jobb lenne, ha tényleg mást keresnél.. 23N
Igenis létezhet olyan, hogy valakik 14-15 évesen összejönnek és együtt maradnak életük végéig. Pont tegnap olvastam itt valamelyik kérdésnél egy válaszban, hogy 33/35 évesek, 19 éve együtt vannak, abból 12 házasságban, 2 szép gyerekük van, de még most is imádják egymást és pl. naponta szexelnek. Szerintem nem arról van szó, hogy nem szeret eléggé, csak valóban fiatal még. Sajnos benne van a pakliban, hogy meglát mást, de ez mindig benne van mindenkinél. Próbáld vele megbeszélni ezt a dolgot, hogy pontosan miért is nem akar még elvenni, hogy mit ért azon, hogy még fiatal ehhez. Konkrétan kérdezz rá, hogy azért mondja- e, mert arra vár, hogy esteleg meglát egy "jobbat", mert akkor valóban nincs értelme tovább várnod rá Neked sem. De lehet, hogy csak attól fél, hogy ha most összeházasodtok, akkor már jönnek is a gyerekek, és akkor vége a fiatalos éveinek, nem járhat el ugyanúgy szórakozni, haverokkal lenni stb...
Inkább te nem szereted !!! Ha szereted akkor esküvõ meg lakodalom nélkül is szeresd. Azt hiszed ha elvesz akkor soha nem hagyhat el. Elég kis buta vagy.

Milyen jövője lehet egy olyan kapcsolatnak, ahol a felek 8 éve vannak együtt, a gyerek meg 7 éves?

Egy ilyen hamar született gyerek nem rombolja szét a kapcsolatot? Nem is volt idejük a feleknek ismerkedni,élni szinte,hanem 3 hónap múlva már teherbe is esett a n?. Vélemény?

Legjobb válasz: hát szerintem 8 év alatt összecsiszolódhattak, még gyerek mellett is.

hát szerintem 8 év alatt összecsiszolódhattak, még gyerek mellett is.
Ha eddig együtt maradtak igen, ha baj lett volna, hogy még annyira nem ismerik egymást, már a baba születése után szétmentek volna. Most 8 év után már biztos kiismerték egymást.
Ha a felek úgy gondolják, hogy nem volt idejük ismerkedni meg élni, akkor igen, tönkremegy a kapcsolat. De nem a gyerek rombolja szét, hanem õk voltak hülyék, hogy nem védekeztek. Nem a gyerek a hiábás! Ha a felek nem foglalkoznak azzal, hogy éltek vagy sem, akkor nincs probléma. Nem az idõtõl függ egy kapcsolat, hanem attól, mennyire illenek össze és mennyire fogadják el egymást.
Az idõ önmagáért beszél..8 éve együtt, 7 éves gyermek van..kell ennél több bizonyíték?? Hiszen 8 évük már volt, hogy megismerjék egymást.. Ha meg szét mennek akkor teljesen mindegy hogy 8 éve vannak együtt vagy 3 hónapja..
Hát hiszen már 8 éve együtt vannak. Akkor mi a kérdés? Vagy már megromlott közöttük a viszony? Ennyi idõ után nem hiszem, hogy ezen múlik, ennek hamarabb elõ kellett volna jönnie.
Szerintem a gyereknek ehhez semmi köze. apuéknak most lessz a 30éves évfordulojuk én 28éves vagyok.
Nem a gyerek teszi tönkre, hanem az hogy a férfi gerinctelen. Nem szereti se a nõt, se a másikat, akivel megcsalja, sem a gyereket, kizárólag saját magát szereti, senki mást. Vannak ilyen ostoba emberek, akiknek az jelenti az "életet", hogy minél több nõvel/férfival lefekszenek, és mindegy, hogy kin kell keresztül gázolniuk emiatt. Az ilyen emberek szóra sem érdemesek. A gyereket azért sajnálom. (Mellesleg régen is korán születtek a gyerekek, nem volt az, hogy valaki éveket, évtizedeket töltött bulizással, akkor meg az számított teljesen természetesnek.)
A kérdező hozzászólása: utolsó 2 példának örülök! akkor vannak ezek szerint kivételek is :)
Én 6 hónap után estem teherbe. 3 éves a gyermekünk. Képzelj el egy 6 éve tartó kapcsolatot, ahol még nincs gyerek, de már unják egymást, a gyerek meg azért kell, mert fel kéne dobni a kapcsolatot. Akkor inkább gyereknevelés közben ismerem meg a párom. És a legszebb az egészben, hogy csak 6 hónapja ismert és úgy kiállt értünk, hogy ámulatba estem.Pedig csak szexpartnerek voltunk. Azóta viccesen azt szokta mondani nekem: k__vából lesz a legjobb feleség! :)
A kérdező hozzászólása: énis sajnálom szegény nõt.:( de attól még szereti a férfi? Csak néha kell neki más is?
14, 26 újra A megcsalás az egy másik kérdés. Szerintem sokkal inkább veszélyezteti a kapcsolatot, mint a gyerek. És nem is a gyerek az oka ennek sem, még akkor sem, ha netán rá fogja. A hûség döntés kérdése. Õ úgy dönt, hogy kell neki a szex mással. Én biztos nem viselném el a párja helyében.
A kérdező hozzászólása: Futólag ismerem a párt.Viszont egy közös ismerõsünk elárulta, hogy a férfi már többször megcsalta a nõt. Ezért kérdeztem.Ha olyan boldogok, akkor miért csalja, ha meg olyan rossz a kapcsolat, hogy mellékutakra van szükség, miért nem válnak el? A férfi ezek ellenére ragaszkodik a nõhöz. Én ezt nem értem.
Szia, én nyolc hónap ismerettség után lettem babás, nagyon nagy szerelem volt a miénk.Eszünkbe sem jutott elvetetni, boldogok voltunk és azok vagyunk most is.Nagy lányunk nyolc éves, pici lányunk két éves.Az az igazság, hogy én sosem féltem ettõl, nem is kellett, hiszen tudtam, hogy a párom is felelõségteljes édesapa lesz.Jó akkor õ 32, én 27 éves voltam már, jól keresõ állással, önálló lakással rendelkeztünk mind ketten, tehát az anyagi háttér is klappolt.Szóval miért is kellett volna máshogy döntenünk?

