Találatok a következő kifejezésre: 8 éve kapcsolatban (28 db)

Sok 8 év egy kapcsolatban? :O

Legjobb válasz: 8 év mi? Börtön? Korkülönbség? Kapcsolat idõtartama? Szex nélküliség?

8 év mi? Börtön? Korkülönbség? Kapcsolat idõtartama? Szex nélküliség?
házasodjatok össze
Hogyan, kérlek?
Minden relatív
Attól függ hány évesek vagytok.
17-25 az sok. de 20-28 az már nem
Ha szeretitek egymást, és ha levetköztetik azokat a félelmeket amiket a korkülönbség ad akkor nem sok. :)

Belemennétek úgy egy kapcsolatba, hogy 8 év a korkülönbség?

Tetszetek egymásnak,azonban te 17 éves vagy,ő pedig 25. Mit tennél?

Legjobb válasz: Igaz szerelemben a 8 év nem nagy körkülömbség, de ha én 17 éves lennék azért meggondolnám mégegyszer

Igaz szerelemben a 8 év nem nagy körkülömbség, de ha én 17 éves lennék azért meggondolnám mégegyszer
ki a fiatalabb? ki az idõsebb?
Én 17 évesen jöttem üssze az exemmel õ 24 volt, anyám kiakadt kicsit, de amúgy 4, 5 évig voltunk együtt, szóval semmi extra, meg lehet próbálni max nem jön össze és pát intetek
A kérdező hozzászólása: õ 25f, én 17l
Meddig jutottatok az ismerkedésben?
simán 8 év nem sok
19 és 27 még úgy nem lenne rossz meg följebb, de a 17 az kevésnek tûnik.... szerintem. És 20 év fölött nem gáz 8 év korkülönbség - a fiú javára persz de hát sok minden lehetséges
miért van az, hogy ekkora korkülönbségnél MINDIG a lány a fiatalabb? Érdekes téma. Lehet azért, mert a csajok mindig azt hiszik, hogy olyan marha érettek. fiatalon azonos korú srácokat gyereknek tartják, idõsebben meg pláne. Huszonévesen meg harminconéves kell. Sok évf. társam ilyen a fõiskolán...

Milyen jövője lehet egy olyan kapcsolatnak, ahol a felek 8 éve vannak együtt, a gyerek meg 7 éves?

Egy ilyen hamar született gyerek nem rombolja szét a kapcsolatot? Nem is volt idejük a feleknek ismerkedni,élni szinte,hanem 3 hónap múlva már teherbe is esett a n?. Vélemény?

Legjobb válasz: hát szerintem 8 év alatt összecsiszolódhattak, még gyerek mellett is.

hát szerintem 8 év alatt összecsiszolódhattak, még gyerek mellett is.
Ha eddig együtt maradtak igen, ha baj lett volna, hogy még annyira nem ismerik egymást, már a baba születése után szétmentek volna. Most 8 év után már biztos kiismerték egymást.
Ha a felek úgy gondolják, hogy nem volt idejük ismerkedni meg élni, akkor igen, tönkremegy a kapcsolat. De nem a gyerek rombolja szét, hanem õk voltak hülyék, hogy nem védekeztek. Nem a gyerek a hiábás! Ha a felek nem foglalkoznak azzal, hogy éltek vagy sem, akkor nincs probléma. Nem az idõtõl függ egy kapcsolat, hanem attól, mennyire illenek össze és mennyire fogadják el egymást.
Az idõ önmagáért beszél..8 éve együtt, 7 éves gyermek van..kell ennél több bizonyíték?? Hiszen 8 évük már volt, hogy megismerjék egymást.. Ha meg szét mennek akkor teljesen mindegy hogy 8 éve vannak együtt vagy 3 hónapja..
Hát hiszen már 8 éve együtt vannak. Akkor mi a kérdés? Vagy már megromlott közöttük a viszony? Ennyi idõ után nem hiszem, hogy ezen múlik, ennek hamarabb elõ kellett volna jönnie.
Szerintem a gyereknek ehhez semmi köze. apuéknak most lessz a 30éves évfordulojuk én 28éves vagyok.
Nem a gyerek teszi tönkre, hanem az hogy a férfi gerinctelen. Nem szereti se a nõt, se a másikat, akivel megcsalja, sem a gyereket, kizárólag saját magát szereti, senki mást. Vannak ilyen ostoba emberek, akiknek az jelenti az "életet", hogy minél több nõvel/férfival lefekszenek, és mindegy, hogy kin kell keresztül gázolniuk emiatt. Az ilyen emberek szóra sem érdemesek. A gyereket azért sajnálom. (Mellesleg régen is korán születtek a gyerekek, nem volt az, hogy valaki éveket, évtizedeket töltött bulizással, akkor meg az számított teljesen természetesnek.)
A kérdező hozzászólása: utolsó 2 példának örülök! akkor vannak ezek szerint kivételek is :)
Én 6 hónap után estem teherbe. 3 éves a gyermekünk. Képzelj el egy 6 éve tartó kapcsolatot, ahol még nincs gyerek, de már unják egymást, a gyerek meg azért kell, mert fel kéne dobni a kapcsolatot. Akkor inkább gyereknevelés közben ismerem meg a párom. És a legszebb az egészben, hogy csak 6 hónapja ismert és úgy kiállt értünk, hogy ámulatba estem.Pedig csak szexpartnerek voltunk. Azóta viccesen azt szokta mondani nekem: k__vából lesz a legjobb feleség! :)
A kérdező hozzászólása: énis sajnálom szegény nõt.:( de attól még szereti a férfi? Csak néha kell neki más is?
14, 26 újra A megcsalás az egy másik kérdés. Szerintem sokkal inkább veszélyezteti a kapcsolatot, mint a gyerek. És nem is a gyerek az oka ennek sem, még akkor sem, ha netán rá fogja. A hûség döntés kérdése. Õ úgy dönt, hogy kell neki a szex mással. Én biztos nem viselném el a párja helyében.
A kérdező hozzászólása: Futólag ismerem a párt.Viszont egy közös ismerõsünk elárulta, hogy a férfi már többször megcsalta a nõt. Ezért kérdeztem.Ha olyan boldogok, akkor miért csalja, ha meg olyan rossz a kapcsolat, hogy mellékutakra van szükség, miért nem válnak el? A férfi ezek ellenére ragaszkodik a nõhöz. Én ezt nem értem.
Szia, én nyolc hónap ismerettség után lettem babás, nagyon nagy szerelem volt a miénk.Eszünkbe sem jutott elvetetni, boldogok voltunk és azok vagyunk most is.Nagy lányunk nyolc éves, pici lányunk két éves.Az az igazság, hogy én sosem féltem ettõl, nem is kellett, hiszen tudtam, hogy a párom is felelõségteljes édesapa lesz.Jó akkor õ 32, én 27 éves voltam már, jól keresõ állással, önálló lakással rendelkeztünk mind ketten, tehát az anyagi háttér is klappolt.Szóval miért is kellett volna máshogy döntenünk?

