Találatok a következő kifejezésre: 8 éve kapcsolatban egy nős (1 db)

8 éve vagyok kapcsolatban egy nős férfival. Kalandnak indult, de egymásba szerettünk. Gyakran kerül szóba a válás, de ő nem mer lépni. Neki-nekirugaszkodik, de... Ha én tálalok ki helyette, mire számíthatok? A várakozásnál bármi jobb... Vagy mégsem?

Legjobb válasz: Undorító, h egyesek elítélik az ilyen nõket, közbe TI IS PONT ilyenek vagytok! Max. nem valjátok be. De nem hiszem, h a szerelemnek és a szenvedélynek a nagy többségben lehetne parancsolni.. Mindannyian csinálunk olyat, amit nem szabad, még akkor is, ha nem valjuk be. És csinálnátok is. Így könnyû játszani, h ki milyen tisztességes. Kérdezõ: szerintem ne lépj semmit, meg tönkreteheted a pasival lévõ viszonyodat is. Valami oka csak van, h nem mer lépni? Inkább gyõzd meg róla, h döntse el végre , mit akar, ha így boldog, akkor ok, maradjon a feleségével, de ha veled lenne boldog, merjen vmit tenni a saját boldogságáért! A pasiknak könnyû, amíg nem állsz a sarkadra, addig õ marad ebben a kényelmes pozicióban. Szóval, ne várj, de ne így lépj. 8 év az sok idõ, ennyi idõ alatt azért a bátorságot is össze lehetett volna kaparni..