A párommal több, mint 8 éve vagyunk együtt, én 24vok, ő 34, és én már 5 éve szeretnék babát, ő viszont csak akkor, ha külön leszünk, ami még több év. Hogy magyarázzam el neki, hogy nem várhatunk örökké?

Legjobb válasz: Egyezetek meg, hogy vártok még 2,5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

Egyezetek meg, hogy vártok még 2, 5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

Jövő ilyenkorra tervezzük, hogy nekilátunk a baba projektnek. 8 éve vagyunk együtt de szinte a kapcsolatunk elejétől nem használtunk se gumit, se tablettát. Megszakítással védekeztünk és egyszer sem estem teherbe! Vajon teherbe eshetek?

Mostanában egyre gyakrabban foglalkoztat ez a kérdés! Túl ügyesek vagyunk vagy valami baj lehet? Sajnos már most kezdek parázni emiatt, hogy lehet, hogy nem is lehet gyerekem. Nem szeretnék csalódni majd : ( Ja, én 28 múltam, párom pedig 35.

Legjobb válasz: Szerintem ne parázz addig, amíg nincs miért!:-)Mi is így védekeztünk a párommal, igaz, csak hónapokig, nem évekig, de sose volt probléma. Aztán elsõre terhes lettem. Azt viszont nem értem, ha akartok babát miért vártok még egy évet?

