Találatok a következő kifejezésre: 8 éve kapcsolatban egy nős (1 db)

8 éve vagyok kapcsolatban egy nős férfival. Kalandnak indult, de egymásba szerettünk. Gyakran kerül szóba a válás, de ő nem mer lépni. Neki-nekirugaszkodik, de... Ha én tálalok ki helyette, mire számíthatok? A várakozásnál bármi jobb... Vagy mégsem?

Legjobb válasz: Undorító, h egyesek elítélik az ilyen nõket, közbe TI IS PONT ilyenek vagytok! Max. nem valjátok be. De nem hiszem, h a szerelemnek és a szenvedélynek a nagy többségben lehetne parancsolni.. Mindannyian csinálunk olyat, amit nem szabad, még akkor is, ha nem valjuk be. És csinálnátok is. Így könnyû játszani, h ki milyen tisztességes. Kérdezõ: szerintem ne lépj semmit, meg tönkreteheted a pasival lévõ viszonyodat is. Valami oka csak van, h nem mer lépni? Inkább gyõzd meg róla, h döntse el végre , mit akar, ha így boldog, akkor ok, maradjon a feleségével, de ha veled lenne boldog, merjen vmit tenni a saját boldogságáért! A pasiknak könnyû, amíg nem állsz a sarkadra, addig õ marad ebben a kényelmes pozicióban. Szóval, ne várj, de ne így lépj. 8 év az sok idõ, ennyi idõ alatt azért a bátorságot is össze lehetett volna kaparni..