Undorító, h egyesek elítélik az ilyen nõket, közbe TI IS PONT ilyenek vagytok! Max. nem valjátok be. De nem hiszem, h a szerelemnek és a szenvedélynek a nagy többségben lehetne parancsolni.. Mindannyian csinálunk olyat, amit nem szabad, még akkor is, ha nem valjuk be. És csinálnátok is. Így könnyû játszani, h ki milyen tisztességes. Kérdezõ: szerintem ne lépj semmit, meg tönkreteheted a pasival lévõ viszonyodat is. Valami oka csak van, h nem mer lépni? Inkább gyõzd meg róla, h döntse el végre , mit akar, ha így boldog, akkor ok, maradjon a feleségével, de ha veled lenne boldog, merjen vmit tenni a saját boldogságáért! A pasiknak könnyû, amíg nem állsz a sarkadra, addig õ marad ebben a kényelmes pozicióban. Szóval, ne várj, de ne így lépj. 8 év az sok idõ, ennyi idõ alatt azért a bátorságot is össze lehetett volna kaparni..
tudod, elsõ hozzászóló, egy ilyen kapcsolathoz 2 ember kell, ugyhogy ne a nõt hibáztasd.ha úgy veszed, szegény csak az érzései rabja lett, de a hapsinak már volt családja, felesége, és cserbenhagyta õket. na, ki is az önzõ? hát nem a kérdezõ.a kérdezõnek csak annyit tudok mondani, hogy ne haragudj, de ha tényleg olyan fontos lennél neki, akkor már elvált volna, nem?
Felháborító, hogy ilyen véleményetek van... mindig a szeretõ a ribanc, az utolsó kurva, amiért KIKEZD egy nõs pasival, de! Tudtommal a nõs pasi fogadott hûséget, õ az, aki hazudik a gyerekeinek, a környezetének.. mindenkinek..! Miért a kívülálló "harmadiknak" kellene vigyáznia a pasi családjára?? Ha egy férfira annyira vigyázni kell, nehogy félrelépjen, akkor már megette a fene... én személy szerint k.rva mérges vagyok az ilyen férfiakra. NEKI van felesége, családja, NEKI kell tudnia, hogy hozzájuk tartozik... az én életemben is volt hasonló és én (szemét ribancként szerintetek) azt sem tudtam, hogy nõs!!! LETAGADTA az egész családját. Akkor ki itt az aljas??? De mindegy, ebben sosem lesz egyetértés. Pedig nem a harmadikat kellene okolni. Amikor én voltam "szeretõ", pl nem is tudtam róla. :-( A kérdezõnek: 8 év nagyon sok idõ. Sztem lépnetek kell, adj neki egy kis idõt, mondd meg neki, hogy nem akasrz örökre az õ szeretõje lenni és mindig mindent egyedül megoldani, mintha senkid nem lenne... nem tudom menniy idõs vagy, de a saját életedreis gondolj, Neked is kell párt találni magadnak, de az ne egy nõs ember legyen, mert akkor midnig csak magad leszel. :-( GOndolja át, ha tényleg szeret és veled akar lenni (melletted ébredn, melletted elaludni úgy, hogy Te szuszogsz mellette és az élet apró örömeiben és bánataiban is osztozni veled) akkor lépni fog. Te ne tálalj ki, magadat hoznád megalázó helyzetbe, annyit még õ sem ér, hidd el. A fasz válaszokkal meg ne foglalkozz, gondolom õk a megcsalt feleségek, vagy a férjek akiket az asszony csalt meg. Az õ indulataikat is meg lehet érteni. Remélem segítettem.
az elso hozzàszolohoz:nem kellene ilyen ocsmàny szavakat hasznàlnod, föleg nem itt!!!!! nem ez az illetö akivel elöször történik meg ilyen dolog. nös férfival ne kezdjen???? és anös férfi miért lépett félre?$ a kérdezöhöz:8 év hosszu idö, ezek szerint csak komolyan vesz téged, de az is lehet hogy a feleségét megszokta, gondolom gyereke is van, meg fél az ismerösök véleményétöl is.adj neki idöt, ne talàlkozz vele 2 hétig aztàn eltudja dönteni, hogy ki is kell neki igazàbol.persze ezt egy életen àt nem lehet csinàlni, hogy veled is meg a feleségével.elöbb vagyutobb lesz eredmény.ne te tàlalj ki, mert abbol csak botràny lenne.elrontassz mindent.de ne huzd az idöt, lépnetek kell!!!!!!
Immár két levelet kaptam kedves kérdezõtõl, hogy mekkora egy paraszt vagyok, és nem is ismerem az életét. Oké, honnan is ismerném 2 sorból? De. Ettõl még undorító dolog házas emberrel kavarni. Csak mondom. És az, hogy ide leírtad, hogy "én tálalok ki helyette" (nyílván a megkérdezése nélkül), az arra utal, hogy igenis megvan benned a szándék, és hogy nem akartad éreztetni az nem azt jelenti, hogy nem éreztetted.