Mi történhetett? 8 éve ért véget egy 8 évig tartó kapcsolatom, volt eljegyzés is, és majdnem esküvő. Nem valami békés formában váltunk el, és sokáig semmit nem tudtunk egymásról, csak a kósza pletykák találtak meg engem is. .

Aztán, 4 évvel ezel?tt kaptam egy furcsa, anonim üzenetet, majd mégegyet. És kiderült, hogy ? kinyomozta a telefonszámomat (mert közben azt is lecseréltem), mert beszélni és találkozni akart velem annyi id? után.

Legjobb válasz: Lehet, hogy mostanra tudatosult benne, hogy te már lezártad vele a dolgot, és megtaláltad magad a férjed mellett, és boldog vagy a családoddal. Elképzelhetõnek tartom, hogy így próbál meg kicsordogálni apránként az életedbõl... Talán õ is megnõsült, neki is gyereke fog születni... De ha ennyire hiányolod, miért nem keresed te õt?

Lehet, hogy mostanra tudatosult benne, hogy te már lezártad vele a dolgot, és megtaláltad magad a férjed mellett, és boldog vagy a családoddal. Elképzelhetõnek tartom, hogy így próbál meg kicsordogálni apránként az életedbõl... Talán õ is megnõsült, neki is gyereke fog születni... De ha ennyire hiányolod, miért nem keresed te õt?
Egy idõ után elmaradnak a köszöntõ sms-ek is, és valljuk be ez így természtes, hisz mindenkinek megvan a saját maga új boldog élete. Ez így van rendjén. Valószínû most sikerült neki véglegesen lezárni ezt a fejezetet az életébõl, és lehet az új párja sem tolerálja, hogy tartja veled a kapcsolatot.
22.33-as vagyok. Szerintem még fog majd irni neked, csak egy ideig nem, amig felnem dolgozza teljesen az egészet.Utána tud majd csak ugy irni neked mint egy igazi barát.
22:33-asnak igaza van. Fiúknál lassabban esnek le a dolgok. Pláne, ha az elsõ szerelemrõl van szó. Csáth Gézának van valahol egy olyasmi mondata, hogy tisztességes férfi sosem tudja végleg elfelejteni az elsõ szerelmét. Ez velem is így van. Szegénykém, miután szakított velem még több mint három évig kellett elviselnie a próbálkozásaimat. Pedig a kapcsolat csak fél évet ért meg. 27/F
A kérdező hozzászólása: Húúú! Most esett csak le, ahogy olvasom a válaszokat, az, hogy mi adhatta meg neki a végsõ lökést. Köszi.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló, neked is nagyon köszönöm! Remélem igazad van, én tényleg azt kívánom, és ezt meg is mondtam neki többször, hogy õ is tallja meg a társát és legyen boldog! De szerintem attól még az évi 1-2 sms belefért volna. azt hiszem, ezek után úgy illik, hogy én se keressem többet.
szerintem is igy probál kiszállni az életedbõl. Most zárta le. Tudodd nekünk srácoknak lassabban esnek le ezek a dolgok.Mindig remény ujabb remény és mikor tudod hogy semmi esélyed még akkor is lehet mégis egy kicsi, aztán egyre több rágodás fájdalom és a végén hogy felfogja az agyam hogy tényleg vége. Õ most jött rá. Lehet találkozott mással és probál uj életet kezdeni ugy hogy te ne legyél benne minden egyes nap a fejében.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Biztosan igazatok van, csak azt nem értem, hogy miért most? Hiszen már egy éve házas vagyok és a babám is elmúlt 3 hónapos. Na mindegy, csak azért furcsa, mert annakidején õ keresett meg. Ha rajtam múlt volna, tuti nem találkozunk többet az életben. Hogy mitõl romlott meg? Húúúú. Ez igazából kamasz szerelemnek indult, és mire felnõttünk, megváltoztunk. Na meg persze a megszokás, a végén én egyetemre mentem 300 km-re otthontól és valljuk be, mindkettõnket izgatott a milyen lehet mással kérdése.
Szerintem is lassan-lassan meg akarja szuntetni veled a kapcsolatot es ezt jelen esetben kivulallokent termeszetesnek talallom. Viszont...mi ronthatott el egy 8 eves kapcsolatot, ha nem vagyok tul indiszkret...?
A kérdező hozzászólása: 22.33-as igazad volt, jelentkezett. És még a nõkre mondják azt, hogy kiismerhetetlenek...:) )

8 éve vagyok kapcsolatban egy nős férfival. Kalandnak indult, de egymásba szerettünk. Gyakran kerül szóba a válás, de ő nem mer lépni. Neki-nekirugaszkodik, de... Ha én tálalok ki helyette, mire számíthatok? A várakozásnál bármi jobb... Vagy mégsem?

Legjobb válasz: Undorító, h egyesek elítélik az ilyen nõket, közbe TI IS PONT ilyenek vagytok! Max. nem valjátok be. De nem hiszem, h a szerelemnek és a szenvedélynek a nagy többségben lehetne parancsolni.. Mindannyian csinálunk olyat, amit nem szabad, még akkor is, ha nem valjuk be. És csinálnátok is. Így könnyû játszani, h ki milyen tisztességes. Kérdezõ: szerintem ne lépj semmit, meg tönkreteheted a pasival lévõ viszonyodat is. Valami oka csak van, h nem mer lépni? Inkább gyõzd meg róla, h döntse el végre , mit akar, ha így boldog, akkor ok, maradjon a feleségével, de ha veled lenne boldog, merjen vmit tenni a saját boldogságáért! A pasiknak könnyû, amíg nem állsz a sarkadra, addig õ marad ebben a kényelmes pozicióban. Szóval, ne várj, de ne így lépj. 8 év az sok idõ, ennyi idõ alatt azért a bátorságot is össze lehetett volna kaparni..

