Találatok a következő kifejezésre: 8 éves kapcsolat (9 db)

Szakítottam a barátnőmmel 8 éves kapcsolat után. Talán a nagy korkülönbség volt az oka. Ilyenkor az a jobb hogy egyedül maradok, vagy gyorsan találok magamnak mást? (32 éves fiú)

Csak értelmes válaszokat várok!

Legjobb válasz: Te érzed, hogy mi lenne jobb neked. De szerintem egy 8 éves kapcsolat után jó ha az ember kicsit helyrerakja magában a dolgokat, esetleg olyanba vág vele, ami kapcsolat mellett nem menne, de mindig nagy álma volt. De persze akkor sem fognak megszólni vagy ilyesmi, ha már most új kapcsolatba kezdesz.

Te érzed, hogy mi lenne jobb neked. De szerintem egy 8 éves kapcsolat után jó ha az ember kicsit helyrerakja magában a dolgokat, esetleg olyanba vág vele, ami kapcsolat mellett nem menne, de mindig nagy álma volt. De persze akkor sem fognak megszólni vagy ilyesmi, ha már most új kapcsolatba kezdesz.
Szerintem az a jobb, ha egy kicsit egyedül vagy. Így tudod igazán helyre tenni magadban a dolgokat, és lezárni az elõzõ kapcsolatodat.
Én 10 év után válófélben vagyok, nálam a "kutyaharapás szõrével" elv mûködik!
Ha õ még érez valamit irántad akkor legalább ne mutatkozz elõtte másik csajjal egy ideig. Azt meg neked kell tudnod, hogy akarsz-e már most valaki mást. De szerintem jót tesz ha kicsit egyedül vagy ilyen hosszú kapcsolat után.
Most, 3 év elteltével, mi a helyzet? Sikerült újra összejönnöd a barátnõddel?
12 éves kapcsolat. 1évig gondolkoztam
Mivel nem írtad le, ezért most felemlegetem neked, hogy a "leülünk és megbeszéljük" dolog nem jutott az eszedbe?
Szinten nyolc ev mulva lett vege! Es ugyan ilyen gondolatok miatt! Nallunk a tavolsag segitett a dontesben!Kapott az utolso evben egy kulfoldi munkat, es igy vegleg eltavolodttunk! igyis nehez volt kimondani , de ennelkul keptelen lettem volna! Mindig ujra latni ot!:S Gondold at mik azok a problemak!Mi hianyzik a kapcsolatbol...mert lehet nem a szakitas a megoldas! Ertekeld at az egeszet!!!
Talán kezd "ellaposodni" a kapcsolat közöttetek, hiszen ez már elég hosszú együtt töltött idõ. Azt kell felmérned, hogy biztosan véget akarsz-e vetni egy ilyen hosszú kapcsolatnak, lehet-e változtatni a jelenlegi helyzeten, illetve érzelmeken (pozitív vagy negatív irányba!?), mennyi idõs vagy, mire vágysz, illetve mi az ami kimaradt esteleg eddigi életedbõl és érdemes-e pótlni!? Én is 8 és fél éve vagyok együtt a párommal. Szerintem ne hamarkodd el a döntést, talán üljetek le és beszéljétek meg, mondd el õszintén, hogy mi bánt, mire vágysz; lehet, hogyha most szakítasz, késõbb megbánod, bár lehet, hogy más mellett mindened meg lenne, mégsem lennél boldog. Vagy esetleg pihentessétek egy idõre a kapcsolatot, akkor kiderül, hogy bírjátok egymás nélkül.
Nálunk is 8 éves a kapcsolat, a nagyfiunk 4 éves, és van egy 32 hetes pocaklakóm is. Igazából nálunk sokkal többrõl van szó, mint amikrõl te írtál, mert sajnos nálunk a kommunikáció az, ami alapjaiban nem mûködik. De mindezek mellett sok hasonló dolog van nálunk is, mint nálatok. (Pl. az ismerõsöknek soha nem fáradt, ellenben a fiához gyakorlatilag mindig, amit valahol meg is értek, hiszen az úrfink igazán égetnivaló, viszont szerintem mindezt csak azért csinálja, mert figyelemre, törõdésre vágyik az apjától, aki viszont a napi robot miatt legtöbbször hullafáradt.) Nálunk sincs arról szó, hogy ne szeretnénk egymást. Ha ez így lenne, már rég nem lennénk együtt. Állítása szerint