Kedves válaszoló. Lehet, hogy TE ilyen vagy, ÉN nem. Attól, mert néhány nõ és néhány férfi ilyen, még nem jelenti, hogy felmentést kell adni bárkinek is. Az a baj, hogy ebbõl a pasi már nem tud kilépni, pedig szerintem már nagyon szeretne, csak a nõ fenyegeti, ha nem is direktbe, de a pasi érzi, hogy megtenné, ha otthagyná. És még nem is biztos, hogy a csaj tudja.
Mekkora egy ócska ribanc vagy, nõs férfival NEM kezdünk. Ne tedd tönkre az õ házasságát az önzõ érdekeid mentén. Lehet azért nem mer veled szakítani már 8 éve, mert ilyen önérzetes buta liba vagy, és elmondanád a feleségének...
Elsõ hozzászóló: igen, a pasi is hibás, de ettõl még mindig két ember kell hozzá. És most a kérdezõrõl van szó, aki aljasul ki akar cseszni a családdal. Hát ez az a normális. A pasi is szemét, de NEM RÓLA VAN SZÓ, értsétek már meg, ti liberális fostalicskák.
Ne próbáld meg más családját aljas szándékkal tönkretenni, ha már egyszer neked nem jutott családos élet, mert arra nagyon rábaszol! Veszélyes egy bosszúálló ex feleség, és nem mellesleg ha még nem esett volna le a faszikám csak azért viselt el 8 hosszú évig mert a saját hiúságát ápolta vele hogy képes 2 nõt is a kezében tartani, és a kaland izgalmáért is hogy feleség mellett kamatyol egy másik picsával, de könnyen belátható ha ez az állapot felborul rövidesen más után néz, mert megint 2 vasat akar a tûzbe tartani. Az meg másik nézõpont hogy undorítóan aljas családosokkal kikezdeni, ha már egyszer neki nem volt önuralma hogy lakatot tegyen a faszára legalább te leállíthattad volna te cafka! És nem azzal a kangörcsös szerencsétlennel baszol ki ezzel hanem szegény csajjal akivel együtt élt meg a gyerekekkel ha vannak neki! Ó ég csak engem ments meg az ilyen nyomorult kísértõktõl ha egyszer megtalálom a feleségemet...
Mind a kettõt én írtam mert elõször azt írta ki hogy nem tudtam elküldeni utána meg mégis.Várom a válaszod
Törõdj bele, és fogadd el a helyzetet , addig is élvezd a boldog perceket!Én is hasonló cipõben járok, csak én nem akarok és nem is tudnék vele élni, nekem ez így egyenlõre nagyon jó lenne, ha nem történtek volna bizonyos dolgok lsd. 4 éve vagyok kapcs. kérdésemet! Akli elitél ez miatt azzal ne is törõdj! Mindenkinek jár egy kis boldogság!!!!!!
annyian irjtok hogy ugynaolyan cipöben järtok stb.mondjätok mär meg mire jo ez??belemésni mäs életébe?persze a pasi is akarta..dhät akkor is.gondolj bele mit érezhetne a nö ha megtudnä.tönkretennéd teljesen vele!és abba is gondolj bele hogy mi a lo..f nak kell egy nös férfival kezdeni?ha neked lenne csalädod...szeretnéd a férjed...lenne gyereked..és megtudnäd hogy van egy mäsik nö neki...te mit éReznél??valoszinü nem tudod mert nincs csalädod!(gyereked férjed).és nem hiszem ha ebben a szituban järnäl mint a megcsalt nö...ahol gyerek is van, ugyanilyen vigyorgoan tudnàl beszéli rola, és akkor is azt mondnaäd hogy nem elitélendö, és teljesen normlis dolog.most lehurrogsz itt midnenkit de majd ha lesz férjed , gyereked, kivänom hogy mind ezt visszakapd, és majd akkor sirni fogsz hogy mekkora pofont kapsz egy magcsalässal az élettöl...
Megpróbálok tárgyilagos maradni. Azt írtad, hogy írjon az, aki már volt ilyen helyzetben. Én voltam. Én a háromszög férfi szereplõje voltam, aki két nõt bolondított egyszerre. Nem a feleségem volt, hanem egy komoly, többéves kapcsolat. Mellette párhuzamosan voltam valaki mással is. Eszem ágában sem volt abbahagyni egyiket sem, mert csak magammal törõdtem. Nem kell megírjátok, hogy egy szemétláda voltam, mert tudom magamtól is. (Csak egy kicsit off: Aztán vége lett mindkét kapcsolatnak. Én hívõ lettem - azelõtt nem voltam - és Isten ráébresztett, hogy a másik embert kihasználni bûn, és megváltoztatott, megtisztított. Ez nem azt jelenti, hogy most már tökéletes ember lennék, vagy ilyesmi, de ahogy akkor éltem, azt úgy megbántam, hogy soha