Undorító, h egyesek elítélik az ilyen nõket, közbe TI IS PONT ilyenek vagytok! Max. nem valjátok be. De nem hiszem, h a szerelemnek és a szenvedélynek a nagy többségben lehetne parancsolni.. Mindannyian csinálunk olyat, amit nem szabad, még akkor is, ha nem valjuk be. És csinálnátok is. Így könnyû játszani, h ki milyen tisztességes. Kérdezõ: szerintem ne lépj semmit, meg tönkreteheted a pasival lévõ viszonyodat is. Valami oka csak van, h nem mer lépni? Inkább gyõzd meg róla, h döntse el végre , mit akar, ha így boldog, akkor ok, maradjon a feleségével, de ha veled lenne boldog, merjen vmit tenni a saját boldogságáért! A pasiknak könnyû, amíg nem állsz a sarkadra, addig õ marad ebben a kényelmes pozicióban. Szóval, ne várj, de ne így lépj. 8 év az sok idõ, ennyi idõ alatt azért a bátorságot is össze lehetett volna kaparni..
tudod, elsõ hozzászóló, egy ilyen kapcsolathoz 2 ember kell, ugyhogy ne a nõt hibáztasd.ha úgy veszed, szegény csak az érzései rabja lett, de a hapsinak már volt családja, felesége, és cserbenhagyta õket. na, ki is az önzõ? hát nem a kérdezõ.a kérdezõnek csak annyit tudok mondani, hogy ne haragudj, de ha tényleg olyan fontos lennél neki, akkor már elvált volna, nem?
Felháborító, hogy ilyen véleményetek van... mindig a szeretõ a ribanc, az utolsó kurva, amiért KIKEZD egy nõs pasival, de! Tudtommal a nõs pasi fogadott hûséget, õ az, aki hazudik a gyerekeinek, a környezetének.. mindenkinek..! Miért a kívülálló "harmadiknak" kellene vigyáznia a pasi családjára?? Ha egy férfira annyira vigyázni kell, nehogy félrelépjen, akkor már megette a fene... én személy szerint k.rva mérges vagyok az ilyen férfiakra. NEKI van felesége, családja, NEKI kell tudnia, hogy hozzájuk tartozik... az én életemben is volt hasonló és én (szemét ribancként szerintetek) azt sem tudtam, hogy nõs!!! LETAGADTA az egész családját. Akkor ki itt az aljas??? De mindegy, ebben sosem lesz egyetértés. Pedig nem a harmadikat kellene okolni. Amikor én voltam "szeretõ", pl nem is tudtam róla. :-( A kérdezõnek: 8 év nagyon sok idõ. Sztem lépnetek kell, adj neki egy kis idõt, mondd meg neki, hogy nem akasrz örökre az õ szeretõje lenni és mindig mindent egyedül megoldani, mintha senkid nem lenne... nem tudom menniy idõs vagy, de a saját életedreis gondolj, Neked is kell párt találni magadnak, de az ne egy nõs ember legyen, mert akkor midnig csak magad leszel. :-( GOndolja át, ha tényleg szeret és veled akar lenni (melletted ébredn, melletted elaludni úgy, hogy Te szuszogsz mellette és az élet apró örömeiben és bánataiban is osztozni veled) akkor lépni fog. Te ne tálalj ki, magadat hoznád megalázó helyzetbe, annyit még õ sem ér, hidd el. A fasz válaszokkal meg ne foglalkozz, gondolom õk a megcsalt feleségek, vagy a férjek akiket az asszony csalt meg. Az õ indulataikat is meg lehet érteni. Remélem segítettem.
az elso hozzàszolohoz:nem kellene ilyen ocsmàny szavakat hasznàlnod, föleg nem itt!!!!! nem ez az illetö akivel elöször történik meg ilyen dolog. nös férfival ne kezdjen???? és anös férfi miért lépett félre?$ a kérdezöhöz:8 év hosszu idö, ezek szerint csak komolyan vesz téged, de az is lehet hogy a feleségét megszokta, gondolom gyereke is van, meg fél az ismerösök véleményétöl is.adj neki idöt, ne talàlkozz vele 2 hétig aztàn eltudja dönteni, hogy ki is kell neki igazàbol.persze ezt egy életen àt nem lehet csinàlni, hogy veled is meg a feleségével.elöbb vagyutobb lesz eredmény.ne te tàlalj ki, mert abbol csak botràny lenne.elrontassz mindent.de ne huzd az idöt, lépnetek kell!!!!!!
Immár két levelet kaptam kedves kérdezõtõl, hogy mekkora egy paraszt vagyok, és nem is ismerem az életét. Oké, honnan is ismerném 2 sorból? De. Ettõl még undorító dolog házas emberrel kavarni. Csak mondom. És az, hogy ide leírtad, hogy "én tálalok ki helyette" (nyílván a megkérdezése nélkül), az arra utal, hogy igenis megvan benned a szándék, és hogy nem akartad éreztetni az nem azt jelenti, hogy nem éreztetted.
Kedves válaszoló. Lehet, hogy TE ilyen vagy, ÉN nem. Attól, mert néhány nõ és néhány férfi ilyen, még nem jelenti, hogy felmentést kell adni bárkinek is. Az a baj, hogy ebbõl a pasi már nem tud kilépni, pedig szerintem már nagyon szeretne, csak a nõ fenyegeti, ha nem is direktbe, de a pasi érzi, hogy megtenné, ha otthagyná. És még nem is biztos, hogy a csaj tudja.
Mekkora egy ócska ribanc vagy, nõs férfival NEM kezdünk. Ne tedd tönkre az õ házasságát az önzõ érdekeid mentén. Lehet azért nem mer veled szakítani már 8 éve, mert ilyen önérzetes buta liba vagy, és elmondanád a feleségének...
Elsõ hozzászóló: igen, a pasi is hibás, de ettõl még mindig két ember kell hozzá. És most a kérdezõrõl van szó, aki aljasul ki akar cseszni a családdal. Hát ez az a normális. A pasi is szemét, de NEM RÓLA VAN SZÓ, értsétek már meg, ti liberális fostalicskák.
