Találatok a következő kifejezésre: 7hetes vagyok, holnap (2 db)

Most derült ki hogy kismama vagyok. Meg akarjuk ünnepelni 7hetes leszek holnap. Ilyenkor már lehet mulatni?

Szoval vacsora meg minden lesz eggyütt lesz az egész rokonság és zene is lesz meg minden.

Legjobb válasz: Ha nem vagy babonás vagy parás, akkor miért ne lehetne. Azért a 12.hetet a kismamák nagy része meg szokta várni az "ünnepléssel", addig bármi lehet. Egyébként gratulálok a babához!

Ha nem vagy babonás vagy parás, akkor miért ne lehetne. Azért a 12.hetet a kismamák nagy része meg szokta várni az "ünnepléssel", addig bármi lehet. Egyébként gratulálok a babához!
Gratulálok nektek! :) Ha 2éve vártok a csodára, akkor azt a néhány hetet már észre sem fogjátok venni. Én megvárnám a 12.hetet, de ti tudjátok. Örülök, hogy sikerült! Mi is már több, mint egy éve várunk... Nektek hogy jött össze?
1.vagyok. Én azért nem mondtam el senkinek, ha véletlenül baj lenne, akkor utána ne kelljen magyarázkodni, meg visszaemlékeznem állandóan egy vetélésre. Szerencsére nem lett baj egyébként :) És drukkolok neked is, hogy minden rendben legyen! 37 heteske.
Szia Én várnék a helyedben.Tudod ha valami gond van az még csak most vezethet vetéléshez. (persze nem a te hibádból hanem h vmi gond lenne a babuval és azért nem marad meg...vagy hasonlók) A mi rokonságunkban sajna 2 szer is elõfordult idén h 8-11 hétre ment el a baba. Persze ezt te érzed, csak utána lenne rosszabb nektek. De remélem ilyenrõl szó sincs! És minden ok lesz. Gratulálok a babódhoz Valamint sok örömöt, boldogságot kívánok és boldog babavárást. 30 hetes kismama
Gratulálok! Nyugodtan menjél el, egy jó vacsi mindíg jó, csak alkoholt ne fogyassz és nem dohányzó helyre menjetek! Hogy-hogy most derült ki a baba 7 hetesen? Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: köszönöm . ha jobblenne ha megvárnánk akkor megvárjuk a 12. hetet. volt aki tulzásnak tartotta a nagy felhajtást de enmis lesz ez olyan nagy csak 2 éve várjuk a csodát ami végre sikerült:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszát. Akkor azlesz a legjobbha csak egy esti vacsora lesz vagy ebéd és kész. Alkoholt emugysem innák mert még az izét sem szeretem.Nekünk doki segitett hogy összejöjjön mert nemvolt peteérésem. clostit adott és 2. hjonapra jött össze a pici
A kérdező hozzászólása: jaj látom egy kérdésre elfelejtettem válaszolni. szoval mostm, entem dokihoz mire 7 hetes lettem mert elõbb nemmertem elmenni. Gondoltam ha elmegyek akkor mátr lesz szivhang is és nagyobb lesz az élmény. de elõtte 2 pozitivat teszteltem. csak az a bisztos mikor az orvos is mondja
Azért egy kis kikapcsolódás, vacsi nem árt! Az ember ilyenkor még jobban vigyáz magára, tudom. Én babonás voltam, épp csak a legszûkebb család tudta, aztán a legjobb barátok is! De nekünk pl 5-6 hetesen volt az esküvõnk, igaz csak tanuk, a sógoromék voltak ott. Így õk akkor megtudták... Csak ne fáraszd ki magad nagyon! Én nem szeretnélek lebeszélni errõl. Egy nyugisabb étterem jó szerintem, halk zene, hogy beszélgetni is tudjatok!
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm szépen a sok jo tanácsot

7hetes vagyok, ha holnap elmegyek a háziorvoshoz kiír 1 hétre ha megkérem?

Az a baj, hogy most 9napból 7et dolgozom, ami amúgy is sok, de most még babó miatt fáradékonyabb is vagyok. Ráadásul intézni kéne a dolgaimat (EKG, fogászat, vérvétel, és egyszer?en nincs id?m mert reggel 9re megyek dolgozni este 8ig. Szeretnék picit pihenni, és a héten elintézni minden vizsgálatot, hiszen még a véd?n?höz is el kéne mennem, és fogalmam sincs mikor jutok el hozzá. Ezt megérti a háziorvos, nem?

Legjobb válasz: ja és augusztus 23án lesz az esküvõm, és a meghívókon kívül még semmi nincs elintézve. Se ruha, se vacsorahelyszín, se torta, se semmi. Azzal is haladni kéne...

A kérdező hozzászólása: ja és augusztus 23án lesz az esküvõm, és a meghívókon kívül még semmi nincs elintézve. Se ruha, se vacsorahelyszín, se torta, se semmi. Azzal is haladni kéne...
Én is ugyan úgy dolgozom reggel 9tõl este 8ig, de szerencsére megértõ a fõnököm. Onnantól, hogy megvan a kiskönyved gyakorlatilag védve vagy. Sajnos az a helyzet, hogy nem fogod tudni a vizsgálatokat elintézni, mert mindent idõhöz kötnek, kivéve a fogászatot. Nálunk az a bevett gyakorlat, hogy a kismamák a 10. hét elõtt nem kapnak kiskönyvet. A vérvétel 12 és 16 hetesen van, az EKG-t még nem tudom, mert 17 hetesen nekem még azt mondták ráér. Szóval nem tudom.... De az esküvõi elintéznivaló majd ad bõven teendõt, szóval szeerintem beszéld meg õszintén a háziorvossal és valami kamu náthával szerintem ki fog írni. Boldog babavárást :)
A kérdező hozzászólása: õket sok minden nem érdekli. A csókosoknak jó legyen a többiek le vannak szarva. Nem akarok balhézni, mert a fõnökömmel még beszélni akarok h emelje meg a bruttómat a Gyed miatt. Legfeljebb nem kapok jutalékot. De ez is tipikus, én vagyok terhes és én dolgozok 3*3napot 11órában 1sznappal, amikor nem tudok pihenni, mert rohangálnom kell ide-oda, meg ugye van háztartás is otthon.
akkor dugd az orruk elé a munkatörvénykönyvet, vagy nem akarsz velük összebalhézni? Pedig jogodban áll ilyenkor munkaidõben elmenni. Lehet hogy nem tudják, vagy nem akarják tudni.
A kérdező hozzászólása: hát õk nem engednek. 1nap szabit akartam kivenni, arra sem engedtek el. Már arra is húzzák a szájukat ha kések egy vizsgálat miatt fél órát.
A vizsgálatokra amúgy el kell engednie a munkaadónak munkaidõben! és nem kell emiatt szabit kivenni.
kiír 1 hét táppénzre. engem is mindig kiírt, amikor csak kértem. én tanárnõ vagyok, és ugye nekünk nincs szabink a tanévben, így kénytelen voltam havonta 1-2 napot táppénzre menni, ha el akartam intézni a vizsgálatokat. beszéld meg vele.
A kérdező hozzászólása: nem engednek el, mivel 2munkatársam van a héten ill jövõ héten szabin.
Ha nem, max. kiveszel egy hét szabit...?
Nõgyógyászod ír egy táppénz-javaslatot és innentõl kezdve szülésig is maradhatsz táppénzen! Lehet, hogy a munkaadóidat nem érdekli semmi de attól még vannak jogaid! Ha ideges vagy az a babádnak sem jó! Boldog babavárást


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!