imádja a fiát, és engem is, és ennek valóban ezer apró jelét adja. Tényleg rengeteget dolgozik, és valóban nem az õ hibája, hogy minél többet keres, az élet is annál többe kerül... Ellenben mégis szinte minden nap veszekedés van itthon, és ezen már sokszor próbáltunk változtatni, de pár nap béke után a vége mindig ugyanaz... Szeretem, és megszakad a szívem, ha arra gondolok, hogy esetleg vége lehet. Viszont, mivel soha nem mondja el, ha valami bántja, csak fortyog magában, és ha én beszélek a problémáról, ami engem bánt, azt is személyes támadásnak veszi, így már végképp nem tudom, mit kellene tenni. Nem akarom, hogy a gyerekeink háborús övezetben nõjenek fel... Viszont nekem sem a megszokás miatt fáj, ha arra gondolok, hogy elveszíthetem...
A kérdező hozzászólása: Naponta kb reggel egy fél óra amit találkozunk amíg felkelünk, kávé ls elkészül. (ez a szabadnapján van) aztán megy el itthonról. Most már 3 hete minden áldott nap pl az apjához. Aztán ha ott végzett, akkor mindig vaalmi közbejön, hogy be kell mennie a munkahelyére. Aztán 10 körül jó esetben hazaér. Ennyi egy nap. Amikor dolgozik akkor meg reggel 7-re elmegy és 11 körül ér haza. Így telnek a napjaink. kb 3 hónap alatt sikerült neki 1 napot itthon tölteni.
Én elhiszem, hogy a mai világban sokat kell dolgozni, de szerinted tuti, hogy ebben az idõben "csak" munkával foglalkozik, meg az apjával? Különben én is keveset vagyok együtt a párommal, és plusz amikor még a családja is ugráltatja (szülei), akkor muszáj a sarkunkra állni, mert különben minek vett el, most akkor veled él együtt, vagy még a szüleivel!?
Hát ez tényleg semmi, így akár nem is laknátok együtt. Mindenképp helyrehozni próbálnám elsõ körben, leülnék vele egy komoly beszélgetésre, de ha ez nem javul, nem csodálom ha neked ez nem elég...
Nem irigyellek, tényleg nagyon rossz lehet neked, fõleg, hogy azt érzem rajtad, hogy te még szereted, és kész lennél újra kezdeni vele csak õt nehéz kilendíteni, és nem érted, miért viselkedik így. Én is elég rossz helyzetbe kerültem, 7 éve vagyunk együtt gyerekkorunk óta, már mindene átestünk, õ idõsebb nállam 3 évvel, tehát õ kiélte magát minden szempontból.Nekem õ volt az elsõ, amit soha nem is bántam de most , hogy végzek az egyetemen úgy érzem, hogy nem jó ez így nekem, vagyis ugyanaz ami nálatok. Reggel elmegy dolgozni, egész nap alig beszélünk telefonon(nem úgy mint régen), este 8 fele hazajön letusol eszik, leül gépezni, vagy tv-ni, és ennyi aztán alvás.Alig beszélgetünk, vagy ha mégis akkor olyan apróságokról, ha meg valami olyat kérdek vagy teszek ami neki épp nem tettszik, akkor jön a veszekedés, duzzogás.De már az sem olyan mint régen, hogy duzzogunk 1 órát és utánna kibékülünk, hanem akkor meg van az ürügy h napokig nem beszélünk.Én igyekszem a kedvében járni, nem kérdezni, vagy untatni a butaságaimmal, delátom rajta , hogy állandóan feszült és ideges.Megcsalás kizárva.Szóval én azt érzem, hogy megváltoztunk és csak a múlt köt össze minket.Remélem nálatok jóra forudulnak a dolgok.én is igyekszem helyre hozni, aztán ha vége akkor meg már nincs visszaút....
22:51 egyetértek Amúgy kérdezõ te mivel töltöd a napjaidat? Dolgozol vagy otthon vagy mert ez is fontos. Amikor õ a szabadnapján elmegy te miért nem mész vele? Pl az apjához. Oda te is mehetnél. Amúgy gyanús nekem ez az este 11 re hazaérés. Nem jár mellékutakon?
