Találatok a következő kifejezésre: 8 és hetes (549 db)

Beoltathatom így a kutyát? 6, 8 és 12 hetes korában lévő oltások léteznek?

Mert én neten így találtam 6,8,10,12 és a veszettségi 14. de az orvosunk azt mondta a 8 hetes oltásnál, hogy legközelebb 12 hetesen vigyük a kutyit és 10 hetesen csak féregtelenítés van. Vmi speckó szurit kapott vagy félreértettem vmit? Most 8 hetesen kombináltat kapott, 6 hetesen (amikor hoztuk az els? oltását kapta meg az már nem tudom milyen szín? matrica volt mert az orvosnál maradt mert újat kaptunk de asszem kék) és a mostaniba zöld kék van. Felhívjam a dokit majd 1 hét múlva vagy létezik ez a fajta oltási program?

Legjobb válasz: Javasolt oltások: 6-7 hetes kor parvo (corony) vírus ellen 8-9 hetes kor -,,- 10-11 hetes kor kombinált oltás 12-13 hetes kor -,,- 14-16 hetes kor veszettség oltás 6 hónapos kor kombinált oltás 9 hónapos kor veszettség oltás 1 éves kor kombinált oltás évente kombinált oltás évente veszettség oltás

Javasolt oltások: 6-7 hetes kor parvo (corony) vírus ellen 8-9 hetes kor -, , - 10-11 hetes kor kombinált oltás 12-13 hetes kor -, , - 14-16 hetes kor veszettség oltás 6 hónapos kor kombinált oltás 9 hónapos kor veszettség oltás 1 éves kor kombinált oltás évente kombinált oltás évente veszettség oltás
Bocs, ezt kihagytam Kérhetõ: tetanusz elleeni oltás Lyme kór elleni oltás Féregtelenítés: 2-4-6-8-10-12 hetes korban, majd 3 havonta Remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Igen ezeket én is megtaláltam, de az orvos nem oltja be 10 hetesen csak 12 heteen. Menjek más orvoshoz vagy van ilyen oltási kúra is? amit írtam, bár találtam már hasonlót neten....
Az elsõ oltás a monovalens parvo lehetett. Van, hogy nem ismétlik, hanem két parvót is tartalmazó kombináltat adnak. Én azért ragaszkodnék ahhoz, hogy kapjon még egy monovalens parvót 10 hetesen, akárhogy is szokta adni az oltásokat az orvos.
A kérdező hozzászólása: http://kutyaklinika.hu/vedooltas.htm#program http://ignits-horvath.atw.hu/01/index.php?mid=5&rid=4&PHPSES.. Itt is mind így oltanak úgyhogy megnyugodtam:)

8 és féle hetes terhes vagyok! Eddig minden rendben. Ha a kimaradt menstuáció ideje körül (ami most lenne 20-a körül) barnázása van az embernek, az normális?

Nekem ma reggel enyhe barnás, halvány rózsaszínes folyás volt, mintha megjönne...de nagyon megijedtem, mert eddig minden rendben volt..de végig gondoltam, hogy holnap lesz 20.-a utoljára juni 20-án volt meg.Lehet ez csak a szervezet memoriája, és ilyenkor úgy csinál még mintha?Semmi más tünet, nem féj sehol, nem görcsös, h?m 37, melleim fájnak!Járt már valaki így ?Segítsetek..!Feleslegesen aggódom ?Köszi

Legjobb válasz: Nekem is kb. 8 hetesen volt barnás folyásom és nem törõdtem vele, aztán a 11. héten elkezdtem vérezni, kiderült, hogy van egy haematomám, egy vérömleny+a méhlepény egy része levált. Feküdnöm kellett egy hónapig, addigra múlt el. Én könnyelmû voltam, mondván nincs görcsöm, nem fáj semmim, "csak" a barnás folyás. Szerintem menj el a dokidhoz és nézesd meg magad, nehogy gond legyen!!!

