Találatok a következő kifejezésre: 8 Hetes és ma vettem észre (4 db)

Mi lehet ez? A 8 hetes kisfiam arcán mitaszer jellegű fete apró pöttyök jöttek ki.2-3 hete még pattanásos kiütéssel volt tele az arcocskája, kezdett leszáradni és ma vettem észre ezeket a fekete mitaszeres pöttyöket.

Mik ezek? Ugye elmúlnak? Mert nagyon csúnya így az arcocskája

Legjobb válasz: fú én most vagyok 8 hónapos terhes és pont ugyanezt kérdezném mindenkitõl

fú én most vagyok 8 hónapos terhes és pont ugyanezt kérdezném mindenkitõl
Sziasztok, az én 6 hónapos kisfiamnak nagyon csúnya volt az arcocskája kb ennyi idõsen. Nekem a dr.néni azt mondta mossan naponta 2x vízzel hígitott betadinnal és felírt egy Bactroban (azt hiszem) nevû kenõcsöt (antibiotikumos...) és szépen rendbe jött az arca. Azt szokták mondani, hofy erõs a tejed, de hogy ez mit jelent még nekem sem sikerült megfejtenem ...

8 Hetes vagyok és ma vettem észre hogy picit barna folyásom van ez mit jelent?

Legjobb válasz: Nekem az orvosom azt mondta, hogy minden ilyen dologgal hivjam fel ot, mert lehet, hogy nem jelent semmit, de jelenthet rosszat is. En elmennek vizsgalatra, biztos, ami biztos!

Nekem az orvosom azt mondta, hogy minden ilyen dologgal hivjam fel ot, mert lehet, hogy nem jelent semmit, de jelenthet rosszat is. En elmennek vizsgalatra, biztos, ami biztos!
Teljesen egyetértek az elõttem válaszolóval. Az én dokim is azt mondta a legelejétõl, hogy ha bármikor vérzés vagy barnázás lenne, egybõl hívjam. Inkább nézzenek meg feleslegesen.
Szia! Azonnal menj dokihoz!!! Én az elsõ babánkkal amikor elkezdtem barnázni akkor már sajnos nem volt sehol sem, felszívódott. Most a második terhességemmel(ami gyakoralatilag elsõ baba lesz), szintén elkezdtem barnázni, és kaptam rá gyógyszert és még volt hogy utána egyszer szinte ömlöttem, és azt is hittem hogy most is nagy lesz a baj, de hála Istennek semmi baj csak veszélyeztetett lettem és sokat kellett feküdnöm. A lényeg ne emelj, és most pihenj sokat! Reméljük nem lesz semmi gond! Azért is menj orvoshoz, mert az aggódás sem jó, no meg ha véletlen, a baj jele is lenne, bizonyos esetekben még visszafordítható, gyíógyszerrel. Sok sikert. 31 hetes kismama
Lehet, h hormonpotlassal lehet segiteni, Utrogestan stb, de ahhoz is gyorsan orvoshoz kell menned, h felirhassa.
Én is 8 hetesen barnáztam, a doki megvizsgált, nem talált semmit, el is múlt. Majd 11 hetesen újra elõjött, egy hétig barnás folyásom volt és aztán egyik reggel elöntött a vér, aznap voltam 12 hetes, irány a kórház, megállapították, hogy van egy haematomám, ez egy bevérzés, a méhlepény nem túl jó helyen tapadt, szóval most már 1 hete csak fekszem és még 1-2 hétig kell, mert még mindig barnázok. Javaslom, nézesd meg magad az orvossal, nehogy ebbe a helyzetbe kerülj!
Menj orvoshoz!!!!!Én is barnáztam, gyogyszert is kaptam.Sajnos a 8.héten elhelt a magzat.Tehát irány a doki!!!!!Szoritok!

8 hetes vagyok és ma azt vettem észre hogy sok a folyásom! Ez normális?

Legjobb válasz: Igen, ha szagtalan és színtelen, akkor ez így normális. Gratulálok a babóhoz. 10 hetes kismama

Igen, ha szagtalan és színtelen, akkor ez így normális. Gratulálok a babóhoz. 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Színe az sárgás..
1. válaszoló vagyok. Ne aggódj, nekem is ilyen, terhesség idején természetes a bõvebb folyás
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ a jövö héten megyek megint dokihoz.

Tegnap és ma is többször észre vettem, hogy a 8 hetes fiam a feje hátuljához nyúlkál, miért csinálhatja?

Kissé nyugtalan is,nem lázas,nem sír inkább egyfolytában hangosan magyaráz.

Legjobb válasz: Szerintem ez nem gond. Kezdi felfedezni a testét.

Szerintem ez nem gond. Kezdi felfedezni a testét.
Egyetértek az elõttem szólóval. Az én kislányom is csinálja. Szerintem nincs összefüggésben a nyugtalanságával.
Az én kislányom 14 hónapos és még mindig csinálja:) ))Most épp a haja tetszik neki:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Elsõ gyerekes anyukaként minden új!:-)Szép Napot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!