Ez a mai világ. Sokat kell dolgozni. Van egy közös gyereketek, szeretitek egymást, úton a következõ. Ezt a kapcsolatot meg kell õrizni. A legnagyobb gond, hogy gondolom otthon vagy, csak a gyerek, és a terhesség miatt amúgy is több törõdésre vágysz. A tomboló hormonok miatt ilyenkor a nõk hajlamosabbak a szélsõségekre gondolni- válni. Nyugi túl leszel ezen a kiboruláson. 3gyerekes anyuka, akinek a férje 14-16 órákat dolgozik -hétvégén is.
A kérdező hozzászólása: nincs gyerekünk, és úton sincs
A kérdező hozzászólása: Igen a megcsalás az megint más dolog, mert akkor abban a pillanatban lapát. de így. Vele élek, de nagyon hiányzik
1 hónap múlva lett vége az enyémnek és kb 2 percet sem gondolkoztam, mert a kis görény megcsalt.
A kérdező hozzászólása: Megbeszélni próbáltuk, de õ nem látja problémának. Neki hülyén hangzik, de azt mondja fel sem tûnik, hogy soha sincs itthon, hogy az elmúlt 3 hónapban, nem voltunk együtt sehol, nincsenek közös programjaink, mindenki és minden fontosabb lett mint én. én meg itthon gubbasztok egyedül. Ma akadtam ki végképp amikor megkérte, hogy holnap jöjjön el velem valahová. Szabadnapos lesz és megtehette volna, de nem mert õ már megígért valamit az apjának. na kösz. Ha itthon van akkor érzem azt, hogy szeret meg akkor törõdik velem, de nagyon kevés ez az idõ. És nem mindig lenne muszály mennie. De ha vaalki kér valamit akkor ugrik. ha én akkor le vagyok sz...va.
Ha már megfordult a fejedben...akkor te is tudod a választ.Csak tudom hogy nehéz váltani.8év sok idõ.Vagy még ugyanennyit beleadsz ebbe az állapotba úgy hogy semmi nem változik, vagy mersz és nyersz:) Ezt csak akkor, ha tényleg nem változtat a dolgokon.
Ha úgy érzed, nem õ az igazi, nem õ az a férfi, akihez feleségül mennél, akivel le akarod élni az életed - függetlenül attól, hogy hány éve vagytok együtt - ne húzd az idõt: se a tiedét, se a párodét. Tudod, a megszokás nagy úr, de Neked kell érezni, hogy van-e ennek a kapcsolatnak valóban élrtelme.
Az elsõ este után. Aztán toltuk még négy hónapig. Beszéld meg vele. Mi és miért változott a kapcsolatotokban? Ennyi idõ alatt vannak hullámvölgyek. Komolyabb oka lehet annak, hogy szakításon agyalsz, mint az, hogy "nem azt kapod tõle amire vágysz..."
A kérdező hozzászólása: már a felesége vagyok :-( az elmúlt fél évben változott meg minden.
A kérdező hozzászólása: most kb egy hónapja gondolkozom, hogy kell-e ez neekm. De amikor itthon van mindig megingok, mert akkor meg olyan mint régen olyan kaibe beleszerettem amiért hozzá mentem. de nagyon kevés ez az idõ amit együtt töltünk
Én is éreztem már ezt egy kapcsolatban.Távol voltunk egymástól, ritkán találkoztunk.Sok idõ kárba vész az életbõl, amit mondjuk tartalmasan eltölthetnél valakivel ha veled lenne.
A kérdező hozzászólása: Igen szeretném azt ha van egy párom neki legyek fontos, legyen velem
Ha tényleg biztosan tudod, hogy dolgozik este 11-ig, akkor ezért nem vetheted meg, sajna ez ilyen világ, örülni kell annak, hogy van munkája. De azért hogy a szabadnapokon is az apjával van, azt meg kell magyaráznod, hogy nem jó így. Nem kell tõle elvárni persze hogy ne segítsen neki, de minden szabadnapon? Veled is kell törõdnie, mert ha magányos vagy, elõbb-utóbb jönni fog egy 3., ilyen esetben sokkal könnyebben elcsábulhatsz, mindenki vágyik egy kis törõdésre, és akkor mindennek vége lesz. Mondd meg neki, hogy már a válás is eszedbe jutott, szóval kap egy kis idõt, hogy megváltozzon, ha nem megy neki, akkor le is út, fel is út.