Undorító, h egyesek elítélik az ilyen nõket, közbe TI IS PONT ilyenek vagytok! Max. nem valjátok be. De nem hiszem, h a szerelemnek és a szenvedélynek a nagy többségben lehetne parancsolni.. Mindannyian csinálunk olyat, amit nem szabad, még akkor is, ha nem valjuk be. És csinálnátok is. Így könnyû játszani, h ki milyen tisztességes. Kérdezõ: szerintem ne lépj semmit, meg tönkreteheted a pasival lévõ viszonyodat is. Valami oka csak van, h nem mer lépni? Inkább gyõzd meg róla, h döntse el végre , mit akar, ha így boldog, akkor ok, maradjon a feleségével, de ha veled lenne boldog, merjen vmit tenni a saját boldogságáért! A pasiknak könnyû, amíg nem állsz a sarkadra, addig õ marad ebben a kényelmes pozicióban. Szóval, ne várj, de ne így lépj. 8 év az sok idõ, ennyi idõ alatt azért a bátorságot is össze lehetett volna kaparni..
tudod, elsõ hozzászóló, egy ilyen kapcsolathoz 2 ember kell, ugyhogy ne a nõt hibáztasd.ha úgy veszed, szegény csak az érzései rabja lett, de a hapsinak már volt családja, felesége, és cserbenhagyta õket. na, ki is az önzõ? hát nem a kérdezõ.a kérdezõnek csak annyit tudok mondani, hogy ne haragudj, de ha tényleg olyan fontos lennél neki, akkor már elvált volna, nem?
Felháborító, hogy ilyen véleményetek van... mindig a szeretõ a ribanc, az utolsó kurva, amiért KIKEZD egy nõs pasival, de! Tudtommal a nõs pasi fogadott hûséget, õ az, aki hazudik a gyerekeinek, a környezetének.. mindenkinek..! Miért a kívülálló "harmadiknak" kellene vigyáznia a pasi családjára?? Ha egy férfira annyira vigyázni kell, nehogy félrelépjen, akkor már megette a fene... én személy szerint k.rva mérges vagyok az ilyen férfiakra. NEKI van felesége, családja, NEKI kell tudnia, hogy hozzájuk tartozik... az én életemben is volt hasonló és én (szemét ribancként szerintetek) azt sem tudtam, hogy nõs!!! LETAGADTA az egész családját. Akkor ki itt az aljas??? De mindegy, ebben sosem lesz egyetértés. Pedig nem a harmadikat kellene okolni. Amikor én voltam "szeretõ", pl nem is tudtam róla. :-( A kérdezõnek: 8 év nagyon sok idõ. Sztem lépnetek kell, adj neki egy kis idõt, mondd meg neki, hogy nem akasrz örökre az õ szeretõje lenni és mindig mindent egyedül megoldani, mintha senkid nem lenne... nem tudom menniy idõs vagy, de a saját életedreis gondolj, Neked is kell párt találni magadnak, de az ne egy nõs ember legyen, mert akkor midnig csak magad leszel. :-( GOndolja át, ha tényleg szeret és veled akar lenni (melletted ébredn, melletted elaludni úgy, hogy Te szuszogsz mellette és az élet apró örömeiben és bánataiban is osztozni veled) akkor lépni fog. Te ne tálalj ki, magadat hoznád megalázó helyzetbe, annyit még õ sem ér, hidd el. A fasz válaszokkal meg ne foglalkozz, gondolom õk a megcsalt feleségek, vagy a férjek akiket az asszony csalt meg. Az õ indulataikat is meg lehet érteni. Remélem segítettem.
az elso hozzàszolohoz:nem kellene ilyen ocsmàny szavakat hasznàlnod, föleg nem itt!!!!! nem ez az illetö akivel elöször történik meg ilyen dolog. nös férfival ne kezdjen???? és anös férfi miért lépett félre?$ a kérdezöhöz:8 év hosszu idö, ezek szerint csak komolyan vesz téged, de az is lehet hogy a feleségét megszokta, gondolom gyereke is van, meg fél az ismerösök véleményétöl is.adj neki idöt, ne talàlkozz vele 2 hétig aztàn eltudja dönteni, hogy ki is kell neki igazàbol.persze ezt egy életen àt nem lehet csinàlni, hogy veled is meg a feleségével.elöbb vagyutobb lesz eredmény.ne te tàlalj ki, mert abbol csak botràny lenne.elrontassz mindent.de ne huzd az idöt, lépnetek kell!!!!!!
Immár két levelet kaptam kedves kérdezõtõl, hogy mekkora egy paraszt vagyok, és nem is ismerem az életét. Oké, honnan is ismerném 2 sorból? De. Ettõl még undorító dolog házas emberrel kavarni. Csak mondom. És az, hogy ide leírtad, hogy "én tálalok ki helyette" (nyílván a megkérdezése nélkül), az arra utal, hogy igenis megvan benned a szándék, és hogy nem akartad éreztetni az nem azt jelenti, hogy nem éreztetted.
