Találatok a következő kifejezésre: 8 éve nem (267 db)

A számba belül van 2 kis nagyon apró fehér hólyag! Utoljára akkor volt amikor még kicsi voltam és szoptam az ujjam azóta eltelt 8 év és 8 évig nem is jött ki ilyen de most megint kijött de ez most nagyon fáj de csak az alsó. ötlet?

mit lehetne vele csinálni? Otthoni gyógymód?

Legjobb válasz: Ilyen régebben nekem is volt :S a lényeg,hogy nem szabad piszkálni fõlek koszos kézzel nem.! Ez amúgy ilyen gennyhólyag,idõvel elmúlik. De azért jön ki, mert az ott lévõ fogad rossz. Azt pedig bizony meg kéne nézetned szakemberrel!

Ilyen régebben nekem is volt :S a lényeg, hogy nem szabad piszkálni fõlek koszos kézzel nem.! Ez amúgy ilyen gennyhólyag, idõvel elmúlik. De azért jön ki, mert az ott lévõ fogad rossz. Azt pedig bizony meg kéne nézetned szakemberrel!
A kérdező hozzászólása: de ez a pofimon van :D a fogam felett szinte középen :/ azt tudom hogy nem lehet hozzá nyúlni :) kerestem itthon listerint ( nem tudom hogy kell írni ) azzal öblögetni de nem találtam :/ de általában elmúlik magától
Google-ben keress rá az "afta" szóra, ha úgy néz ki, nem igazán tudsz vele semmit csinálni. Biztos írnak rá gyógymódot (öblögetés, ecsetelés), de néhány napon belül magától is elmúlik. Ha nem afta, akkor ne is törõdj a válaszommal, majd mások leírják a további lehetõségeket.
A kérdező hozzászólása: ilyesmi csak kisebb :) köszönöm ! :) ))
A kérdező hozzászólása: megjelent egy harmadik is érzem :SSS
Ecseteled Phlogosol-al nekem az mindig bejön, ha az se használ menj el orvoshoz.

Tisztelt Doktor Úr! 58 éves vagyok, közel 10 éve okoz gondot a változókor. Kb. 8 éve nem menstruálok. Kérdésem meddig tart ez még? Mert kezd elviselhetetlen lenni számomra! Köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az esetek többségében ennyi idő elteltével fokozatosan csökkenni szoktak a panaszok. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az esetek többségében ennyi idő elteltével fokozatosan csökkenni szoktak a panaszok. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 58 éves vagyok, közel 10 éve okoz gondot a változókor. Kb. 8 éve nem menstruálok. Kérdésem meddig tart ez még? Mert kezd elviselhetetlen lenni számomra! Köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az esetek többségében ennyi idő elteltével fokozatosan csökkenni szoktak a panaszok. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az esetek többségében ennyi idő elteltével fokozatosan csökkenni szoktak a panaszok. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Lányok, ha ismerkedtek egy olyan pasival, aki nagyon tetszik nektek, majd idõvel elárulja magáról, hogy már 7-8 éve nem volt nõvel, akkor elsõre mi futna át a fejeteken errõl?

Gyanakodnátok? Valami perverzitásra gondolnátok? Vagy nem törõdnétek ezzel, ha kölcsönös a vonzalom? (A férfi egyébként azért nem volt ennyi ideig nõvel, mert élete elsõ szerelmében hatalmasat csalódott, nagyon nehezen tette túl magát rajta, és éveken át nem mert a lányok felé közelíteni.)

Legjobb válasz: szûz aki kamuzik ezt gondolnám lányok ti is?

szûz aki kamuzik ezt gondolnám lányok ti is?
A szexet nem lehet elfelejteni...Szóval nem aggódnék.Magamból kiindulva, ha nem lenne szeretõm, akkor én is már 4 éve nem szexelnék....
Az, hogy becsülendõ, hogy nem feküdt össze akárkivel csak aki iránt érez valamit. Meg hogy pont ilyen férfire vágyom., aki értékeli a szexet. Nálunk sincs szex évek óta.
nálatok? hányan vagytok utolsó?
Börtönben ült?
nem tudom h mire gondolnék, sztem arra h impotens...
Van olyan ember aki egy csalódást egyszerûen nem tud feldolgozni....és éveken keresztül eszi a kefét, hogyan húzhatták be ennyire a csõbe?!! Kell hozzá jó sok düh, sértettség, és egy kis depresszióra való hajlam. Amíg nem tudja magában lezárni a dolgokat nem kezdeményez újabb kapcsolatot, mert képtelen Rá......és még az a szerencse mert így legalább nem teszi tönkre más emberek életét!!!
Szimpatikus lenne. Végre egy olyan férfi, aki nem dug össze-vissza és vannak valódi érzelmei.