8 éves kapcsolat ért véget?

2 hete ért véget egy 8 éves kapcsolatom. 26 éves srác vagyok, és nagyon rosszul érint a dolog. Nagyon szeretem a lányt, folyton csak rá gondolok, egyszer?en nem nagyon tudok kizökkenni. Úgy érzem, hogy ? az igazi, nála úgysem találok jobbat. Mit tegyek, hogyan alakítsam az életem?

Legjobb válasz: Nekem 9 éves kapcsolatom ért végett egyik percrõl a másikra. Hidd el nekem túl lehet élni, én is nagyon szerettem a volt páromat. De semmiképp ne alázkodj meg, és ne lássa, hogy szenvedsz. Az maradjon a négy fal között, otthon. Egy 31 éves nõ

Nekem 9 éves kapcsolatom ért végett egyik percrõl a másikra. Hidd el nekem túl lehet élni, én is nagyon szerettem a volt páromat. De semmiképp ne alázkodj meg, és ne lássa, hogy szenvedsz. Az maradjon a négy fal között, otthon. Egy 31 éves nõ
igen. amugy ezért nem kell magunkat 18 évesen lekötni...
"8 éves kapcsolat ért véget?" "2 hete ért véget egy 8 éves kapcsolatom" hülye fa-sz minek kérdezed meg amit már 1 szer megválaszoltál ??-.-"
Úgy alakítsd az életed, hogy állj talpra. Fedezd fel a körülötted lévõ világot egyedülállóként. Hamar túl leszel rajta, csak foglald el magad, keress új hobbikat, próbálj ki új dolgokat. Rá fogsz jönni hogy ennyi év után jó egy kis pihi. :)
Hogy lett vége? Õ szakított? Mert akkor valószínûleg csak az idõ fogja begyógyítani, és egy másik lány.
Nem irigyellek, én is voltam így, én a võlegényem kezébe adtam lapátot 7 év kapcsolat után. Elõször én is azt hittem hogy vége a világnak, és elképzelni sem tudtam hogy mi lesz velem. Szerencsére egy nagyon jó barátnõm akkor a közelemben lakott és nagyon sokat segített hogy talpra álljak. Ha van olyan barátod, vagy barátnõd akire számíthatsz, akkor kérj tõle segítséget. Mi nagyon sokat sétáltunk, mindkettõnknek volt akkor kutyája, úgyhogy könnyû volt kimozdulni otthonról. Sokat beszélgettünk és még többet röhögtünk. Eljártunk szórakozni és pár hónap múlva észre vettem, hogy már nem a régi kapcsolatom érdekel és nyitott vagyok új dolgokra. Azóta megtaláltam életem párját, és 3 éve házasok vagyunk. Ha az a barátnõm akkor nem segít, lehet hogy nem itt tartanék, vagy nem ilyen gyorsan. Ja és elköltöztem otthonról kb. 200 km-re. Szerencsém volt hogy ezt is megtehettem, mert nagyon jót tett nekem a teljes levegõ változás és az új kapcsolatok.

Mi tegyek? Váljak vagy ne? 8 éves kapcsolat.

Egy csomó olyan dolog van a kapcsolatunkban amiért ugy gondolom jobb lenne ha szakítanánk. De sokszor elbizonytalanodom. Én szeretem, de ő a tetteivel meg mindennel ugy látom már nem. De ha rákérdezek azt mondja szeret. De mégsem érzem. Nem hív egész nap, régen sokszor szokott. Nem akar velem lenni. együtt élünk, de dolgozik hazajön alszik, reggel elmgegy. Ha szabad akkor mindig talál valami más elfoglaltságot. Ez így megy szeptember óta. Aludni jár haza szinte. Közbe beszél a jövőről, de mégsem érzem azt, hogy szeret. Már ugy érzem nem is érdeklem.

Legjobb válasz: Ez elég durván hangzik. Nincs lehetõségetek egy hét szabadságot kivenni és elutazni valahová? A hétköznapok rendesen ki tudják nyírni az embert érzelmileg,fel kellene töltõdnötök.