Ne próbáld meg más családját aljas szándékkal tönkretenni, ha már egyszer neked nem jutott családos élet, mert arra nagyon rábaszol! Veszélyes egy bosszúálló ex feleség, és nem mellesleg ha még nem esett volna le a faszikám csak azért viselt el 8 hosszú évig mert a saját hiúságát ápolta vele hogy képes 2 nõt is a kezében tartani, és a kaland izgalmáért is hogy feleség mellett kamatyol egy másik picsával, de könnyen belátható ha ez az állapot felborul rövidesen más után néz, mert megint 2 vasat akar a tûzbe tartani. Az meg másik nézõpont hogy undorítóan aljas családosokkal kikezdeni, ha már egyszer neki nem volt önuralma hogy lakatot tegyen a faszára legalább te leállíthattad volna te cafka! És nem azzal a kangörcsös szerencsétlennel baszol ki ezzel hanem szegény csajjal akivel együtt élt meg a gyerekekkel ha vannak neki! Ó ég csak engem ments meg az ilyen nyomorult kísértõktõl ha egyszer megtalálom a feleségemet...
Mind a kettõt én írtam mert elõször azt írta ki hogy nem tudtam elküldeni utána meg mégis.Várom a válaszod
Törõdj bele, és fogadd el a helyzetet , addig is élvezd a boldog perceket!Én is hasonló cipõben járok, csak én nem akarok és nem is tudnék vele élni, nekem ez így egyenlõre nagyon jó lenne, ha nem történtek volna bizonyos dolgok lsd. 4 éve vagyok kapcs. kérdésemet! Akli elitél ez miatt azzal ne is törõdj! Mindenkinek jár egy kis boldogság!!!!!!
annyian irjtok hogy ugynaolyan cipöben järtok stb.mondjätok mär meg mire jo ez??belemésni mäs életébe?persze a pasi is akarta..dhät akkor is.gondolj bele mit érezhetne a nö ha megtudnä.tönkretennéd teljesen vele!és abba is gondolj bele hogy mi a lo..f nak kell egy nös férfival kezdeni?ha neked lenne csalädod...szeretnéd a férjed...lenne gyereked..és megtudnäd hogy van egy mäsik nö neki...te mit éReznél??valoszinü nem tudod mert nincs csalädod!(gyereked férjed).és nem hiszem ha ebben a szituban järnäl mint a megcsalt nö...ahol gyerek is van, ugyanilyen vigyorgoan tudnàl beszéli rola, és akkor is azt mondnaäd hogy nem elitélendö, és teljesen normlis dolog.most lehurrogsz itt midnenkit de majd ha lesz férjed , gyereked, kivänom hogy mind ezt visszakapd, és majd akkor sirni fogsz hogy mekkora pofont kapsz egy magcsalässal az élettöl...
Megpróbálok tárgyilagos maradni. Azt írtad, hogy írjon az, aki már volt ilyen helyzetben. Én voltam. Én a háromszög férfi szereplõje voltam, aki két nõt bolondított egyszerre. Nem a feleségem volt, hanem egy komoly, többéves kapcsolat. Mellette párhuzamosan voltam valaki mással is. Eszem ágában sem volt abbahagyni egyiket sem, mert csak magammal törõdtem. Nem kell megírjátok, hogy egy szemétláda voltam, mert tudom magamtól is. (Csak egy kicsit off: Aztán vége lett mindkét kapcsolatnak. Én hívõ lettem - azelõtt nem voltam - és Isten ráébresztett, hogy a másik embert kihasználni bûn, és megváltoztatott, megtisztított. Ez nem azt jelenti, hogy most már tökéletes ember lennék, vagy ilyesmi, de ahogy akkor éltem, azt úgy megbántam, hogy soha többé nem tudnék úgy viselkedni. Ez régen volt. Azóta házasságban élek valakivel, akit késõbb ismertem meg, és szívbõl örülök, hogy a házasságomban tiszta a szeretetünk egymás iránt.) Bocsánat az offolásért. Ami szorosan idetartozik az az, hogy szerintem az illetõ férfi önzõ (ahogyan én is ilyen voltam) és két nõnek hazudik egyszerre, meg a gyerekeit is tönkreteszi, mert hogy egy ilyen otthonban nem kapnak érzelmi biztonságot az 100%. Semmilyen jogalapom nincs elítélni téged, de amit tesztek, szerintem a házasságtörés bûne. Ne értsd félre, ezzel nem téged ítéllek el, mert téged nem ismerlek, semmilyen fogalmam sincs az életkörülményeidrõl, a helyzetedrõl, hogy miért, és milyen körülmények között sodródtál ebbe a helyzetbe. Amit teszel, azt viszont helytelenítem. Szerintem bontsd fel ezt a kapcsolatot, még akkor is, ha ez fájni fog, és soha többé ne beszélj azzal a férfivel, lépj ki teljesen az életébõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megtörtént!
micsoda?otthagytad?
Szia !!! Én nagyon is megértelek voltam már én is hasonló helyzetben és most is hasonlóban vagyok csak éppen nem nõs de van barátnõje .Szívesen írnék neked mert igazán csak az tud tanácsot adni aki már benne volt egy ilyen helyzetben .Érdekelne az én kapcsolatomról is a te véleményed de nem itt ezen keresztül mert sajnos kaptál te is hideget meleget .Nagyon sajnállak nincs igazuk .Ha tudsz valami megoldást hogy ezen kívül , hogy tudnánk egymásnak írni nagyon érdekelne mert én most pont ebben a helyzetben vagyok.Addig is szia és a rosszindulatú megjegyzéseket meg nem kell figyelembe venni , csak te tudod hogy a lelked mélyén mit érzel.
Szia !!!! Én nagyon megértelek téged voltam már én is hasonló helyzetben és most is ilyenben vagyok csak nem felesége van hanem barátnõje.Aki még nem volt hasonló helyzetben nem is tudja , hogy most te mit érzel.Szivesen írnék neked ezzel kapcsolatban és a te véleményed is érdekelne az enyémrõl de nem itt mert sajnos kaptál te itt hideget meleget .Ha tudsz valami megoldást írd meg .A rosszindulatú megjegyzésekkel meg nem kell foglalkozni csak és kizárólag te tudod hogy a lelked mélyén mit érzel.Addig is fel a fejjel .