Nekem is kb. 8 hetesen volt barnás folyásom és nem törõdtem vele, aztán a 11. héten elkezdtem vérezni, kiderült, hogy van egy haematomám, egy vérömleny+a méhlepény egy része levált. Feküdnöm kellett egy hónapig, addigra múlt el. Én könnyelmû voltam, mondván nincs görcsöm, nem fáj semmim, "csak" a barnás folyás. Szerintem menj el a dokidhoz és nézesd meg magad, nehogy gond legyen!!!
A kérdező hozzászólása: Húúú, köszi...most megijesztettél..! :( Múltkor is volt egy enyhe rózsaszínes szerû kis elszinezõdés, mikor juli 20 körül kellett volna megjönnie..ezért gondolom, hogy csak emlékszik a test rá...mert amúgy közte semmi gond, soha nincs más színe, csak fehéres-enyhe sárga !Eddig tényleg semmi problémám nem volt, még rosszullétek sem nagyon, csak undorodás egyes kajáktól stb..!Mellek feszülése stb..!Remélem most is csak a mensi emlék és elmúlik ma !
Bocsi, nem akartalak megijeszteni :( Az is lehet, hogy a következõ menszesz miatt jött a rózsaszínes-barnás folyás, egyáltalán nem biztos, hogy gond van, tényleg, nyugi, az sem jó, ha sokat aggódsz! Dokihoz mikor kell menned? Én úgy gondolom, hogy nekem anno azért jött ez a haematoma, mert nem vettem vissza a lendületbõl, ugyanúgy csináltam mindent és a szervezetem figyelmeztetett, hogy állj, mert baj lesz. Amúgy amikor elkezdtem vérezni, még akkor sem volt görcsöm, fájdalmam, "csak" elöntött a vér, és gyorsan mentünk a kórházba, ott nézték meg UH-on, hogy mi a helyzet, de a vérzés 2 nap alatt elmúlt, viszont utána még 2, 5 hétig barnáztam és feküdni kellett otthon. Most vagyok a 30. hétben, szóval nyugi, nem lesz gond, a baba ha meg akar maradni, sok mindent túlél!!!
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi !A baj, hogy külföldön vagyok, és itt elsõre csak a 12.heti UH-ra megyek, mami még pár hét :( Addig én is már nagyon szeretném látni, minden rendben van-e, de sajnos nem lehet elõbb ! Ha nincs görcs, nem vérzel, akkor mindek aggódni gondolják !Ha estig, holnap reggelig nem múlik, akkor visszamegyek az orvoshoz és kérek beutalót UH-ra, hogy nézzék meg ! De remélem holnap reggel, már sima fehéres lesz ! :) Most pihenek, fekszem, szerencsére én elõtte sem hajszoltam túl magam, mert nem dolgoztam épp 3 hónapja már !Ezért remélem minden rendben van velünk ! :) Szóval köszi az infót:)
A kérdező hozzászólása: Szerencsére minden rendben, elmúlt egy napon belül, csak a test jegyezte meg a mensi idejét, és ez állítólag eltarthat t 4-5 hónapig is, de a 3.-ra el is múlhat :) Szóval nincs gond ! :) Helyre jött !

Tényleg igaz hogy a menszi fordulokor (4-5 hetesen és 8-9 hetesen) az első három hónapban nagyobb a vetélés esélye?

