Találatok a következő kifejezésre: 8,5 lett terhességi (3 db)

8, 5 lett a terhességi cukrom. Hol találok érthető / értelmezhető szénhidrát táblázatot?

Az els? mérés 4,1 lett a terhelés után pedig 8,5. Az elfogadható 7,8 ig jó. Napi 180 szénhidrát a megengedett.

Legjobb válasz: A diabetológián érdemes kérni, de cukorbetegeknek vannak könyvek, azokban tutira van. Nézz körül egy könyvesboltban, vagy írd be a google-ba, biztos találsz a neten is.

A diabetológián érdemes kérni, de cukorbetegeknek vannak könyvek, azokban tutira van. Nézz körül egy könyvesboltban, vagy írd be a google-ba, biztos találsz a neten is.
írj egy emilt nekem, segítek, küldök egy pár hasznos dolgot! És semmi pánik :) nem vagy beteg, csak vigyázni kell :) [email protected]
Én a http://www.kcal.hu-t használtam, de van még egy csomó a neten. Egyébként nekem dettó ilyen eredményeim születtek (4.9 és 8.5), de azóta bármit is eszem, a cukrom 6.6 fölé sosem ment. A 180 g-os diétát kb. 1 hónapig tartottam, fogytam is 3 kilót, és sokszor a cukrom 3.5 köré süllyedt. Szóval a diétát már nem folytatom, csak cukrot nem eszem. Szerintem ha van lehetõséged, mérd otthon folyamatosan a cukrod.

A terhességem missed ab. mütéttel végződött a 8. héten. Az 5. és a 6. héten enyhe barnázás volt, ami a fenyegető vetélés jele, és sajnos tényleg vetélés lett belőle. A barnázás ált. Hormonproblémára utal?

Legjobb válasz: Szia!Sajnálom ami veled történt!!Én is estem már át ilyenen.Nekem azt mondta a doki,hogy elõfordul az ilyen.Nem feltétlenül hormonprobléma áll a háttérben. A természetes szelekció része a folyamat.Ilyenkor arra gondoltam,hogy jobb így mintha valamilyen betegséggel,rendellenességgel születne.Persze borzasztó,hogy nem fejlõdött tovább az embrió élete,de bele kell törõdni.Minden jót kívánok neked!És hidd el a következõ terhességed sikerülni fog! 12+2hetes

Szia!Sajnálom ami veled történt!!Én is estem már át ilyenen.Nekem azt mondta a doki, hogy elõfordul az ilyen.Nem feltétlenül hormonprobléma áll a háttérben. A természetes szelekció része a folyamat.Ilyenkor arra gondoltam, hogy jobb így mintha valamilyen betegséggel, rendellenességgel születne.Persze borzasztó, hogy nem fejlõdött tovább az embrió élete, de bele kell törõdni.Minden jót kívánok neked!És hidd el a következõ terhességed sikerülni fog! 12+2hetes
Ugyan igy jártam mint te.Szintén egyetlen tünetem a barnázás volt.A következõ terhességemnél, ahogy pozitiv volt a teszt, mentem dokihoz, hogy kapjak magzat megtarto gyogyszert.Kaptam Duphastont.Most 33hetes vagyok.Lehetett hormonprobléma, de sok más is.
Persze hogy jo, ezek jo eredmenyek. Remelem nekem is elmulik! 28h km
Jónak számít, nekem is mennem kéne, csak nem tudom megoldani.
A kérdező hozzászólása: Hát igen babó mellett elég nehéz .De muszáj sajnos.
A kérdező hozzászólása: Az nem baj , hogy 2dl tejjel és kiflivel csinálták nem cukros oldattal?
Kedves kérdezõ késõbb mentél terhelésre vagy akkor mikor kellett volna?elsõ vagyok
Ha ez megnyugtat én cukorbeteg vagyok és, ha reggel inzulin nélkül megennék egy kiflit és meginnék 2 dl tejet akkor kb. 20 lenne utána a cukrom. Szerintem neked most jók az értékeid.
A kérdező hozzászólása: Igazából késõbb mentem , mert nem vot szõvõdményem szülés után . Így nem 1 hónapra rá , hanem 2 hónapra rá mentem .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtatást remélem tényleg jónak számít :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi szóval nekem volt szõvõdményem szülés után ezért mentem késõbb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!