Ez elég durván hangzik. Nincs lehetõségetek egy hét szabadságot kivenni és elutazni valahová? A hétköznapok rendesen ki tudják nyírni az embert érzelmileg, fel kellene töltõdnötök.
Megnézted a filmet?
Már megneharagudj, de tuti máshol keresi a boldogságot már.
A kérdező hozzászólása: már el is kezdtem nézni
Mit ertesz az alatt, hogy nem akar veled lenni? Amikor alszotok akkor is egyutt vagytok... :) En most 16-12-16 orat dolgozom majd 1 nap otthon, megis van idonk egymasra. Ennek nem szabadna, hogy ilyen hatassal legyen a kapcsolatotokra... Emogott valami mas van, nem a munka. Talan stresszel vm miatt. Vagy nagyon el akar erni valamit es arra koncentral. Mindenesetre szerintem nem szabad szakitani ilyen konnyen. Probald maskepp ertelmezni az egyutt letet... mondjuk a bevasarlas is egyutt let vagy a takaritas... :)
A kérdező hozzászólása: köszi rákeresek és megnézem
Láttad a Tûzbiztos címû filmet? Kiadták a hozzá kapcsolódó könyvet is (Merj szeretni a címe), amit én válás elõtt mindenképpen végigolvasnék és megtenném a benne leírtakat.Ha nem történik változás, válni még akkor is tudsz, de egy esélyt adnék neki! Elõször a filmet nézd meg és tudni fogod, hogy mirõl beszélek.
A kérdező hozzászólása: vendéglátós így húsvétkor is kell, meg én is vendéglátásban dolgozom :-(
Egy ilyen kapcsolat megérdemli, hogy ápolják, és mindent megtegyenek érte. Várj még, és legyél türelmesebb, amikor kevesebb a munka. Jön a húsvét, lesz egy lélegzetnyi szünet. Szervezzetek valami közös programot.
A kérdező hozzászólása: õ szerinte minden rendben van. És nem igazán szereti a meglepetéseket félek rosszul sûlne el.Ez az, hogy a fõnöke ugráltatja folyamatosan még a szabadnapján is minden sza..ért
Egy próbát megér.Szervezni egy hétvégét, beszélni a fõnökével, hogy lenne egy meglepetés utad és melyik napokon tudná nélkülözni.Szóval leszervezni és kiugrasztani a nyulat, hogy most akkor nincs több kifogás, nincs munka sem, menjetek és tegyétek rendbe a kapcsolatot, mert haldoklik.
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy mondtam neki, hogy egy hétvégére menjünk el valahová, de nem akart mert munka van de szerintem nem akar
A kérdező hozzászólása: Igen megnéztem. Nagyon tanulságos. Csak tényleg én is attól félek, hogy amint az egyik hozzászóló is írta és másnál keresi a boldogságot. Akkor nem igazán tudom ezt felhasználni. Persze a figyelmesség meg minden. De az vagyok vele most is, megteszek neki mindent.

8 éves élettársi kapcsolat után lehet-e anyagi követelésem a gyerektartáson kivül a közben szerzett vagyonra?

Élettársi kapcsolatban élünk 8 éve. Van egy közös 5 éves gyerekünk,természetesen minden az Õ nevén van(bankszámla,ház,telek stb... Nem annyit keres persze amennyi a fizetési papirján van-tudom a gyerektartási összeg megegyezés kérdése. A kérdésem az, hogy tényleg kisemmizhet minden másból? mert ezzel fenyeget?zik, hogy minden az Övé,én szépen menjek vissza a tanácsi lakásomba és semmit sem jár nekem ?

Legjobb válasz: Keress egy ügyvédet, ha érdemesnek tartod, mert élettársi kapcsolat esetében a közös vagyon messze nem úgy minõsül, mint a házastársaknál. Csak akkor jár valami, ha igazolhatóan hozzájárultál pl:a ház vagy lakás felújításához átalakításához...

Keress egy ügyvédet, ha érdemesnek tartod, mert élettársi kapcsolat esetében a közös vagyon messze nem úgy minõsül, mint a házastársaknál. Csak akkor jár valami, ha igazolhatóan hozzájárultál pl:a ház vagy lakás felújításához átalakításához...
A kérdező hozzászólása: Hát bizonyítani nem tudom, mivel mindkettõnk papiron leírt fizetése minimális.Valahol olvastam, hogy 5 év együttélés "felér" egy házassággal....már átvitt értelemben. Ezek szerint nem így van úgy tûnik...
én ugy tudom 5 év együtt élés után téged illet a ház fele.
Nem semmizhet ki, de csak az jár, amit bizonyíthatóan együtt szereztetek.Ez is csak akkor, ha bíróságnak kell ítélkeznie./már ha nem akar semmit kiadni/Jobban járnál, ha inkább megegyezésre törekednél, mert a késõbbiekben több haszna lenne, mivel van egy közös gyermeketek is.