Segítséég! Több mint 8 éve nem szexeltem. Meddig fogom vajon még bírni? 34/L

Legjobb válasz: Mindjárt összeomlik a postaládád és megtörik az átok :D

Mindjárt összeomlik a postaládád és megtörik az átok :D
ha 26 évesen volt aki lefektessen akkor ne szórakozzál, hogy 8 évig senki nem gerjedt rád....azt írod szex...azaz nem párkapcsolat/érzelmek csak dugás..az elsõ hétvégi szórakozóhelyen 30 férfi jelentkezne egy éjszakára..szóval kamu a kérdés....Ráadásul 34/L talán N mint Nõ....ha lány még agyilag az gáz....de szép próbálkozás volt kérdéskiíró...remélem jót röhögtél :-D
# 16 akkor hagyd el az oldalt...
A kérdező hozzászólása: Valóban nem lány, hanem nõ, de szerintem ez teljesen mindegy, mindenki érti. A kérdés nem kamu, tényleg ez van. Egyébként természetesen párkapcsolatot szeretnék, amihez hozzátartozik a szex is.
16-os egy gyökér..
"csapass képet azt akkor már holnaptól napi 10 pasi is lesz xd" Hagyd el te! Micsoda szókincs... Mint egy kis kappan 12 évesnek. És az észjárásod(hogy akkor 10 pasija lesz) is rohadt naiv!
az én nõvérem nagyon zárkózott. lassan 33 éves lesz, és még sose volt pasival. Kapcsolata sem volt. Igaz barátai sincsenek és nem is jár el sehová. Pedig a külsejével nincs gond. Te is esetleg hasonlóan zárkózott vagy?
A kérdező hozzászólása: Igen, zárkózott vagyok. Az igazság az, hogy tudom mi a problémám, csak nem tudom megoldani. A baj az, hogy nem tudom magam elfogadni olyannak, amilyen vagyok, amíg ez így van, addig tudom, mások sem fognak elfogadni. Ha ezt valaki elárulná, hogy kell csinálni, az nagyon jó lenne.
furcsa amit írsz. én sem tudtam magamat elfogadni soha... teszek azért hogy ez megváltozzon... de ez a dolog nem akadályozott meg soha abban hogy párkapcsolatom és késõbb férjem legyen. mi köze van a két dolognak egymáshoz? tehát hogy nem tudod magad elfogadni, és ezért nincs kapcsolatod... én utálom magamat...a külsõmet bár teszek az ügy érdekében, de akkor is... soha nem fogom magamat szépnek, vagy elfogadhatónak gondolni... de ettõl teljesen független az hogy van egy férfi az életemben akit szeretek.
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt, de elváltunk, 8 és fél éve. Azóta nem volt párkapcsolatom, pedig szó sincs arról, hogy még mindig szeretem az exem, vagy ilyesmi.
Én most fogok a 8. évhez jutni. (37, F)
Eltelt 10 nap. Megtört a "jég"?
A kérdező hozzászólása: 27.-nek: Nem!
"Képet, képet! Sok szûz fiú van itt aki boldoggá tenne" Persze majd leáll egy ilyen nyomorékkal! A lúzerek elhagyhatnák már ezt az oldalt!
ha nem vagy csúnya az már elég ahhoz, hogy nõ létedre szexelj! sõt mi több önbizalom sem kell, elég egy ilyen kérdés és a válaszadóknak kép privátban :D
Képet, képet! Sok szûz fiú van itt aki boldoggá tenne :D
A kérdező hozzászólása: Bár úgy lenne!
Lol, jó nagy kamu ez az egész :-D
szerintem még bírni fogod egy ideig
Olyan csúnya vagy? Vagy mi az oka?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem kamu, ez a nagy büdös valóság.
Azt hogy?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy szépségideál, de az önbizalmam is kb. -20-as.
jó nõ vagy?
Írj egy privátot :)
Küldj egy képet.
csapass képet azt akkor már holnaptól napi 10 pasi is lesz xd
Szerintem, ha 8 évig bírtad, már igy is elég nagy a tûrõképességed.30 évesen még remek esélyed van rá, hogy megtörik a jég.Van valami más oka is annak, hogy igy alakult?Mert az akarat úgy látom megvan.Zárkózott vagy?Esetleg az elvarasaid?(39F)
dildód legalább van? javaslom, hogy vegyél egyet.
Szia! Van egy könyvünk , amiben mindent leírnak amit tudni lehet a skodikról. Amíg a régi skodánk volt, sokszor volt segítségünkre :)
Azért sajnállak!
Elõször is a tankban maradt benzint szívd le, mert 8 év alatt már jóesélyel tönkre ment benne, utánna ellenõrizd az üzemanyag szûrõt, engedd le és cseréld az összes folyadékot, és az olajat, persze ajánlott a szûrõket is. Új akku, és elõször ajánlott hogy kézzel forgasd át, ha minden OK mehet rá a gyújtás.
kétlem hogy az önindító mûködik, valószínû be kell húzni.én sem irigyellek (mondhatnám azt is hogy sajnállak rem. nem sértõdsz meg.)
A kérdező hozzászólása: Miért sajnáltok? :O :) Nagyon szép állapotba van.
Csak ki ne gyulladjon, mert könnyen megteszi.