Legjobb válasz: zet még nem halottam az viszont biztos hogy nekem 5 hetesen halt el két babám is plussz még bartánõmnél és 9 hetes vizsgálaton másik két ismerõsömnek nem vert a baba szíve. én most nagoyn félek mert az 5. héten túl vagyok és most még él de hgoy mi lesz késõbb azt nem tudom

zet még nem halottam az viszont biztos hogy nekem 5 hetesen halt el két babám is plussz még bartánõmnél és 9 hetes vizsgálaton másik két ismerõsömnek nem vert a baba szíve. én most nagoyn félek mert az 5. héten túl vagyok és most még él de hgoy mi lesz késõbb azt nem tudom
Igen, igaz. Akkor a legnagyobb. Bár gyakorlatilag az elsõ 12 hét a legveszélyesebb. Az elsõ 12 hétben bmi megtörténhet. Igaz, utána is, de akkor már nem olyan nagy a valószínûsége, h baj lesz. Nekem a 9. és 11. héten nem volt szívhang. Most meg van egy csodálatos kislányom. Két ilyen eset után én is nagyon féltem, de a lényeg a pozitív hozzáállás! :)
Nekem 7 hetesen halt el...
igaz.az elsõ 3 hónapban tényleg megtörténhet bármi!az elsõ babám 14 hetesen vesztettem el, a másodikat 6 hetesen!most 10 hetes terhes vagyok és rettegek attól hogy õt is elveszíthetem!

8-9 hetes terhes vagyok, enyhén érzek pisilés után, és ugy görcsöl a hasam mintha menstruálnék, sőt annál is jobban, és állandóan fáj a hátam. Normális ez?

tegnap voltam orvosnál, adott gyógyszert felfásásra,azonban szerintem ahhoz semmi köze..A Magne B6-.sem segyít.Szerintetek menjek be ügyeletre?

Legjobb válasz: Én bemennék. Hülyének nem néznek, természetes, hogy aggódsz! 39 hetes kismama

Én bemennék. Hülyének nem néznek, természetes, hogy aggódsz! 39 hetes kismama
Enyhén érzek?? Vérzek akart lenni?? Mert ha igen én nem hagynám annyiba, mennék tovább másik dokihoz, ha kell ügyeletre.

Normális ha fájdogál a derekam (de csak a jobb felén) és a farcsontom? 8+5 hetes km

Legjobb válasz: 10 hetes vagyok és van hogy letudna szakadni a derekam, meg a hátam! De nem tudom hogy normális e!

10 hetes vagyok és van hogy letudna szakadni a derekam, meg a hátam! De nem tudom hogy normális e!
A kérdező hozzászólása: Hmm...akkor már ketten vagyunk...
Bármi panaszod van, menj dokihoz, mivel nagyon kell vigyáznod a pocaklakodra! Nekem 2szer görcsölt be a vesém terheség allatt, akkor fájt a derekam nagyon, de nem a farkcsontomnál! 8+5 hetes km????
Nekem is fájdogál a derekam és a farcsontom is, már kb. a 8-9 héttõl. Azt hittem csak nekem van ez a panaszom:P
Sziasztok! Normális amit éreztek. Csúsznak szét a csontok, készülnek fel a további hónapok megpróbáltatásaira. Az elsõ terhességemnél is így volt, és most is. 9+3 km

Mit tud 8-10 hetes babátok? Mennyit alszik, mennyit eszik és mennyit van ébren?

Legjobb válasz: Mekkora tuskók vannak!:)Mi 11 hetesek vagyunk,mosolyog,vigyorog,gögicsél,meg gurgulázik,megfogja a tárgyakat és szorítja,mindent a szájába vesz,fõleg az öklét...:)Hason utál lenni,de megemeli a fejét és az oldalára tud fordulni...az ágyban pont ma reggel keresztben fordulva találtam:)Éjfél körül alszik el,és reggel fél hatig alszik,aztán cicizik és kedvezményként velem alhat kb.még két órát...ilyenkor vigyorogva ébred:)

