Találatok a következő kifejezésre: 7napja nem meg a (17 db)

Lehet olyan, hogy most kezdtem szedni a fogamzásgátlót és van az a 7nap amikor nem kell szedni s abba a 7napban nem jön meg?

S ha nem jön meg akkor is fogjak neki a következ? levélnek?

Legjobb válasz: Igen, elõfordulhat, hogy eleinte kimarad, egy, akár két menzesz is, ugyanúgy szedd tovább a gyógyszert, mint ahogy kéne és a biztonság kedvéért vegyél egy tesztet is.

Igen, elõfordulhat, hogy eleinte kimarad, egy, akár két menzesz is, ugyanúgy szedd tovább a gyógyszert, mint ahogy kéne és a biztonság kedvéért vegyél egy tesztet is.
Nekem a tablettamentes 7 nap 3. napján jött meg kb mindig... A hetedik nap után kell ismét szedni! Ha abszolút nem jött meg, menj vissza a nõgyógyászhoz...
A kérdező hozzászólása: Értem köszi a gyors választ.

A tri regol tabletta hogyan hat? Tényleg meggátolja a peteérést? és a 7nap szünet alatt hogy jelentkezik a mensi? 7nap alatt nem érik meg a pete. Bocs de nem igazán világos.

Legjobb válasz: Tegnapi 23:33-hoz csatlakozom. 7,5 évig szedtem a tri-regolt és sosem volt semmi bajom tõle (1-2 köztes vérzés becsúszott, de az belefér). Néhány hónapba telt az elején, amíg a szervezetem megszokta, de aztán szépen beállt és én is kb. a 3-4. kihagyott napon kezdtem vérezni és az 1-2. tablettáson lett vége. Amikor babát akartunk, abbahagytam a szedést és utána már a negyedik hónapban megfogant a baba. Ha az orvos a tri-regolt javasolta neked, nyugodtan szedheted, ne filozofálj vagy aggódj túl sokat. A leírásában egyébként pontosan elmagyarázzák a hatásmechanizmusát is. Ha mégis kiderülne, hogy valamiért nem válik be nálad, írnak másikat. Ne felejtsd el, hogy minden gyógyszernek lehetnek az elején kellemetlen mellékhatásai, amik, ha normális kereteken belül maradnak és te se dramatizálod túl, 1-2 hónapon belül (amint a szervezet is hozzászokik az új rendhez), megszünnek.