többé nem tudnék úgy viselkedni. Ez régen volt. Azóta házasságban élek valakivel, akit késõbb ismertem meg, és szívbõl örülök, hogy a házasságomban tiszta a szeretetünk egymás iránt.) Bocsánat az offolásért. Ami szorosan idetartozik az az, hogy szerintem az illetõ férfi önzõ (ahogyan én is ilyen voltam) és két nõnek hazudik egyszerre, meg a gyerekeit is tönkreteszi, mert hogy egy ilyen otthonban nem kapnak érzelmi biztonságot az 100%. Semmilyen jogalapom nincs elítélni téged, de amit tesztek, szerintem a házasságtörés bûne. Ne értsd félre, ezzel nem téged ítéllek el, mert téged nem ismerlek, semmilyen fogalmam sincs az életkörülményeidrõl, a helyzetedrõl, hogy miért, és milyen körülmények között sodródtál ebbe a helyzetbe. Amit teszel, azt viszont helytelenítem. Szerintem bontsd fel ezt a kapcsolatot, még akkor is, ha ez fájni fog, és soha többé ne beszélj azzal a férfivel, lépj ki teljesen az életébõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megtörtént!
micsoda?otthagytad?
Szia !!! Én nagyon is megértelek voltam már én is hasonló helyzetben és most is hasonlóban vagyok csak éppen nem nõs de van barátnõje .Szívesen írnék neked mert igazán csak az tud tanácsot adni aki már benne volt egy ilyen helyzetben .Érdekelne az én kapcsolatomról is a te véleményed de nem itt ezen keresztül mert sajnos kaptál te is hideget meleget .Nagyon sajnállak nincs igazuk .Ha tudsz valami megoldást hogy ezen kívül , hogy tudnánk egymásnak írni nagyon érdekelne mert én most pont ebben a helyzetben vagyok.Addig is szia és a rosszindulatú megjegyzéseket meg nem kell figyelembe venni , csak te tudod hogy a lelked mélyén mit érzel.
Szia !!!! Én nagyon megértelek téged voltam már én is hasonló helyzetben és most is ilyenben vagyok csak nem felesége van hanem barátnõje.Aki még nem volt hasonló helyzetben nem is tudja , hogy most te mit érzel.Szivesen írnék neked ezzel kapcsolatban és a te véleményed is érdekelne az enyémrõl de nem itt mert sajnos kaptál te itt hideget meleget .Ha tudsz valami megoldást írd meg .A rosszindulatú megjegyzésekkel meg nem kell foglalkozni csak és kizárólag te tudod hogy a lelked mélyén mit érzel.Addig is fel a fejjel .
Azért nem tetszik ennek semmi se mert egy skizofrén barom, és még van képe megsértõdni azon hogy mások undorítónak tartják amit mûvel ráadásul még baromi okosnak is tartja magát az ékesbeszédû kislány! Kretén bölcsész vagy hígagyú tanító lefogadom. De becsókolhatsz tövig az összes kommentelõnek és elhúzhatsz a halál faszára az ostoba bárgyú álszemérmességeddel együtt. Jajj csak megint nehogy belegázoljak abba a nárcisztikus lelkivilágodba kisanyám! A feleség helyében meg feldarabolnálak egy bárddal ha odatolnád a pofád azzal hogy 8 éve dugatom magam a férjeddel aki ráadásul élvezi is! Mellesleg közöm nincs a házassághoz ami van az is prímán mûködik, úgyhogy ez a spekuláció nem jött be te kis pszihomókus, pusztán nincs ember akinek ne fordulna fel a gyomra az ilyentõl min ez a szardarab.
A kérdező hozzászólása: A hozzászólásom természetesen nem a normális embereknek szólt, nem azoknak, akik csak segíteni akartak!!! Ne sértõdjön meg senki, aki konstruktív, és több oldalról világít rá a helyzetemre... jaj..., rám szabadult a méhkas...
A kérdező hozzászólása: Kedves (és nem túl kedves) Válaszolók! Köszönöm a hozzászólásokat, amelyekbõl itt-ott a sötét éj halvány fénye dereng, akiknek gõze nincs az életemrõl, mások saját elrontott párkapcsolatuk manifesztálódott szimbólumát látják bennem, míg kevesek talán átérzik, és reálisan szemlélik ezt a nehéz élethelyzetet. Szeretném leszögezni: eddig soha nem merült fel, még éreztetés szintjén sem az, hogy kitálalnék a feleségének, ugyanis õ tudja, mondhatni kezdettõl, de ragaszkodik a pozíciójához, és nem õ fog borítani... És talán hihetõ számotokra, hogy 8 évig elég nehéz valakit "megfélemlítéssel" egy kapcsolatban tartani... ez nevetséges...! Köszönöm a hozzászólásokat, de nem ártana, ha egy (ex)sorstársam is írna pár szót akármelyik oldalon élte is meg a történteket...