Kedves válaszoló. Lehet, hogy TE ilyen vagy, ÉN nem. Attól, mert néhány nõ és néhány férfi ilyen, még nem jelenti, hogy felmentést kell adni bárkinek is. Az a baj, hogy ebbõl a pasi már nem tud kilépni, pedig szerintem már nagyon szeretne, csak a nõ fenyegeti, ha nem is direktbe, de a pasi érzi, hogy megtenné, ha otthagyná. És még nem is biztos, hogy a csaj tudja.
Mekkora egy ócska ribanc vagy, nõs férfival NEM kezdünk. Ne tedd tönkre az õ házasságát az önzõ érdekeid mentén. Lehet azért nem mer veled szakítani már 8 éve, mert ilyen önérzetes buta liba vagy, és elmondanád a feleségének...
Elsõ hozzászóló: igen, a pasi is hibás, de ettõl még mindig két ember kell hozzá. És most a kérdezõrõl van szó, aki aljasul ki akar cseszni a családdal. Hát ez az a normális. A pasi is szemét, de NEM RÓLA VAN SZÓ, értsétek már meg, ti liberális fostalicskák.
Ne próbáld meg más családját aljas szándékkal tönkretenni, ha már egyszer neked nem jutott családos élet, mert arra nagyon rábaszol! Veszélyes egy bosszúálló ex feleség, és nem mellesleg ha még nem esett volna le a faszikám csak azért viselt el 8 hosszú évig mert a saját hiúságát ápolta vele hogy képes 2 nõt is a kezében tartani, és a kaland izgalmáért is hogy feleség mellett kamatyol egy másik picsával, de könnyen belátható ha ez az állapot felborul rövidesen más után néz, mert megint 2 vasat akar a tûzbe tartani. Az meg másik nézõpont hogy undorítóan aljas családosokkal kikezdeni, ha már egyszer neki nem volt önuralma hogy lakatot tegyen a faszára legalább te leállíthattad volna te cafka! És nem azzal a kangörcsös szerencsétlennel baszol ki ezzel hanem szegény csajjal akivel együtt élt meg a gyerekekkel ha vannak neki! Ó ég csak engem ments meg az ilyen nyomorult kísértõktõl ha egyszer megtalálom a feleségemet...
Mind a kettõt én írtam mert elõször azt írta ki hogy nem tudtam elküldeni utána meg mégis.Várom a válaszod
Törõdj bele, és fogadd el a helyzetet , addig is élvezd a boldog perceket!Én is hasonló cipõben járok, csak én nem akarok és nem is tudnék vele élni, nekem ez így egyenlõre nagyon jó lenne, ha nem történtek volna bizonyos dolgok lsd. 4 éve vagyok kapcs. kérdésemet! Akli elitél ez miatt azzal ne is törõdj! Mindenkinek jár egy kis boldogság!!!!!!
annyian irjtok hogy ugynaolyan cipöben järtok stb.mondjätok mär meg mire jo ez??belemésni mäs életébe?persze a pasi is akarta..dhät akkor is.gondolj bele mit érezhetne a nö ha megtudnä.tönkretennéd teljesen vele!és abba is gondolj bele hogy mi a lo..f nak kell egy nös férfival kezdeni?ha neked lenne csalädod...szeretnéd a férjed...lenne gyereked..és megtudnäd hogy van egy mäsik nö neki...te mit éReznél??valoszinü nem tudod mert nincs csalädod!(gyereked férjed).és nem hiszem ha ebben a szituban järnäl mint a megcsalt nö...ahol gyerek is van, ugyanilyen vigyorgoan tudnàl beszéli rola, és akkor is azt mondnaäd hogy nem elitélendö, és teljesen normlis dolog.most lehurrogsz itt midnenkit de majd ha lesz férjed , gyereked, kivänom hogy mind ezt visszakapd, és majd akkor sirni fogsz hogy mekkora pofont kapsz egy magcsalässal az élettöl...
Megpróbálok tárgyilagos maradni. Azt írtad, hogy írjon az, aki már volt ilyen helyzetben. Én voltam. Én a háromszög férfi szereplõje voltam, aki két nõt bolondított egyszerre. Nem a feleségem volt, hanem egy komoly, többéves kapcsolat. Mellette párhuzamosan voltam valaki mással is. Eszem ágában sem volt abbahagyni egyiket sem, mert csak magammal törõdtem. Nem kell megírjátok, hogy egy szemétláda voltam, mert tudom magamtól is. (Csak egy kicsit off: Aztán vége lett mindkét kapcsolatnak. Én hívõ lettem - azelõtt nem voltam - és Isten ráébresztett, hogy a másik embert kihasználni bûn, és megváltoztatott, megtisztított. Ez nem azt jelenti, hogy most már tökéletes ember lennék, vagy ilyesmi, de ahogy akkor éltem, azt úgy megbántam, hogy soha többé nem tudnék