Tegnapi 23:33-hoz csatlakozom. 7, 5 évig szedtem a tri-regolt és sosem volt semmi bajom tõle (1-2 köztes vérzés becsúszott, de az belefér). Néhány hónapba telt az elején, amíg a szervezetem megszokta, de aztán szépen beállt és én is kb. a 3-4. kihagyott napon kezdtem vérezni és az 1-2. tablettáson lett vége. Amikor babát akartunk, abbahagytam a szedést és utána már a negyedik hónapban megfogant a baba. Ha az orvos a tri-regolt javasolta neked, nyugodtan szedheted, ne filozofálj vagy aggódj túl sokat. A leírásában egyébként pontosan elmagyarázzák a hatásmechanizmusát is. Ha mégis kiderülne, hogy valamiért nem válik be nálad, írnak másikat. Ne felejtsd el, hogy minden gyógyszernek lehetnek az elején kellemetlen mellékhatásai, amik, ha normális kereteken belül maradnak és te se dramatizálod túl, 1-2 hónapon belül (amint a szervezet is hozzászokik az új rendhez), megszünnek.
A fogamzásgátló tabletták meggátolják a peteérést. A 7 napos szünetben sem lesz beteérés és nem menstruálsz, hanem megvonásos vérzés jelentkezik. Így reagál a szervezet a hormonmegvonásra. Ezt hasonlítani lehet a vetéléskori vérzésre.
Ezt szedtem 7 évig!Most hogy szeretném 2 éve nem esek teherbe! Szervi oka nincs úgyhogy lehet hogy köze van hozzá!!!!!!
A kérdező hozzászólása: én a terhességem elött szedtem kb 3-4évig.áprilisban hagytam abba decemberben már terhes voltam.most kezdtem újra mert valahogy a spiráltól is odzkodok az meg gyulladást kelt hogy ne legyél terhes.én spirál mellett fogantam ráadásul.de valahogy ez a peteérés gátlás se túl szimpatikus.most pl a 6. napon jött csak meg és mikor újra szedem akkor 1 nap után el is múlik a vérzés.
án ezt szedem már 8 éve, de én jólmûködök tõle. nekem a 4. napon jön meg, és kb 4 napig tart.én megvagyok vele elégedve. amúgy minden foggátló gátolja a peteérést.
A kérdező hozzászólása: úgy a tablettával nincs gondom nekem se.de még a hormonjaim nincsenek a helyükön mert augusztusba még szoptattam és érzem, hogy még mindig van tejem, de már 2éves elmúlt a gyerköc.csak valahogy most tudatosult bennem, hogy ez gátolja a peteérést és meglepödtem.azon is hogy mikor több évig szedtem mindig küldtek évente vérvételre májfunkciót nézni.most meg csak simán felirta a cerazette helyett.mert elötte tri regolt szedtem
Mé' ne ide? Ez egy szabad ország.
AZ EDDIGI LEGMENÕBB VÁLASZ !!!! X'D EZEN A [email protected]ÁGÓ OLDALON!!
A kérdező hozzászólása: jóó mondjuk igazából , tök mindegy ! csak segítsetek légyszives !
valszeg az vagy >.< ajánlom az eseményutáni tablettát. ;) vagy majd abortuszt. :D
egy csomag GUMI amiben 3db van kb 1000-1500ft nem tudom pontosan mert az asszony FOGAMZÁSGÁTLÓ TABLETTÁT szedd.. De még igy se megyek el benne mert ott van az az 1% és nincs kedvem elb*szni se az õ életét se a gyerek életét.. Elõbb gondolkodjatok utána b*sszatok.. 22F
tessék venni még ma egy tesztet :) sok idegességtõl megszabadíthat.

Fél éve szedek gyógyszer és 7napja múlt el a havim. és a barátom belém élvezet de nem hagytuk abba és még 10percig sexeltünk. Lehet ebből gond? Terhesség vagy valami?

Legjobb válasz: Ilyenkor amíg abba nem hagyjátok percenként 5 pontot esik az IQ-d! Már elõtte sem lehetett túl magas, de mostmár garantáltan 40 körülire süllyedt! Vigyázz, mert ha még 20 pontot esik akkor elvisznek az állatkertbe a gibbonok mellé!

Ilyenkor amíg abba nem hagyjátok percenként 5 pontot esik az IQ-d! Már elõtte sem lehetett túl magas, de mostmár garantáltan 40 körülire süllyedt! Vigyázz, mert ha még 20 pontot esik akkor elvisznek az állatkertbe a gibbonok mellé!
Már bocsi, de minek szeded a gyógyszert? Ha szeded rendesen 98% hogy nem leszel terhes. ÜDV23F
Hát ha gyógyszert szedsz, akkor szerintem nem lehet gáz.
Fél éve szeded és nem tudod mire jó?
utolsó jó volt:D amúgy hány éves vagy 15? tudod mire való a gyógyszer......?
A kérdező hozzászólása: 20vagyok. csak azt mondják a gyógyszer sem 100%os vagyis teherbe lehet esni még mellette is, és ezért is irtam hogy 7napja múlt el a havi, vagyis ezzel a peteéréses naptár módszerre célozta...
nem vagy terhes... és ezt te is tudhatod!!!
Amint abbahagytad a fog.gátló szedést, az már nem véd (ez áll a tájékoztatóban). A 72 órás tabi csak 85%-ban (pearl-index) véd a terhességtõl. Szal csinálj majd terhességi tesztet, hogy ne érjen meglepetés.