Mekkora tuskók vannak!:) Mi 11 hetesek vagyunk, mosolyog, vigyorog, gögicsél, meg gurgulázik, megfogja a tárgyakat és szorítja, mindent a szájába vesz, fõleg az öklét...:) Hason utál lenni, de megemeli a fejét és az oldalára tud fordulni...az ágyban pont ma reggel keresztben fordulva találtam:) Éjfél körül alszik el, és reggel fél hatig alszik, aztán cicizik és kedvezményként velem alhat kb.még két órát...ilyenkor vigyorogva ébred:)
Jaja, jó kérdés, jó válasz.
REszik alszik eszik alszik mit tudjon? Spanyolul?
Mi 12 hetesek vagyunk, hangossan sikongat, gyûrögeti a pelusát, megfogja a csörgõjét és rázza, van neki macis könyve az nagyon leköti õt, nagyon erõs baba már a korházban is átfordította a fejét, már ott is hason aludt 1 hónapos korában átfordult 2-3x, de mostanában nem csinálja.
Akkor is hülyén tetted fel a kérdést, akkpr inkább írtad volna a keresõbe, hogy 10 hetes babák, lett volna egy csomó infód. Amúgy válaszoltam. A te babád miket csinál?
De akkor: 10 hetesen a fiam hason már kicsit kitolta magát, tartotta a fejét. Az éjszakát kb 3 hetes kora óta végigaludta. Azt nem tudom, hogy a családtagokat felismeri-e, engem meg az apját nyilván, máshoz szerintem még kicsi. Ha dícsérik, mosolyog, a nõkre ehyébként is. Sokat "dumál", imád az apjával beszélgetni. Ha valami a kezébe akad, azt veszettül szorítja és hadonászik vele. Tudja szopni a kezét, ezzel nyugtatja is magát. Most 12 hetes, az eddigiek kiegészültek azzal, hogy sikerült oldalra, ill. hátról hasra fordulnia. Azóta az oldalán, magzatpózban alszik, a textilpelenkát a szájába gyömöszölve. Üv9ltve ébred, mert hasra fordul álmában, úgy meg nem szeret lenni.
A kérdező hozzászólása: Édes istenem... A mit tud, az erre vonatkozott, csak nem fejtettem ki. Ezen felül mennyit eszik, alszik stb. De ha nem tudtok válaszolni, akkor inkább ne is fárasszuk egymást.
Nem ezeket a kérdéseket tetted fel...
A kérdező hozzászólása: Dinnyék. :) Pl. Emeli-e a fejét, amikor hason van, megfordul-e hasról hátra, gõgicsél-e, követi-e a szemével a tárgyakat, embereket, felismeri-e a családtagokat, fordul-e a hang irányába, azonnal bealszik-e kaja után, az éjszakát végigalussza-e? Ezek nem bonyolult kérdések, fõleg, ha anyáknak teszem fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az én kisfiam 8 hetes, nincs összehasonlítási alapom mi az amit "kell" tudni egy ekkora babának. Nagyon sokat mosolyog, próbálgatja a habgját, figyel ha beszélünk hozzá, ha mondókázunk nagyokat vigyorog, viszont még nem ismer fel bennünket, vagyis ha meglát még nincs az a nagy vigyor. A fejét hason emeli, nem szeret hason lenni, olyankor átfordul hasról hátra. A kis keze legtöbbször ökölbe van szorítva, nem fog semmit, nem is akar nyúlni a tárgyak felé. Ölben még néha nyeklik nyaklik, illetve elõfordul még a bólogatás, de már szépen tudja magát tartani. Az éjszakát végigalussza, az elalvás néha kicsit lassabban megy, de legkésõbb 10-11 felé elalszik.

Ha folyamatosan émelygek és hányingerem van és a melleim is feszülnek, akkor ugye minden rendben van odabent? 8+4 hetes vagyok, holnap megyek dokihoz először.