úgy viselkedni. Ez régen volt. Azóta házasságban élek valakivel, akit késõbb ismertem meg, és szívbõl örülök, hogy a házasságomban tiszta a szeretetünk egymás iránt.) Bocsánat az offolásért. Ami szorosan idetartozik az az, hogy szerintem az illetõ férfi önzõ (ahogyan én is ilyen voltam) és két nõnek hazudik egyszerre, meg a gyerekeit is tönkreteszi, mert hogy egy ilyen otthonban nem kapnak érzelmi biztonságot az 100%. Semmilyen jogalapom nincs elítélni téged, de amit tesztek, szerintem a házasságtörés bûne. Ne értsd félre, ezzel nem téged ítéllek el, mert téged nem ismerlek, semmilyen fogalmam sincs az életkörülményeidrõl, a helyzetedrõl, hogy miért, és milyen körülmények között sodródtál ebbe a helyzetbe. Amit teszel, azt viszont helytelenítem. Szerintem bontsd fel ezt a kapcsolatot, még akkor is, ha ez fájni fog, és soha többé ne beszélj azzal a férfivel, lépj ki teljesen az életébõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megtörtént!
micsoda?otthagytad?
Szia !!! Én nagyon is megértelek voltam már én is hasonló helyzetben és most is hasonlóban vagyok csak éppen nem nõs de van barátnõje .Szívesen írnék neked mert igazán csak az tud tanácsot adni aki már benne volt egy ilyen helyzetben .Érdekelne az én kapcsolatomról is a te véleményed de nem itt ezen keresztül mert sajnos kaptál te is hideget meleget .Nagyon sajnállak nincs igazuk .Ha tudsz valami megoldást hogy ezen kívül , hogy tudnánk egymásnak írni nagyon érdekelne mert én most pont ebben a helyzetben vagyok.Addig is szia és a rosszindulatú megjegyzéseket meg nem kell figyelembe venni , csak te tudod hogy a lelked mélyén mit érzel.
Szia !!!! Én nagyon megértelek téged voltam már én is hasonló helyzetben és most is ilyenben vagyok csak nem felesége van hanem barátnõje.Aki még nem volt hasonló helyzetben nem is tudja , hogy most te mit érzel.Szivesen írnék neked ezzel kapcsolatban és a te véleményed is érdekelne az enyémrõl de nem itt mert sajnos kaptál te itt hideget meleget .Ha tudsz valami megoldást írd meg .A rosszindulatú megjegyzésekkel meg nem kell foglalkozni csak és kizárólag te tudod hogy a lelked mélyén mit érzel.Addig is fel a fejjel .
Azért nem tetszik ennek semmi se mert egy skizofrén barom, és még van képe megsértõdni azon hogy mások undorítónak tartják amit mûvel ráadásul még baromi okosnak is tartja magát az ékesbeszédû kislány! Kretén bölcsész vagy hígagyú tanító lefogadom. De becsókolhatsz tövig az összes kommentelõnek és elhúzhatsz a halál faszára az ostoba bárgyú álszemérmességeddel együtt. Jajj csak megint nehogy belegázoljak abba a nárcisztikus lelkivilágodba kisanyám! A feleség helyében meg feldarabolnálak egy bárddal ha odatolnád a pofád azzal hogy 8 éve dugatom magam a férjeddel aki ráadásul élvezi is! Mellesleg közöm nincs a házassághoz ami van az is prímán mûködik, úgyhogy ez a spekuláció nem jött be te kis pszihomókus, pusztán nincs ember akinek ne fordulna fel a gyomra az ilyentõl min ez a szardarab.
A kérdező hozzászólása: A hozzászólásom természetesen nem a normális embereknek szólt, nem azoknak, akik csak segíteni akartak!!! Ne sértõdjön meg senki, aki konstruktív, és több oldalról világít rá a helyzetemre... jaj..., rám szabadult a méhkas...
A kérdező hozzászólása: Kedves (és nem túl kedves) Válaszolók! Köszönöm a hozzászólásokat, amelyekbõl itt-ott a sötét éj halvány fénye dereng, akiknek gõze nincs az életemrõl, mások saját elrontott párkapcsolatuk manifesztálódott szimbólumát látják bennem, míg kevesek talán átérzik, és reálisan szemlélik ezt a nehéz élethelyzetet. Szeretném leszögezni: eddig soha nem merült fel, még éreztetés szintjén sem az, hogy kitálalnék a feleségének, ugyanis õ tudja, mondhatni kezdettõl, de ragaszkodik a pozíciójához, és nem õ fog borítani... És talán hihetõ számotokra, hogy 8 évig elég nehéz valakit "megfélemlítéssel" egy kapcsolatban tartani... ez nevetséges...! Köszönöm a hozzászólásokat, de nem ártana, ha egy (ex)sorstársam is írna pár szót akármelyik oldalon élte is meg a történteket...