Kb 1 éve már szedem a tablettákat és most már 10 napja nem szedem a tabit, tehát 7nap szünet meg még 3 nap mult el és most meg volt a barátommal xxx és belém élvezett. Nem akarok terhes maradni! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Menj ihamarabb dokihoz 72 órás tablettáért. Ha eltelt már 72 óra, akkor nem tusz tenni semmit, csak várni. Miért hagytad abba a tablettát?

Menj ihamarabb dokihoz 72 órás tablettáért. Ha eltelt már 72 óra, akkor nem tusz tenni semmit, csak várni. Miért hagytad abba a tablettát?
72 órás tabi. De kül. miért nem védekeztél, ha nem akarsz babát????? Mitõl jobb az abortusz, vagy egy hormonbomba (72 órás) neked, mint a védekezés?
leesett hõ lehet beágyazódás jele is, de ez csak sajnos akkor derül ki, amikor elmarad a mensi! Nagyon drukkolok!
A kérdező hozzászólása: gondolod, hogy ennyire leeshet?ebben a honapban kezdtem szedni a gynexet....bekavarhatott a ciklusomba esetleg?
A kérdező hozzászólása: koszonom a linket, sokat segített:) )

7napja nem jött meg a mensim ez baba?

Nagyon izgulok, de még egy két napot várni akarok megmondom öszintén nem csináltam tesztet eddig mert féltem egy ujjabb csalodástól eddig pár nap után mindig megjött most viszont pont egy hete késik ez baba??

Legjobb válasz: Ahelyett hogy feleslegesen spanolod magadat az illúziókergetés netovábbját ûzöd, 1 héttel a mensi elmaradása után már csinálhattál volna egy tesztet, mert ha tényleg babát vársz akkor már pozitív lesz biztosan.