Azért nem tetszik ennek semmi se mert egy skizofrén barom, és még van képe megsértõdni azon hogy mások undorítónak tartják amit mûvel ráadásul még baromi okosnak is tartja magát az ékesbeszédû kislány! Kretén bölcsész vagy hígagyú tanító lefogadom. De becsókolhatsz tövig az összes kommentelõnek és elhúzhatsz a halál faszára az ostoba bárgyú álszemérmességeddel együtt. Jajj csak megint nehogy belegázoljak abba a nárcisztikus lelkivilágodba kisanyám! A feleség helyében meg feldarabolnálak egy bárddal ha odatolnád a pofád azzal hogy 8 éve dugatom magam a férjeddel aki ráadásul élvezi is! Mellesleg közöm nincs a házassághoz ami van az is prímán mûködik, úgyhogy ez a spekuláció nem jött be te kis pszihomókus, pusztán nincs ember akinek ne fordulna fel a gyomra az ilyentõl min ez a szardarab.
A kérdező hozzászólása: A hozzászólásom természetesen nem a normális embereknek szólt, nem azoknak, akik csak segíteni akartak!!! Ne sértõdjön meg senki, aki konstruktív, és több oldalról világít rá a helyzetemre... jaj..., rám szabadult a méhkas...
A kérdező hozzászólása: Kedves (és nem túl kedves) Válaszolók! Köszönöm a hozzászólásokat, amelyekbõl itt-ott a sötét éj halvány fénye dereng, akiknek gõze nincs az életemrõl, mások saját elrontott párkapcsolatuk manifesztálódott szimbólumát látják bennem, míg kevesek talán átérzik, és reálisan szemlélik ezt a nehéz élethelyzetet. Szeretném leszögezni: eddig soha nem merült fel, még éreztetés szintjén sem az, hogy kitálalnék a feleségének, ugyanis õ tudja, mondhatni kezdettõl, de ragaszkodik a pozíciójához, és nem õ fog borítani... És talán hihetõ számotokra, hogy 8 évig elég nehéz valakit "megfélemlítéssel" egy kapcsolatban tartani... ez nevetséges...! Köszönöm a hozzászólásokat, de nem ártana, ha egy (ex)sorstársam is írna pár szót akármelyik oldalon élte is meg a történteket...
A kérdező hozzászólása: A kedves válaszoló azért kaphatott 2 levelet, mert 2 ember nevében hord le a sárga földig... Az a szó, hogy "paraszt", pedig az õ szótárából való, én ilyen szavakat nem használok idegen emberekre, akiket nem ismerek. Annyit írtam, hogy szûklátókörû, primitív és obszcén megnyilvánulása miatt nem tudom értékelni a "segítségképpen" írt válaszát.
na..kaptäl itt te mindent:) ..a lényeg az az...hogy nekem van egy bätyäm..ö nös (volt) 7 évig.imädtäk egymäst szerették--joban rosszban tipikus mintakapcsolat voltaz övéké..aztän jött egy harmadik , a bätyöm behülyült, és a feleségéT kirakta a lakäsbol.hozzäteszem a felsége sosem ordibält vele semmiért, megbeszéltek midnig mindent, a csaj dolgozott hétfötöl szombatig!!!reggeltöl este 8 ig!!!!!éS mindig mégis este megfözött a bätyämnak mäsnapra , mosott takaritott mielött ägyba bujt, és még volt is idjük egymäsra.a léyneg hogy a bäytöm egy olyan bunko volt, bocs de jah, hogy a szeretöt välasztotta egy olyan nö helyett aki midnent megtett érte.szakitäsuk mär 1, 5 éve volt. a feleség kb 100 szor könyörgött neki hogy vegye észre magät, és hogy beszéljék meg szereti stb.aztän végüla bäytäm pärszor visszafogadta majd kidobta isméT és a länyazota is vàrt..pontosabban elözö hétig.amikor kiderült hogy az ujdonlagos barätnöje akiéRt a feleségét is képes volt elhagyni terehs..ez a mai naphoz ont 1 hete.a a länynak romba dölt az élete.és hozzàteszem a bätyöm azert välasztott ujat mert ö most 24 éves és 7 éves häzassäga van-volt sajnos mär csak volt.én beszélgettem az uj barätnövel, mndjuk kb 5 ször lättam.de együtt laknak mär 1 éve(de én külföldön akom a pärommal és a kisbabämmal), én mondtam a länynak, hogy az én szemszögemböl nézve ha én tudom hogy egy nös pasival ebszélgetek neten(ott ismerkedtek meg), egyértelmü hogy azt mondom toväbblépek, hisz annyi de annyi ember van méG a földön.a bätyöm is nagyon nagy hibäs.de az "uj "barätnö is.hisz ha tudja hogy nös, mondd meg kéRlek minek kell kikezdeni vele?éS az a baj hogy avloban 2 emberen mulik ilyenkor nem csak a szeretön, ez tény!de momentän az én fejemmel, nem kezdenék olyan emberrel akinek tudom hogy felesége van vagy akär csak barätnöje is.de viszont a kérdésedre välaszolva... ha kitälalsz a feleségnek azzal lehet elveszited a szeretöd vag pärod...lehet te ugy éRzed tiszta vizet öntesz a pohärba ezzel...na de ne 8 év utän.mostmär inkäbb azon törd a fejed, hogy a pasid-szeretöd-pärod... otthagyja öt ha mondja.de maugy te mär värtäl 8 évet, ha annyira elakarta volna hagyni, hidd el megtette volna.läsd a példät ami leirtam.:(.tehät ragaszkodik a szeretöjéhez, mrmint hozzäd, de szereti a feleségéT, csalädjät.téged is szeret lehet, nem modnom hogy nem.de nem 8 honaprol beszélünk hanem 8 évröl.sztem keress magadnak egy nem nös embert, és kezdj egynormàlis életet.hisz ez a 8 év egy nös férfival...titkolozni, bujkàlni, meg stb....gondold el mennyivel jobb lenne ha egy normàlis pasit talälnäl akinek nincsen csalädja és veled tervezné...ezt hivjàk normàlis életnek, nem azt amit te csinälsz.(ésnem bäntäsnak irtam komolyan!)de sztem lépj...