Legjobb válasz: Igen, minden rendben, a szervezeted telejsen természetesen viselkedik. A hányingert tudod csillapítai, ha sokszor eszel keveset, nekem reggelente pár keksz és egy pohár hideg gyümilé jött be. Napközben hideg innivaló, tejföl, nekem hideg paradicsom segített, de sose legyen üres a gyomrod, ez a lényeg! Éhgyomorra ne vegyél be vitamint, csak ha már van benned valami, ami szívja. A melleden nem tudsz segíteni, az sajna ilyen. :) Kitartás! 39 hetes km

Igen, minden rendben, a szervezeted telejsen természetesen viselkedik. A hányingert tudod csillapítai, ha sokszor eszel keveset, nekem reggelente pár keksz és egy pohár hideg gyümilé jött be. Napközben hideg innivaló, tejföl, nekem hideg paradicsom segített, de sose legyen üres a gyomrod, ez a lényeg! Éhgyomorra ne vegyél be vitamint, csak ha már van benned valami, ami szívja. A melleden nem tudsz segíteni, az sajna ilyen. :) Kitartás! 39 hetes km
Szia! Minden rendben lehet odabent! Mi volt a dokinál????
A kérdező hozzászólása: Csak este megyek, de már nagyon kiváncsi vagyok én is.
A kérdező hozzászólása: Minden ok volt, 19, 5 mm-esek vagyunk. :)

Ez normális? 8+5 hetes kismami vagyok. Eddig csak elég erős hányingerem és émelygésem volt.2 napja elkezdtem hányni.

Nem hamarabb szokott ez kezd?dni?És mit lehet tenni ellene,mert sem enni,sem inni nem tudok.Akármit eszek,iszok,rögtön felfordul a gyomrom t?le.Próbálkoztam hideggel,vízzel,rostos üdít?vel,szénsavassal,kenyérrel,de semmi nem használ.

Legjobb válasz: Szia! Egyén függõ, mikor kezdõdik, van akinél nincs is. Nekem a 1. hét környékén kezdõdött, és 12. héten abba is maradt, de reggel-este hánytam. Sajnos nekem semmi nem használt, ha menni kell hát menni kell... Unokatesómnak bevált, hogy mielõtt felkelt volna evett pár szem kekszet, és ivott rá egy pici vizet, úgy elvolt egész nap hányás nélkül. Boldog Pocakosodást! 34+6 hetes kismami

Szia! Egyén függõ, mikor kezdõdik, van akinél nincs is. Nekem a 1. hét környékén kezdõdött, és 12. héten abba is maradt, de reggel-este hánytam. Sajnos nekem semmi nem használt, ha menni kell hát menni kell... Unokatesómnak bevált, hogy mielõtt felkelt volna evett pár szem kekszet, és ivott rá egy pici vizet, úgy elvolt egész nap hányás nélkül. Boldog Pocakosodást! 34+6 hetes kismami
szia azt hallottam a gyömbéres keksz jo erre, 32
szia!Én 5. héttõl a 13. hétig hánytam egész nap és még émelyegtem is egyfolytában.Minden illattol rosszul voltam.Semmi nem használt, próbáltam én mindent.A 10. hét után kicsit jobb volt ha hideg kakaót ittam.Kitartás!
Szia! Én az 5. hét után kezdtem el hányni, reggel este, volt, hogy napközben is. Sem enni, sem inni nem tudtam. A férjem hozott b6 vitamint. Most azt szedem reggel, este 2-2 szemet. Sokkal jobb. Reggel tudok reggelizni és nem hányom ki. 7 hetes kismama vagyok

8 és fél hetes lesz a babám szeptember közepén, amikor szeretnénk párommal és a babóval elmenni 2 napra egy bérelt faházba (összkomfort) egy tó mellé. Nem korai?

A véd?n? és a gyerekorvos azt mondta semmi akadálya, de kiváncsi lennék mások véleményére is!

Legjobb válasz: Próbáld meg, 2 nap nem sok. Bár az ilyen pici babáknál elõfordul, hogy megzavarja õket a környezetváltozás. Mi múlt héten egész héten Balcsin lettünk volna, de kedden haza kellett jönni, mert a kislányom nagyon rosszul viselte. Egész nap sírt, nem aludt nyugodtan stb. De két nap nem sok, szerintem arra elvihetitek. :) 14 hetes kislány anyukája.