Szerintem ne parázz addig, amíg nincs miért!:-)Mi is így védekeztünk a párommal, igaz, csak hónapokig, nem évekig, de sose volt probléma. Aztán elsõre terhes lettem. Azt viszont nem értem, ha akartok babát miért vártok még egy évet?
A kérdező hozzászólása: Most sikerült egy jó melóhelyet elcsípnem és jó tgyás-sal és max. gyed-del akarok majd babázni, hogy a lehetõ legtöbbet tudjam majd megadni neki. Szóval ezt az évet mindnféleképpen végig kell dolgoznom!
Mi is így védekeztünk egy évig és valószínûleg túl ügyesek voltunk, mert amikor akartam, akkor meg azonnal terhes lettem. Úgyhogy nyugi!
Tuti összejön, ha nem szakítjátok meg! Mi négy éven át szinte minden nap (volt, hogy naponta többször) megszakítással csináltuk, mert én óckodom a tablettától, a gumi meg olyan kényelmetlen:) Bennem is felmerült a kérdés, hogy mi van, ha fölöslegesen szakítjuk meg, mert talán nem is lehet gyerekünk, ha ennyi idõ alatt nem jött össze. Aztán nekiláttunk a babaprojektnek egy szép márciusi délután:) , és azonnal összejött! Szóval ha úgy gondoljátok, hogy jöhet a baba, akkor hajrá:)
Menj el jól fog neki esni , még ha nem is akarja örülni fog neki! :)
8 év után persze, hogy el kell menni. Illik elmenni.
Menj el, gondolom ismerted az apukáját és temetésen nem csak Közeli Hozzátartozók szoktak lenni...
Szia, azzal hogy a temetésre elmész az apja iránti tiszteletbõl teszed, a párodnak csak örülnie kellene
Nem teljesen értem. Õ maga mondta, hogy te ne menj el, mert nem vagy közeli hozzátartozó? Vagy ezt honnan veszed? Kicsit pontosíts, kérlek! Mert nem tudjuk sem azt, hogy az apjával milyen volt a viszonyod, sem azt, hogy a család többi tagja hogy tekint rád... Nem tudunk a párkapcsolatodról sem semmit, így nehéz tanácsot adni... :(
Ha együtt élnének, az nem használás a te felfogásod szerint? Mert a logikád szerint az, csak nem kizárólag szexre, hanem házimunkára is használná. Amúgy nem ez volt a kérdés. Bocs az offért, kérdezõ, de nem tudtam szó nélkül hagyni ezt a kommentet.
Ha nem éltek együtt, akkor csak barát vagy.Amig nincs közös együttélés, még élettárs sem vagy.Barátként elmehetsz a temetésre, mert ugy illik.De engem rohadtul zavarna, hogy tulajdonképpen 8évig csak használt.Dobnám.
most akkor párkapcsolati szinten vagytok együtt? szerintem nyolc év alatt már összeköltözhettetek volna.. egyébként bocsásd meg neki ha néha kicsit bunkó, elvégre írtad, hogy meghalt az édesapja.. :S
esszerint a barátnõje vagy. a temetésre bárki elmehet, aki ismerte az elhunytat. legfeljebb nem mellette, hanem a "tömegben" leszel
Ha megkért rá, hogy ne menj, akkor ne menj!!!!!! El tudok képzelni olyan temetést, ami tényleg nagyon szûk körû, s oda én sem kívánnám a párom. Nem lehet, hogy inkább az apukájának nem vagy közeli hozzátartozója? mellesleg ez az egész kicsit zûrösnek hangzik, mint ahgy azt többen jelezték. nyolc év s nem tudjátok ezt megdumcsizni? Tessék leülni e kapcsolat fölött én azt ajánlom...
A kérdező hozzászólása: Hiába régen együtt vagyunk, és mennyaszony vagyok nem ugy viselkedik velem ahogy kéne.Ezért nem költözök vele össze.Vártam hogy megváltozzon, de hiába.Peddig én szerettem, meg már megszoktam és nehéz elválni.Én már sosem leszek boldog ugyhiszem.
Buta vagy. Elõször is egy férfiit nem lehet csak úgy megváltoztatni. Másodszor ha a menyasszonya vagy akkor nem ahhoz szeretnél hozzámenni akinek igent mondtál? És harmadszor: Ha esetleg kedveltet az édesapját, vagy jóban vagy a rokonokkal akkor persze hogy menj el. Ha a kedvesed mondja hogy ne tedd kérdezd meg hogy miért. Ha netán erre lett volna a válasz az, hogy nem vagy közelije akkor én megkérdezném hogy mikor leszek az, vagy egyáltalán mi számít neki annak. És igaza van a többieknek: Ne itt búslakodj hogy már sose leszel boldog...ez nem menyasszony szöveg... 8 év sok idõ beszélj vele mert ha ennyire nem vagytok képesek mi lesz késõbb? És fel a fejjel, esélyes hogy csak ki van bukva a tragédia miatt, nem kell pánikolnod.

8 eve vagyok egyutt a parommal, de meg nem volt orgazmusom. Sem elotte senki massal. Semelyik sem. Teljesen benanak erzem mar magam. Mitevo legyek?

O frigidnek tart ez miatt,ugy gondolja hogy o mindent megtesz azert hogy nekem jo legyen.(Onkielegitessel megy,de csak huzodzkodas utjan,kicsit nevetseges, nem?+ neha almomban-ha kezzel csinalom magamnak nem megy)Csak akkor erzem,hogy elmennek,mikor en vagyok alul,de mire eljutnek o elmegy.Kezd ramenni a kapcsolatunk.