Ahelyett hogy feleslegesen spanolod magadat az illúziókergetés netovábbját ûzöd, 1 héttel a mensi elmaradása után már csinálhattál volna egy tesztet, mert ha tényleg babát vársz akkor már pozitív lesz biztosan.
Csinálj egy tesztet. Jobb, mint végig izgulni. Már ki kell mutatnia a terhességet. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igazából nem izgulok, teljessen higgadtam várok minden egyes napot és nagyon örülök ha eltelt egy nap és semmi nincs.fogok tesztelni szerintem holnap után
A kérdező hozzászólása: lehet buta kérdés, de tapasztalatlan vagyok ha elmegyek egy nögyogyászhoz akkor hogy zajlik ez a dolog? azt sem tudom, hogy kezdjem?!
Hát tényleg tapasztalatlan vagy, szó ami szó. Amíg nem csinálsz egy tesztet addig nem nagyon van mirõl beszélni. Egy pozitív teszttel már el lehet menni nõgyógyászhoz, de addig amíg nincs mire hivatkozni?! Az orvos is ezzel kezdené, hogy elkûld laborba, ami másnapra van meg. Ezt a tortúrát megspórolhatod magadnak egy gyógyszertárban kapható teszttel. Ha 7 napja késik akkor kb 5 hetes terhes vagy ezt már a tesztek kimutatják. Ha nehezen jött össze a baba, pláne nem értem, miért nem tesztelsz és mész orvoshoz lehet, hogy kapnál terhesség támogató gyógyszert, hogy meg is maradjon az a gyerek. Én egy kicsit komolyabban venném a dolgot.
A kérdező hozzászólása: nekem nem ment el babám soha. csak egy évig probálkoztunk és nem jött össze.én nagyon is komolyan veszem hisz ezt akartam eddig, csak most elég nehéz ponton vagyunk a párommal.ráadásul egyedül vagyok nincs család aki támogatna.szoval kicsit félek mert a babát mindenkép megtartanám, de lehet egyedül maradok.
Az utolsó válaszoló vagyok. Sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vagy. Viszont akkor annál inkább kénytelen leszel egyedül intézni a terhességgel kapcsoletos dolgokat. Tehát az elsõ egy teszt, utána mehetsz a dokihoz õ ad egy csomó beutalót a laborba meg belgyógyászatra ezek rutin vizsgálatok. Mindenkinek meg kell csinálni. Ha már van valamiféle papírod arról, hogy terhes vagy akkor el kell menni a védõnõhöz akitõl megkapod a kiskönyvedet. Innentõl kezdve az orvos meg a védõnõ majd megmondja mikor mit kell csinálni. Nagyjából erre lehet számítani. Erõt, kitartást kívánok és azt, hogy rendezõdjön az életed és boldog légy a babával.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, bár teljessen kivagyok 2 napja csak sirok, hogy eddig amit együtt akartunk egy évig azt most lehet egyedül kell végig csinálnom.és keressem magamba a hibákat, hogy én nem vettem észre, de nem vagyok hülye hisz két hete is a babáról beszélt nekem.szoval kivagyok
Megint én vagyok. Ne keseregj bár ezt könnyû mondani, egyszerûen nem õ a párod és kész. Vagy az is lehet, hogy csak megijedt és ha megnyugszik minden rendbe jön. Nem tudom hány évesek vagytok, lehet most szembesült a valósággal és betojt. De ha ez így van, akkor mellette is egyedül lennél a problémákkal. A társas mgánynál nincs rosszabb hidd el. Én is elváltam és soha de soha nem bántam meg. Arra gondoltam mindig, hogy ez azért rtörténik velem, mert valami sokkal jobb dolognak kell helyet csinálni az életembe és a sors így intézi. Hát és milyen igaz lett ez. Van jó munkám ami sose lett volna a férjem mellett és van egy igazi társam is és babát várunk meg egy csomó jó dolog történik körülöttünk. Aztán hasonló helyzetben is voltam mint te, de én nem tartottam meg a babát, mert beteg lett volna és egyedül nem tudtam volna akkoriban eltartani, még magamat is nehezen tudtam. Ha beszélgetni szeretnél, vagy úgy érzed tudok segíteni írj privit.

10 hónapja szedtem már a fogamzásgátlót, és ebben a hónapban még 10 szem volt a gyógyszerből, és megjött.7napig, alhasi fájdalommal, derékfájással. Volt már olyan nektek hogy áttöréses vérzés után nem jött a megvonásos vérzés?

Elmentem orvoshoz, aki azt mondta csak vérzészavar, és felírt egy másikat. Miután abbahagytam a régit, akkor már nem jött meg. Tesztet is csináltam kett?t is, miután elmúlt a vérzésem, de negatív. Most a gyógyszerszünetben vagyok, és néha alhasi fájdalmam, fehér folyásom van. Még így is lehet terhesség?

Legjobb válasz: ha a tesztet rendesen reggel csináltad, és negatív, akkor nem.

ha a tesztet rendesen reggel csináltad, és negatív, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: nem pont reggel csináltam, de nem kötelezõ, azt írják. A hcg szintet akkor is kimutatná kettõ
Elejétõl.....
Terhesteszt megmondja, hogy terhes vagy-e. Mi nem tudjuk.
A kovetkezo menszi elso napjatol visszafele 14 napot, ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a menszi elso napjatol szamitott 14. nap is ugyanaz. Az esely nincs teljesen kizarva, hogy terhes legyel, de eleg keves a % ra.
Mennyit késik azóta a mensid? 2 napot, vagy 3 hetet vagy mennyit?
Lehet, hogy az vagy lehet, hogy nem. Egyéntõl függ, de nem olyan könnyû teherbe esni a környezetembe kapásból tudnék mondani 3 párt akiknek vagy még nem jött össze a baba vagy nagyon nehezen, szóval nem könnyû teherbe esni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!