A kérdező hozzászólása: A kedves válaszoló azért kaphatott 2 levelet, mert 2 ember nevében hord le a sárga földig... Az a szó, hogy "paraszt", pedig az õ szótárából való, én ilyen szavakat nem használok idegen emberekre, akiket nem ismerek. Annyit írtam, hogy szûklátókörû, primitív és obszcén megnyilvánulása miatt nem tudom értékelni a "segítségképpen" írt válaszát.
na..kaptäl itt te mindent:) ..a lényeg az az...hogy nekem van egy bätyäm..ö nös (volt) 7 évig.imädtäk egymäst szerették--joban rosszban tipikus mintakapcsolat voltaz övéké..aztän jött egy harmadik , a bätyöm behülyült, és a feleségéT kirakta a lakäsbol.hozzäteszem a felsége sosem ordibält vele semmiért, megbeszéltek midnig mindent, a csaj dolgozott hétfötöl szombatig!!!reggeltöl este 8 ig!!!!!éS mindig mégis este megfözött a bätyämnak mäsnapra , mosott takaritott mielött ägyba bujt, és még volt is idjük egymäsra.a léyneg hogy a bäytöm egy olyan bunko volt, bocs de jah, hogy a szeretöt välasztotta egy olyan nö helyett aki midnent megtett érte.szakitäsuk mär 1, 5 éve volt. a feleség kb 100 szor könyörgött neki hogy vegye észre magät, és hogy beszéljék meg szereti stb.aztän végüla bäytäm pärszor visszafogadta majd kidobta isméT és a länyazota is vàrt..pontosabban elözö hétig.amikor kiderült hogy az ujdonlagos barätnöje akiéRt a feleségét is képes volt elhagyni terehs..ez a mai naphoz ont 1 hete.a a länynak romba dölt az élete.és hozzàteszem a bätyöm azert välasztott ujat mert ö most 24 éves és 7 éves häzassäga van-volt sajnos mär csak volt.én beszélgettem az uj barätnövel, mndjuk kb 5 ször lättam.de együtt laknak mär 1 éve(de én külföldön akom a pärommal és a kisbabämmal), én mondtam a länynak, hogy az én szemszögemböl nézve ha én tudom hogy egy nös pasival ebszélgetek neten(ott ismerkedtek meg), egyértelmü hogy azt mondom toväbblépek, hisz annyi de annyi ember van méG a földön.a bätyöm is nagyon nagy hibäs.de az "uj "barätnö is.hisz ha tudja hogy nös, mondd meg kéRlek minek kell kikezdeni vele?éS az a baj hogy avloban 2 emberen mulik ilyenkor nem csak a szeretön, ez tény!de momentän az én fejemmel, nem kezdenék olyan emberrel akinek tudom hogy felesége van vagy akär csak barätnöje is.de viszont a kérdésedre välaszolva... ha kitälalsz a feleségnek azzal lehet elveszited a szeretöd vag pärod...lehet te ugy éRzed tiszta vizet öntesz a pohärba ezzel...na de ne 8 év utän.mostmär inkäbb azon törd a fejed, hogy a pasid-szeretöd-pärod... otthagyja öt ha mondja.de maugy te mär värtäl 8 évet, ha annyira elakarta volna hagyni, hidd el megtette volna.läsd a példät ami leirtam.:(.tehät ragaszkodik a szeretöjéhez, mrmint hozzäd, de szereti a feleségéT, csalädjät.téged is szeret lehet, nem modnom hogy nem.de nem 8 honaprol beszélünk hanem 8 évröl.sztem keress magadnak egy nem nös embert, és kezdj egynormàlis életet.hisz ez a 8 év egy nös férfival...titkolozni, bujkàlni, meg stb....gondold el mennyivel jobb lenne ha egy normàlis pasit talälnäl akinek nincsen csalädja és veled tervezné...ezt hivjàk normàlis életnek, nem azt amit te csinälsz.(ésnem bäntäsnak irtam komolyan!)de sztem lépj...
Azaz szépen pontozzál csak le mindenkit utolsó kurva aki csak egy szóval merészelte a rideg valóságot a hülye fejedre burítani és nem kedves aranyos szavakkal bíztatott a folytatásra! Vagy mégis mi a frászt akartál itt, hogy majd jön a sok marha és megerõsít téged erkölcsileg 10x-esen teljes egyetértésben hogy baromi helyesen és gerincesen viselkedtél és csak az a pöcs tehet mindenrõl akivel összeszûrted a levet, rajta dúld csak fel a másik családját, kissebbségi komplexusos spiné! Most meg elkezdesz kombinálni a csökött agyaddal ahelyett hogy magadbaszállnál egy kicsit aztán megkeresnéd hol basztad el, helyette nekiállsz itt szánalmas összeesküvés elméleteket gyártani hogy biztos 1 ember áll emögött is és az tesz keresztbe a kiégett lelkivilágod romjainak újjáépítéséhez! Aztán megint jöhet a többszörös lehúzás meg az anyázás, csak az a nagy büdös helyzet hogy mindenki más szarik ebbe bele csak szimplán magadat minõsíted ezzel te kis uborkaviráglelkû coffoskislány.