Azaz szépen pontozzál csak le mindenkit utolsó kurva aki csak egy szóval merészelte a rideg valóságot a hülye fejedre burítani és nem kedves aranyos szavakkal bíztatott a folytatásra! Vagy mégis mi a frászt akartál itt, hogy majd jön a sok marha és megerõsít téged erkölcsileg 10x-esen teljes egyetértésben hogy baromi helyesen és gerincesen viselkedtél és csak az a pöcs tehet mindenrõl akivel összeszûrted a levet, rajta dúld csak fel a másik családját, kissebbségi komplexusos spiné! Most meg elkezdesz kombinálni a csökött agyaddal ahelyett hogy magadbaszállnál egy kicsit aztán megkeresnéd hol basztad el, helyette nekiállsz itt szánalmas összeesküvés elméleteket gyártani hogy biztos 1 ember áll emögött is és az tesz keresztbe a kiégett lelkivilágod romjainak újjáépítéséhez! Aztán megint jöhet a többszörös lehúzás meg az anyázás, csak az a nagy büdös helyzet hogy mindenki más szarik ebbe bele csak szimplán magadat minõsíted ezzel te kis uborkaviráglelkû coffoskislány.
itt aztan tenyleg kaptal hideget is meleget is...tudom kivulrol konnyu itelkezni, habar teny az h szerintem is valahol hibaztatok...elsosorban mar 8 evvel ezelott mikor belementel ebbe az ordogi korbe...egy hazas ember eletet nagyon konnyu felboritani, nem is beszelve utana a felesege lelkiallapotarol, s a gyerekekerol ha esetleg vannak...de aruld mar el hogy lehet ezt 8 evig csinalni??? a ferjenek meg hogy van kepe minen este a kepebe hazudni...nem itellek el, nem is tehetem, hiszen ki vagyok en h mason itelkezzek? viszont ha meg ez a hazassag megmentheto es te is ugy gondolod, es ha SZERETED ezt a ferfit akkor inkabb engedd el es hagyd hogy boldog legyen a felesegevel...en el se tudnam kepzelni, hogy par ev hazassag utan elveszitsem a ferjemet egy masik no miatt... viszont ha a hazassag mar nem megmentheto akkor uljenek le es beszeljek meg a dolgot...semmi esetre se Te talalj mert akkor nagyobb a botrany. Remelem vagy igy, vagy ugy de rendezodik az eleteted! sok skert:)
A kérdező hozzászólása: Hûha! Itt aztán forronganak az indulatok! Javaslom, hogy a "tanácsadó" elõbb saját életét tegye rendbe, mert úgy gondolom, egy ilyen kérdés csak akkor képes ekkora indulatot kiváltani, ha valakinél nagyon fején találja a szöget! "Utolsó kurva"..., de primitív jelzõs szerkezet. Már a nagyanyád is ezt használta, ugye? Nem osztok le senkit, csak írtózom a mosdatlan szájaktól. A véleményeket kulturált formában is meg lehet fogalmazni, ha valaki kulturált! nem vártam, hogy bárki is megerõsít! Szerintem te nem olvastad el a kérdésemet!!! Azt sem akarom, hogy hallani, hogy "mindenért" valaki más felelõs... Ez nem egy bírósági per, ez nem bûncselekmény... Megnyugtatlak, nincs kisebbségi komplexusom, bár amilyen szövegösszefüggésben használod ezt a szót, szerintem te nem is tudod, hogy igazából mit jelent... "Összeesküvés-elmélet" gyártása, "kiégett lelkivilág", "anyázás", "uborkaviráglelkû coffoskislány"?! Szerintem te beteg vagy... Tényleg mindenki mást "nem érdekel" (te másképp fogalmaztál) ez a kérdéskör? Akkor miért húzod fel magad ennyire?!?!? Szegény... Vegyél be valamit!
én az a vàlaszado vagyok aki a cofis kislänyos téma elött irt.nem értem tulajdonképpen miért is pontoztàl le?irtam neked bärmi sértöt..??most öszintén.tökre csak jotanäcsként irta, mindent, és te midnenkit lepontozol aki nem a kedved szerint vàlaszol.hogy van ez?akkor meg minek teszl fel kéRdéSt ha az olyanokat is lepontotzod akik normàlisan véleméynt irnak, és 1 rossz szot nem mondanak räd.beirsz egy kéRdéSt, mert olyan välaszt akarsz kapni amit te elképzelsz magadnak..és azokat nem pontozod le.te leszolsz itt mindenkit , még azt is aki szépen elmondja a véleményét és mesem akar sérteni veled.akkor minek irsz kéRdéSt?ha a fejedben ugyis eldöntötted a vàlaszt???akkor mire vagy itt kiväncsi?hogy mäsok miket irnak??vagy hogy ki gondolkozik még ugy mint te??vagy ezt nem is értem akkor....érti ezt az egeszet valaki?...?
en is joindulatbol irtam a kettovel ezelottit, tenyleg...nem ertem mi a baj...talan mar Te sem tudod igazan mit akarsz, csak rajottel h valami nagyon nincs rendben...es a feszultseg itt jon ki beloled...ezt csak Te tudod vagy Ti tudjatok megoldani, egyutt masztatok bele...most ki is kell masszatok...
A kérdező hozzászólása: Igen, ott hagytam...!!! Ehhez hozzájárult az a sok mosdatlan szájú ember is, akiknek tulajdonképpen hálásnak kellene lennem, csak az az undorító stílusuk... Az utolsó hozzászólót kérem, hogy tegye lehetõvé, hogy privát üzenetet küldhessek neki!!!