Legjobb válasz: Frigid biztos nem vagy, mert akkor önkielégítéssel sem lenne orgazmusod, meg egyáltalán nem kívánnád a szexet. Tehát ez kizárt. Az mit jelent, hogy csak "huzodzkodas utján"? Amikor együtt vagytok, a kezével is szokott izgatni? Már csak azért, mert pusztán az együttléttõl nagyon-nagyon kevés nõ éri el az orgazmust. Ez nekem is csak 1* sikerült eddig.

Frigid biztos nem vagy, mert akkor önkielégítéssel sem lenne orgazmusod, meg egyáltalán nem kívánnád a szexet. Tehát ez kizárt. Az mit jelent, hogy csak "huzodzkodas utján"? Amikor együtt vagytok, a kezével is szokott izgatni? Már csak azért, mert pusztán az együttléttõl nagyon-nagyon kevés nõ éri el az orgazmust. Ez nekem is csak 1* sikerült eddig.
Ha külsõleg nem tetszik, nem izgat fel a pasid látványa, nyilvánvaló, hogy nem fogsz elmenni. Fõleg, ha rosszul is csinálja. Hidd el nekem, nem veled van a baj, hanem vele. Az egy dolog hogy 8év, de még lehet esélyed az orgazmusra, de akkor hagyd el õt, vagy értesd meg vele, hogy nem feltétlenül miattad nincs orgazmusod.... végülis neki kéne elélveztetnie téged, nem?^^
Amikor te vagy felül úgy sem érzed, hogy sikerülhetne? Én is bármilyen nehéz eset vagyok, így mindig eltudok menni.. Úgy hogy én vagyok felül, és elõre dõlök, és úgy csúszkálok rajta, hogy a hasa ingerelje a csiklómat.
A kérdező hozzászólása: Utolso valaszadonak, nem erzem hogy lenne bennem gatlasossag, ellenben nem igen nehezen tudok a paromra raizgulni.Kulsore nem eppen almaim pasija, de szeretem a belso dolgait.Habar mar mondtak azt is, hogy ez nem szamit.Hat ki tudja?
teljesen biztos, h van benned vmi gátlásosság, amit lehet kimutatsz, lehet tudat alatt, de benned van. mindenképpen ezen kell változtatni, méghozzá sok türelemmel, és kitartással. meg kell beszélned a pároddal, neki pedig nem szabad türelmetlenkednie. talán komolytalanul hangzik, de igenis többet kell maszturbálnod, h elõbb azzal legyél tisztában, hogy neked hol jó igazán, hogy ezt a párodnak is el tudd magyarázni. aztán próbálkozzatok az orális szexszel, próbáljatok ki több pózt. de elsõsorban a gátlásaidat kell tudnod leküzdeni.
A nyelvével is kényesztet? Ha ott a párod kitartó lenne, és nagyon jól csinálná, akkor tuti lenne a siker. sok sikert! Petranova
Az nem baj, ha nincsen orgazmusod, ha egyébként élvezed az együttléteket. Az is lehet, hogy van, csak nem éled meg olyan inteziven. A párodnak meg kéne értenie, hogy neked ilyen a természeted, nemhogy még sértegessen, hogy frigid vagy. Ha amikor alul vagy, és érzed, hogy már közel vagy hozzá, akkor szólj neki, hogy várjon, mindjárt mész te is, és folytassátok, addig, amig el nem élvezel.
A kérdező hozzászólása: Ja es persze hogy izgat a kezevel is de mintha mi sem tortenne.Elvezem, de nem megyek el.
A kérdező hozzászólása: Mint pl.meg az iskolaban vettem eszre, hogy kotel- es rudmaszas kozben elevezek.Most ue.t csinalom, csak nem maszok, csak mozgok fel le.Olyan minthe kozben letodulna a ver a csiklomba.De szex kozben ezt nem tudom csinalni.
Ha a párod szeret Téged, és neki is fontos a kapcsolatotok, akkor ne "frigidezzen", hanem lássa be, hogy Neked hosszabb, intenzívebb elõjátékra van szükség. Véleményem szerint csak õ hiszi, hogy mindent megtesz érted ! És: A lovagló pózban tudsz a "húzózkodáshoz" leginkább hasonlító mozgást végezni. ( Mi lenne, ha közben arra gondolnál, mintha akkor is rúdmászást, kötélmászást végeznél. 1-2-3 próbát megér. )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!