Próbáld meg, 2 nap nem sok. Bár az ilyen pici babáknál elõfordul, hogy megzavarja õket a környezetváltozás. Mi múlt héten egész héten Balcsin lettünk volna, de kedden haza kellett jönni, mert a kislányom nagyon rosszul viselte. Egész nap sírt, nem aludt nyugodtan stb. De két nap nem sok, szerintem arra elvihetitek. :) 14 hetes kislány anyukája.
nekünk is ennyi idõs volta kilányunk mikor mentünk és nagyon élvezete vagyis jobban mondva nem volt vele gond jó nyaralást
Szerintem nyugodtan elmehetsz. Az én ksilányom 2 hetesen már a Balcsin pihent 3 napot, és azóta remekül lehet vele utazni ide oda.Makk egészséges, sosem volt beteg, nem hasfájós és imád utazni.(Sokkal jobban is alszik egyébként a környezetváltozás miatt, jó levegõ stb.) Most 3 hónapos és a tengerre megyünk vele 1 hétre autóval. Ha te ott vagy, az otthoni kis takarója, egy két apró játék amit szeret meg sok sok szeretet semmi gond nem lehet. Csak nyugodt környezet legyen. Jó ynaralást kívánok nektek és további jó babázást:) Egy 3 hónapos kislány anyukája

8, 5 hetes kismama vagyok. Ma reggelre barna "nyálkázásom" volt. Azonnal hívtam az orvosom, aki berendelt egy UH-ra. Ott azt mondták, minden rendben, nem tudják a vérzés okát. Utrogestant írtak fel és Magne B6-ot. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Nem akarlak ijesztgetni, de nekem pont ez volt - 7 hetesen elvetéltem. A doki kiiratott táppénzre és ágynyugalmat rendelt el. Amit most tehetsz, hogy fekszel, nem csinálsz semmit és a természet majd eldönti, hogy mi lesz. Szorítok Neked!