Jövő ilyenkorra tervezzük, hogy nekilátunk a baba projektnek. 8 éve vagyunk együtt de szinte a kapcsolatunk elejétől nem használtunk se gumit, se tablettát. Megszakítással védekeztünk és egyszer sem estem teherbe! Vajon teherbe eshetek?

Mostanában egyre gyakrabban foglalkoztat ez a kérdés! Túl ügyesek vagyunk vagy valami baj lehet? Sajnos már most kezdek parázni emiatt, hogy lehet, hogy nem is lehet gyerekem. Nem szeretnék csalódni majd : ( Ja, én 28 múltam, párom pedig 35.

Legjobb válasz: Szerintem ne parázz addig, amíg nincs miért!:-)Mi is így védekeztünk a párommal, igaz, csak hónapokig, nem évekig, de sose volt probléma. Aztán elsõre terhes lettem. Azt viszont nem értem, ha akartok babát miért vártok még egy évet?

Szerintem ne parázz addig, amíg nincs miért!:-)Mi is így védekeztünk a párommal, igaz, csak hónapokig, nem évekig, de sose volt probléma. Aztán elsõre terhes lettem. Azt viszont nem értem, ha akartok babát miért vártok még egy évet?
A kérdező hozzászólása: Most sikerült egy jó melóhelyet elcsípnem és jó tgyás-sal és max. gyed-del akarok majd babázni, hogy a lehetõ legtöbbet tudjam majd megadni neki. Szóval ezt az évet mindnféleképpen végig kell dolgoznom!
Mi is így védekeztünk egy évig és valószínûleg túl ügyesek voltunk, mert amikor akartam, akkor meg azonnal terhes lettem. Úgyhogy nyugi!
Tuti összejön, ha nem szakítjátok meg! Mi négy éven át szinte minden nap (volt, hogy naponta többször) megszakítással csináltuk, mert én óckodom a tablettától, a gumi meg olyan kényelmetlen:) Bennem is felmerült a kérdés, hogy mi van, ha fölöslegesen szakítjuk meg, mert talán nem is lehet gyerekünk, ha ennyi idõ alatt nem jött össze. Aztán nekiláttunk a babaprojektnek egy szép márciusi délután:) , és azonnal összejött! Szóval ha úgy gondoljátok, hogy jöhet a baba, akkor hajrá:)

Mit szólnátok ha a fiatok bejelentené hogy van egy 7-8 évvel idősebb barátnője (a fiú 15-16 éves) Elfogadnátok a lány vagy féltenétek a fiatokat tőle a kor miatt? Engednétek a kapcsolatot?

Legjobb válasz: szerintem nem tiltanám a kapcsolatot. hiszen egy kamasz úgyis az ellenkezõjét teszi annak, amit a szülõ mond. próbálj meg beszélgetni vele, vagy a lánnyal. természetesen finoman, szinte kérdezve. játszatok szerepcserét szóban. ki mit tenne. a lényeg, h ne követelõzz, ne vádaskodj. (valószínûleg csak fel akar vágni a haverok elõtt.)

szerintem nem tiltanám a kapcsolatot. hiszen egy kamasz úgyis az ellenkezõjét teszi annak, amit a szülõ mond. próbálj meg beszélgetni vele, vagy a lánnyal. természetesen finoman, szinte kérdezve. játszatok szerepcserét szóban. ki mit tenne. a lényeg, h ne követelõzz, ne vádaskodj. (valószínûleg csak fel akar vágni a haverok elõtt.)
A lanyok alltalaban nem jarnak fiatalabb pasikkal mert azok tapasztalaltlanok de kivetelek mindig vannak ne felj elobb utobb ugyis az egyikuk radobben h ennek nincs ertelme marmint h tulfiatal mert a fiuk ebben a korban sok uj dolgot szeretnek kiproblani most nem a sexteren gondoltam hanem h sok lannyal jarjon vagy csak bulizzon es akkor szakitani fog valamelyikuk de addig kitartas es hivd meg hozzatok ismerd meg es hagyd oket!
Szerintem ha boldog együtt akkor hagyd õket, bár azért nem árt ha még az elején tisztázod vele a szabályokat, és elbeszélgetsz vele, hogy lehet nem jó választás, már csak azért sem, mert a fiúk amúgyis is késõbb érnek lélekben, egy huszonéves lánynak már komolyabb srácra van szüksége stb... Fogalmam sincs mit tennék majd egyszer anyaként, ha ilyen cipõben járnék, de múltkor pont szóbajött ez anyuval, és azt mondta õ felfogná úgy, hogy "Majd csak egyszer vége lesz"... ha meg nem, akkor legyenek boldogok.
A kérdező hozzászólása: itt 5 hónapja tart a kapcsolat és egyre komolyabbnak tûnik
Szia. Én lány vagyok, és 19 évesen volt egy 15 éves barátom.Kinézett 18-nak.Az õ szülei azt mondták csak nehogy gyerek legyen.Anyuméknak azt mondtam hogy 17éves:S De ez sem tartott sokáig, csak 2 hónapig.Túl fiatal volt én hozzám.
nálunk ugyan fordítva volt én 17 pasi 29 de tiltották és mondták válasszak, én persze mentem, a kapcsolatnak persze vége lett és a kapcsolat sosem tudott helyre jönni a szülõkkel... nem érte meg sztem nekik tiltani mert valamennyire elvesztettek és nem is volt sokáig az a pasi, és a csavar hogy a férjem is 12vel több, de az nem volt nekik baj... ki tudja õket megérteni... 26/L most szülõként úgy gondolom nem szabad tiltani, de ki tudja mit fogok szólni egy emóshoz vagy ha azt mondja tényleg hogy meleg... nem mintha bajom lenne velük, csak ne az én gyerekem legyen ilyen...
Szia! Én is csak egy saját pédát tudok mondani neked. 22 évesen volt egy 16 éves pasim. Nagy volt a szerelem, meg minden, de elmúlt. Én egyetemre jártam, Õ középiskolába. Túl nagy volt a szakadék közöttünk. Talán 1 vagy 2 hónapig tartott. Addig szép volt. Hagyd õket, úgysem tudsz mit tenni. El fog múlni :-)
En csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani, fiam még nem akkora, hogy barátnõje legyen. 20 éves koromban volt egy 40 éves pasim, persze nem maradtam vele :) Szüleim elõbb ki voltak akadva (most már nagyon meg tudom õket érteni), majd meghivták a pasit haza vacsorára. Akkor én is megnyugodtam, hisz úgy tûnt, próbálják õt elfogadni és nincsenek ellene annak, hogy vele legyek. Szr próbáld ne mutatni, hogy ellenzed. Hivd meg õt hozzátok, v menjetek el valahova együtt. Igy sikerül közelebb kerünöd hozzájuk, te is jobban belelátsz a kapcsolatukba, jobban "szem elõtt" lennének. Ha pedig a fiad tényleg szerelmes, akkor bármilyen szigorú tiltás sem fog fogni rajta. Kitartást, gondolj arra, hogy ezek a szelermek általában nem tartanak örökké.
Egy fiút nem igazán van miért félteni egy idõsebb lány miatt.Forditott felállásban gáz lenne, meg igaza van az elsõnek is, teljesen felesleges tiltani, csak megrontod a viszonyotokat.
Naa, ne legyetek már ilyen pesszimisták, h úgyis szakítani fognak, csak addig kell túlélni :P :) Elõször is nem biztos h szakítani fognak, mádoszor pedig, gondolj bele, egy érett lánnyal jár. Biztos nem egész állónap a napszemcsikrõl cseverésznek, hanem rendes szellemi életet élnek, ami akár fejlesztõleg is hathat a fiadra. (jo persze ez csak feltételezés, mert nyilván vannak tök gyökér 24 évesek is) A lány biztos nagyon szeretheti, ha áthágva a konvenciókat egy gimissel jár, mikor õ már javában egyetemista. Másrészt pedig gondolj bele, most õszintén, jobban örülnél neki, ha egy 12 éves kislánnynal járna :S ?
Örülnék. Mint férfi, aki most 21 éves, belegondoltam, hogy ha majd lesz gyerekem (fiam), és majd 15-16 éves lesz, jobb szeretném ha azt jelentené be, hogy van egy idõsebb csaja mintha azt jelentené be, hogy meleg, vagy emós (még a helyesírás ellenõrzöm is alá húzta :D), vagy mit tudom én, hogy mi baja van most ezeknek.
Hat igen. Lehet h meg tul fiatal vagy a dologhoz. A szerelem szeretette alakul a szeretet meg kotodesse
Igen, normális. HA te ezt az átalakulás nem tudod elfogadni, akkor alkalmatlan vagy komoly kapcsolatra. Neked szexkapcsolat kell, mert nálad a szerelem egyenlõ a szexszel. Ha szeretnéd a pasidat, nem fontolgatnád a lelépést. Egyre több van belõled a világban.
Off: Hogy lenne már túl fiatal? 8 évig együtt voltak, alsó hangon is 22 éves. Egy 22 éves pedig nem túl fiatal a szerelemhez. Nem normális, sajnos ennek a kapcsolatnak már lõttek. Ne rabold se az õ, se a saját idõd. Emberileg szereted, oké, viszont akármennyire is fáj a felismerés, ez nem elég egy életképes kapcsolathoz.
A lángoló szerelem elmúlik. Ha van szex és minden más is mûködik, akkor szerintem nem érdemes továbbállni. Egyébként nagyon sok mindennel elõ lehet hozni a lángolást, pl közös programokkal, beszélgetésekkel, csak sajnos az ember hajlamos elkényelmesedni.
nekem 4 év után volt ez. tovább léptem, és most van barátnõm, igaz nem vagyok szerelmes.
Hány éves vagy kérdezõ!? Ez egy elég nehéz ügy, ugyanis 8 év hosszú idõ, a szerelem elõbb-utóbb mindig elmúlik, 8 év után szinte 100%, hogy senki másba se lennél már szerelmes. Ennyi erõvel, soha senki ne házasodjon meg és tartson ki a másik mellett, mert a szerelem mindig el fog múlni pár év alatt. 26F
3 év után elmúlik ez biológiai tény de ha vonzódsz hozzá attól még akkor ne hagyd ott