A kérdező hozzászólása: A kedves válaszoló azért kaphatott 2 levelet, mert 2 ember nevében hord le a sárga földig... Az a szó, hogy "paraszt", pedig az õ szótárából való, én ilyen szavakat nem használok idegen emberekre, akiket nem ismerek. Annyit írtam, hogy szûklátókörû, primitív és obszcén megnyilvánulása miatt nem tudom értékelni a "segítségképpen" írt válaszát.
na..kaptäl itt te mindent:) ..a lényeg az az...hogy nekem van egy bätyäm..ö nös (volt) 7 évig.imädtäk egymäst szerették--joban rosszban tipikus mintakapcsolat voltaz övéké..aztän jött egy harmadik , a bätyöm behülyült, és a feleségéT kirakta a lakäsbol.hozzäteszem a felsége sosem ordibält vele semmiért, megbeszéltek midnig mindent, a csaj dolgozott hétfötöl szombatig!!!reggeltöl este 8 ig!!!!!éS mindig mégis este megfözött a bätyämnak mäsnapra , mosott takaritott mielött ägyba bujt, és még volt is idjük egymäsra.a léyneg hogy a bäytöm egy olyan bunko volt, bocs de jah, hogy a szeretöt välasztotta egy olyan nö helyett aki midnent megtett érte.szakitäsuk mär 1, 5 éve volt. a feleség kb 100 szor könyörgött neki hogy vegye észre magät, és hogy beszéljék meg szereti stb.aztän végüla bäytäm pärszor visszafogadta majd kidobta isméT és a länyazota is vàrt..pontosabban elözö hétig.amikor kiderült hogy az ujdonlagos barätnöje akiéRt a feleségét is képes volt elhagyni terehs..ez a mai naphoz ont 1 hete.a a länynak romba dölt az élete.és hozzàteszem a bätyöm azert välasztott ujat mert ö most 24 éves és 7 éves häzassäga van-volt sajnos mär csak volt.én beszélgettem az uj barätnövel, mndjuk kb 5 ször lättam.de együtt laknak mär 1 éve(de én külföldön akom a pärommal és a kisbabämmal), én mondtam a länynak, hogy az én szemszögemböl nézve ha én tudom hogy egy nös pasival ebszélgetek neten(ott ismerkedtek meg), egyértelmü hogy azt mondom toväbblépek, hisz annyi de annyi ember van méG a földön.a bätyöm is nagyon nagy hibäs.de az "uj "barätnö is.hisz ha tudja hogy nös, mondd meg kéRlek minek kell kikezdeni vele?éS az a baj hogy avloban 2 emberen mulik ilyenkor nem csak a szeretön, ez tény!de momentän az én fejemmel, nem kezdenék olyan emberrel akinek tudom hogy felesége van vagy akär csak barätnöje is.de viszont a kérdésedre välaszolva... ha kitälalsz a feleségnek azzal lehet elveszited a szeretöd vag pärod...lehet te ugy éRzed tiszta vizet öntesz a pohärba ezzel...na de ne 8 év utän.mostmär inkäbb azon törd a fejed, hogy a pasid-szeretöd-pärod... otthagyja öt ha mondja.de maugy te mär värtäl 8 évet, ha annyira elakarta volna hagyni, hidd el megtette volna.läsd a példät ami leirtam.:(.tehät ragaszkodik a szeretöjéhez, mrmint hozzäd, de szereti a feleségéT, csalädjät.téged is szeret lehet, nem modnom hogy nem.de nem 8 honaprol beszélünk hanem 8 évröl.sztem keress magadnak egy nem nös embert, és kezdj egynormàlis életet.hisz ez a 8 év egy nös férfival...titkolozni, bujkàlni, meg stb....gondold el mennyivel jobb lenne ha egy normàlis pasit talälnäl akinek nincsen csalädja és veled tervezné...ezt hivjàk normàlis életnek, nem azt amit te csinälsz.(ésnem bäntäsnak irtam komolyan!)de sztem lépj...
Azaz szépen pontozzál csak le mindenkit utolsó kurva aki csak egy szóval merészelte a rideg valóságot a hülye fejedre burítani és nem kedves aranyos szavakkal bíztatott a folytatásra! Vagy mégis mi a frászt akartál itt, hogy majd jön a sok marha és megerõsít téged erkölcsileg 10x-esen teljes egyetértésben hogy baromi helyesen és gerincesen viselkedtél és csak az a pöcs tehet mindenrõl akivel összeszûrted a levet, rajta dúld csak fel a másik családját, kissebbségi komplexusos spiné! Most meg elkezdesz kombinálni a csökött agyaddal ahelyett hogy magadbaszállnál egy kicsit aztán megkeresnéd hol basztad el, helyette nekiállsz itt szánalmas összeesküvés elméleteket gyártani hogy biztos 1 ember áll emögött is és az tesz keresztbe a kiégett lelkivilágod romjainak újjáépítéséhez! Aztán megint jöhet a többszörös lehúzás meg az anyázás, csak az a nagy büdös helyzet hogy mindenki más szarik ebbe bele csak szimplán magadat minõsíted ezzel te kis uborkaviráglelkû coffoskislány.