itt aztan tenyleg kaptal hideget is meleget is...tudom kivulrol konnyu itelkezni, habar teny az h szerintem is valahol hibaztatok...elsosorban mar 8 evvel ezelott mikor belementel ebbe az ordogi korbe...egy hazas ember eletet nagyon konnyu felboritani, nem is beszelve utana a felesege lelkiallapotarol, s a gyerekekerol ha esetleg vannak...de aruld mar el hogy lehet ezt 8 evig csinalni??? a ferjenek meg hogy van kepe minen este a kepebe hazudni...nem itellek el, nem is tehetem, hiszen ki vagyok en h mason itelkezzek? viszont ha meg ez a hazassag megmentheto es te is ugy gondolod, es ha SZERETED ezt a ferfit akkor inkabb engedd el es hagyd hogy boldog legyen a felesegevel...en el se tudnam kepzelni, hogy par ev hazassag utan elveszitsem a ferjemet egy masik no miatt... viszont ha a hazassag mar nem megmentheto akkor uljenek le es beszeljek meg a dolgot...semmi esetre se Te talalj mert akkor nagyobb a botrany. Remelem vagy igy, vagy ugy de rendezodik az eleteted! sok skert:)
A kérdező hozzászólása: Hûha! Itt aztán forronganak az indulatok! Javaslom, hogy a "tanácsadó" elõbb saját életét tegye rendbe, mert úgy gondolom, egy ilyen kérdés csak akkor képes ekkora indulatot kiváltani, ha valakinél nagyon fején találja a szöget! "Utolsó kurva"..., de primitív jelzõs szerkezet. Már a nagyanyád is ezt használta, ugye? Nem osztok le senkit, csak írtózom a mosdatlan szájaktól. A véleményeket kulturált formában is meg lehet fogalmazni, ha valaki kulturált! nem vártam, hogy bárki is megerõsít! Szerintem te nem olvastad el a kérdésemet!!! Azt sem akarom, hogy hallani, hogy "mindenért" valaki más felelõs... Ez nem egy bírósági per, ez nem bûncselekmény... Megnyugtatlak, nincs kisebbségi komplexusom, bár amilyen szövegösszefüggésben használod ezt a szót, szerintem te nem is tudod, hogy igazából mit jelent... "Összeesküvés-elmélet" gyártása, "kiégett lelkivilág", "anyázás", "uborkaviráglelkû coffoskislány"?! Szerintem te beteg vagy... Tényleg mindenki mást "nem érdekel" (te másképp fogalmaztál) ez a kérdéskör? Akkor miért húzod fel magad ennyire?!?!? Szegény... Vegyél be valamit!
én az a vàlaszado vagyok aki a cofis kislänyos téma elött irt.nem értem tulajdonképpen miért is pontoztàl le?irtam neked bärmi sértöt..??most öszintén.tökre csak jotanäcsként irta, mindent, és te midnenkit lepontozol aki nem a kedved szerint vàlaszol.hogy van ez?akkor meg minek teszl fel kéRdéSt ha az olyanokat is lepontotzod akik normàlisan véleméynt irnak, és 1 rossz szot nem mondanak räd.beirsz egy kéRdéSt, mert olyan välaszt akarsz kapni amit te elképzelsz magadnak..és azokat nem pontozod le.te leszolsz itt mindenkit , még azt is aki szépen elmondja a véleményét és mesem akar sérteni veled.akkor minek irsz kéRdéSt?ha a fejedben ugyis eldöntötted a vàlaszt???akkor mire vagy itt kiväncsi?hogy mäsok miket irnak??vagy hogy ki gondolkozik még ugy mint te??vagy ezt nem is értem akkor....érti ezt az egeszet valaki?...?
en is joindulatbol irtam a kettovel ezelottit, tenyleg...nem ertem mi a baj...talan mar Te sem tudod igazan mit akarsz, csak rajottel h valami nagyon nincs rendben...es a feszultseg itt jon ki beloled...ezt csak Te tudod vagy Ti tudjatok megoldani, egyutt masztatok bele...most ki is kell masszatok...
A kérdező hozzászólása: Igen, ott hagytam...!!! Ehhez hozzájárult az a sok mosdatlan szájú ember is, akiknek tulajdonképpen hálásnak kellene lennem, csak az az undorító stílusuk... Az utolsó hozzászólót kérem, hogy tegye lehetõvé, hogy privát üzenetet küldhessek neki!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pasik, ti minek örülnétek 6. hófordulóra a barátnőtöktől?