Nem akarlak ijesztgetni, de nekem pont ez volt - 7 hetesen elvetéltem. A doki kiiratott táppénzre és ágynyugalmat rendelt el. Amit most tehetsz, hogy fekszel, nem csinálsz semmit és a természet majd eldönti, hogy mi lesz. Szorítok Neked!
Szia! Én az 5. hétem végén barnás nyákkal mentem el orvoshoz. Nem látta, hogy honnan jött a vérzés, de írt fel gyógyszert és "extra" adab MagneB6-ot. Veszélyeztetett terhesként írt ki és pihenést mondott. Azóta szinte egész nap fekszem, nem emelek, párom takarít, mos, fõz. Ne keress kérdéseket olyanra, amit az orvostudomány sem tud. A te dolgod most pihenni és vigyázni magatokra!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat. A párommal 3 napja voltunk együtt, barnázgatni ma reggel kezdtem. Tegnap és ma kicsit fájdogál a hasam, nem vészes és nem mindig. Tudom, hogy benne van, hogy elveszíthetem, de nekem már nem õ lenne az elsõ. A második válaszolótól kérdezném, hogy szedtél esetleg valamilyen gyógyszert a pihenés mellett? A sok pihenés pontosan mennyi?
Az igaz, hogy a természet elintézi: pl azért van kevesebb beteg vagy fejlõdési rendellenességgel született baba a fiatal nõknél, mert nekik még jól mûködik ez a szûrõrendszer, az életképtelen babát elvetélik még a 12. hét elõtt (minél idõsebb valaki, annál kevésbé mûködik ez)Nekem a 7 hetes UH-on (ez lett volna az élõ terhesség megállapítása) nem láttak még szívhangot, ekkor mondta nekem a doki, hogy felesleges idegeskednem ezen, ha a természet úgy akarja, úgyse marad meg, mert valszin beteg lett volna...
Bocsi az indiszkrét kérdésért, válaszolni sem kell, csak gondolj bele: együtt voltál a pároddal a barnázás elõtti este? Nekem egyszer fordult elõ ilyen barnázás szex után, mondjuk én ögtön utána véreztem picit, pirosat, és csak pár csöpp lehetett. Ez elõfordul, mert az egész altest vérbõ terhesség alatt, a hüvely fala is, így pici sérülésnél is vérezhet. Lehet, hogy nem vetted észre akkor, de a vér megalvadt, és lassanként kiürült a hüvelyváladékkal. Nekem azt mondták, amíg csak nagyon pici vér van, pl pár percig, és mellé egy picikét se görcsölsz, nincs komoly baj, de a pihenés indokolt lehet.
Az elsõ válaszoló vagyok: pontosan tudom, hogy mirõl beszélsz, én is így voltam vele. Sírtam, pedig mindkét doki mondta, hogy ez csak pecsételõs barnázás, elvileg semmiség. Ennek ellenére mégis megtörtént. Én csupán azt mondom és arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a hangsúly a gyógyszer szedésén és a pihenésen van, amit nagyon komolyan kell venni. Ezek a tünetek olyanok, amelyekre nagyon oda ell figyelni. Mindkettõtöknek nagyob boldog és probléma mentes babavárást kívánok!
szia. a második valaszoló vagyok.Sajna tényleg benne van a rossz oldal is.nekem se mondta a doki, h nem rendellenes h vérzek, de jolesett h nem azt mondta h elveszítem a babám.bíztatott és kérte h tartsam be amit õ mond.mindezek ellenére nagyon sokaknak megy el igy a babája.sajna, nagyon sajnálom ami veled történt.amikor véreztem sirtam a rendelõbe, mert arra gondoltam már nincs is babám.a doki azt mondta, csak pozítívan.ne gondoljak ilyenekre.
Az elsõ hozzászóló vagyok: engem 2 orvos is látott és az alábbiakat közölték egymástól függetlenül: terhesség alatt minden vérzés, barnázás rendellenes, 12. hétig pedig bármi megtörténhet. Nekem sem volt látható belsõ vérzés a magzat irányába, még a szívhangját is meghallgattuk. Ennek ellenére sajnos elveszítettem. Nem rémísztgetni akarok, mert nagy az esély, hogy természetesen megmarad a pihenés és a gyógyszer hatására, de a rosszabbik oldal is benne van. Én sem hittem el, hogy velem ez megtörténhet... Csak segíteni akarok. Elnézést kérek érte!
Szia.én 15 hetes vagyok nekem a 2 hete volt ilyen, de nekem volt egy kis vér is.Én is azonnal orvoshoz mentem, megvizsgált, és õ is látta a méhszáj vérzését, ennek ellenére a babámnak semmi baja nem volt.A doki kenetet vett, h gyulladás, vagy gomba.(mára kiderült h eggyik se volt.)pihenést, rengeteg pihenést irt ki.õ nem rémizgetett.azt mondta amig kifelé vérzik egy picit a méhszáj addig nics gond, csak befelé ne vérezzen.A pihenés tényleg segített, én ittam még kálciumot, és szedtem c vitamint mellé.ja és nyugi, de tényleg.ne gondolj arra h elmehet a babád.boldog babavárást.
szia.remélem még olvasod mert csak ma tudtam irni.a 2.válaszoló vagyok.gyógyszert nem irt a doki.a kálciumot, c vitaminnal egy belgyógyász rokonom ajánlotta, pont az ilyen esetekre.a magneb6-ot is ajánlom, de e doki nem mondta.a fekvés a tuti gyógyszer.én örökmozgó vagyok, ezért idõnként fel-fel keltem ezt azt csinálni.de pár perc mulva éreztem a folyást.ugy h vissza feküdni.ez amiigazán segít, és a nyugi.próbálj ne gondolni ré, de tényleg.drukkolok neked.tudom milyen rossz érzés ez.remélem nem lesz semmi gond veld.vigy magadra.ha van kedved [email protected].

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!