16 évesen több mint 2 éves kapcsolat, nincsenek nagyobb viták. Fiú kolesz, lány bejárós.8 évig voltak osztálytársak?

Az a szikra még mindig megvan köztük.Nagyon különböznek, de nagyon megértik egymást.Soha nem hazudnának a másiknak.A másik hiánya felemészti ?ket.Ez tényleg szerelem?Vagy megjátszás?

Legjobb válasz: Szerintem te is tudod.

Szerintem te is tudod.
A felállás ugyan ez volt. Aztán egyszer csak megváltoztak az érzések, de amíg nem addig igazi szerelem volt.. Neked kell tudni mit érzel de ha ilyen kérdés merül fel akkor nem az.
Korrekt
korrekt
Ha volt már hosszabb kapcsolata, akkor igen... ;dd
#3-as vagyok, szval a 2 év az hosszabbnak és komolynak számít, tehát igen. ;D
belefér
Én meg, már nem kisbabák..
Miért eddig biztos, hogy nem aludtak együtt engedély nélkül?? :D Egyébként meg, megengedném, de nem kell ennek ekkora feneket keríteni, mert ez eléggé kínos lesz így is, amikor bent lesznek a szobában ketten, és tudják, hogy azt hiszitek, hogy szexelnek.
Persze, ha nem nálatok vagy a pasinál, akkor egy lépcsõházban fognak szexelni. De szerintem már túl vannak rajta.
Miért ne? Ha az én lányomról lenne szó biztos. Ha nem az ágyban, akkor a híd alatt fognak dugni, azt pedig inkább elkerülném. 8 hónap ebben a korban pedig szép teljesítmény, én támogatnám.
Simán..8 hónap az már valami. Mi 2 hét után döntöttünk úgy hogy együtt alszunk annyira akartuk egymást. Párom 19/L Én 20/F. Szval igen.
Persze. A [email protected] nappal is áll, úgyhogy nem ezen fog múlni a reszelés.
Szerintem 1 17 èves lány már csak el tudja dönteni mit akar... amúgy meg nem feltètlen fognak szeretkezni elsõ együtt alvásnál :-) Szòval simán meg engednèm.....
persze hogy meg :) nekem mondjuk apukám nem engedte 1 évig (16 éves voltam, 17 éves amikor elõször megengedte, de párszor titokban már nála aludtam, anyum falazott:) ) és nem akkor feküdtem le vele, amikor együtt aludtunk. ez hülyeség. akkor is lehet szexelni, ha nappal van, és igaz, ha nem a pasinál vagy a csajnál akkor máshol fognak. nem feltétlenül a híd alatt, hanem haver szobájában vagy szállodában vagy akármi. de sztem 8 hónap alatt biztos lefeküdtek már :)
sok. nem.
Egy próbát megérne.
Néhány évtizede is voltak ilyen kapcsolatok és néhányról tudom hogy jól mûködött.Mondjuk manapság már átalakult az emberek hozzáállása szóval így kevésbé bíznák a sikerben.
8 év alapvetõen nem sok, de egy 17 éves még rengeteg olyan dolgon nem esett át az életben, amin egy 25 éves már igen. Ha feltételezem, hogy a srácnak semmi mentális problémája nincs, a gondolkodásbeli különbség miatt én hosszú életet nem jósolnék egy ilyen kapcsolatnak.
Igen, mukodhet. Legalabbis nekunk mukodott. 7 evig voltunk egyutt es el kell mondanom hogy egy percre sem bantam meg es persze o sem. Hogy ha van olyan hogy "eleted nagy szerelme", akkor nekem o volt. :)
A lányon múlik, h agyilag elég érett-e már egy kapcsolathoz. Valamint, h mit akar tõle a fiú, csak megqrni, vagy szeretni.
Ez tök hülye kérdés...ne csináljunk ebbõl már ilyen praktikus, nem praktikus döntést! :) Függ attól, hogy mennyire érett a lány, s egyáltalán illetek-e egymáshoz. Szerintem ezt érzed. Ha nem, az is árulkodó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!