itt aztan tenyleg kaptal hideget is meleget is...tudom kivulrol konnyu itelkezni, habar teny az h szerintem is valahol hibaztatok...elsosorban mar 8 evvel ezelott mikor belementel ebbe az ordogi korbe...egy hazas ember eletet nagyon konnyu felboritani, nem is beszelve utana a felesege lelkiallapotarol, s a gyerekekerol ha esetleg vannak...de aruld mar el hogy lehet ezt 8 evig csinalni??? a ferjenek meg hogy van kepe minen este a kepebe hazudni...nem itellek el, nem is tehetem, hiszen ki vagyok en h mason itelkezzek? viszont ha meg ez a hazassag megmentheto es te is ugy gondolod, es ha SZERETED ezt a ferfit akkor inkabb engedd el es hagyd hogy boldog legyen a felesegevel...en el se tudnam kepzelni, hogy par ev hazassag utan elveszitsem a ferjemet egy masik no miatt... viszont ha a hazassag mar nem megmentheto akkor uljenek le es beszeljek meg a dolgot...semmi esetre se Te talalj mert akkor nagyobb a botrany. Remelem vagy igy, vagy ugy de rendezodik az eleteted! sok skert:)
A kérdező hozzászólása: Hûha! Itt aztán forronganak az indulatok! Javaslom, hogy a "tanácsadó" elõbb saját életét tegye rendbe, mert úgy gondolom, egy ilyen kérdés csak akkor képes ekkora indulatot kiváltani, ha valakinél nagyon fején találja a szöget! "Utolsó kurva"..., de primitív jelzõs szerkezet. Már a nagyanyád is ezt használta, ugye? Nem osztok le senkit, csak írtózom a mosdatlan szájaktól. A véleményeket kulturált formában is meg lehet fogalmazni, ha valaki kulturált! nem vártam, hogy bárki is megerõsít! Szerintem te nem olvastad el a kérdésemet!!! Azt sem akarom, hogy hallani, hogy "mindenért" valaki más felelõs... Ez nem egy bírósági per, ez nem bûncselekmény... Megnyugtatlak, nincs kisebbségi komplexusom, bár amilyen szövegösszefüggésben használod ezt a szót, szerintem te nem is tudod, hogy igazából mit jelent... "Összeesküvés-elmélet" gyártása, "kiégett lelkivilág", "anyázás", "uborkaviráglelkû coffoskislány"?! Szerintem te beteg vagy... Tényleg mindenki mást "nem érdekel" (te másképp fogalmaztál) ez a kérdéskör? Akkor miért húzod fel magad ennyire?!?!? Szegény... Vegyél be valamit!
én az a vàlaszado vagyok aki a cofis kislänyos téma elött irt.nem értem tulajdonképpen miért is pontoztàl le?irtam neked bärmi sértöt..??most öszintén.tökre csak jotanäcsként irta, mindent, és te midnenkit lepontozol aki nem a kedved szerint vàlaszol.hogy van ez?akkor meg minek teszl fel kéRdéSt ha az olyanokat is lepontotzod akik normàlisan véleméynt irnak, és 1 rossz szot nem mondanak räd.beirsz egy kéRdéSt, mert olyan välaszt akarsz kapni amit te elképzelsz magadnak..és azokat nem pontozod le.te leszolsz itt mindenkit , még azt is aki szépen elmondja a véleményét és mesem akar sérteni veled.akkor minek irsz kéRdéSt?ha a fejedben ugyis eldöntötted a vàlaszt???akkor mire vagy itt kiväncsi?hogy mäsok miket irnak??vagy hogy ki gondolkozik még ugy mint te??vagy ezt nem is értem akkor....érti ezt az egeszet valaki?...?
en is joindulatbol irtam a kettovel ezelottit, tenyleg...nem ertem mi a baj...talan mar Te sem tudod igazan mit akarsz, csak rajottel h valami nagyon nincs rendben...es a feszultseg itt jon ki beloled...ezt csak Te tudod vagy Ti tudjatok megoldani, egyutt masztatok bele...most ki is kell masszatok...
A kérdező hozzászólása: Igen, ott hagytam...!!! Ehhez hozzájárult az a sok mosdatlan szájú ember is, akiknek tulajdonképpen hálásnak kellene lennem, csak az az undorító stílusuk... Az utolsó hozzászólót kérem, hogy tegye lehetõvé, hogy privát üzenetet küldhessek neki!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jogosan szakított velem?