Hogyan valljam be életem szerelmének hogy 8 éve nem tudok másra gondolni rajta kívül?

Tegyük fel, hogy kettesben beszélgetek vele. te mit mondanál az én helyemben? 19/F

Legjobb válasz: Én 14 évesen tudom hogyan/mit kell tenni ha egy lány bejön, és megszeretném szerezni. Akkor te 19 évesen miért nem? Simán elmondod neki érzéseid. Nálam bevált.

Én 14 évesen tudom hogyan/mit kell tenni ha egy lány bejön, és megszeretném szerezni. Akkor te 19 évesen miért nem? Simán elmondod neki érzéseid. Nálam bevált.
8 éve nem tudsz másra nézni, és még nem tettél lépéseket? Mitõl félsz??
Amúgy meg akkor ne mondd el még most, hogy 8 éve tetszik neked, csak azt, hogy megtetszett, és el szeretnéd õt hívni valahova. Aztán majd ha összejön, bevallod, hogy már 8 éve azt érzed, hogy õ az igazi.
"8 éve nem tudok másra gondolni, csak rád. Szeretlek!" Na, ki a kreatív? :D
Biztos megvan rá az oka.
nem :O
colibatust fogadtal akkor 100% h normalis, ha nem akkor meleg vagy, de ha ez se akkor kicsi a farkad, ha ez se akkor igy jartal :D
Normális, én 22 éve nem szexelek.
Esküt tettem a rendnek, ha basznék mehetnék párafarmernak a sivatagba szopni. Obiwan Kenobi
LOOL Nem hinném hogy az...
A kérdező hozzászólása: hát, ok...
ha az egyházi rend tagja, akkor normális
ilyenre nyilván megvan az ok, ettõl még normális vagy, ezt meg nem kell kihirdetni, ez a Te dolgod, N
Ha saját akaratából nem szexelt, akkor normális. Saját akarata, hogy nem prostizik, és az is, hogy nem a szex hajtja, hogy mindenáron szexeljen csak úgy. Ha nagyon akarná, már összejött volna. Ha az igazit keresi, és azzal szeretne minõségit szexelni, akkor megtudom érteni, hogy 8 éve nem szexelt. 25n
nem igazan férfi vagy?
A kérdező hozzászólása: nem, nõ vagyok.
elég szokatlan föleg mert nõknek nagyobb is sexigényük csak nem válalják fel
A kérdező hozzászólása: sejtettem azért, hogy eléggé egyedül lehetek ezzel - egy unikum vagyok.:) ). -már miért ne vállalnák fel?

Nem vagyok jogosult rehabilitációs ellátásra, mert az utóbbi 8 évben nem volt munkahelyem. Kérhetem-e a csökkent munkaképesség megállapítását és a rehab kártyát, mert azzal el tudnék menni dolgozni?

Legjobb válasz: Az egészségkárosodás mértékének megállapítását jogodban áll kérni a lakóhelyed szerint illetékes Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szervénél - de több hónap szokott lenni a várakozási idõ.

Az egészségkárosodás mértékének megállapítását jogodban áll kérni a lakóhelyed szerint illetékes Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szervénél - de több hónap szokott lenni a várakozási idõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!