A párommal lassan fél éve együtt vagyunk, de nincs ötletem, hogy mit vegyek neki. Gondoltam könyvre, közös fotóra bekeretezve, de inkább valami személyeset szeretnék, olyat ami nem a polcon fog porosodni. Egyébként 28 éves, nem túl sportos, de szereti a katonás cuccokat.

5

Hogyan beszéljek a barátommal, hogy közöljem vele a dolgokat?

Tudom, hogy ezt nekem kellene tudnom, de mindjárt kifejtem, miért kérdezem.
2 éve vagyunk együtt. Régen rengeteget hisztiztem a találkozások miatt, mert már a kapcsolatunk eleje óta alig voltunk kettesben. Nagyon gyerek még, ezt tudni kell róla. Utána rájöttem, hogy a hisztivel csak elveszthetem, így kb. fél éve sikerült legyőznöm ezt a tulajdonságomat. Viszont mióta nem mondom el mi a baj, olyan furcsa velem. Volt, hogy megalázott, volt, hogy alig közeledett, volt, hogy elutasított, kb. hetente változott a hangulata. Ennek ellenére én már nem mertem elmondani mi nyomaszt, hanem mindig mosolyogtam, és ezáltal "javult" a kapcsolatunk.
Az utóbbi időben viszont nagyon kiborított, és ma beszélni akarok vele.
Például ma táncpróbája van abban a városban ahol lakom, és megbeszéltük, hogy sétálunk előtte, de ő csak két órát ajánlott fel, hogy annyit legyünk együtt, holott tudnánk többet is. Felvetettem, hogy valamikor sétáljunk este, erre mondta, hogy majd megbeszéljük. Megkérdeztem, hogy a héten még mikor találkozunk, erre is az volt a válasza, hogy majd megbeszéljük. Sokszor az a válasza neten mindenre, hogy oké, hihi, egyszerűen akármit írok.Múltkor volt egy iskolai program, és elsétált mögöttem(jól látható voltam), és mondta, hogy nem vett észre. Meg közölte, hogy nem tudunk maradni az iskolai program után, mert haza kell mennie, és miután elköszönt tőlem, még kb. 20 percet ott volt a barátaival. Múltkor mondtam, hogy menjünk közelebb a termünkhöz(egy iskolába járunk) és erre ezt mondta: oké, akkor én odamegyek a barátaimhoz. Ha kérek tőle valami kedveskedést, mindig az a válasza, hogy majd meglátjuk....ha pedig megakarom vele beszélni, vagy terel, vagy pedig azt mondja nagyon szeret. Egyszerűen azt érzem, hogy ma robbanni fogok, de nem szabad, hanem nyugodtnak kell maradnom.
Hogyan beszéljek vele, vagy mi a legjobb? Ha kiborulok, vagy ha higgadt vagyok? Hogy oldjam meg, hogy esélye se legyen lerázni, elterelni?

4

Mitől érez így?

van egy srác.. régebben sokat veszekedtünk,de ki is békéltünk,nagyon szerettük egymást. csütörtökön megtörtént az elsőcsók. utána furi lett. nem keresett,nem írt.. tegnap rákérdeztem,hogy szeretsz még? válasz: szeretni nagy szó! :D
kérdeztem,hogy mivan? csütörtökön még szeretett pénteken meg már nem. azt mondta,hogy már nem érez semmit,sajnálja! akkor amikor megtörtént a csók minden más lett. és,hogy nem és csesztem el semmit. ennyit mondott. mi történhetett? és csesztem el valamit még is? miért,változott hamar a véleménye?