éppen a kedvenc filmemet néztük,és mikor vége lett azt mondtam h én Team Jacob vagyok,mert ő jobban néz ki,aztán meg szakított velem..:(
18/F

6

Ezek alapján vajon tetszem neki?

Egyik legjobb fiúbarátomnak az egyik legjobb fiúbarátja úgy látom hogy talán érdeklődik irántam. Nagyon kedves de nem tudom hogy csak viccelődik vagy közeledni szeretne felém. Mikor adtam neki saját készítésű sütit azt mondta elvesz feleségül meg hogy már rohan is eljegyzési gyűrűért... Meg hogy jaj nem kell készülnöm a holnapi ZH-ra majd ő eltart. :D Mindig megdicsér mikor találkozunk hogy milyen csinos vagyok, legutóbb este 10-kor hívott fel hogy nem-e megyek ki, mert a haverjaival isznak valahol. Mikor odaértem és köszöntem neki a társaság reakciója csak annyi volt áááá tudtam hogy az xy nőőőőője. Meg hasonlók. Ezek alapján vajon tetszem neki? Hogy nyissak felé? Nemrég lett vége a másfél éves kapcsolatomnak és már kiszoktam az ilyen ismerkedősdiből... :S
19/L

3

Nektek hány évesen volt az első kapcsolatotok?

11

El fog hagyni ha kevesebb idönk lesz egymásra?

Egy éve van egy barátom, akivel eddig is keveset tudtunk találkozni a munkáink miatt. Nehezen tudtunk egyeztetni de valahogy csak sikerült. Most viszont megváltoztatták a beosztásom és ami eddig fix szabadidö volt mindkettönknek az most már nem lesz. Én reggeltöl estig fogok dolgozni, heti 6 napot. Félek hogy nem fogjuk tudni összehangolni a munkáinkat, és a szokottnál is kevesebb idö fog egymásra jutni. Így is van hogy hetente-kéthetente tudunk találkozni. Most igen félek attól hogy el fog hagyni idövel a kevés találkozás miatt. Hogyan lesz ezután?

6

Megirtam egy srácnak, hogy már nem birom ezt a feszültséget. Hülyeséget csináltam? Jobb lett egyszerüen lelépni?

Nem járunk, nem történt köztünk semmi, de ő többször közeledett, aztán meg nem lép. Persze egyszer én is elszurtam.
Olyan rég óta várok rá, és szerelmes vagyok, mostmár úgy éreztem nem birom tovább.
Ezért olyat tettem, amit ezelőtt még sose,
írtam neki és megkérdeztem, hogyan értsem a viselkedését, s, hogy én már ezt nem birom.. Úgy érzem, nagy hülyeséget csináltam. Mert ezzel már teljesen megaláztam magam, és mivel nagyon sokszor találkozunk, magamat nagyon kellemetlen helyzetbe hoztam és őt is. Nem gondoljátok? Várom, hogy válaszoljon de nem irt semmit. Mit is lehet erre mondani.?

4

17-28 éves lányok, ti mit gondolnátok, ha egy 21-23 éves pasi kb. nettó egy milliót keresne? Nem taszítana? Járnátok ilyennel?

30

Volt van egy, egy éves párkapcsolatom egy lánnyal aki nemrég megcsalt, (annyira részeg volt hogy nem is emlékszik rá. ) De én még mindig szeretem és ö is akar engem . Szerintetek most mit tegyek?

6

Szerintetek is van családja?

Kb egy hónapja elkezdtem randizni egy sráccal, de sajnos a második hét után rájöttem,hogy kicsit zűrös.
Munka után majdnem minden nap találkozunk,találunk közös programot, de esténként mindig haza kell mennie,mert valami fontos dolga akad.... Hétvégente ha hívom,akkor sosem veszi fel a telefont. Hétfőre pedig kitalál valami hazugságot, amit én nem hiszek el, de ezt egyenlőre nem hangoztatom neki. Szerintem nős, vagy élettársa van és miatta nem tűnik el folyton. Csak értelmes válaszokat várok!!!!

7

Össze szeretnék jönni egy lánnyal, de az apja pap. Mit csináljak?

Még mielőtt poént űztök belőle, az eset, komoly! :)

14

Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtöknek kicsi a melle? Mennyire befolyásolja ez a kapcsolatotokat? 18/L

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!