Feleségem 8 éve agyhártya gyuladás, komában volt. Azota nagyon megváltozott. Kapcsolatunk is nagyon tőnkre ment, szexuális téren is. Azota semmi sem tetszik neki.15 éves fiunk van ő is látja ezeket. A szex is megszünt jó 2 éve. Hogyan tovább?

Legjobb válasz: A feleséged bizonyára nem tehet egyikrõl sem. Az agyhártya gyulladás mindig hagy maga után valamit. Szerezz barátnõt, DE neveljétek fel együtt a gyereketeket. Szerintem szeretettel, mindent meg lehet oldani. Beteg embert nem szabad elhagyni, erkölcstelen cselekedet

A feleséged bizonyára nem tehet egyikrõl sem. Az agyhártya gyulladás mindig hagy maga után valamit. Szerezz barátnõt, DE neveljétek fel együtt a gyereketeket. Szerintem szeretettel, mindent meg lehet oldani. Beteg embert nem szabad elhagyni, erkölcstelen cselekedet
elõttem szólóhoz csatlakozom!://
Pontosabban mi változott meg? Úgy érted személyiségileg?
Szia Nem csak agyhártya gyuladás de más is lehet az életben ami nagyon megváltoztat. Te neked is lehet ilyen, ezt viselni kell. Én 39 évesen, egy kikcsit késõn szültem a második babámat és testileg nagyon tönkrementem, gyakorlatilag teljesen inkontinens maradtam, és 43 évesen pelenkázom magam. A lányomat már 2 éves korában leszoktattam a pelusrol, de sajátmagamat nem tudom mert nem lehet. És ha hiszed ha nem igy is van szexuális életem, igaz mindég hozzá kell készülni de mégis csodálatos a párkapcsolatom.

Most készülök abbahagyni 8 év után a Mercilon fogamzásgátlót. Várom a tapasztalatokat, véleményeket akár evvel a gyógyszerrel vagy mással kapcsolatban és hogy most mire számíthatok?

Olvastam sokfélét most az elmúlt két napban a fogamzásgátlók és f?leg az én fogamzásgátlómmal kapcsolatban,f?leg a libidócsökkenés miatt döntöttem szünet,vagy leállás mellett.Várom a tapasztalatokat azoktól,akik szintén leálltak a gyógyszerr?l,mi lett más,mit alkalmaznak védekezésképp stb...

Legjobb válasz: Én is nemrég álltam le (más típusú volt) és sokkal több kedvem van a szexhez mint amíg szedtem, de nem is gondoltam hogy ezért (azért el telt pár hónap). 10 ávig szedtem és utána több hónapig nem volt menstruációm de úgy tûnik ez rendezõdött magától. Helyette semmit éppen ezért hagytam abba.

Én is nemrég álltam le (más típusú volt) és sokkal több kedvem van a szexhez mint amíg szedtem, de nem is gondoltam hogy ezért (azért el telt pár hónap). 10 ávig szedtem és utána több hónapig nem volt menstruációm de úgy tûnik ez rendezõdött magától. Helyette semmit éppen ezért hagytam abba.
A kérdező hozzászólása: Tehát eltelt pár hónap mire visszaállt a szexuális vágyad, vagy csak pár hónap múlva eszméltél, hogy gyógyszer abbahagyást követõen visszaállt?:) Nekem eszem ágában sem volt, hogy a gyógyszernek bármi köze van bármihez is az életemben, szóval csak most olvastam ezekrõl a hatásokról. Rögtön össze is állt a kép, hogy akkor ez nem én vagyok (akinek nincs szüksége a szexre) hanem a gyógyszeres én.:)
Pár hónap volt mire visszaállt. És még néhány hét mire rájöttem hogy kb. olyan vagyok mint 18 évesen és van összefüggés a kettõ között.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!