5

Ezek után nem merek vele csókolózni. Mit csináljak?

már többször csókolóztunk a barátommal, múltkor pedig azt mondta nekem, hogy nem tudok csókolózni, tök béna vagyok és azóta is bénának "becéz"

7

Miért fordult el tőlem teljesen a srác, akivel szexeltünk?

Kb. 2 hete, egy csütörtöki nap a kollégiumba az egyik srác (nagyon helyes, komoly) nagyon berúgott+ még lehet volt mellé valami és bejött a szobámba, majd először lánynak nézett. Megcsókolt. Utána mondta, hogy ezt felejtsük el. 2 percig beszélgettünk és megint megcsókolt. Õ nem tudta, hogy én biszex vagyok, és hogy totál bejön. Majd követték egymást az események és megtörtént aminek meg kellett. Kb. 4 órakor hajnalban megint átjött, hogy folytassuk. Elküldtem, mert fáradt voltam. Már bánom, mert azóta nem beszél velem. Másnap annyit tudtunk beszélni, hogy szerinte ez a világ legundorítóbb dolga és hogy ez soha nem derülhet ki! Nem értem hogy miért lett MÉG távolságtartóbb velem, hiszen az első pillanattól kezdve nem nagyon bírt engem. Azt hittem ez egy kicsit pozitív irányba sodor minket. Valaki, valami ötlet? Mit tanácsoltok?

9

Sok fiú szereti a parancsolgatós akaratos lányokat?

Sok lányt ismerek, aki ilyen erőszakos, mindig azt kell csinálnod amit Õ akar.
Mindig: "Add már ide, gyere már ide! Most rögtön! Mert ezt akarom!" Ilyen mindig körbe kell ugrálni, és azt csinálni amit Õ akar.
Na az ilyen van akinek bejön? Engem pont hogy elijeszt! De ez én vagyok! Van akinek kifejezetten az olyan lányok tetszenek, akik ilyen "Azt mondtam, hogy gyere ide!" típusúak?
Akiknek ilyen a barátnőjük azokból lesznek a "papucsok"?

4

Miért van ez? ( kérdésed túl rövid )

Már hosszú ideje annak, hogy szakítottunk az ex barátommal, neki is új kapcsolata lett, és nekem is. A jelenlegi párommal is régóta együtt vagyok már, sőt az exemmel sem tartom a kapcsolatot, ő volt az első nagy szerelem az életemben, most nem érzem úgy, hogy szerelmes lennék a jelenlegi páromba, szeretem, de ha összehasonlítom a két érzelmet az exem iránt jobban rajongtam, van hogy csak állok és nézem az embereket, az épületeket és felidézem azokat az érzéseket amiket iránta éreztem, hogy ha most vele lennék, mit éreznék, ha ezt most együtt csinálnánk, és minden alkalomkor mikor jön egy születésnap, karácsony, húsvét, arra gondolok, hogy ez vele mennyire szép volt, és mennyire szép lenne, hogy mellette mit éreztem akkor, és most köze sincs hozzá. Azt hittem elmúlik, de egyre gyakrabban törnek rám. Szeretem a jelenlegi párom, és nem akarom megcsalni, régóta tartó, stabil a kapcsolatunk, de az érzelmeim hullámzók.

7

Szerintetek 1-2év korkülönbség sokat számít? Többi lent!

A lány 1évvel idősebb nálam és ezen gondolkodik h öszzejöjjünk e ugy h én fiatalabb vagyok! Sokat számít ez a korkülönbség szerintetek? Nekem bejön a lány és fülig szerelmes vagyok belé, ő is mondta h tetszem neki de nem tudja eldönteni h mi legyen! Mi lesz ennek a vége, összejövünk vagy sem?

15

Néha Ti is elszomorodtok, ha az exeteket valami eszetekbe juttatja?

Én már továbbléptem az életemben,de néha,ha híreket hallok felőle,vagy látom,akkor elszomorodom,mert eszembe jut,hogy mehetett volna jobban is. 21/F

10

Kiben van a hiba?

Megkérdeztem a párom mit szeret bennem és nem tudott válaszolni. Azóta nem ír vissza és már nagyon fáj odabenn :(
Rengeteget sírok miatta és az öngyilkosságon jár a fejem amiről mindenki lebeszél. (Az öngyilkosság az elcseszett életem miatt)

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!